ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Αποτέλεσμα εικόνας για ζωδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από   2/4/17 έως  8/4/17
ΚΡΙΟΣ
Επαναστατείς και κάνεις ξεκαθαρίσματα, καθώς τα πάντα στη ζωή σου αναιρούνται και χρειάζεται να τα φτιάξεις από την αρχή. Βρίσκεσαι σε σημείο .......
....... καμπής, κυρίως στα οικονομικά σου, όπου, ενώ από τη μια προσπαθείς να βρεις τρόπους για να βελτιώσεις τις συνθήκες, από την άλλη κολλάς σε συγκεκριμένα πράγματα και δεν προχωράς. Επειδή θα διεκδικήσεις με σθένος αυτά που σου ανήκουν, το πιο πιθανό είναι να επέλθει μια ρήξη ή να απομακρυνθείς από κάποια άτομα. Πάντως, αυτήν τη στιγμή, οφείλεις να σκεφτείς πολύ καλά τα θέλω σε συνδυασμό με τα πρέπει σου γιατί είναι συνδεμένα μεταξύ τους και δεν μπορείς να τα διαχωρίσεις. Χρειάζεται να επαναφέρεις την αρμονία σε όλες τις σχέσεις σου, ώστε ήρεμος/η πια να καταλήξεις στο πώς πρέπει να ενεργήσεις.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Φρόντισε οι σκέψεις να συνάδουν με τις πράξεις σου σε ό,τι κάνεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο θυμός που νιώθεις για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ή για καταστάσεις που σε έχουν πονέσει μπορεί να σε κατακλύσει, αλλά είναι ευκαιρία να τον βγάλεις, είτε γραπτά είτε προφορικά και να ξεθυμάνεις. Με αυτόν τον τρόπο θα σου φύγει ένα μεγάλο κομμάτι αρνητικής ενέργειας που έχεις συσσωρεύσει μέσα σου, το οποίο σε εξουθενώνει. Από την άλλη, θα είσαι αρκετά δημιουργικός/η και θα μπεις σε μια νέα φάση όπου θα κάνεις πολλά πράγματα και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι σκέψεις κι οι ενέργειές σου θα χαρακτηρίζονται από απλότητα και αυθεντικότητα, ενώ ο Ερμής που θα μπει στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να εκφραστείς πιο εύκολα, κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Φρόντισε να έχεις απόλυτη πίστη στη δική σου αντίληψη περί αλήθειας γιατί με αυτόν τον τρόπο θα δυναμώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δουλεύεις εστιασμένα πάνω σε συγκεκριμένα θέματα, μακριά από διάφορες επιδράσεις και έτσι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Όλα είναι πιθανά αυτό το διάστημα και μπορείς να τα καταφέρεις, γι’ αυτό προχώρα και μην κολλάς σε πράγματα τα οποία πιθανόν να μην έχουν και τόσο σημασία. Επειδή καταπιάνεσαι με διάφορα, διασπάσαι σε τόσα κομμάτια που και εσύ δεν ξέρεις πώς να συμμαζευτείς. Ενδεχομένως, μάλιστα, να νιώθεις ότι οι αντιδράσεις σου πάνω σε κάποια θέματα είναι σπασμωδικές κι αυτό να σε ενοχλεί γιατί αλλιώς υπολόγιζες να κινηθείς κι άλλα τελικά να κάνεις. Μην ξεχνάς όμως ότι υπάρχει και η ασυνείδητη πλευρά σου που μερικές φορές αυτονομείται και δεν μπορείς να την ελέγξεις.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όλη η γνώση που χρειάζεσαι θα έρθει, αλλά με ένα πρακτικό τρόπο για να μπορείς να την εφαρμόσεις πιο εύκολα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αντιμετώπισες δυναμικά, χρησιμοποιώντας και την τακτική του αιφνιδιασμού, διάφορα επαγγελματικά θέματα, ακόμα κι ανταγωνισμούς και κατάφερες να βάλεις τα όριά σου. Τώρα θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να διατηρήσεις ό,τι έχεις φτιάξει και σε καμία περίπτωση να μην κάνεις πίσω. Ωστόσο, υπάρχουν φορές που νιώθεις εκτεθειμένος/η και ανασφαλής, αλλά το μυστικό, για να αποκτήσεις σιγουριά και ασφάλεια, είναι να έχεις ένα συγκεκριμένο σχέδιο στο μυαλό σου και να κινηθείς προς την υλοποίησή του. Αυτή την εποχή, θα είσαι πιο εξωστρεφής, οπότε νέοι φίλοι και πρόσωπα θα προστεθούν στην ατζέντα σου κι έτσι θα αυξηθεί η κοινωνικότητά σου. Αν είσαι γεννημένος/η το τρίτο δεκαήμερο, θα έχεις την αίσθηση ότι κάτι πολύ καλό πάει να γίνει, ίσως γιατί οι γύρω σου θα έχουν θετική στάση απέναντί σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Άφησε να εξελιχθούν οι καταστάσεις, χωρίς να τις φρενάρεις, από φόβο μήπως χάσεις τον έλεγχο.

ΛΕΩΝ
Αιφνιδιάζεις τους γύρω σου, καθώς, όπου έχεις τις αντιρρήσεις σου ή θυμώνεις, θα κτυπήσεις το χέρι στο τραπέζι και ό,τι γίνει, αφού πλέον οι αξίες σου σε σχέση με τους άλλους έχουν αλλάξει. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του δευτέρου δεκαημέρου, θα αρνηθείς να συμβιβαστείς με πράγματα, τα οποία σε κάνουν να νιώθεις ότι δεν είσαι ο εαυτός σου. Κάποιες διαφωνίες στα οικονομικά πιθανόν να σε εξοργίσουν και θα θέλεις να λύσεις τις διαφορές σου με φωνές ή να κρατήσεις αποστάσεις. Η σχέση με ένα Ταύρο είναι πολύ ιδιαίτερη και σε ιντριγκάρει, αλλά μερικές φορές σε προβληματίζει αρκετά. Αντίθετα, ο Σκορπιός μπορεί να γίνει και συνεργάτης σου και να προσπαθήσετε να κάνετε κάτι από κοινού, κυρίως στον οικονομικό τομέα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οι αντιστάσεις θα καμφθούν και έτσι θα βαδίσεις πάνω στον δικό σου δρόμο, με μια αίσθηση ελευθερίας αλλά και ατομικές πρωτοβουλίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις βάλει τα πράγματα σε μια τάξη και τώρα θα φανούν τα αποτελέσματα που περίμενες εδώ και καιρό. Συνεργάτες αλλά και πρόσωπα με τα οποία έχεις στενή σχέση θα σε βοηθήσουν να βγάλεις τις ευαισθησίες σου και γενικά τα θετικά σου στοιχεία. Έτσι και αλλιώς την εκκαθάρισή σου την έχεις κάνει, γιατί στο σύστημα στο οποίο κινείσαι, δουλεύεις ή σχετίζεσαι δεν θα ήταν εύκολο να προχωρήσεις, αν δεν άλλαζες πράγματα, ακόμα και αναγκαστικά και δεν υιοθετούσες μια νέα πραγματικότητα. Κάποιες γνωριμίες που είχες κάνει παλιότερα για επαγγελματικούς λόγους αλλά δεν προέκυψε κάτι σημαντικό, θα σου εμφανιστούν από το πουθενά κι ίσως σου γίνει μια πολύ καλή πρόταση. Θα υπάρχει ευνοϊκή εξέλιξη και στα ερωτικά σου, καθώς δεν αποκλείεται να συζητηθεί κι η περίπτωση γάμου, κυρίως αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του τρίτου δεκαήμερου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Από εδώ και πέρα, θα ασχοληθείς περισσότερο με όλες τις υποθέσεις σου και θα ερευνήσεις σε βάθος μέχρι να βρεις λύσεις.

ΖΥΓΟΣ
Έχεις ακόμα μια μικρή εξάρτηση από διάφορα άτομα, αλλά σιγά-σιγά αποκτάς την αυτονομία σου και κάνεις τα ανάλογα βήματα. Η δύναμη που πιθανόν να νιώσεις ή κάποιοι εξωτερικοί παράγοντες θα σε κάνουν να βγάλεις ένα εξουσιαστικό κομμάτι στους άλλους, μέσω των οικονομικών. Η παραμονή σου μέσα σε μια συνεργασία εξαρτάται από το κατά πόσο υπάρχει επικοινωνία και γρήγορη αντίληψη των αναγκών. Ο Κριός, σαν συνεργάτης, σου κάνει πάρα πολύ γιατί παίρνει πρωτοβουλίες στις οποίες συμφωνείς απόλυτα. Η δυσκολία αυτό το διάστημα είναι στην τυχόν προσωπική σχέση μαζί του γιατί γίνονται και από τις δυο πλευρές δυναμικές τομές και αλλαγές, οι οποίες σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι δεν πατάς σε ασφαλές έδαφος. Αν όμως έχεις πάρει τις αποφάσεις σου, μπορεί πια να μην σε νοιάζει και τόσο.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Θα βιώσεις την εμπειρία της υλοποίησης και μπορεί να παραβιάσεις, χωρίς να το καταλάβεις, τα προσωπικά σου όρια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ψάχνεις να βρεις την αξία σου μέσα από άλλα άτομα και κυρίως από αυτά που είσαι σε καθημερινή επαφή, με το στενό σου συνεργάτη ή ακόμα και με τον/την σύντροφό σου. Ίσως νιώσεις για λίγο αδικία ή θυμό, σε περίπτωση που ένα πρόσωπο πάει να σε υποβιβάσει, όμως δε θα το αφήσεις με τίποτε να περάσει γιατί είσαι πλέον σε μια φάση που θέλεις ό,τι συμβαίνει να το διευθετείς αμέσως και να μην το καλύπτεις. Αν ωστόσο θεωρείς ότι κάποιος/α φταίει για τη δική σου κατάσταση, το να του/της δημιουργήσεις ένοχες, θα είναι μεγάλο λάθος γιατί δεν θα απελευθερωθείς ποτέ από διάφορα δυσάρεστα συναισθήματα. Βλέπεις ότι χρειάζεται να αλλάξεις πολλά, ακόμα και το σώμα σου, οπότε μην κρατάς οτιδήποτε δεν σε εξυπηρετεί πια.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ψάχνεις να βρεις την αξία σου μέσα από τους άλλους γι’ αυτό πιθανόν να προσπαθείς περισσότερο από άλλες φορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αιφνιδιάζεσαι από διάφορα που δεν περίμενες να συμβούν και πιθανόν να νιώθεις ότι έχεις ξαναγυρίσει πίσω σε μια κατάσταση που σε κουράζει πολύ. Ευτυχώς όμως θα το ξεπεράσεις γρήγορα γιατί θα δεις να ανοίγονται μπροστά σου πολλές και διαφορετικές προοπτικές. Δεν σε ωφελεί να κολλήσεις σε ανούσιες αναλύσεις και συναισθήματα που δεν σε αντιπροσωπεύουν πλέον, γι’ αυτό κι οι αποφάσεις σου πρέπει να είναι ανάλογες. Μια διεκδίκηση χρημάτων ή ενός ακινήτου θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις ακόμα και κάποια λάθη που έχουν γίνει, είτε από αμέλεια είτε από άγνοια, αφού θα σηκώσεις την κουρτίνα και να δεις αλήθειες που μπορεί να σε πονάνε όσο κι αν σου είναι δύσκολο. Αυτή την εποχή πάντως θα περάσεις καλά και θα ικανοποιήσεις όλες τις αισθήσεις σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μην υποχωρείς μπροστά στα εμπόδια που φράζουν το δρόμο σου. Δυνάμωσε περισσότερο και κάνε ξανά την προσπάθειά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Βάζεις τα δυνατά σου για να αποδείξεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις κι όντως έτσι θα γίνει. Θα ρισκάρεις εκ του ασφαλούς και θα πιστέψεις περισσότερο στον εαυτό σου, γι’ αυτό είσαι πιο κοντά στο να πετύχεις τον στόχο σου. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα πατήσεις γερά στα πόδια σου και αυτό θα σε ωθήσει σε μια ανοδική πορεία. Από την άλλη, θα γίνουν ξεκαθαρίσματα σε οικογενειακό επίπεδο, οπότε θα γνωρίζεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις. Θα πεις αλήθειες που θα ζορίσουν το περιβάλλον σου, όμως μερικές φορές χρειάζεται. Πάντως οτιδήποτε υπάρχει, θα το λύσεις έξυπνα και μέσα από συζητήσεις. Η τέχνη ίσως είναι μια δημιουργική εκτόνωση για σένα. Ένα πινέλο και χρώματα θα σου κάνουν πολύ καλό.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάτι καινούργιο με πολύ δυναμικό τρόπο. Μην την αφήσεις να προσπεράσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Βιώνεις μια νέα πραγματικότητα που σε προσγειώνει και σε κάνει πιο ρεαλιστή/α. Όλα πλέον θα γίνονται για ένα σκοπό και ένα στόχο και δε θα στέκεσαι μόνο στο θεωρητικό κομμάτι. Αντίθετα, θα κάνεις πολλά πράγματα, τα οποία θα σε οδηγήσουν στο να βάλεις μια τάξη σε ό,τι έχεις ανάγκη, προκειμένου να νιώθεις ασφαλής. Όλα τα διαπραγματεύεσαι αυτό το διάστημα, ακόμα και τα συναισθήματά σου γιατί πρέπει να τα διαχειριστείς για να μπορέσεις να δείξεις τις κρυμμένες ευαισθησίες σου. Η βοήθεια που θα δώσεις σε άτομα που θέλουν την στήριξή σου θα σε κάνει να ξεχάσεις κάποια δικά σου προβλήματα και θα σε σπρώξει να δείξεις τον ανθρωπισμό σου. Η υποστήριξη από την Παρθένο θα είναι ευπρόσδεκτη, κυρίως σε οικονομική συνεισφορά ή συνεργασία.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οι προσπάθειές σου να συνδυάσεις το παλιό με το καινούργιο θα πιάσουν τόπο, αρκεί να τα συνθέσεις σωστά.

ΙΧΘΥΕΣ
Προσπαθείς να πεις τα πράγματα με το όνομά τους και αυτό σου δημιουργεί συχνές εντάσεις και ταυτόχρονα σε αναγκάζει να πάρεις πρωτοβουλίες. Η Αφροδίτη που ξαναμπαίνει, ως ανάδρομη, στις 3 Απριλίου στο ζώδιό σου, θα σου δώσει και πάλι τα δώρα της, κυρίως σε εσένα που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες. Η ανεμελιά και η καλή σου διάθεση μπορεί να χαθούν, εξ αιτίας κάποιων απροσδιόριστων συναισθημάτων που θα σε καταλάβουν. Όσο πιο γρήγορα όμως εντοπίσεις το χάος που κουβαλάς μέσα σου, τόσο πιο εύκολα θα το διαχειριστείς. Ψάχνοντας πάντως να φτάσεις τον πυρήνα του, θα ανακαλύπτεις καθημερινά, όμορφα πράγματα που γίνονται στη ζωή σου. Οι σχέσεις σου θα γίνουν καλύτερες γιατί θα έχεις μεγαλύτερη κοινωνικότητα και ανοικτές κεραίες προς όλους και όλα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ανοίγεται μπροστά σου ένας καινούργιος δρόμος, που όμως σου είναι πολύ γνώριμος και προσιτός. Ακολούθησε ανεπηρέαστος/η τη διαδρομή σου.

πηγη



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου