ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο, 15 Απριλίου 2017

Χιουμοριστική μελέτη για τα σοκολατένια λαγουδάκια!


Αποτέλεσμα εικόνας για σοκολατενια λαγουδακια

Τα περιστατικά βάναυσης κακοποίησης σοκολατένιων κούνελων τείνουν να κορυφώνονται την περίοδο του Πάσχα και στη συντριπτική πλειονότητά τους αφορούν σε ......
........ ακρωτηριασμούς αφτιών, αναφέρουν θορυβημένοι ωτορινολαρυγγολόγοι.

Οι ερευνητές του Νοσοκομείου «Χένρι Φορντ» στο Ντιτρόιτ πέρασαν πέντε ολόκληρα χρόνια συλλέγοντας αναφορές μέσω ενός online ερωτηματολόγιου, στο οποίο απάντησαν συνολικά 28.113 δράστες.

Το 59% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι ξεκινά τον ακρωτηριασμό από τα αφτιά. Το 33% απάντησε ότι δεν έχει προτίμηση σε συγκεκριμένο σημείο έναρξης, και μόνο το 4% ανέφερε ότι ξεκινά από τα πόδια ή την ουρά.

Πιάνοντας την απόλαυση από τα αφτιά

Αν και υπάρχουν διαθέσιμες χειρουργικές τεχνικές για την επανένωση των κομμένων αφτιών, το χειρουργείο είναι μάταιο αφού τα λαγουδάκια τελικά διαμελίζονται εντελώς, επισημαίνει η μελέτη στην έγκριτη επιθεώρηση Ωτορινολαρυγγολογίας Laryngoscope.

Πέρα από την αυξημένη συχνότητα «ωτικού ακρωτηριασμού», η μεγάλη έρευνα εξετάζει και την κατανομή των περιστατικών στη διάρκεια του έτους.

Όλες τις χρονιές από το 2012 έως το 2017, τα κρούσματα κορυφώνονταν στη διάρκεια της άνοιξης, δείχνει η ανάλυση.

Και αυτό δημιουργεί υποψίες ότι η κακομεταχείριση των σοκολατένιων τρωκτικών σχετίζεται με τη γιορτή του Πάσχα.

Σε όλες τις περιπτώσεις, επισημαίνουν οι ωριλά, δράστες είναι ενήλικες άνθρωποι και παιδιά.Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου