ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

H καλύτερη δουλειά του κόσμου σε πληρώνει για να παρτάρεις και να τραβάς βιντεάκια!

H καλύτερη δουλειά του κόσμου σε πληρώνει για να παρτάρεις και να τραβάς βιντεάκια
Πόσες φορές την Κυριακή, έχεις σκεφτεί οτι την επόμενη μέρα πρέπει να πας για δουλειά; Τις περισσότερες, για να μην πούμε όλες!

Τι θα έλεγες λοιπόν, την ημέρα που θα έχεις ρεπό, αντί να σκέφτεσαι πως θα πας στην εργασία σου την επόμενη μέρα, να περιμένεις πως και πως να περάσουν οι ώρες για να επανέλθεις στο... καθήκον.
Αυτή την ευκαιρία λοιπόν προσφέρει η εταιρία «Hen Heaven», η οποία αναζητεί έναν vlogger και προσφέρει καλά χρήματα για τις υπηρεσίες του.
Έχουμε και λέμε λοιπόν... Η συγκεκριμένη επιχείρηση ψάχνει έναν άνθρωπο, προκειμένου να τραβάει βιντεάκια από διάφορα φεστιβάλ και πάρτι ανά τον κόσμο, από το Λας Βέγκας ως την Μαδρίτη και από την Νέα Ορλεάνη ως το Νιουκαστλ.

AdTech Ad
Το βιντεάκια αυτά δεν χρειάζεται να τα μοντάρει ο... εκλεκτός, καθώς για αυτή την δουλειά υπάρχει άλλο τμήμα. Το μόνο που πρέπει να κάνει, είναι να αποτυπώνει την διασκέδαση με το κινητό του.
Φυσικά όλα τα έξοδα είναι πληρωμένα, ενώ ο μισθός φτάνει τις 22.000 ευρώ το χρόνο.

Είναι ή δεν είναι ευκαιρία ζωής;
Αν σε έψησε η ιδέα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα βίντεο, όχι μεγαλύτερο των δύο λεπτών, όπου θα εξηγείς γιατί είσαι ο κατάλληλος για αυτή τη δουλειά...Τι καλύτερο από το να σε πληρώνουν 22.000 το χρόνο για να πηγαίνεις στα καλύτερα φεστιβάλ του κόσμου.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου