ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 16 Απριλίου 2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από   16/4/17 έως  22/4/17
ΚΡΙΟΣ
Θέλεις αλήθειες και σήμερα που είναι το Άγιο Πάσχα θα τις αναζητήσεις, κυρίως μέσα σου γιατί έχεις ανάγκη να είσαι όσο πιο ξεκάθαρος/η μπορείς, ώστε ......
....... να νιώθεις άνετος/η κι ελεύθερος/η όπου και με όποιον κι αν είσαι. Από τις 17 και μετά, θα δώσεις μεγαλύτερο βάρος στην οικογένεια και θα αναλάβεις κάποιες υποχρεώσεις που πιθανόν να είναι κοινωνικές ή θα αποκτήσεις επιπλέον δραστηριότητες. Τα οικονομικά και γενικά ο τρόπος που θα διευθετήσεις όλες σου τις εκκρεμότητες θα δημιουργήσουν μια νέα βάση δεδομένων. Ενδεχομένως να δεις μια άλλη πραγματικότητα, η οποία ίσως σου διέφευγε και να επικεντρωθείς στο οτιδήποτε σε συμφέρει ή όχι. Η σχέση με έναν Σκορπιό βασίζεται στο «δούναι και λαβείν» κι αυτό μπορεί να ταράξει για λίγο τις ισορροπίες σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όσο πιο πολύ προσεγγίζεις τον εαυτό σου, τόσο θα σου αποκαλύπτεται ένας κόσμος υπέροχος.

ΤΑΥΡΟΣ
Υπάρχει έντονη κινητικότητα, η οποία σε αναγκάζει να είσαι ο αρχηγός, πρώτα από όλα του εαυτού σου και μετά των άλλων, γι’ αυτό θα δραστηριοποιηθείς. Η ημέρα του Πάσχα θα είναι ιδιαίτερη για σένα, όμως δεν αποκλείεται να βγεις εκτός των συνηθισμένων σου πλαισίων ή να κάνεις υπερβολές. Στις 17 και 18 του μηνός, όλα θα κυλήσουν πολύ πιο αρμονικά και με πιο σταθερό ρυθμό, οπότε θα καταφέρεις να υλοποιήσεις με μεγαλύτερη ευκολία αρκετά από αυτά που σκέφτεσαι. Η σχέση με έναν Υδροχόο μπορεί να σε αναστατώσει γιατί δεν σου είναι εύκολο να διαχειριστείς τις ανατροπές και τα σκαμπανεβάσματά του, κυρίως αν συνεργάζεστε, γιατί θα υπάρξει διαφορά απόψεων. Χρειάζεσαι μεγάλη διπλωματία και κυρίως θετική στάση σε όσα ζητήματα σε απασχολούν.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βρίσκεις τα πατήματά σου και πατάς πάνω σε αυτά. Γι’ αυτό αναλαμβάνεις και πρωτοβουλίες σε πολλά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ανοίγεσαι την ημέρα του Πάσχα και γίνεσαι πιο άμεσος/η με τους ανθρώπους που είναι γύρω σου, γι’ αυτό θα γνωριστείς με πολλά και ξεχωριστά άτομα. Από την Δευτέρα και μετά, θα στριμωχτείς με θέματα οικογένειας αλλά και υποχρεώσεις που θα σε προκαλέσουν κι ίσως σε ωθήσουν να ρισκάρεις και να κάνεις πράγματα, ακόμα και υπερβολικά. Όμως με τον δικό σου τρόπο θα αλλάξεις κάποια δεδομένα και θα καταφέρεις να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Η σχέση με τον Ιχθύ χρειάζεται την ανοχή σου, κυρίως όμως να αντιληφθείς τον τρόπο που θέλει να επικοινωνήσεις μαζί του. Στις 21 Απριλίου μπαίνει ο Άρης στο ζώδιό σου που θα παραμείνει μέχρι και τις 4 Ιουνίου, ο οποίος θα σε βοηθήσει να βγάλεις όλο το δυναμικό σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Έχεις τον χρόνο με το μέρος σου και αυτό θα σου δώσει τη μεγάλη ευκαιρία για να δημιουργήσεις κάποια πράγματα από την αρχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Την ημέρα του Πάσχα, εκεί που πίστευες ότι θα είσαι μόνος/η, τελικά θα βρεθείς με πολλά πρόσωπα, χωρίς απαραίτητα να είναι πολύ κοντινά σου. Από τις 17 του μηνός και μετά, θα γίνεις πολύ συντροφικός/η και θα έχεις μια καλή επικοινωνία με άτομα, τα οποία θεωρούν ότι είσαι πολύ σημαντικός/η στη ζωή τους. Το ότι έχεις διαφορετικές ιδέες από μια επαγγελματική ομάδα, πιθανόν να σε κάνει να νιώσεις προς στιγμή έξω από τα νερά σου, αλλά θα το ξεπεράσεις, θα χαλαρώσεις και θα βγεις μπροστά, φέρνοντας τον εαυτό σου σε πλεονεκτική θέση. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, ίσως έχεις μια οικονομική επιτυχία.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η παρόρμηση είναι αυτή που σε βγάζει έξω από τα συνηθισμένα σου καλούπια, αρκεί να μην αφήνεις να πληγώνονται άτομα από τη συμπεριφορά σου.

ΛΕΩΝ
Την ημέρα του Πάσχα θα βρεθείς σε μέρος που θα σου αρέσει και θα σου δώσει μεγάλη άνεση κινήσεων. Γενικά, η ανεμελιά και το παιδί που θα βγει από μέσα σου θα σε βοηθήσουν να είσαι ανοικτός/η με όλους και να επικοινωνήσεις με ειλικρίνεια και αυθορμητισμό. Στις 17 και 18 του μήνα, θα ασχοληθείς περισσότερο με την οικογένεια αλλά και με μεγαλύτερα άτομα γιατί θα αισθάνεσαι την υποχρέωση να ξεπληρώσεις όσα σου έχουν προσφέρει ή θα θέλεις να τους αφιερώσεις παραπάνω χρόνο. Τα οικονομικά ή ένα ακίνητο μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν και να σε φέρουν αντιμέτωπο/η με καταστάσεις που θα σου είναι δύσκολο να καταλάβεις. Μέχρι και τις 20 του μηνός πάντως, έχε το νου σου γιατί κινδυνεύουν να χαλάσουν οι ισορροπίες σε ό,τι αφορά στα υλικά σου αγαθά.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Είσαι σε μια φάση που διεκδικείς ακόμα και το παραμικρό που σου ανήκει. Γι’ αυτό θα δεις ένα άλλο κομμάτι του εαυτού σου να ξετυλίγεται και να προσπαθεί να κάνει πραγματικότητα τα όνειρα που αφορούν στα υλικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα μπορέσεις να ξεκουραστείς από εδώ και πέρα, γιατί πλέον δε θα είσαι τόσο πολύ στην πρίζα. Θα αρχίσεις να χαλαρώνεις και να βρίσκεσαι πιο συχνά σε περιβάλλοντα που σου πηγαίνουν και σε κάνουν να νιώθεις όμορφα. Την ημέρα του Πάσχα θα κάνεις υπερβολές και θα ξεφύγεις από την πολύ συγκρατημένη συμπεριφορά. Μάλλον θα το ρίξεις έξω, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θα έχεις αισιοδοξία και μεγάλη διάθεση να έρθεις πιο κοντά σε όλους. Στις 17 και 18 του μηνός, θα είσαι στα μέσα και στα έξω και θα κυνηγήσεις μια οικονομική επιτυχία, απ’ όπου θα δικαιωθείς για την τόσο κοπιαστική δουλειά σου. Η σχέση με τον Σκορπιό θα επανέλθει σε κανονικά πλαίσια, αρκεί όμως να δεις και τα δικά σου θέματα στην συγκεκριμένη συνεργασία ή ερωτική επαφή.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Κατασταλάζεις σε απόψεις που θα σε βοηθήσουν να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για σένα αλλά και για τους γύρω σου.

ΖΥΓΟΣ
Θα σηκώσεις τα μανίκια και από εδώ και πέρα θα δουλέψεις, ίσως με πιο αργούς ρυθμούς, αλλά με τρόπο πολύ μεθοδικό και θα σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Την ημέρα του Πάσχα θα βρεθείς με πολλούς φίλους που βλέπετε τα πράγματα από την ίδια σκοπιά και αυτό θα σου επιτρέψει να συζητήσεις χωρίς εντάσεις. Η επικοινωνία, που είναι για σένα πολύ σημαντική, θα σου δώσει κάποιες εξειδικευμένες πληροφορίες, οπότε θα έχεις τη δυνατότητα να δεις και παραμέτρους που πιθανόν να σου διαφεύγουν. Το κυριότερο είναι ότι τελειώνει ένα είδος αδράνειας που σε είχε καθηλώσει σε ορισμένα θέματα και θα στραφείς σε κάτι καινούργιο και διαφορετικό, που δεν θα έχει να κάνει πλέον με το παρελθόν, αλλά μόνο με το παρόν και το μέλλον.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βρίσκεις νέα ενδιαφέροντα τα οποία θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τις αποφάσεις σου. Οι άλλοι θα παίξουν ρόλο υποστηρικτικό δίπλα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προσπαθείς να βρεις και πάλι τον εαυτό σου, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, όμως για να τα καταφέρεις θα χρειαστεί τελικά να επικοινωνήσεις ανοιχτά και με τους γύρω σου. Την ημέρα του Πάσχα θα κάνεις υπερβολές σε φαγητό ή σπατάλη δυνάμεων γιατί η ανάγκη σου να ξεφύγεις από τα όριά σου θα είναι μεγάλη. Ίσως όμως το κάνεις, προσπαθώντας να ξεφύγεις από κάτι που σε καταδιώκει ή δε σε αφήνει να εξελιχθείς. Πρέπει όμως να ξεκόψεις και να ξεκολλήσεις από έντονες επιθυμίες, που σε εμποδίζουν να ξεχωρίσεις τι είναι αναγκαίο ή όχι. Ένα ταξίδι, μια καινούργια γνώση ή περισσότερη αυτογνωσία θα σε σώσει από τις εμμονές γιατί θα ανοίξεις καινούργιο πεδίο πρώτα από όλα μέσα σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Με την συγκέντρωση και την αυτοσυγκράτηση θα πετύχεις πολύ περισσότερα πράγματα από παλιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Διασπάς την ενέργειά σου σε πολλά και διαφορετικά μέτωπα, μην τα υποτιμάς όμως και τα θεωρείς εύκολο στόχο γιατί πρέπει να εστιάσεις περισσότερο στις λεπτομέρειες και να είσαι αρκετά προσεκτικός/η για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Δεν αποκλείεται να εμπλακείς με οικονομικά θέματα ή με δάνεια που θα είναι η αιτία για να δημιουργηθεί ίσως κι ένα ρήγμα στις προσωπικές σου σχέσεις, καθώς ένα πρόσωπο θα απαιτήσει από εσένα να το ξεχρεώσεις, χωρίς να υπολογίζει αν μπορείς ή όχι. Κάθε εμπόδιο όμως είναι για καλό γιατί θα ψαχτείς περισσότερο και με μεγαλύτερο πάθος να βρεις λύσεις, οπότε, με τη φόρα που θα έχεις, θα οδηγηθείς στο σωστό δρόμο.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναλαμβάνεις ρόλο-κλειδί πάνω στα οικονομικά σου θέματα κι όλο αυτό θα σε κάνει να δεις διαφορετικά την πραγματικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δείχνεις να αλλάζεις προς το καλύτερο κι αυτό σου δίνει δύναμη αλλά και αυτοσεβασμό. Τα λουλούδια, ο κήπος και δουλειές του σπιτιού, όχι όμως οι συνηθισμένες και καθημερινές, θα σε βοηθήσουν να εκτονωθείς και να βρεις τις άμυνες και όριά σου. Είσαι σε φάση αναμόρφωσης αυτή την στιγμή και δεν θα αφήσεις κανένα να σε βγάλει έξω από το παιχνίδι. Ακόμα και να μην μπορείς να κάνεις το καλύτερο σε ένα συγκεκριμένο θέμα, θα νιώθεις καλά γιατί τουλάχιστον θα το παλέψεις. Είναι απαραίτητο πάντως να μάθεις καλά πτυχές της δουλειάς σου για να μπουν όλα κάτω από τον έλεγχό σου. Πιθανόν να χρειαστεί να κάνεις τα ίδια και τα ίδια, αλλά μην δυσανασχετείς γιατί από εκεί θα πάρεις μια πολύτιμη εμπειρία. Την δεύτερη ημέρα του Πάσχα θα περάσεις καλύτερα γιατί θα είσαι πιο εξωστρεφής και με περισσότερο κέφι.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Έχεις μια μεγάλη δύναμη η οποία σε σπρώχνει για να αλλάξεις τα πράγματα που δεν σου αρέσουν ή δεν σε εκφράζουν πια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το Πάσχα θα το περάσεις με φίλους και άτομα της επιλογής σου. Όμως τις επόμενες μέρες θα πάρεις αποστάσεις και δε θα αφήσεις περιθώρια να σε καθοδηγήσουν οι άλλοι, ίσως μάλιστα γίνεις απόλυτος/η και δεν θέλεις με τίποτα να κάνεις πίσω. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα περάσεις κάπως δύσκολα γιατί θα έχεις μια ανυποχώρητη στάση απέναντι στα πράγματα, η οποία πιθανόν να σε φέρει σε αδιέξοδο. Στις 19 και 20 του μηνός, το θέμα ενός ακινήτου ή ενός οικονομικού προβλήματος ενδέχεται να σε απασχολήσει περισσότερο από άλλες φορές, αλλά ευτυχώς θα βρεθεί λύση αν και θα χρειαστεί να εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια. Θα είσαι γενναιόδωρος/η και θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό κι έτσι θα απογειώσεις μια συγκεκριμένη συνεργασία στα ύψη.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μέσα από τις αντιξοότητες και τις πρακτικές δυσκολίες μαθαίνεις και μάλιστα μπορεί να ξεκινήσεις πλέον δυναμικά κάτι δικό σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Ό,τι άλλαξες, άλλαξες και τώρα θα σταθεροποιήσεις οτιδήποτε καινούργιο και αληθινό έχεις φτιάξει. Ζεις μια νέα πραγματικότητα, η οποία δε θα σε αφήσει να γυρίσεις πίσω, αντίθετα, σου λέει να τραβήξεις μπροστά και να μη φοβηθείς. Αν πίστευες ότι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ήταν απαραίτητο για να περπατήσει μια συνεργασία, τελικά θα διαπιστώσεις ότι μπορείς και μόνος/η σου να τα καταφέρεις μια χαρά. Οι σχέσεις σου θα διαφοροποιηθούν και δεν αποκλείεται να δείξεις άλλες πτυχές της προσωπικότητάς σου που θα κάνουν τους γύρω σου να αναρωτιούνται, αν πραγματικά είσαι εσύ. Την Κυριακή του Πάσχα θα έχεις τη δυνατότητα να ξεδιπλώσεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και θα ξεπεράσεις τον εαυτό σου, αφού θα βρεθείς σε ένα ανοικτό και αισιόδοξο περιβάλλον.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μαζεύεις τα κομμάτια σου και ανασυγκροτείσαι, κάτι που σε βοηθά να αποκτήσεις εσωτερική γαλήνη.
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου