ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

Το «Κανάλι της Αγάπης» με το μοναδικό φυσικό τοπίο!

Το «Κανάλι της Αγάπης» με το μοναδικό φυσικό τοπίο

Το φυσικό πέρασμα ολοκληρώνεται με την επιβλητική ακτή των Περουλάδων, με τα απότομα ανοιχτόχρωμα βράχια....

Η Κέρκυρα είναι το νησί που συνδυάζει πολλές θετικές παραμέτρους. Τα πιο δυνατά της χαρακτηριστικά είναι αράδοση, έθιμα, χωριά, μαγευτικές παραλίες, τοπία που εντυπωσιάζουν.
Όλα τους συνοδεύονται από τον ήχο της μουσικής και των τραγουδιών.
Σε πολλά σημεία της η φύση στάθηκε πολύ γενναιόδωρη με την Κέρκυρα, με το ατελείωτο παιχνίδισμα της θάλασσας και του ουρανού με το πράσινο. Σε κάποια σημεία, όπως στο δυτικό άκρο της βόρειας ακτής της, λες και έδωσε τον καλύτερό της εαυτό.

Αυτό είναι το Canal d’ Amour, η παραλία που θυμίζει φιόρδ κοντά στο χωριό Σιδάρι. Εντυπωσιακά υψώματα στέκουν, απόκρημνα, στη θάλασσα, σχηματίζοντας δαντελωτούς κολπίσκους. Ένας από αυτούς είναι και το Κανάλι της Αγάπης, μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες για τους τουρίστες που κατακλύζουν την Κέρκυρα το καλοκαίρι.

Θάλασσα και άνεμος σμίλευσαν τα βράχια στην ακτή αυτή του νησιού, με τη διαβρωτική τους δράση, δημιουργώντας μια πανέμορφη «διώρυγα» που καλωσορίζει τους παραθεριστές. Το εκθαμβωτικό τοπίο αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για βουτιές αλλά και εξερεύνηση στις σπηλιές που βρίσκονται κατά μήκος του καναλιού.
Το φυσικό πέρασμα ολοκληρώνεται με την επιβλητική ακτή των Περουλάδων, με τα απότομα ανοιχτόχρωμα βράχια.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου