ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Η νέα τάση στα μπικίνι για φέτος το καλοκαίρι!


Αποτέλεσμα εικόνας για μπικίνι σκίτσο
Και επειδή πέρσι, είχαμε δηλώσει ερωτευμένες με τα ολόσωμα τα οποία ήταν ξεκάθαρα το hot trend του 2016, φέτος τα μπικίνι επιστρέφουν, αλλά με πιο μοντέρνα και ομολογουμένως σέξι σχέδια......





Αν είσαι λάτρης των μίνιμαλ μπικίνι χωρίς πολλά… φρου-φρου και θέλεις το σχέδιο που θα επιλέξεις να ξεχωρίζει και να κολακεύει το σώμα σου, τότε αυτό το trend που έχει κυκλοφορήσει στο Instagram θα σου αρέσει πολύ. 





Το πάνω μέρος του μπικίνι αλλάζει σχήμα και αγκαλιάζει περισσότερο το στήθος, καθώς η μπανέλα δεν είναι πια σε ίσια γραμμή όπως ξέρουμε, αλλά σχηματίσει ένα κεφαλαίο «Λ» στο στέρνο με αποτέλεσμα να μεγαλώνει το στήθος.




Πάρτε μία γεύση:








Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου