ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Σχετική εικόνα
Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από   23/4/17 έως  29/4/17
ΚΡΙΟΣ
Ο Ερμής ξαναγυρνάει στο ζώδιο σου και σε βάζει σε μεγαλύτερο επικοινωνιακό άνοιγμα. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα δεις να γίνονται πράγματα τα οποία τα είχες ήδη σκεφτεί το προηγούμενο διάστημα, αλλά ......
.......  τώρα θα είναι εύκολα και πιο δυναμικά. Ο Άρης ο πλανήτης του ζωδίου σου έχει μπει ήδη στους Διδύμους και θα ξεκινήσεις πλέον μια επικοινωνιακή πολιτική η οποία θα σε βοηθήσει υπερβολικά σε οτιδήποτε θέλεις να πετύχεις γιατί θα «ανοίξεις» και θα έχεις ευχέρεια σε ό,τι κάνεις. Η Αφροδίτη συνεχίζει να είναι στο ζώδιο σου και σίγουρα δημιουργεί μια έντονη παρόρμηση σε όλες τις εκδηλώσεις σου, είτε κοινωνικές είτε προσωπικές. Από την άλλη, όμως, αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του τρίτου δεκαημέρου, θα νιώθεις ότι η ωριμότητα αλλά και η σταθερότητα σε μια σχέση είναι το ζητούμενό σου, κυρίως αν σχετίζεσαι με ένα μεγαλύτερο άτομο.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η διάλυση παλιών «υλικών μορφών» είναι πάντα μια μεγάλη ευκαιρία για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, το οποίο θα έχει αληθινή αξία για σένα.

ΤΑΥΡΟΣ
H Νέα Σελήνη που γίνεται στις 26 του μηνός στο ζώδιό σου θα σε ενεργοποιήσει, κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, με στόχο την εξασφάλιση και την εκτέλεση ποικίλων προσωπικών επιθυμιών και στόχων. Μπορείς να απολαύσεις περισσότερο τη ζωή αυτήν την στιγμή, με κάποιο τρόπο όμως θα βρεθείς και πάλι να κρύβεις τα προσωπικά σου και γενικά τις σκέψεις σου. Θα ασχοληθείς περισσότερο με το να φτάσεις στην άκρη του νήματος, γιατί έχεις μεγαλύτερη ανάγκη να βγάλεις την αλήθεια στην επιφάνεια. Γενικότερα, θα αναδειχτούν δικά σου θέματα αλλά και θέματα ατόμων που σε βάζουν σε μια διαφορετική πραγματικότητα. Όλα θα αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη, κυρίως αν σχετίζεσαι με έναν Κριό. Πιθανόν να νιώθεις ότι το έδαφος κάτω από τα πόδια σου κινείται και να πιστεύεις ότι δεν μπορείς εύκολα να βάλεις τα πράγματα και πάλι στην αρχική τους θέση. Το σημαντικό για σένα είναι να καταλάβεις ότι μάλλον πρέπει να αλλάξεις τη στάση σου και να μεταβάλλεις είτε τη «μέσα» είτε την «έξω» αντίληψή σου για τα πράγματα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αν αφήσεις τον υπερβολικά μεγάλο φόβο και την αντίσταση, θα μπορέσεις πιο εύκολα να αναγνωρίσεις τον ατομικό σου σκοπό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχεις καινούργια πράγματα να κάνεις και οι συνθήκες θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια. Η δυνατότητα να ξεκολλήσεις από μια δύσκολη πραγματικότητα θα είναι άμεση αυτή τη στιγμή, γιατί όλα θέλεις να γίνονται «εδώ και τώρα». Οπότε θα δικαιωθείς κάπως από μια κατάσταση, γιατί θα γίνουν γρήγορα ξεκαθαρίσματα και θα βρεθούν άμεσες λύσεις. Επειδή μερικές φορές μπορεί να φαίνεται ότι βιάζεσαι, πιθανόν να παίρνεις αποφάσεις που δείχνουν επιφανειακές, αλλά τελικά δεν είναι τόσο εύκολες όσο νομίζεις. Αντίθετα, είναι βαθιές και αληθινές. Η σχέση σου με τους άλλους ανθρώπους θα είναι πιο ανοικτή και περισσότερο αυθόρμητη. Κάποιες γνώσεις που είναι απαραίτητες για τη δουλειά σου αυτό το διάστημα θα σου δώσουν την ώθηση να ξεπεράσεις ορισμένες αρνητικές καταστάσεις. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, ωριμάζεις με τον δικό σου τρόπο, γιατί διαθέτεις ένα είδος αυστηρότητας και σοβαρότητας που σε ωθεί να δεις τη ζωή σου μέσα από ένα άλλο πρίσμα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μην εστιάζεσαι στην έλλειψη και σε οτιδήποτε δεν σου φέρνει χαρά, ώστε να μπορέσεις να αντιληφθείς τον άλλο πόλο όπου βρίσκεται η χαρά και η αφθονία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η προτίμησή σου στρέφεται προς άλλες κατευθύνσεις και θα επικοινωνήσεις με πολύ κόσμο, πάντα βέβαια μέσα από τη δική σου οπτική γωνία η οποία δεν θα σε αφήσει να δεις τα πράγματα υπερβολικά ανοικτά. Το θέμα είναι ότι τις πιο πολλές φορές εστιάζεσαι σε συναισθηματικούς ορίζοντες και μέσα από εκεί επιδιώκεις να βγει η ευαισθησία σου προς τα έξω. Οπότε, αν δεν καλυφθείς, νιώθεις άβολα ή απορρίπτεις κάποια άτομα με τα οποία δεν νιώθεις ασφαλής. Οι ξαφνικές αποφάσεις και κινήσεις σε θέματα επαγγελματικά, κυρίως αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, πιθανόν να σε κάνουν να αλλάξεις ακόμα και δουλειά, στην περίπτωση που δεν μπορείς να συμβιβαστείς ή να προσαρμοστείς σε παλιά δεδομένα. Η συμπεριφορά σου απέναντι σε άτομα που νιώθεις ότι σε καταπιέζουν θα γίνει πολύ συγκεκριμένη και πιθανόν αρκετά εκκεντρική. Γιατί θα πεις αλήθειες που σίγουρα θα ενοχλήσουν. Ένας ξαφνικός έρωτας με ένα νεότερο πρόσωπο μπορεί να σε συνταράξει.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όσο πιο πολύ ξεκαθαρίζεις τα θέλω σου και τα του εαυτού σου, τόσο πιο πολύ θα μπεις στο παιχνίδι και θα βγεις από εκεί νικητής.

ΛΕΩΝ
Έχεις πολλά να κάνεις αυτό το διάστημα και το κυριότερο είναι ότι θα συνδιαλλαχθείς με άτομα με τα οποία θα υπάρχει πολύ ουσιαστική επικοινωνία. Νέες φιλίες θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να ανοίξεις περισσότερο τον κύκλο των γνωριμιών που θα σε υποστηρίξουν στην επαγγελματική σου διαδρομή. Όλα πάντως θα τα κάνεις με μεγαλύτερη ευκολία αλλά και δυναμικότητα, για αυτό θα πετύχεις σπουδαία πράγματα αυτήν τη συγκεκριμένη περίοδο, αρκεί να μην πάψεις να το πιστεύεις ούτε στιγμή. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, θα κάνεις ανοίγματα που μπορεί να σχετίζονται με το εξωτερικό, αποκτώντας ένα δυνατό χαρτί στο χέρι σου. Οι αλλαγές που χρειάζεσαι θα γίνουν μέσα από πολύ εξελιγμένες διαδικασίες και εσύ θα περάσεις τις γραμμές σου με τον καλύτερο τρόπο. Καινούργιες γνώσεις και σπουδές που θα σε βοηθήσουν σημαντικά είναι το εφαλτήριο για μια νέα αρχή.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Το ό,τι δεν αντιστέκεσαι σίγουρα θα βοηθήσει εσένα να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και τη δημιουργικότητά σου να εκτιναχθεί στα ύψη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις πλέον την ανάγκη να βάλεις όρια ακόμα και στον εαυτό σου. Γιατί αν δεν το κάνεις πιθανόν να βρεθείς προ εκπλήξεων, κυρίως με όσους/ες συνεργάζεσαι αλλά και με άτομα που είναι δυσαρεστημένα μαζί σου και μπορεί να μην τους επέτρεπες να σου το δείξουν. Θα χρειαστεί να αποκτήσεις την απαραίτητη ευθύτητα ώστε να συμμετέχεις σε συζητήσεις και να ανοίγεις εσύ τα θέματα των προβλημάτων που ήδη έχουν προκύψει, διαφορετικά θα βρεθείς εκτός παιχνιδιού και αυτό μπορεί να σε στεναχωρήσει περισσότερο. Απόφυγε όσο μπορείς τις υπερβολές σε λόγια αλλά και σε πράξεις, γιατί από εδώ και πέρα θα πρέπει να ζυγίζεις πολύ καλά τόσο τα λόγια σου όσο και τα έργα σου. Θα υπάρξει δηλαδή η παρόρμηση που θα αλλάξει την καθημερινότητά σου, αλλά πάντα χρειάζεσαι μέτρο και όριο.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όσο πιο πολύ βάζεις τα χέρια σου «επί των τύπων των ήλων», τόσο περισσότερο θα αναβαθμίζεται η ζωή σου γιατί θα παίρνεις εσύ τα ηνία της.

ΖΥΓΟΣ
Βρίσκεσαι και πάλι στο προσκήνιο των αλλαγών, μαζί με άλλα άτομα που είτε συνεργάζεστε είτε είστε πολύ κοντά λόγω συνθηκών. Και θα χρειαστεί να φερθείτε υπερβολικά αυθόρμητα ώστε να ειπωθούν αλήθειες που είναι αναγκαίες. Όλα φυσικά θα έχουν ένα είδος γνησιότητας που θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις νέες δυνατότητες όχι μόνο δικές σου αλλά και των άλλων. Οι συζητήσεις που θα γίνουν θα είναι η αφορμή για να ξέρεις επιτέλους που πηγαίνεις και να μη ζεις μέσα στα σκοτάδια. Όλα όμως με ένα μέτρο και μια αρμονία για να μην ξεφύγεις από τα όρια της δικαιοσύνης απέναντι στους άλλους. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, θα σου παρουσιαστεί η ευκαιρία να σταθεροποιήσεις κάποια πράγματα τα οποία ήδη έχεις ξεκινήσει να δημιουργείς, κυρίως σε υλικό επίπεδο. Μέσα από εκεί θα αντιληφτείς μέχρι που μπορείς να φτάσεις το δικό σου το καράβι και μέχρι που φτάνουν οι αντοχές και η δύναμή σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μιλάς ανοιχτά και με ειλικρίνεια και αυτό σου δίνει μια έξτρα δύναμη γιατί αναγνωρίζεις επιτέλους ποια είναι η θέση σου ανάμεσα στους άλλους ανθρώπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 26 του μηνός στον άξονά σου θα φέρει στον δρόμο σου νέες συνεργασίες και αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα διαπιστώσεις ότι είσαι άκρως απαραίτητος/η σε κάποιες σημαντικές σχέσεις. Πάντως, νιώθεις ότι απελευθερώνεσαι από τη μεγάλη πίεση, για αυτό τώρα θέλεις ένα χέρι να σε καθοδηγήσει και να σε βάλει στο σωστό δρόμο που, αν δεν έχεις κατεύθυνση, μπορεί να τον χάσεις. Οι κινήσεις σου όλες θα έχουν τη χροιά του καινούργιου και του παρορμητικού, επειδή βλέπεις μια νέα πραγματικότητα η οποία δεν έχει τόσο βάθος, όσο θέλεις συνήθως να δίνεις στα πράγματα. Υπάρχει κάτι το γρήγορο που πρέπει να το ακολουθήσεις, αλλά μέσα από εκεί μπαίνεις σε δράση και το κυριότερο επικοινωνείς πιο εύκολα με όλους και όλα. Είναι σημαντική περίοδος για σένα αυτή γιατί με κάποιο τρόπο θα μοιραστείς τις σκέψεις αλλά και τις αντοχές σου. Επιπλέον, θα δεις τι καινούργιο και τι πρωτοποριακό μπορείς να προσθέσεις τελικά στη ζωή σου, για να γίνει η καθημερινότητά σου περισσότερο εύκολη και άνετη.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Δημιουργείς με τον τρόπο σου καινούργιο πεπρωμένο, γιατί αλλάζεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και αυτό σε απελευθερώνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η γενικευμένη κρίση σε όλα τα θέματα θα σε κάνει να δεις τα πράγματα από την πλευρά που μερικές φορές σου διαφεύγει, με αποτέλεσμα να σκέφτεσαι παράτολμα ή ακόμα και πολύ εκκεντρικά. Έχεις ανάγκη να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια και σίγουρα θα κάνεις την κίνησή σου με όλη της την μεγαλοπρέπεια. Έτσι, θα απελευθερωθείς από πράγματα τα οποία σε έχουν δεσμεύσει αρκετά και τώρα θα δεις ότι πρέπει να σηκώσεις κεφάλι και να επαναστατήσεις εκεί που χρειάζεται. Νέες ιδέες, πολύ πρωτοποριακές, σίγουρα θα σε γοητεύσουν και θα θέλεις να τις κάνεις κτήμα σου. Το ρίσκο, κυρίως αν ασχολείσαι με επιχειρήσεις ή με οτιδήποτε δημιουργικό, θα είναι γενικά εύκολο και θα σου φέρει ασφάλεια. Γιατί οποιαδήποτε κίνηση γίνει θα είναι «κάτω από την υψηλή σου επιστασία» αλλά και με βοηθό τη διαίσθησή σου η οποία θα σε καθοδηγήσει σωστά. Το ζητούμενο είναι να δεις για λίγο τη ζωή σαν ένα μεγάλο παιχνίδι που σε καλεί να παίξεις, χωρίς όμως να φοβάσαι. Αντίθετα να τολμάς να ξεπερνάς τον εαυτό σου και όλα αυτά που σε κρατάνε δέσμιο/α και σε εμποδίζουν να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όσο πιο ψηλά ανεβάζεις τον πήχη, τόσο λιγότερο φοβάσαι και δεν έχεις ψευδαισθήσεις ή αυταπάτες για αυτό που θέλεις να κάνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα ηρεμήσεις κατά κάποιο τρόπο, γιατί τα πράγματα θα αρχίσουν να στρώνουν σε μεγάλο βαθμό. Οπότε θα σου είναι πιο εύκολο να ξεκινήσεις κάτι από την αρχή, αφού θα έχεις όλα τα φόντα και την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, η επικοινωνία σου θα έχει μια νότα υπερβολής και μπορεί να ξεπεράσεις κάπως τα όρια της ευπρέπειας. Γιατί θα θέλεις να πεις πράγματα που σε βαραίνουν και, επειδή τα είχες κρυμμένα τόσο καιρό, τώρα θα μιλήσεις ωμά και ίσως παρεξηγηθείς. Επίσης, ο τρόπος που σχετίζεσαι κοινωνικά θα έχει μια χροιά υπερβολής ή και ελαφρότητας που δεν δένει πολύ με τον χαρακτήρα σου. Αυτό το διάστημα, όλα με έναν τρόπο θα σε σπρώχνουν να γίνεις ακόμα και αγενής ή να λες πολλές αλήθειες που πιθανόν να πληγώνουν δικούς σου ανθρώπους.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η ανάληψη από την πλευρά σου ευθυνών που αφορούν τρίτα άτομα θα σταματήσει, γιατί έχεις ανάγκη να κοιτάξεις περισσότερο τον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Βρίσκεσαι σε μια καλή φάση αφού θα καταφέρεις να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο χωρίς να έχεις τη δέσμευση του παρελθόντος. Και σίγουρα θα ονειρεύεσαι πως θα καταφέρεις να φτάσεις μέχρι τέρμα μια καινούργια δουλειά που έχεις ήδη ξεκινήσει. Η πρωτοτυπία αλλά και η διαφορετικότητα που θα ακολουθήσεις, θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις πιο εύκολα τον εαυτό σου, γιατί μέσα από εκεί εσύ δεν χάνεις καμία παράμετρο. Αντίθετα, όσο βγαίνεις έξω από τα κλασικά όρια και ό,τι σε υποχρεώνει να γίνεσαι τυπικός/ή, τόσο βρίσκεις τον εαυτό σου και πλησιάζεις το ιδανικό σου, δίνοντας μια νέα νότα στην ζωή σου που σε κάνει να ανθίζεις. Όλα θα συμβούν πάντως πολύ γρήγορα και πολύ δυναμικά και οι εντάσεις θα σταματήσουν. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, θα ασχοληθείς περισσότερο με τα υλικά πράγματα και μπορεί να κοντράρεις κάποια άτομα για το θέμα ενός ακινήτου ή να πρέπει να διεκδικήσεις κάτι που είναι αποκλειστικά δικό σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μέσα από την υπερβολή θα έρθει το καινούργιο και το διαφορετικό. Για αυτό φρόντισε να βγεις έξω από τα δικά σου όρια.

ΙΧΘΥΕΣ
Αναλαμβάνεις να κάνεις εκκαθαρίσεις και να μεγαλώσεις κάπως τις δουλειές σου, γιατί με κάποιο τρόπο βρίσκεις που είναι το συμφέρον σου. Σε όποιον σε έχει καταπιέσει θα σηκώσεις το ανάστημά σου και θα ξεπεράσεις τον εαυτό σου γιατί δεν αντέχεις να παραμένεις στην αφάνεια. Η επικοινωνία σου είναι πάντως πολύ διευρυμένη αυτό το διάστημα, οπότε αυτό θα σε βοηθήσει «να βγεις από το λούκι» και συγχρόνως θα γνωριστείς με πολλά άτομα που θα είναι ωφέλιμα για τις δουλειές και για τα ενδιαφέροντά σου. Μπορεί να βρεθείς κατά μια έννοια σε έναν εσωτερικό προσωπικό διχασμό και να μην ξέρεις ποιο δρόμο θα πρέπει να ακολουθήσεις. Καλό είναι να μοιραστείς με ένα-δύο άτομα εμπιστοσύνης τους προβληματισμούς σου για να ξέρεις προς τα που θα κατευθυνθείς. Την τελική απόφαση φυσικά θα την έχεις εσύ για να μην ρίξεις μετά την ευθύνη σε κανέναν.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αποτίναξε τον ρόλο του θύματος από πάνω σου και κάνε αυτό που είναι χρήσιμο για το δικό σου το καλό.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου