ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/4/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια προβλέψεις
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Οι πλανήτες υπόσχονται πολλά, αλλά η νωχελική σου διάθεση σε απομακρύνει από κάθε δράση. Μην αφήνεσαι στην τύχη, αλλά κυνήγα με .....
....... δυναμισμό την επιτυχία, όσο ακόμα μπορείς να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που βρίσκονται στον δρόμο σου. Νέες προοπτικές θα παρουσιαστούν σύντομα για το ζώδιό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η επικοινωνία που θα έχεις με το ταίρι σου θα είναι πολύ καλή. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, καθώς ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, κάποιες προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες, θα αρχίσουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Φρόντισε να μην κάνεις περιττά έξοδα, ειδάλλως θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο τομέας της οικογένειας, αγαπητέ Ταύρε, κινείται σε καλά επίπεδα και οι σχέσεις βελτιώνονται σταδιακά, μετά από ένα κύμα παρεξηγήσεων που προκάλεσαν οι πρόσφατες δυσκολίες. Τώρα είναι ο κατάλληλος καιρός για διακοπές, καθώς το κλίμα βοηθάει την επικοινωνία μέσα από την οποία θα κερδίσετε όλοι και θα οδηγηθείτε σε ουσιαστική πρόοδο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Απόφυγε να εκνευριστείς σε συζητήσεις που θα γίνουν με το ταίρι σου για τρίτα πρόσωπα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Θα έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα σε αγχώσουν, αλλά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Τα οικονομικά σου θα περάσουν πολλές διακυμάνσεις. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδά σου που αυτή την περίοδο θα είναι πολλά και να αποφύγεις να κάνεις άσκοπες αγορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Αν απελευθερώσεις τη δημιουργική διάθεση και τον δυναμισμό που σε χαρακτηρίζει, αγαπητέ Δίδυμε, και αφήσεις τη διαίσθησή σου να σε κατευθύνει, πολύ σύντομα θα δεις τον δρόμο σου να διευκολύνεται και να εμφανίζονται μπροστά σου προοπτικές εξέλιξης. Είναι ιδιαίτερη η ανάγκη να δραστηριοποιηθείς τώρα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε σήμερα να μην αναλωθείς σε άλλες υποχρεώσεις και να δώσεις την κατάλληλη βαρύτητα στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα υπάρχει αρκετή ένταση. Θα μπορέσεις όμως να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να προσέξεις αρκετά. Ό,τι κάνεις, φρόντισε να το έχεις υπολογίσει πολύ καλά. Έξοδα για περιττές αγορές θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Μην αφήνεις τον χρόνο να σε οδηγεί σε απογοήτευση λόγω απραξίας και έλλειψης προγραμματισμού. Οι πλανήτες δημιουργούν στόχους για το ζώδιό σου που καλείσαι να πετύχεις με συγκέντρωση, σοβαρότητα και σύνεση. Μην αποφεύγεις θετικές διαδικασίες που θα σου προσφέρουν προοπτική για άνοδο και μεταμόρφωση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος που έχεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σου παρουσιαστούν επαγγελματικές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να έχεις την επιτυχία που θέλεις. Οικονομικά, θα έχεις ανοδική πορεία. Θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η κοινωνικότητα του ζωδίου σου το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στα ύψη. Αυτό θα λειτουργήσει θετικά σε πολλά επίπεδα της ζωής σου. Μην υπερβάλλεις κα μην παρασύρεσαι από το πρόγραμμά σου, ώστε να μην μπλοκάρεις τα σχέδιά σου που βρίσκονται κοντά στην πραγματοποίησή τους. Τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να τα πας πολύ καλά, αν εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και αφήσεις κάποιους εγωισμούς που έχεις στην άκρη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Κάποιες προβληματικές καταστάσεις θα καταφέρεις να τις λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές που δεν σου είναι αναγκαίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Μία πληροφορία που θα φτάσει, αγαπητέ Παρθένε, στα αυτιά σου, θα γίνει αφορμή να αναθεωρήσεις εντελώς τη στάση σου, σε πολλά ζητήματα. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν στις επιδιώξεις σου και δέχεσαι μεγάλη εύνοια από πρόσωπα μεγάλου κύρους που αναγνωρίζουν την αξία σου. Το διάστημα που ακολουθεί θα σε αποζημιώσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα πρόσεξε τη συμπεριφορά σου, γιατί κάποιες κινήσεις που θα κάνεις θα εκνευρίσουν το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, προσπάθησε να δεις κάποια πράγματα πιο χαλαρά και θα δεις ότι πολύ εύκολα θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που σε προβληματίζουν άμεσα. Σήμερα προσπάθησε να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή που μπορεί να είναι σημαντική για σένα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Μην αφήνεσαι στις απαισιόδοξες σκέψεις σου και οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου, με προοπτική μεταμόρφωσης της ζωής σου. Οι πλανήτες βοηθούν κάθε προσπάθεια βελτίωσης και φέρνουν εξελίξεις και πρόοδο για το ζώδιό σου, σε όλα τα επίπεδα. Η ψυχολογία σου θα αλλάξει και θα γίνει πολύ καλύτερη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου. Φρόντισε να αποφύγεις συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με την ευελιξία που σε διακρίνει, μπορείς πάντα και καταφέρνεις πολλά, επαγγελματικά. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά, μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρκεί να δεις τι εκκρεμότητες έχεις και να τις καλύψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Μην αφήνεις περιθώρια για λάθη, αλλά εστίασε την προσοχή σου σε όσα χρειάζονται τακτοποίηση, τώρα που ακόμα υπάρχει πλανητική εύνοια απέναντι στο ζώδιό σου. Ασχολήσου με εκκρεμότητες που απαιτούν επίλυση και δείξε συνέπεια σε όσα ανέλαβες να διεκπεραιώσεις. Κάποιοι θα σε στηρίξουν και θα υπάρξει εξέλιξη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα ώστε το ταίρι σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου και να περάσετε ιδανικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να προσέξεις τις συνεργασίες σου ή τα καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα περάσουν μερικές διακυμάνσεις. Θα πρέπει να προσέξεις σε όποια συναλλαγή θέλεις να κάνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Τα δώρα που σου φέρνει τώρα, αγαπητέ Τοξότη, ο χρόνος, άργησες να τα δεχτείς, αλλά αναμφίβολα σου αξίζουν μετά από τόσο κόπο που κατέβαλες. Εξήγησε σε όσους ζηλεύουν πόσο μεγάλη ήταν η προσπάθειά σου και πως τίποτα δεν σου χαρίστηκε τελικά. Είναι πλέον καιρός να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και να επιλέξεις αυτούς που αξίζουν να βρίσκονται κοντά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και να κάνεις συζητήσεις μαζί του που θα σε ηρεμήσουν ψυχικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα καταφέρεις αυτά που θέλεις, αλλά σήμερα απόφυγε να κάνεις σημαντικές αλλαγές. Απόφυγε σήμερα να κάνεις σημαντικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Οι νέες συνθήκες της καθημερινότητάς σου σε οδηγούν σε δράσεις, αγαπητέ Αιγόκερε, στις οποίες δυσκολεύεσαι να ανταποκριθείς και σε κουράζουν αφάνταστα. Τώρα μπορείς να αξιολογήσεις τις προτεραιότητές σου και να δώσεις βάση μόνο σε όσα επείγουν, αγνοώντας προσωρινά τα υπόλοιπα. Αργότερα θα μπορέσεις να επανέλθεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Μπορείς να κάνεις ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα και να περάσεις με το ταίρι σου χαλαρά και ρομαντικά, ώστε να νιώσεις πολύ όμορφα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σου παρουσιαστούν κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Φρόντισε να μειώσεις το άγχος που έχεις. Θέλεις να ενισχύσεις τα οικονομικά σου και θα κάνεις τα πάντα για να έχεις περισσότερα έσοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Τα δώρα που δέχεσαι σε ανακουφίζουν και αισθάνεσαι δικαίωση σε ηθικό και υλικό επίπεδο. Είναι εύκολο να προχωρήσεις, αρκεί να εκτιμήσεις όσα σου προσφέρονται και να μην τα αγνοήσεις. Πολύ σύντομα οι συνθήκες θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο για το ζώδιό σου και θα ολοκληρωθούν οι επιδιώξεις σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά εσένα πάλι κάτι σου λείπει. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου ώστε να μην καταπιέζεσαι ψυχικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα. Μπορείς να λύσεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα ίσως καθυστερούσαν. Τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Θέλεις να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά αυτή η περίοδος επιφυλάσσει κάποιες καθυστερήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Το πλανητικό σχέδιο δείχνει στον ορίζοντα νέες δυνατότητες για το ζώδιό σου, τις οποίες θα κληθείς να αξιοποιήσεις και να ισορροπήσεις την υπάρχουσα κατάσταση. Οι δυσκολίες του παρελθόντος σταδιακά θα υποχωρήσουν και τη θέση τους θα πάρει μία νέα πραγματικότητα γεμάτη δράση, που θα φέρει ικανοποιήσεις και ευτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Για να τα πας ακόμη καλύτερα αισθηματικά, φρόντισε να διώξεις και την παραμικρή αμφιβολία που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να προωθήσεις με μεγάλη ευκολία τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου, απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες ή να κάνεις πολλά έξοδα.

πηγη

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου