ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 20/4/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια προβλέψεις
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα οι πλανήτες σου προσφέρουν αρκετές συγκινήσεις, για τις οποίες δεν έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα. Μην αφήσεις χρόνο να ........
....... περάσει αναξιοποίητος, αλλά εστίασε την προσοχή σου σε όλα τα ζητήματα που παραμένουν ακινητοποιημένα εδώ και καιρό. Σύντομα θα δεχτείς σημαντική βοήθεια.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές έχεις την ανάγκη να πεις πάρα πολλά για αυτά που νιώθεις για το ταίρι σου. Κάντο, γιατί αυτό θα ισορροπήσει την σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φρόντισε σήμερα να συνεργαστείς με τους άλλους, για να λύσεις κάποια θέματα στην δουλειά σου, που παραμένουν προβληματικά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν μια ισορροπία. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Σήμερα το οικογενειακό περιβάλλον σε στηρίζει σε πολλά επίπεδα, αρκεί να αντιληφθείς εγκαίρως τη βοήθεια που σου προσφέρουν και να εναρμονιστείς μαζί τους. Ο δρόμος της επιτυχίας δεν είναι τόσο σύντομος όσο θα ήθελες, αλλά η υποστήριξη σημαντικών προσώπων βελτιώνει αισθητά τις υπάρχουσες συνθήκες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις κάποια προβλήματα στην σχέση σου που σε φέρνουν σε αδιέξοδο. Έχεις πολύ εξυπνάδα που μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις θέματα που σε προβληματίζουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα έχεις πολύ όρεξη για να κάνεις αλλαγές στην δουλειά σου, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου σήμερα που θα έχεις αρκετά έξοδα. Απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Αν καταφέρεις να συγκεντρωθείς σε όσα χρειάζονται την απόλυτη αφοσίωση και προσοχή σου, τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν και θα δικαιώσουν κάθε προσπάθεια. Ασχολήσου με την μελλοντική σου εξέλιξη και δώσε έμφαση σε ζητήματα επιμόρφωσης και αξιοποίησης των δυνατοτήτων σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου και η συμπαράστασή του, θα σε βοηθήσουν πολύ αυτή την περίοδο που είσαι σε κατάσταση άγχους και έντασης.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλές καταστάσεις στην δουλειά σου που σε προβλημάτιζαν, θα δεις τώρα ότι θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά συνεχίζεις στο ίδιο τέμπο να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις που σε θέτουν εκτός προϋπολογισμού. Κάνε σωστό πρόγραμμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Μην παραμελείς τον εαυτό σου συστηματικά λόγω υπερβολικών υποχρεώσεων. Η φροντίδα του εαυτού σου εξασφαλίζει την καλύτερη φυσική κατάσταση που σου είναι απαραίτητη, για να ανταποκριθείς στην καθημερινότητά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχεις να κάνεις, για να εξασφαλίσεις θετικά αποτελέσματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και σου εγγυώμαι ότι θα περάσεις πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στην δουλειά σου και θα δεις και αρκετά θετικά γεγονότα, σε θέματα που θέλεις να τελειώνεις και είναι στάσιμα. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα ανοίγματα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η διαίσθησή σου βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο αυτό το διάστημα και το πλανητικό σκηνικό την ενισχύει ακόμα περισσότερο. Το ερχόμενο διάστημα θα σου δοθεί η δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις πολλά ζητήματα που σε έχουν μπερδέψει και δε ξέρεις τι στάση να κρατήσεις. Όλα σου εξηγούνται με μαγικό τρόπο, χωρίς να ξέρεις την αιτία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, ώστε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα έχεις έντονο δυναμισμό και πολλές ιδέες, για ένα καλύτερο μέλλον στην εργασία σου. Στα οικονομικά σου σήμερα δεν θα τα πας άσχημα. Θα κλείσεις και οικονομικές συμφωνίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Κάποιο άτομο έχει εισβάλλει το τελευταίο διάστημα με διακριτικότητα στη ζωή σου και προσπαθεί να κερδίσει αρκετό χώρο στην καθημερινότητά σου. Αξιολόγησε προσεκτικά τις λεπτομέρειες στη συμπεριφορά του, για να μπορέσεις να βρεις τους πραγματικούς λόγους που έχει αυτή τη στάση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, αρκεί να το δώσεις να το καταλάβει και το ταίρι σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι πολύ σύντομα σε περιμένουν ευχάριστα γεγονότα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φρόντισε σήμερα να κάνεις προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα, σε θέματα που αφορούν στο παρελθόν των επαγγελματικών σου. Μην κάνεις καμιά οικονομική συναλλαγή σήμερα που έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αν και αρχίζουν σιγά – σιγά να ισορροπούν.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Δείξε τα πραγματικά σου συναισθήματα και μη πιέζεις τον εαυτό σου προκειμένου να δημιουργήσεις μία εικόνα, που σε προστατεύει από το φόβο που αρνείσαι να ξεπεράσεις. Οι αποτυχίες ανήκουν στο παρελθόν και το μέλλον σου χαμογελάει υποσχόμενο πολλές στιγμές ικανοποίησης, που θα φέρουν αίσθημα πληρότητας.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο σήμερα στην σχέση σου. Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα έχεις φέρει σε καλή σειρά τα πράγματα στην δουλειά σου, αλλά χρειάζεται ακόμη να κάνεις κάποιες κινήσεις, για να σταθεροποιήσεις καταστάσεις. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και όλα θα γίνουν όπως τα θέλεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η ανάγκη σου να δράσεις δυναμικά συγκρατείται, εξ αιτίας κάποιων παραγόντων τους οποίους δεν είχες υπολογίσει. Μην βιάζεσαι να βγάλεις αρνητικά συμπεράσματα, κάνε λίγο ακόμη υπομονή και δεν θα αργήσει να έρθει η κατάλληλη στιγμή, για να πραγματοποιήσεις όσα επιθυμείς χωρίς μεγάλο κόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι η παρούσα περίοδος σε ευνοεί να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στην δουλειά σου θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και η ευστροφία σου θα σε κάνει να πετύχεις τους στόχους σου πολύ εύκολα. Τα έξοδα στα οικονομικά σου θα συνεχίζονται. Τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η αισιοδοξία που σε χαρακτηρίζει γίνεται αφορμή να έρθουν κοντά σου θετικά πρόσωπα, έτοιμα να σε βοηθήσουν στις επιδιώξεις σου. Τα όνειρά σου πραγματοποιούνται με ευκολία που οι πλανήτες υπαγορεύουν και σου δίνεται η ευκαιρία να δράσεις δυναμικά σε όλα τα επίπεδα. Άφησε το εαυτό σου ελεύθερο να προχωρήσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα φρόντισε να διώξεις αμφιβολίες και κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα κράτησε χαμηλούς τόνους στην δουλειά σου και μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση, για να τελειώνεις μερικά πράγματα πιο γρήγορα. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για τα οικονομικά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με γραφειοκρατικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Άτομο που σε αδίκησε στο παρελθόν, αναγνωρίζει τα λάθη του και προσπαθεί να επανορθώσει. Μη περιμένεις θαύματα, τα άτομα σπανίως αλλάζουν και δυστυχώς το συγκεκριμένο πρόσωπο, σύντομα θα επανέλθει στα ίδια, αν του δώσεις την ευκαιρία. Δείξε αυτοσυγκράτηση και περίμενε λίγο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ταίρι σου δεν ξέρει τι θέλεις και τι ζητάς. Φρόντισε να του δώσεις να καταλάβει και να εξωτερικευτείς περισσότερο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα στην δουλειά σου, αρκεί να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα, για να λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν ακόμη. Θέλεις να αυξήσεις και άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς λοιπόν σήμερα να κάνεις σχετικές συζητήσεις και θα έχεις επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Δείξε σοβαρότητα σε άτομα που προσπαθούν να σε εμπιστευτούν και σκέφτονται να σου άνουν προτάσεις, που θα βελτιώσουν τη ζωή σου. Κάποιοι σε παρακολουθούν λεπτομερώς, γι αυτό προσπάθησε να μην τους ξαφνιάσεις δυσάρεστα με κάποια άκομψη κίνηση, την οποία θα μπορούσες να αποφύγεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να λύσεις όλα αυτά τα θέματα που μπορεί να σε στεναχωρούν ακόμη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι σε αρκετά καλά επίπεδα η δουλειά σου, αλλά θα σε συμβούλευα σήμερα να μην κάνεις καμία αλλαγή και μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά καλό θα είναι σήμερα να αποφύγεις να κλείσεις βιαστικές συμφωνίες.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η ζωή σου βελτιώνεται με γρήγορα βήματα, που κάνουν κάποιοι για σένα. Προσπάθησε να ωφεληθείς από όσα συμβαίνουν γύρω σου και να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα ακολουθήσουν αμέσως μετά. Αν το πετύχεις αυτό, πολύ σύντομα η ζωή σου θα μεταμορφωθεί με εκπληκτικό τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου σήμερα θα είναι καλή. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σε προικίσει με περισσότερο ερωτισμό, που θα κάνει το ταίρι σου πολύ χαρούμενο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου σήμερα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια θέματα, που ακόμη δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Στα οικονομικά σου, σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά έσοδα στο μέλλον.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου