ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/4/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια προβλέψεις
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η οικογένειά σου χαίρεται με τις νέες σου δραστηριότητες και σε στηρίζει στη συνέχεια. Μην στηρίζεσαι παρά μόνον στις δυνάμεις σου, γιατί οι απαιτήσεις διαφοροποιούνται και δέχεσαι μεγάλες πιέσεις. Η δυνατή λύση που θα ........
.......  δώσεις διώχνει μακριά τα εμπόδια και σου αφήνει ανοιχτό το δρόμο της επιτυχίας.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, αλλά μπορεί να πάει και καλύτερα αν ξεκαθαρίσεις και τα τελευταία σύννεφα που μπορεί να σε κάνουν να προβληματίζεσαι.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στον χώρο της δουλείας σου. Προσπάθησε να μην χαλάσεις κάτι, από τον μεγάλο φόρτο και τον εκνευρισμό που θα έχεις σήμερα. Στα οικονομικά σου απόφυγε τα πολλά έξοδα και βάλε προγραμματισμό, για κάποιες υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η συνεχής σου ταύτιση με τα προβλήματα των άλλων, σε έχει απομακρύνει από τις δικές σου ανάγκες. Ασχολήσου περισσότερο με τον εαυτό σου, πριν αυτό σου κοστίσει ανεπανόρθωτα. Οι ρυθμοί της ζωής σου διαρκώς επιταχύνονται και δυσκολεύεσαι να ανταποκριθείς. Συγκράτησε τις δυνάμεις σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να πεις στο ταίρι σου όλα αυτά τα πράγματα που σε ενοχλούν στην σχέση σου. Θα δεις μετά ότι όλα θα είναι καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνθήκες θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και ότι υπάρχει από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου φρόντισε να τα ισορροπήσεις, παρόλο που τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι μία ήρεμη συζήτηση με φιλικά σου πρόσωπα, προκειμένου να εξηγήσεις τι σου συμβαίνει όλο αυτό το διάστημα και να μην περιμένεις κανένας να μαντέψει οτιδήποτε. Η δική σου δυσκολία να απαιτείς και να διεκδικείς όσα χρειάζεσαι, δεν είναι πρόβλημα των άλλων. Πάψε λοιπόν να το αντιμετωπίζεις έτσι.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς θα φέρει πολύ καλές εξελίξεις στην σχέση σου και θα μπορέσεις να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που μέχρι τώρα ήταν προβληματικές. Οι αδέσμευτοι είστε σε ευνοϊκή περίοδο που εκεί που δεν το περιμένετε, θα κάνετε την καλύτερη γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα κυλήσει αρκετά ομαλά η μέρα σου στα επαγγελματικά σου. Μπορείς και ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα, γιατί ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη. Στα οικονομικά πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις πολλές εκκρεμότητες να καλύψεις. Φρόντισε να μην σε πιάνει η χαλαρότητα και προγραμματίσου περισσότερο, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Είναι πολύ άσχημο να μην αναλαμβάνει κανείς τις ευθύνες του, αλλά μην του προσφέρεις και εσύ τη δυνατότητα στο πιάτο. Είναι φυσικό να δείχνεις αγάπη και στήριξη στα άτομα που αγαπάς, αλλά ας μην φτάνει αυτό στα όρια της εκμετάλλευσης. Βάλε τάξη και ξεκαθάρισε τα όριά σου, όσο ακόμα υπάρχει το χρονικό περιθώριο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά και ερωτικά με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά θα πάει πολύ καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές, ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Τα έσοδά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς και σε άλλες πηγές, τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η αγάπη σου για ταξίδια είναι δεδομένη, αλλά οι πλανήτες δεν διευκολύνουν προσωρινά τη διαδικασία. Προσπάθησε να χαλαρώσεις με άλλους τρόπους, που θα σου δώσουν λίγη χαρά. Αργότερα θα μπορέσεις να ταξιδέψεις και να αναπληρώσεις όσα στερήθηκες όλο το τελευταίο διάστημα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός που θα έχεις σήμερα, θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, οι πλανήτες είναι με το μέρος σου και θα φέρουν αυτό που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα υπάρχει πάρα πολύ δουλειά αλλά και εσύ θα νιώθεις εξάντληση. Μπορείς να βάλεις ένα προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που είναι άμεσα. Στα οικονομικά σου θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, όμως καλό θα είναι πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και πρέπει να τακτοποιήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η επιτυχία πλησιάζει και θα ξαφνιάσει τους πάντες. Ο δρόμος είναι ανοιχτός και σου υπαγορεύει δυνατότητες για δράσεις, που στο παρελθόν ήταν εμποδισμένες από σοβαρές αιτίες. Όλα γίνονται εύκολα πλέον και με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Φρόντισε το αποτέλεσμα να σε ικανοποιήσει, όσο σου αξίζει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Άρης από τους Διδύμους θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας. Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μην σταματάς την αναζήτηση, γιατί τώρα με την εύνοια του Άρη σου επιφυλάσσονται πολύ ωραία πράγματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς και αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει στην δουλειά σου και οι ιδέες που θα έχεις, θα μπορέσουν να βρουν λύσεις σε θέματα που σε προβληματίζουν. Στα οικονομικά σου, διάφορα προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν και ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Οι επιτυχίες των άλλων, σου υποδεικνύουν τον τρόπο που χρειάζεται να κινηθείς από εδώ και στο εξής. Βάλε αυστηρούς στόχους και φρόντισε να μην τους παραμελήσεις. Από τη συνέπεια που θα δείξεις, θα καθοριστεί το τελικό αποτέλεσμα. Δείξε τον καλύτερο εαυτό σου, τώρα που οι πλανήτες ευνοούν την προσφορά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις δημιουργικό πνεύμα και μπορείς και ξεπερνάς τα προβλήματα στην σχέση σου με τον καλύτερο τρόπο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου τα έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις εσύ, αλλά για άλλη μια φορά θα ξεκινήσεις να κάνεις καινούργια σχέδια. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για αύξηση ή τακτοποίηση των οικονομικών σου ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η απογοήτευση που φοβάσαι βρίσκεται μόνο μέσα στη σκέψη σου και δεν υπάρχει στην πραγματικότητα. Μην περιορίζεσαι σε σκέψεις που μπλοκάρουν κάθε δράση, αλλά άφησε ελεύθερο τον εαυτό σου να προχωρήσει με θάρρος ολοκληρώνοντας όσα έχεις σκεφτεί. Τα άστρα ευνοούν το θάρρος και το δυναμικό σου τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί να έχεις παραμελήσει πολλά θέματα σε ότι έχει σχέση με τον αισθηματικό τομέα. Καλό θα είναι να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον, για να μπορέσουν να ισορροπήσουν κάποιες καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καταστάσεις στην δουλειά σου είναι μία χαρά, παρόλο που εσύ συνεχίζεις να θέλεις να τις κάνεις ακόμη καλύτερες. Στα οικονομικά απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Κανείς δεν φταίει αν εσύ καταδίκασες τον εαυτό σου με λάθος επιλογή. Τώρα είναι αρκετά δύσκολο να αποκαταστήσεις την εικόνα σου στο κοινωνικό σου περιβάλλον. Αξίζει να προσπαθήσεις όμως και σίγουρα θα τα καταφέρεις, αφού έχεις συνειδητοποιήσει πόσο άστοχα φέρθηκες. Μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις πολλά προβλήματα και υποχρεώσεις, αυτό όμως δεν είναι αιτία να φορτίζεις το ταίρι σου, γιατί με αυτή την τακτική θα έρθει η απομάκρυνση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στην δουλειά σου, που είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θέλεις να κάνεις ευνοούνται. Προτάσεις που μπορεί να δεχτείς στα οικονομικά, μην απαντήσεις πριν σκεφτείς πολύ καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η βεβαιότητα με την οποία λειτουργείς σε βάζει σε κίνδυνο. Προσπάθησε να μάθεις περισσότερα για το παρασκήνιο, πίσω δηλαδή από όσα φαίνονται. Είναι κάτι που θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις κακοτοπιές και τις παγίδες που καραδοκούν, για να εμποδίσουν το δρόμο σου για την επιτυχία. Κάποιοι παρακολουθούν προσεκτικά και θα φερθούν ανάλογα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές το πολύ ενδιαφέρον του συντρόφου σου σε κουράζει και νιώθεις ότι πνίγεσαι. Μην απομακρύνεσαι και κλείνεσαι στον εαυτό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν θα πρέπει να έχεις άγχος για τίποτα στην δουλειά σου, γιατί τα θέματα τα έχεις δρομολογήσει με τόσο καλό τρόπο, που όλα θα πάνε καλά. Στα οικονομικά σου η ημέρα προσφέρεται να διορθώσεις πάρα πολλά λάθη, αλλά και ανοίγματα που έχεις κάνει και δεν τα έχεις καλύψει ακόμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Δεν αξίζει να θυμώνεις με την παράλογη συμπεριφορά κάποιων. Ο καθένας είναι υπόλογος του χαρακτήρα του και θα υποστεί τις συνέπειες. Ασχολήσου με τη δική σου πορεία αποκλειστικά και μόνον και μην επηρεάζεσαι από συζητήσεις. Η σιωπή προάγει και δικαιώνεσαι πολύ σύντομα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες, ώστε να καλυτερεύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που έχεις στην σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα διώξεις από πάνω σου καταστάσεις, που σταματούν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου απόφυγε σήμερα οποιαδήποτε επένδυση και μην παρασυρθείς και κάνεις πολλά έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Νέες ευκαιρίες έρχονται σε πολλούς τομείς, μέσα από τις οποίες καταφέρνεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να ολοκληρώσεις τους στόχους σου. Τα άστρα σου χαμογελούν και η καθημερινότητά σου γίνεται πολύ πιο εύκολη. Επωφελήσου από το ευνοϊκό αυτό διάστημα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα η ερωτική σου διάθεση θα είναι πολύ αυξημένη. Φρόντισε να την αξιοποιήσεις κατάλληλα, για να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Και αν κόμη δεν έχεις βρει ταίρι οι πλανήτες (Αφροδίτη στο ζώδιό σου) σε ευνοούν για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα, που φέρνουν πίσω τα σχέδιά σου και σταματούν την πορεία σου. Στα οικονομικά σου οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Φρόντισε τώρα που μέρα με την μέρα θα καλυτερεύουν τα οικονομικά σου, να συμπεριφερθείς ανάλογα.

πηγη

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου