ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 9/4/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια προβλέψεις
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, αναγκάζει το ζώδιό σου σε μια άμεση αλλαγή τακτικής – θα πρέπει να πάψεις να στηρίζεσαι σε ξένες απόψεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή για δράση που θα οδηγήσει στην .......
...... τακτοποίηση των υποθέσεών σου και αργότερα στην ολοκλήρωση των στόχων σου. Απόφυγε να αφήσεις άλλο χρόνο αναξιοποίητο, μέχρι να πετύχεις όσα επιθυμείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικά πράγματα που σε κούραζαν μέχρι τώρα στα αισθηματικά σου θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε σήμερα που είναι Κυριακή να σκεφτείς τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Στον οικονομικό τομέα, θα βρεις τρόπους για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν ακόμη.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Κάποιο άτομο που γνωρίζεις από το παρελθόν, σου έχει ήδη δείξει το ανούσιο περιεχόμενό του. Μην επιμένεις να ψάχνεις άλλες αποδείξεις για τη μη συμβατότητα μεταξύ σας σε κανένα επίπεδο. Αποδέξου την κατάσταση και απόφυγε διακριτικά κάθε συναναστροφή μαζί του που δεν έχει να σου προσφέρει απολύτως τίποτα. Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, θα φέρει κάποια δυσκολία στην επικοινωνία του ζωδίου σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε να δείξεις στο ταίρι σου τα αισθήματά σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να περάσεις πολύ όμορφα μαζί του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να αποφορτίσεις το μυαλό σου από τις ευθύνες που έχεις. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται και προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η αγάπη σου για κάποια άτομα σε φέρνει σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση όταν δεν κρατούν τη στάση που θα έπρεπε σε κάποια ζητήματα. Δεν είναι καθόλου κακό να μιλήσεις ανοιχτά για όσα σε απασχολούν και να μην αφήσεις περιθώρια να σκεφτούν για σένα ότι κι εσύ κρατάς την ίδια στάση. Διαχώρισε τη θέση σου. Από σήμερα που ο Ερμής (κυβερνήτης του ζωδίου σου) ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, θα φέρει απρόσμενες καθυστερήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, προσπάθησε να διαφυλάξεις την ψυχολογία σου απέναντι στο ταίρι σου. Περάστε μαζί τη μέρα σας χαλαρά και ερωτικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά και θα έχεις και πολλές ευκαιρίες. Σήμερα φρόντισε να δεις κάποιες καταστάσεις πιο χαλαρά και ήρεμα. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά, καθώς δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Κάποιο φιλικό πρόσωπο περιμένει πολλά από σένα, αγαπητέ Καρκίνε, αλλά δυστυχώς οι συνθήκες της ζωής σου δεν σου επιτρέπουν να τα προσφέρεις. Εξήγησε με ευγένεια τις δυνατότητές σου και μην δεχτείς πιέσεις από κανέναν. Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, βάλε τα όριά σου γιατί αυτό είναι κάτι που καθορίζουμε εμείς οι ίδιοι και δεν χρειάζονται εκπτώσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά με το ταίρι σου, χωρίς να μπεις σε συζητήσεις που μπορεί να σε κουράσουν ψυχικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σου παρουσιαστούν καινούργιες επαγγελματικές ευκαιρίες. Φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά και ήρεμα και από αύριο μπορείς να προγραμματίσεις τα θέματά σου. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινηθείς με μεγάλη σύνεση, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Το τελευταίο διάστημα χρειάστηκε πολλές φορές να βάλεις νερό στο κρασί σου, αγαπητέ Λέων, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι πλέον έξω από τα νερά σου. Μην πιέζεσαι πολύ περισσότερο από όσο αντέχεις, γιατί η προσωπική σου ισορροπία προέχει έναντι των άλλων, οι οποίοι θα συνεχίσουν την επεκτατική τους στάση. Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, φρόντισε να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε ό,τι έχεις να πεις στο ταίρι σου να το πεις ήρεμα και χαλαρά, ώστε να αποφύγεις πιθανές αντιπαραθέσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, έχεις πολλές δυνατότητες και καταφέρνεις πολλά. Μπορείς σήμερα να περάσεις καλά και να αποφορτιστείς από την πίεση όλης της εβδομάδας. Στα οικονομικά, απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η φιλία σου, αγαπητέ Παρθένε, με κάποιο άτομο από παλιά περνάει μεγάλη κρίση εξ αιτίας της παρέμβασης ενός προσώπου που συστηματικά διέβαλλε ολόκληρη την οικογένεια εδώ και χρόνια. Η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια και θα υπάρξει πλήρης αποκατάσταση για το πρόσωπό σου. Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, μην δεχτείς εύκολα τη συγγνώμη όσων σε αδίκησαν, πριν βεβαιωθείς πως η στάση τους μελλοντικά θα είναι αυτή που σου αξίζει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αποφορτιστείς λίγο από το άγχος που μπορεί να έχεις για άλλες υποθέσεις που σε απασχολούν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, τα πηγαίνεις πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα και άσε για αύριο τις υποχρεώσεις. Για τα οικονομικά συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες και αναζητάς καινούργιες πηγές εσόδων.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, το ενδεχόμενο να χρειαστείς, αγαπητέ Ζυγέ, βοήθεια από κάποιο σημαντικό πρόσωπο είναι μεγάλο, όπως επίσης και σχεδόν σίγουρο ότι θα υπάρξει ανταπόκριση από το άτομο αυτό. Μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους, αλλά δούλεψε μεθοδικά μέχρι να δρομολογηθούν στο σημείο που είναι απαραίτητο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου δεν πάνε άσχημα. Απόφυγε σήμερα να μιλήσεις στο ταίρι σου για ζητήματα που μπορεί να μην το αφορούν και να το κουράζουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές ευκαιρίες θα είναι πολλές, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις. Στα οικονομικά, φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις περιττά έξοδα και να ξέρεις ότι το μέλλον διαγράφεται αρκετά θετικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, η αναγνώριση που θα δεχτείς, αγαπητέ Σκορπιέ, από τον κοινωνικό σου περίγυρο θα χρειαστεί μεγάλη ψυχραιμία και ώριμη διαχείριση, ώστε να μην έχει παράλληλα αρνητικές επιπτώσεις. Δείξε σύνεση και σοβαρότητα σε συζητήσεις που μπορεί να παρεξηγηθούν και απόφυγε να συμμετάσχεις σε κουβέντες που δεν σε αφορούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα. Μην έχεις κάποιες φορές παράλογες απαιτήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου έχουν πάρει τον δρόμο τους. Σήμερα φρόντισε να ασχοληθείς με άλλες δραστηριότητες που θα σε αποφορτίσουν από το άγχος. Στα οικονομικά, απόφυγε σήμερα να κάνεις περιττά έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, θα προσφερθεί στο ζώδιό σου η ευκαιρία να δρομολογήσεις όλα όσα σε απασχολούν και βρίσκονται σε εκκρεμότητα εδώ και πολύ καιρό. Μην αφήσεις περιθώρια για συζητήσεις που μπορεί να φέρουν ρήξη και άσε τον χρόνο να περάσει χωρίς να δείξεις πως ενοχλείσαι.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνεις τις προτάσεις σου που είναι σίγουρο ότι θα το κάνουν πολύ χαρούμενο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα πολλά επαγγελματικά θέματα δεν τελειώνουν. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεκουραστείς και να περάσεις καλά. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται, θα μπορέσεις όμως να τα ισορροπήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, η τακτοποίηση των προσωπικών σου υποθέσεων είναι ένα θέμα που θα σε απασχολήσει αρκετά ακόμα, αγαπητέ Αιγόκερε, χωρίς να μπορείς να δώσεις οριστικές λύσεις. Φτιάξε ένα πρόγραμμα για να διευκολύνεις προσωρινά την καθημερινότητά σου και αργότερα θα μπορέσεις να πετύχεις περισσότερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά και ήρεμα με το ταίρι σου, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε καταπιέσουν ψυχικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να αφήσεις λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά και να ξεκουραστείς, γιατί όλη την εβδομάδα είχες πολλά να κάνεις. Οικονομικά, σήμερα φρόντισε να δείξεις μεγάλη προσοχή στα έξοδα που θα κάνεις, γιατί θα βγεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό δείχνει νέους ορίζοντες για το ζώδιό σου που δεν είχες φανταστεί και φυσικά ούτε προβλέψει, με αποτέλεσμα να βιώσεις ξαφνικά μεγάλο άγχος. Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους αλλά εναρμονίσου το συντομότερο με τη νέα πραγματικότητα για να μπορέσεις να προχωρήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, ο Άρης από τον Ταύρο θα σου δώσει πολλές ιδέες ώστε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνεις τη σχέση σου ιδανική.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου έχουν μπει σε μια πολύ καλή σειρά. Σήμερα φρόντισε να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε να ηρεμήσεις από το άγχος που έχεις. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου με προγραμματισμό.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, τα πράγματα θα εξελίσσονται με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς για το ζώδιό σου, αφήνοντας πίσω τις άσχημες εμπειρίες του παρελθόντος. Μην φοβηθείς το μεγάλο βήμα που θα φέρει την αναγνώριση και την ικανοποίηση που επιθυμείς. Φυσικά κάποιοι δεν θα χαρούν, αλλά μην σε απασχολεί αυτό. Αγαπημένα πρόσωπα θα σε στηρίξουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα, αν προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και εξωτερικευτείς περισσότερο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα και να ξεκουραστείς και από αύριο συνεχίζεις στους ρυθμούς σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα. Σήμερα απόφυγε να παρασυρθείς σε πολλά έξοδα.
πηγη


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου