ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Παραμυθένιες ιδέες για τα πασχαλινά αυγά!

                     
Τα συμπαθέστατα λαγουδάκια χορεύουν στις «νότες της φύσης» και γίνονται για άλλη μια χρονιά ......
....... οι top τάσεις στο γιορτινό τραπέζι. Τα μοτίβα των πασχαλινών αβγών εμπνέονται από τον κόσμο των παραμυθιών. Συνδύασε τα και λάνσαρε ένα υπέροχο γιορτινό τραπέζι!

                           Πασχαλινά αβγά βγαλμένα από παραμύθι!

Χρώμα VS Λευκό

Σε όποιο διακοσμητικό ύφος και αν κινείστε, η μόδα σάς καλύπτει απόλυτα αφού προτείνει σερβίτσια σε έντονα χρώματα, που σας ταξιδεύουν σε «παιχνιδιάρικες διαδρομές», αλλά και σε cool λευκό για να μυηθείτε στη φιλοσοφία του «less is more».

                                

Styling tip

Αυτήν τη χρονιά τα πασχαλινά αβγά μεταμορφώνονται σε κορυφαία διακοσμητικά αξεσουάρ! Εστιάστε στους πολυτελείς συνδυασμούς υλικών, όπως φυσητό γυαλί αμμοβολής με floral μοτίβα, και δημιουργήστε πρωτότυπα γιορτινά βάζα... εκλεπτυσμένης αισθητικής.

                                 

Shine on me

Το εφευρετικό styling αποτελεί κύρια πηγή έμπνευσης για τις φετινές τάσεις της πασχαλινής διακόσμησης. Για να δημιουργήσετε μοναδικά χειροποίητα κηροπήγια, επιστρατεύστε απλώς τη φαντασία σας και παίξτε με τα απλά πασχαλινά αβγά σε... φυσικές ρωγμές. Βάψτε τα σε φωτεινά χρώματα, γεμίστε τα με χρωματιστό κερί,
προσθέστε φιτίλι και ανάψτε τη δική σας εντυπωσιακή διακοσμητική... φλόγα!

                                                 


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου