ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια !

Σχετική εικόνα
Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από   9/4/17 έως  15/4/17
ΚΡΙΟΣ
Έχεις μια έντονη κινητικότητα η οποία σε βοηθάει να ξεκαθαρίσεις εφ όλης της ύλης διάφορα θέματα από τα οποία βγαίνεις όσο μπορείς πιο γρήγορα. Φυσικά σε βοηθάει και η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σου στις 11 του μηνός και από εκεί και μετά το τοπίο αλλάζει πλέον τελείως. Όλα τα βλέπεις μέσα από ένα......
......  νέο πρίσμα και οτιδήποτε δεν σε εξυπηρετεί –είτε με τη δική σου βούληση είτε με έξωθεν παρέμβαση– θα αλλάξει ριζικά ώστε να ατενίσεις κι εσύ ένα διαφορετικό ορίζοντα. Μπορεί να νιώθεις ότι από κάποιες περιπτώσεις έχεις να λαβαίνεις περισσότερο και ότι κάπου αδικείσαι γιατί δουλεύεις σκληρά και θα πρέπει να αμείβεσαι. Για αυτό το λόγο, θα διεκδικήσεις σκληρά αυτά που σου αναλογούν.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η αφοσίωση και γενικά η ικανότητα της προσαρμογής είναι απαραίτητη για τα δικά σου καινούργια βήματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχεις τα δικά σου πλέον κριτήρια που έχεις κάνει κόπο για να τα αποκτήσεις και κανένας δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει. Έχεις φτάσει εκεί μετά από μεγάλο κόπο και αγώνα, οπότε εκ των πραγμάτων βγαίνεις μπροστά και φαίνεσαι χωρίς να κάνεις με τίποτα πίσω. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις θα είναι πολύ δυναμικές γιατί θα αναλάβεις υπεύθυνη θέση έναντι κάποιων καταστάσεων που παλιά έβλεπες πολύ χαλαρά. Κάποια πράγματα θα σου αποκαλυφτούν πάντως πολύ έντονα και θα χρειαστείς θάρρος για να αντέξεις μια αλήθεια, η οποία όμως θα είναι πολύ σημαντική για τη ζωή σου. Γιατί θα ξεμπερδέψεις μια και έξω από μια κατάσταση που δεν σου κάνει καλό.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Για να πάρεις αυτό που θέλεις θα πρέπει να έχεις αποφασιστικότητα και συγχρόνως διπλωματία, ώστε να μπορέσεις να συνεργαστείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχεις ένα κομμάτι της πλανητικής ενέργειας με το μέρος σου και σίγουρα θα πρέπει να προσπαθήσεις να εκμεταλλευτείς όλη τη νέα πληροφορία που λαμβάνεις. Μπορεί να υπάρχουν αντιστάσεις και όλο το σύστημα να σε καθυστερεί και να σε πηγαίνει εν μέρει πίσω, αλλά εσύ μέσα σου τα μεταφράζεις τελείως διαφορετικά και κινείσαι με στόχο να επιλύσεις τα ζητούμενα του παρελθόντος. Το παρασκήνιο καθώς και η αντίδραση από το εξωτερικό περιβάλλον μπορεί να υπάρχει και να σε ταλαιπωρεί. Ο λόγος είναι ότι δεν μπορείς να εκφραστείς τελείως ελεύθερα γιατί κωλύεσαι από διάφορα προβλήματα που έχουν ξαναγυρίσει στη ζωή σου και ζητούν άμεση επίλυση. Πιθανόν να αφορούν και οικονομικά θέματα. Έχεις όμως το ραβδάκι της καλής νεράιδας στα χέρια σου και το κινείς αναλόγως με τις περιστάσεις.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Είναι σημαντικό να μπορείς να ακούς αυτά που θέλουν να σου πουν τα άλλα πρόσωπα. Γιατί τις πιο πολλές φορές κάνεις τα δικά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αναζητώντας να κάνεις κάτι το διαφορετικό για να ξεχωρίσεις και κυρίως να επικοινωνήσεις με περισσότερο κόσμο, κάνεις τη βουτιά και παίρνεις εσύ τις πρωτοβουλίες που χρειάζονται. Γιατί στη δεδομένη περίπτωση πιστεύεις ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος, οπότε θα πρέπει να κρατάς τα ηνία γερά για να μη σου ξεφύγουν. Για να μην αποκοπείς από το περιβάλλον σου και για να μην νιώθεις μοναξιά, το κυριότερο είναι να αποφασίσεις να συνεργαστείς και με τα δικά σου άτομα αλλά και με άτομα που έχετε μια επαγγελματική συνεργασία. Λόγω της Πανσελήνου θα που γίνει στις 11 του μηνός επηρεάζεσαι άμεσα. Τη συγκεκριμένη περίοδο πάντως, ο τρόπος που θέλεις να λύνονται οι υποθέσεις σου σε σπρώχνει να ξεπεράσεις τους φόβους σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Με τον τρόπο σου κερδίζεις τις εντυπώσεις και ανοίγεις νέα σελίδα στην ζωή σου. Προσπάθησε να έχεις μέσα στο μυαλό σου το μήνυμα της συνεργασίας.

ΛΕΩΝ
Αναγκάζεσαι να δραστηριοποιηθείς και κυρίως να εστιαστείς στο πως θα πρέπει να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα έχει όμως μια γέφυρα με το παρελθόν σου. Αυτό σίγουρα δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο και αντιδράς επειδή δεν σου αρέσουν οι συνθήκες. Εσύ θέλεις να εξασφαλίζεσαι και ότι κάνεις αυτήν τη στιγμή δεν σου δίνει αυτήν την αίσθηση. Οπότε, μπορεί να κολλήσεις και να μην ακολουθήσεις μια πρόταση η οποία κατά τα άλλα είναι δελεαστική. Ο Ταύρος και ο Σκορπιός μπορεί να σε πιέζουν και να βγάζουν το θέμα σου στην επιφάνεια, αλλά με κάποιο τρόπο σου εξασφαλίζουν την σταθερότητα και την ασφάλεια που εσύ θέλεις αυτό το διάστημα. Από την άλλη, η Πανσέληνος θα σε δραστηριοποιήσει υπερβολικά, αφού θα βρεθείς μέσα σε ένα νέο κύκλωμα ατόμων οι οποίοι υποστηρίζουν την δουλειά σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Το παρελθόν μαζί με το παρόν και το μέλλον πρέπει να γίνουν «ένα» για σένα, προκειμένου να φτάσεις στο στόχο και το σκοπό σου. Άρα, να ζεις μόνο στο «εδώ και τώρα».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Βρίσκεσαι κατά κάποιο τρόπο πολιορκημένος/η από εξελίξεις τις οποίες θα πρέπει να προλάβεις για να είσαι μέσα στο παιχνίδι. Κυρίως αν ασχολείσαι με κόσμο και έχεις πολλούς πελάτες ή άτομα που συναλλάσσεσαι, θα πρέπει να κάνεις αναθεωρήσεις καθώς και γρήγορες κινήσεις για να προλάβεις αυτά που πρέπει να αλλάξεις. Χρειάζεσαι συνεργασίες και κυρίως υποστήριξη, πρώτα από τον ίδιο σου τον εαυτό και μετά να δημιουργήσεις εκ νέου την απαραίτητη εμπιστοσύνη, ώστε να μπορείς να προχωρήσεις στις συναλλαγές σου. Επειδή και εσύ προχωράς και μπορείς πλέον να διακρίνεις πράγματα που παλιά δεν έβλεπες, θα ανοίξεις περισσότερο και θα δικτυωθείς ακόμα και με άτομα που δεν τα εμπιστευόσουν πολύ.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όταν αμφισβητείς τις πιο πολλές φορές «πέφτεις μέσα». Αλλά τώρα χρειάζεται να δεις περισσότερο την θέση του άλλου για να είσαι εντός παιχνιδιού.

ΖΥΓΟΣ
Γίνονται μεγάλες αλλαγές και κυρίως με την Πανσέληνο που γίνεται στις 11 του μηνός θα βάλεις τα πράγματα στην σωστή τους θέση και μέσα σου αλλά και στο εξωτερικό σου περιβάλλον. Αυτήν την περίοδο επηρεάζεσαι από μια ενέργεια την οποία δεν είναι και πολύ εύκολο να κουμαντάρεις. Γιατί από τη μια θα πρέπει να εξασφαλίσεις τα κεκτημένα σου και από την άλλη να γυρίσεις πλέον σελίδα σε κάτι που είναι παλιακό και δεν σε βοηθά να προοδεύσεις. Δεν είναι εύκολο να το ζυγίσεις για να βρεις προς τα που γέρνει η πλάστιγγα και νιώθεις ότι χάνεις την κρίση σου, κάτι πολύ δύσκολο για σένα. Όλο αυτό είναι πιο έντονο στις προσωπικές σου σχέσεις και γενικά στην καθημερινότητα, η οποία σε τραβάει από τα μαλλιά και δεν μπορείς να της αντισταθείς, αφού οι υποχρεώσεις είναι μεγάλες προς όλες τις κατευθύνσεις. Με τον Ταύρο βρίσκεσαι σε μια φάση που προσπαθείτε να βρείτε τα πατήματα ο ένας του άλλου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Φέρε όλα τα θέματα που σε απασχολούν επί τόπου και τόλμησε να πεις τα πράγματα με το όνομά τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Βρίσκεσαι σε μια συνεχή δράση σε σχέση με άλλα άτομα, αλλά αυτήν την ενέργεια μερικές φορές τη βιώνεις και σαν αντιπαλότητα. «Η πλευρά του άλλου και η πλευρά η δική μου» σκέφτεσαι, αλλά τελικά δεν μπορείς να ξέρεις ποιο είναι το σωστό. Αυτό που κάνεις οφείλεται κυρίως σε υποχρέωση προς τους άλλους και δεν είναι 100% δική σου απόφαση και έτσι έρχεσαι σε μια μεγάλη αντιπαράθεση για το τι είναι δικό σου και τι όχι. Όλα αυτά ευτυχώς δεν γίνονται σε υπερβολή αλλά στο μέτρο που αντέχεις. Η διαφορετικότητα είναι κάτι που αυτήν τη στιγμή κάνεις αγώνα για να καταλάβεις και για να την ορίσεις όπως εσύ θέλεις. Σίγουρα θα βρεθείς προ εκπλήξεων και μάλιστα πολύ ξαφνικών, γιατί μπορεί να μην περιμένεις συγκεκριμένες αντιδράσεις από μια ομάδα ατόμων ή από ένα συγκεκριμένο. Για αυτό καλό είναι να ξέρεις ακριβώς τι θέλεις να κάνεις και να είναι καθαρά δικό σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η αντιπαλότητα είναι ένα κομμάτι που σε βγάζει από τη σύνδεση με τα άτομα που έχεις γύρω σου. Για αυτό προσπάθησε να μην το παρακάνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ενθουσιάζεσαι από τη μια και τα δίνεις όλα και, από την άλλη, το καλάθι που κρατάς είναι μικρό γιατί φοβάσαι να πάρεις πίσω ό,τι σου ανήκει. Κάπου είσαι στη μέση και δεν μπορείς με άνεση να ζήσεις την πραγματικότητα. Προσπαθείς να την πιάσεις και να δημιουργήσεις ένα νέο έδαφος, αλλά γαντζώνεσαι στο παλιό και δεν θέλεις με τίποτε να το αφήσεις γιατί από εκεί παίρνεις ασφάλεια και σταθερότητα. Όλα παίζονται και στη δουλειά και στις προσωπικές σου σχέσεις, γιατί εσύ νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις κάτι πιο καλό και διαφορετικό. Αρνείσαι όμως να ξεκολλήσεις από τα ίδια και τα ίδια, σαν κάποιος να σε έχει κολλήσει με το ζόρι. Τελικά, κάποια στιγμή αιφνιδίως, θα πάρεις αποφάσεις που θα είναι για σένα ιδιαίτερα λυτρωτικές. Γιατί θα κοιτάξεις μπροστά χωρίς να φοβάσαι ότι θα κινδυνέψεις ή ότι θα χάσεις κάτι πολύτιμο.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Απομόνωσε μικρές χαρούμενες στιγμές από την καθημερινότητα για να γεμίζεις τις μπαταρίες σου αυτήν την περίοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχεις πολλά να κάνεις και προσπαθείς με διάφορους τρόπους να βελτιώσεις όσο μπορείς τη ζωή σου, αφού πλέον σε ενδιαφέρει η ουσία των πραγμάτων και όχι η επιφάνεια. Αλλάζοντας εσύ αλλάζει και ο κόσμος όλος γύρω σου. Κυρίως με την Πανσέληνο, θα επιδιώξεις να γίνουν τα πράγματα όπως εσύ τα ξέρεις για να μην εκτεθείς, αλλά θα θέσεις και καινούργιους όρους σε μια συνεργασία που σε ταλαιπωρεί. Μπορεί να μην είναι μεγάλοι, απλά θα κάνεις ένα βήμα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Οι σχέσεις σου με τα άλλα άτομα θέλεις να είναι ειλικρινείς και να μην περιορίζονται μόνο στην επαγγελματική αξιοκρατία. Προτιμάς να έχετε μια αληθινή και ποιοτική επαφή και να μη φοβάσαι τις συνέπειες όταν θα μιλήσεις ή θα είσαι ο εαυτός σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η εικόνα σου προς τα έξω δεν σε ενδιαφέρει πλέον τόσο πολύ και αυτό σε απελευθερώνει για να μπορείς επιτέλους να είσαι ο εαυτός σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που ναι μεν περιμένεις κάτι από το παρελθόν, αλλά από την άλλη νιώθεις ότι δεν σε αφορά και θα πρέπει να ξεκολλήσεις. Επειδή όμως το δέλεαρ είναι μεγάλο και σίγουρα θα επιδιώξεις να μην κόψεις τελείως γέφυρες θα υποχρεωθείς να κάνεις και τις υποχωρήσεις σου ή να εξαρτάσαι από συγκεκριμένα άτομα και καταστάσεις. Όμως κάτι μαθαίνεις από όλο αυτό και πιθανόν να σε θυμώνει. Αν ψάξεις πιο βαθιά, πιθανόν να δεις ότι εσύ έχεις την ευθύνη, οπότε να μην τα βάζεις με κανέναν γιατί αυτό σε καθηλώνει. Και εσύ τώρα, με την Πανσέληνο που γίνεται στις 11 του μηνός, θα πετάξεις, γι’ αυτό μην κρατάς έξτρα βαρίδια που θα δεν θα σου επιτρέψουν να φτάσεις στο στόχο σου. Ούτε μέσα σε σχέσεις αλλά ούτε σε συνεργασίες οι οποίες σε βάζουν πιο βαθιά στην ουσία των καταστάσεων.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ενώ πάντα αναζητάς το καινούργιο και το διαφορετικό τελικά αντιστέκεσαι και αυτό σε εξουσιάζει περισσότερο από κάθε τι.

ΙΧΘΥΕΣ
Αναρωτιέσαι τι άλλο θα πρέπει να κάνεις για να μπορείς να επικοινωνήσεις με ένα συγκεκριμένο άτομο που πιθανόν να είναι στη δουλειά σου ή στην προσωπική σου ζωή. Όλα πλέον τα έχεις εξαντλήσει και πάλι τα ίδια. Οπότε πιθανόν να πάρεις απόφαση να εγκαταλείψεις ακόμα και μια συγκεκριμένη συνεργασία που δεν σε αφήνει να είσαι ο εαυτός σου. Αν το καλοσκεφτείς μπορεί και να χρειάζεσαι μεγαλύτερη επικοινωνία που σίγουρα αυτήν τη στιγμή σου λείπει. Είναι πιθανόν να δυσκολεύεσαι επειδή τα έχεις πει και τα έχεις ξαναπεί και τελικά τα ίδια και τα ίδια υπάρχουν μπροστά σου. Από την άλλη όμως, αν το δεις σφαιρικά, θα βρεθούν λύσεις εκεί που δεν το περίμενες. Για αυτό δώσε το περιθώριο και άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν χωρίς να παρεμβαίνεις τόσο πολύ.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βρίσκεις περισσότερο τον εαυτό σου και τα θέλω σου και τραβάς γραμμές που δείχνουν τα όρια σου.


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου