ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Μεγάλωσε Αν Τολμάς (Rock`n Roll)!

Αποτέλεσμα εικόνας για Μεγάλωσε Αν Τολμάς (Rock`n Roll)!
Στην ηλικία των 42, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γκιγιόμ Κανέ έχει μέχρι στιγμής αποφύγει μια κρίση μέσης ηλικίας. Ζώντας με τη Μαριόν Κοτιγιάρ και τον μικρό τους γιο, αισθάνεται χαρούμενος κι ευλογημένος, πετυχαίνοντας ......
...... μια όμορφη ισορροπία ανάμεσα στην καλλιτεχνική και την προσωπική του, όσο και τον ελεύθερο του χρόνο. Αλλά η νεαρή και πανέμορφη συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία που τώρα γυρίζει, του ρίχνει το ηθικό όταν μαθαίνει ότι ο Γκιγιόμ πλέον δεν «ροκάρει». Και είναι αλήθεια ότι η εικόνα του είναι ενός οικογενειάρχη, μακριά από το σέξι ίματζ που συνήθως έχουν οι σταρ. Και ο Γκιγιόμ το σκέφτεται όλο αυτό, και μάλλον πρέπει κάτι να κάνει. Το κορμί του του δίνει σημάδια, είναι καιρός να κάνει το μεγάλο βήμα. Η ανανέωση του ίματζ του δεν μπορεί να περιμένει λεπτό.

- Παραλειπόμενα:

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του φιλμ, η ταινία βασίζεται στην αληθινή ζωή του Canet και της Cotillard ως ζευγάρι. Συζούν από το 2011, έχουν έναν γιο, αλλά δεν έχουν παντρευτεί.
Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πεμ 31 Αυγ 2017
Διανομή: Rosebud/Seven Films
Χρώμα: Έγχρωμο
Ήχος: Dolby Digital
Γλώσσα: Γαλλικά
Κωμωδία | 123'
- Συντελεστές :
Guillaume Canet Ηθοποιός ....Guillaume Canet  
Marion Cotillard Ηθοποιός ....Marion Cotillard  
Gilles Lellouche Ηθοποιός ....Gilles Lellouche  
Philippe Lefebvre Ηθοποιός ....Philippe Lefebvre  
Camille Rowe Ηθοποιός ....Camille Rowe  
Guillaume Canet Σκηνοθετης  
Guillaume Canet Σεναριογράφος  
Rodolphe Lauga Σεναριογράφος  
Philippe Lefebvre Σεναριογράφος  





Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου