ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/4/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια προβλέψεις
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Σκέψου αρκετά και πάρε επιτέλους τις αποφάσεις, που εδώ και καιρό αναβάλλεις. Μην αποφεύγεις την πραγματικότητα, αλλά βάλε στο πρόγραμμα τις υποθέσεις που έχεις αφήσει στην τύχη τους, πριν οι συνέπειες είναι πλέον .......
.......  αδύνατον να ξεπεραστούν. Τα άστρα σε βοηθούν στην τακτοποίηση της ζωής σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του μιλήσεις για κάποια προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δυναμικότητα που θα έχεις στην δουλειά σου θα είναι μεγάλη και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά ζητήματα που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό. Πολλά απρόοπτα έξοδα θα σε θέσουν εκτός προϋπολογισμού σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Κάποιο πρόσωπο σε πλησιάζει με ευγένεια και καλοσύνη, αλλά οι πληροφορίες που έχεις δεν είναι οι καλύτερες και διατηρείς μια μεγάλη επιφύλαξη. Μην βιάζεσαι να αποφασίσεις ποιά θα είναι η στάση σου, αλλά φέρσου με απλότητα και ειλικρίνεια, αφήνοντας το χρόνο να σου δείξει την αλήθεια.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις μια πολύ καλή μέρα μαζί με το ταίρι σου, αν μειώσεις τον εκνευρισμό και την ένταση που έχεις, με άλλα θέματα που σε απασχολούν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου δεν έχεις κανένα πρόβλημα και μπορείς να αρχίζεις να υλοποιείς τα σχέδια που ήταν σε στασιμότητα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Άτομο που σε ταλαιπώρησε στο παρελθόν, έρχεται τώρα να σου προτείνει διάφορες παραλλαγές. Μην αφήσεις κανένα περιθώριο να ξαναμπεί στη ζωή σου. Οι άνθρωποι σπανίως αλλάζουν και ο συγκεκριμένος δεν έχει κάνει καν τέτοιου είδους προσπάθεια. Κράτησε τη θέση σου και προφύλαξε τον εαυτό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ενοχές που έχεις για το πόσα προσφέρεις στην σχέση σου παίρνουν τέλος, αφού μπαίνεις σε περίοδο που θα είναι πολύ καλή για αυτήν. Και αν ακόμη η μοναξιά υπάρχει στην ζωή σου, αυτή την περίοδο με την Αφροδίτη στους Ιχθείς, οι δημόσιες σχέσεις που κάνεις θα φέρουν και την κατάλληλη γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο στην δουλειά σου, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κινηθείς με πολύ προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα, χωρίς να καταλάβεις ότι μπορεί να έχεις πρόβλημα αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Μην αφήνεις κανέναν να σε ταλαιπωρήσει με υπερβολές και κακίες. Δείξε σοβαρότητα και αυστηρότητα, υπερασπίζοντας τις επιλογές σου. Το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τη στάση σου σε όλα τα επίπεδα και θα σε οδηγήσει σε πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα, σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις έντονο ερωτισμό σήμερα και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Φρόντισε να του κάνεις κάποια ευχάριστη μικρή έκπληξη. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, μην κάθεσαι καθόλου τώρα που είναι η Αφροδίτη στους Ιχθείς, γιατί μπορεί να κάνεις γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου απόφυγε να κάνεις συνεργασίες, αλλά μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Συνεχίζεις και κάνεις προσπάθειες για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η υψηλή σου ευφυΐα είναι το στήριγμα, πίσω από το οποίο κρύβεις πολλές ανασφάλειες. Προσπάθησε να τις ξεπεράσεις, άσχετα με τη δυνατότητά σου να τις κάνεις να μην φαίνονται. Αργότερα θα έρθουν στην επιφάνεια εκεί που δεν το περιμένεις. Φρόντισε λοιπόν την ψυχική σου ισορροπία και οι επιλογές σου θα βελτιωθούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες στην σχέση σου. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις πολύ καλά. Και εσύ που ακόμη ψάχνεις να βρεις ταίρι, σε βεβαιώνω ότι δεν θα αργήσει να έρθει η γνωριμία που θα σε κάνει να χαρείς.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις στην δουλειά σου και είναι σε στασιμότητα και σε αγχώνουν αρκετά. Καινούργιες συνεργασίες ή αλλαγές ευνοούνται. Στα οικονομικά σου έχεις βγει αρκετά εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ σύνεση και μην κάνεις καμία παρορμητική κίνηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάζει, για τις αποφάσεις που τα άστρα σε καλούν να πάρεις. Το μέλλον σου ανήκει και τα αποτελέσματα των όποιων αποφάσεων θα είναι συνέπειες, που θα επωμιστείς αποκλειστικά. Η τελική απόφαση λοιπόν, δεν μπορεί παρά να είναι μόνον δική σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα είναι πολύ καλή σήμερα. Ο Άρης στο ζώδιό σου, σου δίνει μεγάλη δυναμικότητα και σε ευνοεί να λύσεις προβληματικά θέματα που σε απασχολούν. Εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά, ο Άρης από τους Διδύμους θα αλλάξει αυτή την κατάσταση και θα φέρει καλές εξελίξεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να κάνεις πάρα πολλά στην δουλειά σου και θα έχεις και πολλές ιδέες, που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις, αρκεί να μην αγχώνεσαι. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις αρκετά. Μέτρησε ότι κάνεις, για να μπορείς να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Σε λίγο καιρό, κάποιο πρόσωπο θα σου προτείνει κάτι καινούργιο που εσύ δεν το έχεις σκεφτεί. Μην βιαστείς να απαντήσεις, όσο και αν σε χαροποιήσει αυτό το ενδεχόμενο. Εξέτασε όλες τις παραμέτρους και βεβαιώσου πώς θα σε ικανοποιούσε αυτή η ενασχόληση, ανεξάρτητα με το όποιο αποτέλεσμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις συζητήσεις και επαφές με το ταίρι σου. Τα πράγματα θα πάνε καλύτερα και θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και γίνουν λάθη που μπορεί να σε εκθέσουν. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και θα βάλεις σε σειρά και τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Κάποιο δικό σου άτομο σε πιέζει με μερικά δικά του ζητήματα, που απαιτούν λύση. Δεν υποχρεούσαι να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, προκειμένου να αποδείξεις τη φιλική σου πρόθεση. Οι καταστάσεις έχουν όρια τα οποία όποιος δεν τα γνωρίζει, καλό είναι να τα μάθει. Βοήθησέ τον λοιπόν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για κάποιες καταστάσεις, πριν ακόμη συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν μιλήσεις μαζί του, θα αλλάξεις απόψεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στην δουλειά σου πρέπει να προσέχεις σε ότι αφορά θέματα μελλοντικά. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία, γιατί έχεις αρκετές υποχρεώσεις από παλιά που πρέπει να τακτοποιήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Πολύ σύντομα η επιτυχία, σου χτυπάει την πόρτα. Τίποτα δεν σου χαρίζεται, όλα είναι αποτέλεσμα των κόπων σου και αξίζει να το χαρείς. Εκμεταλλεύσου το ερχόμενο διάστημα για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, καθώς νέες ευκαιρίες σε βγάζουν από τον απόλυτο έλεγχο της ζωής σου σύντομα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να προσέχεις σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου. Μπορεί να προκληθούν αντιπαραθέσεις, χωρίς να το καταλάβεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στην δουλειά σου και θα έχεις και την υποστήριξη των συνεργατών σου. Στα οικονομικά σου θα έχεις ανοδική πορεία. Μπορείς να κινηθείς καλά, αρκεί να κάνεις σωστές επιλογές και να μην παρασυρθείς σε έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό διαμορφώνεται πολύ θετικά για σένα τώρα και καλείσαι να εκμεταλλευτείς όλες τις ευκαιρίες που θα κάνουν την εμφάνισή τους. Κάποιες είναι ιδιαίτερα σημαντικές και αν τις αξιοποιήσεις, μπορούν να μεταμορφώσουν ολοκληρωτικά τη ζωή σου. Μην τις αφήσεις να περάσουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα πρόσφερε στο ταίρι σου με έργα και όχι με λόγια. Θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες, για να του δώσεις αυτά που αναζητάει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου σήμερα ξεκινάς με συζητήσεις και σχέδια και θα μπορέσεις να λύσεις προβλήματα που είχες από πριν, με πολύ εύκολο τρόπο. Στα οικονομικά σου φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, για να μην βγεις έξω από το πρόγραμμά σου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η οικογένεια σε απασχολεί με προβλήματα που σε φέρνουν σε αδιέξοδο. Μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους, αλλά βάλε τάξη για να μπορέσετε όλοι μαζί, να οδηγηθείτε σε ένα καλό αποτέλεσμα. Μία ήρεμη συζήτηση θα φέρει ισορροπίες και θα αναθέσει στον καθένα τις ευθύνες του.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου, για να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν στην σχέση και να μιλήσετε για την πορεία της.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχετε από το παρελθόν. Σχέδια αλλά και αλλαγές στην εργασία σου, ευνοούνται αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Το κοινωνικό σκηνικό περιλαμβάνει αρκετές προσκλήσεις και ευκαιρίες για σημαντικές συναναστροφές που φέρνουν συζητήσεις, συμφωνίες και νέες συνεργασίες που οδηγούν σε άνοδο. Η ικανοποίηση είναι ανάλογη με την προσπάθεια και τη συνέπεια που θα δείξεις όλο το ερχόμενο διάστημα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, σου δίνει πολύ ερωτισμό και κάνεις το ταίρι σου να περνάει πολύ καλά μαζί σου. Και αν ακόμη δεν έχει βρει ταίρι, η Αφροδίτη ανεβάζει την γοητεία σου και ξαφνικά θα κάνεις καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σου πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα, για να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου. Θα έχεις έντονο άγχος για οφειλές οικονομικές και για προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να προγραμματιστείς.

πηγη

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου