ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/4/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια προβλέψεις
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό διαμορφώνεται πολύ θετικά για το ζώδιό σου, γεγονός που θα σε οδηγήσει σε ουσιαστικές ανακατατάξεις της καθημερινότητάς σου. Φρόντισε να μην χάσεις .......
...... πολύ χρόνο και να εναρμονιστείς το συντομότερο με τις νέες συνθήκες, ώστε να μπορέσεις να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα ακολουθήσουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποιες λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό τομέα, θα τις δώσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα λάβει τέλος. Σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, καλό θα είναι να μην εμπλακείς σε τίποτα, για να μην εκτεθείς χωρίς λόγο. Θα σε προβληματίσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η οικογένεια ενδιαφέρεται πραγματικά για το μέλλον σου, αγαπητέ Ταύρε, σε σημείο που η στάση τους γίνεται κουραστική. Μην αφήσεις περιθώρια για παρεμβάσεις σε ζητήματα που σε αφορούν προσωπικά. Οι αποφάσεις για τη ζωή σου δεν μπορεί παρά να είναι μόνο δικές σου και θα είναι αυτές που θα σε οδηγήσουν σε ολοκλήρωση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να βρεις τον εαυτό σου και να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια βραδινή έξοδος θα σου έκανε πολύ καλό. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, ήρθε ο καιρός, τώρα που ο Άρης είναι στο ζώδιό σου και σε ευνοεί αισθηματικά, να κάνεις μια καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Η περίοδος είναι έντονη σε σχέση με αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά, φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα οι καταστάσεις θα βελτιωθούν για το ζώδιό σου και θα απαλλαγείς από ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Μην αφήσεις περιθώρια για παρεμβολές, εξ αιτίας λανθασμένων κινήσεων. Ασχολήσου πολύ προσεκτικά να οργανώσεις τον τρόπο που θα κινηθείς, για να πετύχεις όσα επιθυμείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα να φορτίσεις το ταίρι σου με ζητήματα σχετικά με άλλους τομείς. Περάστε χαλαρά μαζί, ώστε να αποφορτιστείς κι εσύ από την καθημερινότητα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να προετοιμαστείς κατάλληλα για να αντιμετωπίσεις κάποιες θετικές εξελίξεις. Στα οικονομικά, να ξέρεις ότι αν γίνουν λάθη αυτή την περίοδο, θα σε προβληματίζουν για μεγάλο διάστημα μετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα πολλές εξελίξεις θα σε ωθήσουν, αγαπητέ Καρκίνε, σε τροποποιήσεις που δεν περιμένεις. Αυτό αρχικά ίσως να σε ταλαιπωρήσει λίγο, αλλά πολύ σύντομα θα δεις πως οι αλλαγές σε οδηγούν σε ουσιαστική βελτίωση και όλα θα γίνουν πολύ καλύτερα στην καθημερινότητά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα οδηγηθείς σε ατελείωτες συζητήσεις με το ταίρι σου, για να λύσεις προβλήματα που αφορούν τα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς σήμερα να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία των επαγγελματικών σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται. Στα οικονομικά, θα πρέπει να προσέξεις τις επενδύσεις που θέλεις να κάνεις, γιατί στο τέλος θα χάσεις τον λογαριασμό.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Φιλικά πρόσωπα σε στηρίζουν στις επιδιώξεις σου και σου δίνουν ευκαιρίες να αξιοποιήσεις κάθε σου δυνατότητα. Η ανασφάλεια του παρελθόντος θα υποχωρήσει και μια μεγάλη αλλαγή πρόκειται να συμβεί σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, σε πολλά επίπεδα. Η αισιόδοξη διάθεση και η εργατικότητα θα οδηγήσουν σε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου, πες του αυτά που νιώθεις και βγάλε στην επιφάνεια τον τόσο πλούσιο ερωτισμό σου, και θα περάσετε πάρα πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις όμως πολλά πράγματα ταυτόχρονα, γιατί στο τέλος θα γίνουν λάθη που θα σε αγχώσουν περισσότερο. Οικονομικά, έχεις βγει εκτός προγραμματισμού με κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν. Φρόντισε να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις ένα καινούργιο πλάνο για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων που σε κρατούν πίσω είναι το θέμα στο οποίο επικεντρώνεται η αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου, για όλο το ερχόμενο διάστημα και αυτή θα καθορίσει τις εξελίξεις σε σημαντικά επίπεδα. Μην αφήσεις τον χρόνο να περάσει χωρίς να φροντίσεις για όσα περιμένουν, ώστε να αποφύγεις πιθανό αδιέξοδο αργότερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να ξεχάσεις παλιότερες καταστάσεις στη σχέση σου. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στον αισθηματικό τομέα, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, σήμερα θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα. Θα μπορέσεις να λύσεις πολλά προβλήματα που σε αγχώνουν εδώ και καιρό. Στα οικονομικά, θα πρέπει να προσέξεις σε συναλλαγές που θέλεις να κάνεις. Συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων και αγορές ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η νοσταλγία του παρελθόντος φέρνει σκέψεις που δεν σε βοηθούν, αγαπητέ Ζυγέ, να προχωρήσεις στη ζωή σου. Μην αφήσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται εμπειρίες που πέρασαν και είναι αδύνατον ο χρόνος να τις επιστρέψει. Σκέψου με αισιοδοξία το μέλλον και όσα πρόκειται να ακολουθήσουν και να σε γεμίσουν χαρά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα αισθανθείς κάπως απομονωμένος και προβληματισμένος. Μίλα με το ταίρι σου και θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά φρόντισε να διορθώσεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, ούτως ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Καταστάσεις που βιώνεις τον τελευταίο καιρό σε έχουν κουράσει αρκετά. Το διάστημα αυτό όμως ολοκληρώνεται τις ερχόμενες ημέρες και θα ακολουθήσει μία περίοδος κατά την οποία οι πλανήτες θα δώσουν στο ζώδιό σου τη δυνατότητα να ξεκουραστείς και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου, ώστε να λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές για την άνοδο των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις, ώστε να φτάσεις σε θετικά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, αλλά θα πρέπει να προσέξεις αρκετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό βελτιώνει την κοινωνικότητα του ζωδίου σου και οι γνωριμίες που θα κάνεις θα σε οδηγήσουν σε νέους δρόμους, μέσα από τους οποίους θα αλλάξεις όλα όσα επιθυμείς στη ζωή σου και θα φέρεις τους στόχους σου στο σημείο της ολοκλήρωσης. Μην διστάσεις να προχωρήσεις με δυναμισμό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου αρχίζουν και παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις πολλά σχέδια που είχες κάνει με το ταίρι σου ότι αρχίζουν και υλοποιούνται.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, μπορείς να κάνεις αλλαγές και να υλοποιήσεις στόχους. Τα οικονομικά σου καλό θα είναι να τα προγραμματίσεις περισσότερο, γιατί δεν είσαι σε σημείο που μπορείς να κάνεις ανοίγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Οι εμπειρίες που έζησες σε γέμισαν, αγαπητέ Αιγόκερε, ανασφάλειες και έχεις χάσεις τις εσωτερικές σου ισορροπίες. Τώρα όμως μπορείς να τα αφήσεις όλα αυτά πίσω και να βοηθήσεις τον εαυτό σου να επανέλθει. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν και μπορείς να τα καταφέρεις με επιτυχία. Η βοήθεια που θα δεχτείς θα είναι καθοριστικής σημασίας.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν άλλους τομείς της ζωής σου και εκφράσεις τον ρομαντισμό και τον ερωτισμό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά θα έχεις έντονη αισιοδοξία αλλά και μεγάλη όρεξη για να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Στα οικονομικά, απόφυγε να πάρεις ρίσκα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο έντονος ανταγωνισμός που υφίστασαι, αγαπητέ Υδροχόε, σε φορτίζει συναισθηματικά. Μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει αρνητικά και να καθορίσει τη μελλοντική σου στάση. Αποστασιοποιήσου όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε να μπορέσεις να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου σε όσα σε απασχολούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα συζητήσεις με το ταίρι σου που θα φέρουν εντάσεις και φασαρίες. Βγάλε τον ερωτισμό σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου γενικώς δεν πάνε άσχημα, όμως θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα σε αναστατώσουν αρκετά. Απόφυγε στα οικονομικά να δημιουργήσεις χρέη, γιατί στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Θα έχεις την τάση να μπαίνεις σε άσκοπα έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Οι εντάσεις που δημιουργούνται στο κοινωνικό σου περιβάλλον είναι αποτέλεσμα παρανοήσεων, αγαπητέ Ιχθύ, τις οποίες μπορείς να αποφύγεις, αν κρατήσεις απόσταση από συζητήσεις που δεν σε αφορούν άμεσα. Δείξε σοβαρότητα και μην παρασύρεσαι σε ανταλλαγές απόψεων, ειδικά όταν μπορείς να τις αποφύγεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα καταφέρεις να αποκαταστήσεις την ισορροπία και την ηρεμία στη σχέση σου. Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό σου, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, καλό θα είναι να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα, χωρίς να επαναπαυτείς. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο, αλλά οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές. Μπορείς να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

πηγη

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου