ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια σύμβολα
Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από   30/4/17 έως  6/5/17
ΚΡΙΟΣ
Ξαναμπαίνεις στο παιχνίδι πολύ δυναμικά, αφού η Αφροδίτη ξαναγυρνά στο ζώδιό σου και μαζί με τον Ερμή και τον Ουρανό που ήδη είναι εκεί διαμορφώνεται ένα κλίμα υπέρ σου. Έχοντας στη διάθεσή σου πληροφορίες, δημιουργικές, χρήσιμες και πρωτότυπες ιδέες ........
......... αλλά και δυνάμεις, ενεργοποιείσαι προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, η οποία θα σε βγάλει από διάφορα αδιέξοδα. Όλα βέβαια εξαρτώνται από το κατά πόσο θα κινηθείς με βάση αυτά που θέλεις εσύ. Όμως για να έχεις ελεύθερη βούληση θα πρέπει να έχεις ξεφορτωθεί αρνητισμούς, απαιτήσεις άλλων και βιώματα του παρελθόντος που σε οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα. Την Πρωτομαγιά θα την αφιερώσεις περισσότερο στην οικογένειά σου, αλλά και για να καλύψεις συναισθηματικές σου ανάγκες γι’ αυτό θα βγάλεις ένα πρόσωπο τρυφερό και ευαίσθητο.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Περνάς από το πεδίο των συγκρούσεων στο πεδίο της δημιουργικότητας.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ήλιος που είναι στο δικό σου ζώδιο σου δίνει ενέργεια και δύναμη να προχωρήσεις και να αντεπεξέλθεις σε όλες τις δυσκολίες. Η συγκροτημένη σου στάση θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις το τοπίο, κυρίως των οικονομικών σου θεμάτων, γιατί, εκτός της πειθαρχίας, θα έχεις και μεγαλύτερη ευελιξία στην επικοινωνία, οπότε θα μιλήσεις με ευκολία γι’ αυτά τα ζητήματα και θα βρεις λύσεις. Αρκεί βέβαια να είσαι αποφασισμένος/η και να μην κάνεις πίσω την τελευταία στιγμή. Αν τυχόν συνεργάζεσαι με ένα Τοξότη, θα μπουν κάποιες καινούργιες βάσεις από την πλευρά σου. Επειδή το παρασκήνιο, είτε το ερωτικό είτε το επαγγελματικό, θα είναι ενεργό το τρέχον διάστημα σε συνδυασμό με την έντονη ανάγκη σου να αυτονομηθείς, θα προτιμήσεις να κινηθείς μυστικά και δε θα το αναφέρεις σε κανένα. Η Πρωτομαγιά θα είναι η ημέρα σου, αφού θα νιώσεις όμορφα συναισθήματα να σε κατακλύζουν.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ανταλλάσεις χρήσιμες πληροφορίες με άλλα άτομα και αυτό σε βοηθά να μην είσαι απόλυτος/η σε ό,τι κάνεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Άρης στο ζώδιο σου αυξάνει τη δράση σου, η επικοινωνία σου είναι πιο έντονη, αν και σε μερικές περιπτώσεις πιο πιεστική, αλλά τουλάχιστον θα είσαι ο εαυτός σου και δεν θα καταπιέζεσαι. Οι σκέψεις κι οι ιδέες που θέλεις να περάσεις θα είναι πολύ διαφορετικές από άλλες φορές, αν μάλιστα έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα δεις ότι μπορείς να μοιραστείς με μια ομάδα κάποιες από αυτές και να κατευθύνεις με δικές σου πρωτοβουλίες την όλη κατάσταση. Θα καταφέρεις να βγεις από διάφορα αδιέξοδα γιατί βλέπεις την πραγματικότητα όπως είναι κι αυτό σε βοηθά να ξεκολλήσεις ακόμα και απ’ όσα θεωρούσες κάποτε ιδανικά ή πλέον κατάλληλα για σένα. Η ημέρα της Πρωτομαγιάς θα σου βγάλει στην επιφάνεια την ανάγκη να γίνεις κάπως πιο χρήσιμος/η σε θέματα που αφορούν στα δικά σου άτομα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βρίσκεις ενδιαφέρον σε ό,τι κάνεις και αυτό σου δημιουργεί τη μεγάλη ανάγκη να το επικοινωνήσεις και στους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι πανέτοιμος/η να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο και διαφορετικό, καθώς οι εξωτερικές συνθήκες σε πιέζουν να αλλάξεις τελείως τακτική και να αφιερωθείς σε πράγματα που θεωρείς ότι είναι κατάλληλα ή αναγκαία για σένα ή τη δουλειά σου. Όλα θα γίνουν πολύ γρήγορα και ξαφνικά, γι’ αυτό χρειάζεται να είσαι από κοντά, ώστε να παρακολουθείς τις εξελίξεις. Αν δε φοβηθείς, δε σκέφτεσαι οπισθοδρομικά ή δεν δειλιάσεις, θα έχεις πολύ θετικά αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, δεν πρέπει με τίποτε να υποχωρήσεις και να εγκαταλείψεις τη δουλειά που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Η Πρωτομαγιά θα είναι μια γιορτή κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου γιατί θα βγει ο καλύτερος σου εαυτός και θα έχεις και την αντίστοιχη ανταπόκριση από τους γύρω σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναγνωρίζεις πλέον την ανάγκη σου να συμπεριφερθείς διαφορετικά και τελείως απαλλαγμένος/η από τα βαριά φορτία γι’ αυτό κάνεις τομές.

ΛΕΩΝ
Περνάς σε μια φάση, όπου, με βάση τις εμπειρίες σου, θα κατευθύνεις όλες τις προσπάθειές σου και θα κάνεις κινήσεις για να διατηρήσεις τα υλικά κεκτημένα σου. Δε θέλεις πλέον να είσαι στον αέρα και διοχετεύεις όλη σου την ενέργεια, ώστε να κατακτήσεις περισσότερα πράγματα, κυρίως από την καριέρα σου αλλά και το κοινωνικό σου γίγνεσθαι. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, μπορεί να έχεις μια πολύ δυνατή πρόταση από το εξωτερικό ή μια ξαφνική επιτυχία σε ένα νομικό σου ζήτημα. Επίσης, θα ανοίξει μια πόρτα και μπορεί να ακολουθήσεις πιο εύκολα ιδέες που τροφοδοτούν τη δημιουργικότητά σου και φυσικά δεν έχουν ανταγωνιστικά στοιχεία. Η Πρωτομαγιά θα είναι μια «κλειστή» γιορτή για σένα και για τους δικούς σου ανθρώπους.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Κάνεις τομές σε όλα τα επίπεδα και κυρίως αναλαμβάνεις πιο ευέλικτους ρόλους από παλιά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Βρίσκεσαι μπροστά σε μια μεγάλη αλήθεια που αφορά πρώτα στον εαυτό σου και μετά στους υπόλοιπους που συνεργάζεσαι ή συνυπάρχεις. Πιθανόν να φέρεις στο φως ακόμα και πράγματα που είχες κρύψει κάτω από το χαλί και δεν άφηνες να βγουν, από φόβο ότι θα χαλάσεις την υπάρχουσα κατάσταση. Τώρα όμως θα έχεις τη δύναμη να απελευθερωθείς από ό,τι σε βαραίνει ή σου είναι περιττό. Αν έχεις καλούς συνεργάτες, θα πρέπει να τους το αναγνωρίσεις. Αν, δε, υπάρχει και οικονομική σχέση μαζί τους, οφείλεις να κάνεις και κάποιες αλλαγές στο συγκεκριμένο πλαίσιο. Χρειάζεται από την πλευρά σου μια θετική κίνηση για να τα βρεις και με τους πλέον δυσαρεστημένους. Η Πρωτομαγιά θα είναι για σένα μια ιδιαίτερη ημέρα που θα αναθερμάνεις πιο εύκολα τις οικογενειακές σου σχέσεις.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όσο περισσότερο έχεις την ανάγκη για να επικοινωνήσεις με ειλικρίνεια, τόσο πιο δύσκολο θα σου φαίνεται, αλλά ξέρεις ότι μόνο έτσι θα βρεθούν άμεσες λύσεις.

ΖΥΓΟΣ
Υπάρχει ανάγκη εξυγίανσης των προσωπικών σου σχέσεων και συνεργασιών κι έχεις πλέον κατά νου πώς πρέπει να κινηθείς, ώστε να τα βρεις με τα δικά σου τα άτομα, γι’ αυτό θα λάβεις υπόψη σου και τις δικές σου ανάγκες αλλά και τις δικές τους. Επίσης, θα ανοίξεις καινούργιες πόρτες, απ’ όπου θα τύχεις μεγαλύτερης αναγνώρισης της αξίας σου. Τα πάντα αυτό το διάστημα θα σου φαίνονται καινούργια και θα έχεις τη διάθεση να ξεκινήσεις κάτι από την αρχή. Η συνεργασία ή η συμβίωση μπορεί να είναι ένας ανεκπλήρωτος πόθος που θα τον ικανοποιήσεις τώρα. Οι οικονομικές εκκρεμότητες, που ίσως υπάρχουν ακόμα και με ένα παλιό σύντροφο, μπορεί να σε κάνουν να δεις μια πραγματικότητα που πιθανόν να μην έβλεπες μέχρι τώρα. Επειδή η ψυχολογία σου είναι ανεβασμένη, θα διαχειριστείς όλες τις δυσκολίες σου με τον καλύτερο τρόπο. Η ημέρα της Πρωτομαγιάς θα σου θυμίσει τις οικογενειακές σου υποχρεώσεις αλλά και το τρυφερό σου πρόσωπο.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Διαπραγματεύεσαι με όλους και όλα αλλά πιθανόν να νιώθεις ότι έχεις χάσει εκείνη την αρμονία και την διάθεση συνεργασίας με τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάνεις κάποιες προσπάθειες να χαλαρώσεις, αλλά δεν τα καταφέρνεις γιατί αναγκάζεσαι να γίνεις πιο ενεργός/η και να πάρεις πρωτοβουλίες που μερικές φορές αρνείσαι, ίσως γιατί φοβάσαι να δείξεις την δύναμή σου. Γι’ αυτό συχνά κάνεις πίσω και προσπαθείς να επιλύσεις παρασκηνιακά τις υποθέσεις σου. Τώρα όμως αυτό έχει κάπως σταματήσει να συμβαίνει, οπότε θα σου δοθεί η ευκαιρία να αλλάξεις τις καταστάσεις με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και με περισσότερη επικοινωνία. Όλα βγαίνουν στο φως, συζητιούνται και τακτοποιούνται, κάτι που βέβαια δεν ταιριάζει απόλυτα με το χαρακτήρα σου, όμως τελικά θα σε εξυπηρετήσει. Την ημέρα της Πρωτομαγιάς θα ασχοληθείς με διάφορα πράγματα και θα βρεθείς με κόσμο που θα σε κάνει να νιώσεις ασφάλεια και αγάπη.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βλέπεις την πραγματικότητα και αυτό σε συνεπαίρνει γι’ αυτό θέλεις πλέον να την ακολουθήσεις, ώστε να βγεις από τα αδιέξοδά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ενεργοποιείσαι αρκετά, ενώ θα περάσεις μέσα από πολλές φάσεις, μέχρι να καταφέρεις να ξεπεράσεις ένα κομμάτι από το παρελθόν που μερικές φορές σε στοιχειώνει. Το καλό είναι ότι θα ρισκάρεις να εμπιστευτείς ακόμα και ένα πρόσωπο, που το ξέρεις μεν καλά, αλλά δεν ήθελες να του εκμυστηρευτείς τα εσώψυχά σου. Τώρα κατά κάποιο τρόπο αναζητάς τη λύτρωση, οπότε θα κάνεις ό,τι μπορείς για να ξεφορτωθείς τα βάρη που κουβαλάς. Κάποιοι τομείς της καθημερινότητάς σου από εδώ και πέρα χρειάζονται μεγαλύτερο έλεγχο και πρόγραμμα. Αν αρχίσεις πρώτα από τη διατροφή σου και μετά συνεχίσεις με το σώμα σου και γενικά με τα θέματα της υγείας σου, θα ξαλαφρώσεις και θα νιώσεις καλύτερα και ψυχικά. Την ημέρα της Πρωτομαγιάς θα σε πιάσουν οι ευαισθησίες σου, κυρίως με την οικογένεια κι αυτό θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με τα πολύ δικά σου πρόσωπα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Δημιουργείς καινούργιες προσβάσεις και επικοινωνιακά συστήματα και έτσι θα βγάλεις τη δουλειά σου και την αξία σου πιο εύκολα προς τα έξω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα δράσεις δυναμικά και θα αναγκαστείς να μιλήσεις με κόσμο και να ανταλλάξεις πληροφορίες ή γνώσεις που ενδεχομένως κάποιες από αυτές αρχικά να σου φαίνονται ανούσιες. Αλλά, θα δεις τελικά ότι δεν πρέπει να βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα. Αυτό το διάστημα όμως έχεις την τάση να κρίνεις εύκολα, επειδή θεωρείς ότι κάποια πράγματα δεν είναι του επιπέδου ή του χαρακτήρα σου, που βέβαια, όταν το κάνουν οι άλλοι σε σένα, δεν σου αρέσει καθόλου. Θα αναζητήσεις τον σεβασμό ή την εκτίμηση στη δουλειά σου και το καλό είναι ότι λειτουργήσεις πιο παρορμητικά, επιχειρώντας κάτι καινούργιο. Κάποια ξεμπροστιάσματα με πολύ δικά σου άτομα, ίσως σε βοηθήσουν να καταλάβεις σε ποιον/α μπορείς να επενδύσεις με ασφάλεια. Η Πρωτομαγιά είναι ιδανική γιορτή για να περάσεις καλά αλλά και για να φροντίσεις τα δικά σου άτομα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Κάνεις επιτέλους το δικό σου χωρίς να φοβάσαι τις συνέπειες κι αυτό θα σε ωφελήσει γιατί θα λειτουργήσεις με αυθορμητισμό και γνησιότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προχωράς μέσα από κάποιες σκέψεις και ενέργειες κι αυτό σε φέρνει σε θέση υπεροχής, ώστε να μπορείς να κινήσεις τα νήματα. Ίσως σε προβληματίζει ένα εμπόδιο που έχει βγει στην επιφάνεια, κυρίως οικονομικής φύσεως ή με ένα ακίνητο, αλλά επειδή θα ανοίξεις το θέμα και θα το συζητήσεις, θα βρεις πιο εύκολα εναλλακτικές λύσεις και θα δεις γρήγορα αποτελέσματα. Ένα πιθανό ταξίδι, είτε εκτός είτε εντός, θα σου αλλάξει τη διάθεση, θα βρεθείς με άλλο κόσμο που είναι πιο πολύ στα μέτρα σου κι αυτό θα σε ανακουφίσει. Το καλλιτεχνικό σου κομμάτι θα βγει και πάλι στην επιφάνεια γιατί θέλεις να το εξασκήσεις ξανά και αυτήν τη φορά θα το κάνεις πολύ καλύτερα. Η Πρωτομαγιά είναι η γιορτή των λουλουδιών και της αγάπης και θα σε συγκινήσει να βρεθείς με ένα πρόσωπο ή με μια ομάδα που έχεις συναισθηματικό δέσιμο.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Για να έχεις καλύτερη σχέση με τον εαυτό σου πρέπει να έχεις και καλύτερη επικοινωνία μαζί του.

ΙΧΘΥΕΣ
Όλα είναι πιο εύκολα αυτό το διάστημα, γι’ αυτό μπορείς με άνεση να ξεκαθαρίζεις τη θέση σου, κάτι που σε ανακουφίζει. Επικοινωνείς περισσότερο και δείχνεις μεγαλύτερη χαλαρότητα σαν άτομο, όμως ίσως διχαστείς με μια συγκεκριμένη κατάσταση και δεν ξέρεις τι ακριβώς θέλεις ή να σε κατακλύσουν διάφορα ερωτήματα που πιθανόν να σου είναι δύσκολο να απαντήσεις. Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις ένα καινούργιο οικονομικό εγχείρημα, θα αναζητήσεις οτιδήποτε πρωτότυπο και διαφορετικό για να ξεχωρίσεις. Οι καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις το δυναμικό σου. Είναι πιθανόν να αρχίσει μια νέα φιλία με πρόσωπα που θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Η ημέρα της Πρωτομαγιάς θα είναι για σένα η αφορμή για να έρθεις σε επαφή με την οικογένειά σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Προσπαθείς να έχεις ξεκάθαρο στόχο. Αν το συζητήσεις ανοιχτά θα σε βοηθήσει περισσότερο στο να φτάσεις εκεί που θέλεις, χωρίς να χάσεις τον δρόμο σου.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου