ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/4/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια προβλέψεις
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό διαμορφώνει πολύ θετικές συνθήκες για το ζώδιό σου στην καθημερινότητα, χάρη στις οποίες θα περιοριστεί το άγχος σου και θα οδηγηθείς σε καλύτερες ισορροπίες. Θα .......
.... έχεις πολλές ευκαιρίες να τακτοποιήσεις όσα επιθυμείς και να οδηγηθείς στην πραγματοποίηση των στόχων σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα αναθεωρήσεις πολλές από τις σκέψεις που είχες μέχρι τώρα. Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα βελτιώσεις τη σχέση σου. Εσύ που ακόμη βιώνεις μοναξιά, να ξέρεις ότι με τις ευνοϊκές πλανητικές επιρροές, κάτι καλό θα συμβεί στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα κινήσου με μεθοδικότητα και δυναμισμό, ώστε να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Μπορείς σήμερα να συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αλλά απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Τώρα, αγαπητέ Ταύρε, θα σου προσφερθεί απόλυτη ελευθερία κινήσεων και θα χρειαστεί ώριμη σκέψη για να μπορέσεις να τη διαχειριστείς με τον σωστό τρόπο. Μην βιαστείς να προχωρήσεις πριν εξετάσεις προσεκτικά τα νέα δεδομένα και μην αφήσεις περιθώρια σε αγαπημένα πρόσωπα να σε επηρεάσουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό θα είναι σήμερα να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις στα αισθηματικά σου που έχουν περάσει πια και να δεις το μέλλον της σχέσης σου με περισσότερη αισιοδοξία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, αυτή την περίοδο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου τα έχεις φέρει σε μια ισορροπία, γι’ αυτό απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα και περιττές αγορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Οι συνέπειες των επιλογών σου έχουν κάνει πλέον την εμφάνισή τους, αγαπητέ Δίδυμε, και αρνείσαι να τις αποδεχτείς. Είναι ένα μεγάλο μάθημα που οφείλεις να πάρεις και να μάθεις να αναλαμβάνεις την ευθύνη των πράξεών σου, ώστε να πάψεις να κρύβεσαι πίσω από ξένες αποφάσεις. Η ζωή σού ανήκει - κοίτα μπροστά και χαμογέλα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε έντονες συγκρούσεις με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η τυπικότητα και η υπευθυνότητα που σε διακρίνουν επαγγελματικά, θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που δεν είχες προβλέψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η μυστηριώδης απομάκρυνση ενός φιλικού σου προσώπου, αγαπητέ Καρκίνε, σε έχει προβληματίσει. Μην ψάχνεις επίμονα να εξηγήσεις την αιτία. Ο χρόνος θα φέρει τις απαντήσεις που περιμένεις - συνέχισε τον δρόμο σου και όλα θα πάνε καλά. Κάποιο άτομο από το κοντινό σου περιβάλλον σκέφτεται να σου αποκαλύψει λεπτομέρειες, αλλά φοβάται τις αντιδράσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Διώξε σήμερα τις απαισιόδοξες σκέψεις που έχεις και μην σκέφτεσαι προβληματικές καταστάσεις που σε στενοχώρησαν στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλούς επαγγελματικούς σου στόχους τώρα θα τους δεις να αρχίζουν να υλοποιούνται. Στα οικονομικά, φρόντισε σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις, να προσέχεις αρκετά γιατί θα κρύβονται αρκετές παγίδες.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Το χαμόγελο στα χείλη και η συνέπεια που δείχνεις, αγαπητέ Λέων, θα γίνουν αφορμή να κερδίσεις τις εντυπώσεις ενός ατόμου με μεγάλο κύρος, που θα σου προτείνει συνεργασία. Εξέτασε την πρόταση με λεπτομέρειες και μην μοιραστείς καμία πληροφορία, πριν καταλήξεις οριστικά σε αποφάσεις και πριν βεβαιωθείς ότι δεν θα το μετανιώσεις αργότερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολύ καλή η σημερινή μέρα για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις πολύ ανεβασμένη διάθεση και θα περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φτάσει τη δουλειά σου σε ένα σημείο από όπου θα μπορέσεις πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Αυτή την περίοδο θα δεχτείς προτάσεις, με συνέπεια να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο δρόμος της επιτυχίας είναι μακρύς και με αρκετά ακόμα εμπόδια. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην υπερβάλλεις κάθε φορά που τα πράγματα δεν πηγαίνουν στους ρυθμούς που επιθυμείς. Η κατεύθυνση είναι που έχει σημασία και ευτυχώς έχεις εξασφαλίσει τον σωστό δρόμο. Περίμενε λίγο ακόμα και η επιτυχία δεν θα αργήσει για το ζώδιό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχουν παρερμηνευτεί πολλά ζητήματα στη σχέση σου. Το καλύτερο θα ήταν να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στον αισθηματικό τομέα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να λύσεις προβλήματα και θέματα που παραμένουν στάσιμα εδώ και καιρό. Στα οικονομικά, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, ώστε να απαλλαγείς από το πολύ άγχος.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η ικανοποίηση των άμεσων αναγκών σου είναι το πρωταρχικό ζήτημα που θα πρέπει να σε απασχολήσει τώρα, αγαπητέ Ζυγέ. Μην αφήσεις τον χρόνο να περάσει αναξιοποίητος, αλλά εστίασε την προσοχή σου σε εκκρεμότητες που απαιτούν διευθέτηση. Η βοήθεια που θα δεχτείς από κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο θα είναι σημαντική.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα φρόντισε να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Απόφυγε συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο κινήσου γρήγορα και θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις και πολύ καλές αποδόσεις. Στα οικονομικά, μπορείς να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, με κάποιες έξυπνες αλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Αν συγκεντρωθείς στο πρόγραμμά σου, πολύ σύντομα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα καταφέρεις να πάρεις την ικανοποίηση που περιμένεις εδώ και αρκετό διάστημα. Οι πλανήτες δημιουργούν ευκολίες στην ολοκλήρωση των στόχων σου, αρκεί να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα. Αξιολόγησε τις συνθήκες που θα προκύψουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει κάποια στιγμή να μιλήσεις και να τονίσεις αυτά που δεν σου αρέσουν στη σχέση σου - έτσι θα νιώσεις πιο ήρεμα. Αν δεν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο ο Άρης στον Ταύρο θα σε ευνοήσει αισθηματικά, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε καλά, αλλά κάποιες καθυστερήσεις θα σε εκνευρίσουν. Στα οικονομικά, θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, ειδάλλως θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο δρόμος που έχεις επιλέξει σε προβληματίζει, αγαπητέ Τοξότη, και σκέφτεσαι συχνά μήπως δεν ήταν τελικά αυτό που πραγματικά ήθελες. Αποσύρσου για να σκεφτείς κάθε εναλλακτική λύση σε όλο της το εύρος και πάρε τις αποφάσεις σου πριν περάσει αρκετός καιρός ακόμα. Απόφυγε συμβουλές τρίτων.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μερικές φορές το ταίρι σου νιώθει ότι η συμπεριφορά σου το απομακρύνει. Άλλαξε στάση και βγάλε στην επιφάνεια τον ρομαντισμό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρόσεξε παγίδες που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό τομέα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και τα έσοδά σου να αυξάνονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η οικογένεια ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα και τα προβλήματά σου και σε στηρίζει όσο μπορεί. Το διάστημα που έρχεται θα χρειαστεί να ανταποδώσεις τη στοργή και τη γενναιοδωρία που δέχτηκες και να στηρίξεις τους δικούς σου ανθρώπους με καθοριστικό τρόπο. Ευτυχώς τα προβλήματα δεν θα έχουν διάρκεια, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα άσε τους εγωισμούς στη σχέση σου και μίλα ξεκάθαρα με το ταίρι σου. Αν κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου, θα δεις ότι μετά τα πράγματα θα είναι καλύτερα στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, έχεις πολλές δυνατότητες. Μην χαλαρώσεις σε τίποτα και προσπάθησε να λύσεις τα προβλήματα που έχεις. Δέξου τις οικονομικές προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί θα είναι συμφέρουσες για σένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Νέες προτάσεις έρχονται στο προσκήνιο για το ζώδιό σου, που υπόσχονται καθοριστικές αλλαγές και οι οποίες θα έχουν τη δυνατότητα να φέρουν τη μεταμόρφωση που ονειρεύεσαι. Διατήρησε τις ισορροπίες σου και εναρμονίσου με τις συνθήκες που θα προκύψουν, το συντομότερο, ώστε να αποφύγεις πιθανούς κινδύνους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Δώσε σήμερα περισσότερη σημασία στο ταίρι σου και μην απορροφηθείς τόσο πολύ από τις πολλές άλλες δραστηριότητες που έχεις. Αν δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο, ο Άρης από τον Ταύρο θα σε ευνοήσει αισθηματικά, και θα σου φέρει τη γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς, γιατί θα δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η ευγένεια και η καλοσύνη σου παρερμηνεύονται από κάποιους, αγαπητέ Ιχθύ, που νομίζουν πως μπορούν να σε εκμεταλλευτούν και να καρπωθούν τις προσπάθειές σου. Δείξε το πραγματικό σου πρόσωπο με δυναμισμό, ώστε να κλείσεις οριστικά κάθε σκέψη εξαπάτησης μέσα στο μυαλό τους και να φέρεις τις χαμένες ισορροπίες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε πάρα πολύ καλύτερα, αρκεί να διώξεις τις ανασφάλειες που έχεις και να μην τα βάζεις με το ταίρι σου χωρίς λόγο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα έχεις τις δυνατότητες να καταφέρεις πάρα πολλά, επαγγελματικά, και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου, φρόντισε να μην κάνεις καθόλου καινούργια ανοίγματα που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.

πηγη

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου