ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/4/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια προβλέψεις
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το κοινωνικό σου προφίλ βελτιώνεται σταδιακά και η ανάγκη σου για επικοινωνία, φέρνει νέες γνωριμίες αρκετά ωφέλιμες μελλοντικά ως προς τις επιδιώξεις σου. Μία συμμαχία ξετυλίγεται πίσω από μία καινούργια φιλία, μέσα .......
......... από την οποία μπορείς να προχωρήσεις περισσότερο δυναμικά προς την ολοκλήρωσή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έλα πιο κοντά στο ταίρι σου, μίλησέ του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές καταστάσεις να καλυτερεύουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα φρόντισε να κινηθείς στην δουλειά σου με πολύ μελετημένες κινήσεις, για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου πολλές καταστάσεις αρχίζουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο δρόμος που έχεις επιλέξει σε κουράζει και συχνά αμφισβητείς αν έχεις πράξει σωστά. Ξεκουράσου λίγο και συνέχισε χωρίς να κάνεις αλλαγές που θα σε αποσυντονίσουν και θα σε απομακρύνουν από το τελικό αποτέλεσμα που δεν αργεί να φανεί και δικαιώνει την επιλογή σου χωρίς αμφιβολία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία με τον σύντροφό σου θα είναι καλή. Θα κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις, για να βάλεις καινούργιες βάσεις για την σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά σου πρόσεξε λίγο, γιατί θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα και άσκοπες αγορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Νέες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σου, αρκεί να μην βιάζεσαι και να κάνεις προσεκτικές επιλογές σε όλα τα επίπεδα. Η ανάγκη σου για γρήγορο αποτέλεσμα μπλοκάρεται προσωρινά. Μην απογοητεύεσαι, συνέχισε την προσπάθεια και θα τα καταφέρεις. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που θα έχεις σε άλλους τομείς, θα σε απομακρύνουν λίγο από το ταίρι σου. Φρόντισε να διορθώσεις μερικές καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε ευνοεί για να μπορέσεις να κάνεις καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις. Στα οικονομικά μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Κάποιο δώρο ξαφνικά σε αναστατώνει ευχάριστα. Η συγκίνηση είναι μεγαλύτερη από τη βοήθεια που σου προσφέρεται και είναι μόνο η αρχή. Η ευγνωμοσύνη που δείχνεις συγκινεί και θα υπάρξει συνέχεια, που θα σε οδηγήσει σε πολύ σημαντικά αποτελέσματα σύντομα και χωρίς ιδιαίτερο κόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η φαντασία που έχεις είναι πολύ μεγάλη. Βάλε την σε εφαρμογή και φρόντισε να κάνεις ευχάριστες εκπλήξεις στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στην δουλειά σου που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα που μπορεί να κάνεις.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα φέρνει μεγάλες ανακατατάξεις σε πολλά επίπεδα και σου δίνει η δυνατότητα να δράσεις με φυσικό τρόπο και να ξεπεράσεις όλα όσα σε φέρνουν σε δύσκολη θέση και μπλοκάρουν τη δημιουργικότητά σου όλο το τελευταίο διάστημα. Μην αφήνεις άλλο χρόνο να περάσει αναξιοποίητος.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου αρχίζει και πηγαίνει πολύ καλά και αφήνει πίσω της όλες τις προβληματικές καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θέλεις να υλοποιήσεις πολλά σχέδια. Σήμερα φρόντισε να κινηθείς πολύ προγραμματισμένα, χωρίς να κάνεις καμία βιαστική κίνηση. Στα οικονομικά τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλεις. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Πολύ σύντομα καταφέρνεις να οργανωθείς και να πετύχεις θετικά αποτελέσματα μέσα από μία πολύ σκληρή δοκιμασία. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι σημαντικός και σε βάζει σε μία διάσταση που δεν είχες μέχρι τώρα γνωρίσει . Μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, παρά φρόντισε να συνεχίσεις τη διαδρομή.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βάλεις καινούργιες βάσεις στην σχέση σου, ξεχνώντας προβληματικές καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι πάρε τα πάνω σου, γιατί με τις παρούσες πλανητικές όψεις ευνοείσαι να κάνεις καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν. Είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις πολλά έξοδα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η αξιοπρέπεια με την οποία αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις έρχεται να επιβραβευτεί και δέχεσαι συμπαράσταση, μεγάλη υποστήριξη και ψυχική ανταμοιβή. Κάποιο άτομο σε έχει βοηθήσει πολύ στο παρελθόν και έρχεται τώρα να σε στηρίξει για άλλη μία φορά. Το αποτέλεσμα της βοήθειάς του όμως τώρα αξιοποιείται περισσότερο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο δυναμισμός και η μαχητικότητα που έχεις, θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις στην σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό από πριν. Στα οικονομικά σου θα γίνουν συζητήσεις ή προτάσεις, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σύντομα μία επιτυχία σου θα ταράξει τα νερά. Πολλοί θα ασχοληθούν μαζί σου, κάποιοι με θετικές προθέσεις και κάποιοι όχι. Ασχολήσου μόνο με τους πρώτους, οι υπόλοιποι μπορούν να περιμένουν τον κατάλληλο χρόνο, μέχρι να τους δώσεις τον οριστικό αποχαιρετισμό. Μην αφήνεις τίποτα να εμποδίσει το δρόμο σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο με το ταίρι σου. Έλα πιο κοντά του και εξωτερίκευσε τα αισθήματά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, για να μπορέσεις να δώσεις στους συνεργάτες σου να καταλάβουν την αξία των σχεδίων που έχεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, για να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Μία δύσκολη περίοδος έφτασε στο τέλος της. Η δύναμη που διαθέτεις, σε βοήθησε να μην χάσεις το δρόμο σου και να ξανασηκωθείς από όσα σε έριξαν στο πάτωμα. Τώρα με πλούσιες γνώσεις και εμπειρίες, μπορείς να προχωρήσεις και να πετύχεις όλα όσα επιθυμείς χωρίς τόσο μεγάλο κόπο. Μην αμελήσεις τη προσπάθεια.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να εκφράσεις ανοιχτά τα παράπονα που έχεις για το ταίρι σου, γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να χαλάς την διάθεσή σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σου δίνει όλα τα φόντα, για να βρεις το ταίρι που ψάχνεις εδώ και καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς στην δουλειά σου να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη που μπορεί να έχουν γίνει στο παρελθόν. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις ότι θα μπορέσεις να ισορροπήσεις πολύ καλά τις καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Σύντομα θα καταφέρεις να προχωρήσεις τα σχέδιά σου και να τα οδηγήσεις στην πραγματοποίησή τους. Η ζωή σου μεταμορφώνεται σταδιακά και η νέα καθημερινότητα, είναι απαλλαγμένη από όλα όσα σε πίκραναν και σε απογοήτευσαν. Μην κοιτάζεις άλλο πίσω, απόλαυσε όσα ξετυλίγονται μπροστά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις αρκετό προβληματισμό για την σχέση σου. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να έχεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και να ξέρεις ότι τα σχέδιά σου σύντομα θα αρχίζουν να υλοποιούνται. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Είσαι σε περίοδο που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν και θα νιώθεις καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Μην αφήνεις περιθώρια για παρεξηγήσεις μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον. Ξεκαθάρισε τη θέση σου και μίλησε με ήρεμο τρόπο στους δικούς σου. Όλα μπορούν να βρουν τις ισορροπίες τους, αν ο τρόπος σου είναι ψύχραιμος και εύστοχος. Μην καθυστερείς να βάλεις τα πράγματα σε τάξη, όσο και αν αυτό σου κοστίζει ψυχολογικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα είναι πολύ καλή για να εκφράσεις τα αισθήματά σου στο ταίρι σου, για να νιώσεις πολύ καλά εσύ, αλλά και εκείνο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Στα οικονομικά σου μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Μπορείς να κλείσεις νέες οικονομικές συμφωνίες.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά Το πλανητικό σκηνικό βελτιώνει τη θέληση σου σε κοινωνικό επίπεδο. Πολλές προσκλήσεις καταφτάνουν για εκδηλώσεις μεγάλου ενδιαφέροντος. Αξιοποίησέ τες και μέσα σε αυτές θα δεις ανθρώπους που έχεις κρατήσει σε απόσταση, να σε πλησιάζουν με θετικές προθέσεις. Χαλάρωσε και απόλαυσέ το. Αισθηματικές Προβλέψεις Άκουσε την φωνή της καρδιάς σου και εμπιστεύσου αυτά που σου λέει. Με αυτό τον τρόπο θα κάνεις κατά πολύ καλύτερη την σχέση σου. Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Στην δουλειά σου πρέπει με πολύ ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Πρέπει να κάνεις προγραμματισμό στα οικονομικά σου, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.

πηγη Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου