ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή, 16 Απριλίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/4/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια προβλέψεις
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Οι αλλαγές που προκύπτουν τώρα είναι καθοριστικής σημασίας και σε απαλλάσσουν από το άγχος της ασυνέπειας που πιθανόν να αναγκάστηκες να δείξεις, καθώς αδυνατούσες να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις. Τώρα μπορείς να .......
....... τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες και να οδηγηθείς σταδιακά σε ισορροπία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί να έχεις δίκιο σε πολλά πράγματα που αφορούν την σχέση σου. Όμως η παρορμητική συμπεριφορά σου μερικές φορές σε κάνει και το χάνεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις τις δυνατότητες στην δουλειά σου να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Κάποιο μυστικό αποκαλύπτεται και σε βάζει σε σκέψεις. Μην βιαστείς να οδηγηθείς σε συμπεράσματα. Χρειάζεται να συγκεντρώσεις αρκετές πληροφορίες ακόμα, προκειμένου να οδηγηθείς στα σωστά συμπεράσματα. Αξιολόγησε τις συνθήκες δίχως υπερβολές και περιττό άγχος.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και μπορείς να κάνεις συζητήσεις, για όποιο θέμα σε απασχολεί αυτή την περίοδο. Αν δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα και θα έρθει και η γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κινήσου με μεθοδικότητα και δυναμισμό στην δουλειά σου, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Συνεχίζουν να σε προβληματίζουν τα οικονομικά σου, αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η ζωή σου βελτιώνεται με αργές αλλά σταθερές κινήσεις, που οδηγούν σε ανανέωση της καθημερινότητάς σου σε πολλά επίπεδα. Μην αφήνεις μεγάλες περιόδους να περνούν, χωρίς να φροντίζεις για την ουσιαστική σου εξέλιξη. Τίποτα δεν θα γίνει με τυχαίο τρόπο, χρειάζεται να κοπιάσεις αρκετά ακόμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποιες αντιρρήσεις που έχει το ταίρι σου για κάποια πράγματα, είναι δικαίωμά του. Απόφυγε να πιέζεις τις καταστάσεις και φρόντισε να του εξηγήσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η περίοδος αυτή προσφέρεται για πολύ καλές καταστάσεις, που θα σε κάνουν να χαρείς ιδιαίτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου πρέπει να λύσεις προβλήματα που αφορούν το παρελθόν. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς καλό είναι πριν απαντήσεις, να σκεφτείς πολύ καλά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά σιγά και έχουν κάποια ισορροπία - άσχετα αν εσύ δεν το βλέπεις ακόμη - γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα δημιουργείται κλίμα εντάσεων και διαφωνιών . Μη συμμετέχεις σε συζητήσεις που δεν σε αφορούν προσωπικά και προσπάθησε να αποφύγεις να εκθέσεις τις απόψεις σου, όταν δεν είναι απολύτως απαραίτητο. Περιορίσου με ψυχραιμία, ηρεμία και σοβαρότητα μόνο σε απόλυτα δικά σου ζητήματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στην σχέση σου που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα και η πορεία της θα είναι ξεκάθαρη. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τους Ιχθείς συνεχίζει να σε ευνοεί, για να κάνεις καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά στην δουλειά σου. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την εργασία. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο, παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις όλα, με τον καλύτερο τρόπο.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Αέρας ανανέωσης έρχεται σε όλα τα επίπεδα. Ψυχολογία, αισθητική, κοινωνικότητα, δέχονται θετικές επιρροές. Ασχολήσου με τη βελτίωση του σπιτιού σε λειτουργικό επίπεδο. Κάποιες αισθητικές βελτιώσεις με μικρό κόπο, μπορούν να σε ανανεώσουν ψυχολογικά. Μην παραμελείς τον εαυτό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα θεμέλια που έχεις βάλει στην σχέση σου είναι γερά. Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και σε βεβαιώνω ότι θα βρεις αυτό που ψάχνεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν πολύ επιτυχία. Στα οικονομικά φρόντισε να μην σε πιάνει η χαλαρότητα, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα πολλά έξοδα που έχεις αυτή την περίοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Το τελευταίο διάστημα κατάφερες πολλά και τώρα μπορείς να προχωρήσεις σε αξιοποίηση όσων κέρδισες, με τον καλύτερο τρόπο. Ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σε στηρίζει αρκετά και σου δίνει σωστές συμβουλές, για καλύτερη εξέλιξη και πρόοδο. Εκμεταλλεύσου την περίσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η υπευθυνότητα που έχεις για πολλά θέματα που καταπιάνεσαι, δημιουργούν τον θαυμασμό στο ταίρι σου. Και αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, με το παρόν πλανητικό σκηνικό είναι σίγουρο ότι θα πολιορκήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα μην χαλαρώσεις σε τίποτα και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις και αφορούν τον τομέα της εργασίας σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει να ανησυχείς, γιατί από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα έχεις και πιο πολλά έσοδα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Μην αφήνεις σε κανέναν περιθώρια να σε προσβάλλει με τη στάση του. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να εκφραστεί και να περιορίσει τις παρεμβάσεις σε προσωπικά σου ζητήματα. Τα όρια της ζωής σου, σου ανήκουν ολοκληρωτικά και το μέλλον θα καθοριστεί από σένα και μόνον
Αισθηματικές Προβλέψεις
Το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει πολλές ιδέες, για να κάνεις την σχέση σου ακόμη καλύτερη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, έχεις αρχίσει και κάνεις βήματα που θα σου φέρουν μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει να αρχίζουν να υλοποιούνται. Αν σου κάνουν καινούργιες προτάσεις πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά αν θα έχουν επιτυχία. Στα οικονομικά τα έξοδα συνεχίζουν να υπάρχουν και εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις. Είσαι σε περίοδο που θα είναι καλύτερη για τα οικονομικά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Το πρόγραμμά σου είναι απαιτητικό και σε κουράζει. Χαμήλωσε λίγο τους ρυθμούς σου, γιατί θα τους χρειαστείς σύντομα. Η συνέπεια που θα δείξεις καθορίζουν το τελικό αποτέλεσμα. Μην παραμελείς τη φροντίδα του εαυτού σου και ασχολήσου σοβαρά με τη διατροφή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι αδιευκρίνιστες πολλές φορές σκέψεις που έχει το ταίρι σου, γίνονται αιτία να γεννηθούν καινούργια ερωτηματικά που έχεις για εκείνο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου όλα θα πάνε πολύ καλά. Απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα, γιατί θα δημιουργηθούν κάποιες αντιπαραθέσεις που μπορεί να σε στεναχωρήσουν. Στα οικονομικά σου πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες και δεν πρέπει να κάνεις πολλά έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η στάση σου περιορίζει τις κινήσεις κάποιου ατόμου, το οποίο προσπαθεί να σε πλησιάσει. Μην δείχνεις τόσο σκληρή διάθεση, χαλάρωσε λίγο και άφησε το περιθώριο να σε κατανοήσουν, χωρίς να βάζεις εμπόδια. Αυτό είναι κάτι που θα σε ωφελήσει μακροπρόθεσμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καθημερινότητά σου είναι πολύ έντονη. Οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις, θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο την σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θέλεις να αλλάξεις πολλά πράγματα για να πετύχεις τους στόχους σου. Απόφυγε να ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Στα οικονομικά φρόντισε να μην κάνεις πολλά έξοδα. Ευνοείσαι να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Συγγενικό σου πρόσωπο καταφέρνει να αντιληφθεί πλέον, πως η στάση του υπήρξε λάθος για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα προχωρήσει σε αλλαγές που γίνονται αφορμή να ωφεληθείς σε προσωπικό επίπεδο. Επωφελήσου όσο είναι ακόμα καιρός, οι πλανήτες δυσκολεύουν την κατάσταση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις, να περάσεις παρέα με το ταίρι σου και να το κάνεις ευτυχισμένο. Εξωτερίκευσε τα αισθήματά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα είναι καλά, αλλά θα έχεις μερικές καθυστερήσεις. Απόφυγε να πάρεις γρήγορες αποφάσεις για ζητήματα που αφορούν το μέλλον. Τα οικονομικά σου θα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για αύξηση ή τακτοποίηση οικονομικών, ευνοούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Οι υποθέσεις σου προχωράνε με δυσκολία και δεν μπορείς να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις. Κράτησε γερά τις δυνάμεις σου λίγο ακόμα και οι πλανήτες σύντομα σε βοηθούν να βελτιώσεις τις συνθήκες της καθημερινότητάς σου με καθοριστικό τρόπο, που σε ανταμείβει για τις θυσίες που έκανες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Δες τα πράγματα πιο σφαιρικά για να καλυτερέψεις την σχέση σου. Είναι στο χέρι σου να γίνουν τα πράγματα πιο όμορφα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου η δυναμικότητα και η ενεργητικότητα που έχεις, θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα νόμου και γραφειοκρατικά.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Μία δύσκολη περίοδος φτάνει πλέον στο τέλος της και δίνει χώρο σε νέα ευχάριστα γεγονότα να ακολουθήσουν. Μία ευχάριστη πρόταση δρομολογεί νέα πορεία σε πολλά επίπεδα. Ετοιμάσου να τη δεχτείς με χαρά και να απολαύσεις την ικανοποίηση που θα σου προσφέρει. Το μέλλον, σου επιφυλάσσει υπέροχες εκπλήξεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σε κάνει να εξωτερικευτείς περισσότερο και θα σε ωθήσει να δώσεις πολλά στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι θα συμβούν κάποια ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να χαρείς αρκετά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φτάσει την δουλειά σου σε σημείο που θα μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις.

πηγη

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου