ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/8/2017

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Απόφυγε σήμερα άτομα που σε κουράζουν ψυχικά. Έχεις αρκετά δικά σου θέματα να κάνεις και δεν χρειάζεται να φορτώνεσαι και ξένες σκοτούρες. Μίλησε με δικά σου άτομα για να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που τους προβληματίζει. Υπάρχουν ........
.......  αρκετά προβλήματα αλλά είσαι σε μια περίοδο που θα μπορέσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία που θα έχεις με το ταίρι σου θα είναι πολύ καλή. Μπορείς να περάσεις πολύ καλά αφού ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Αν δεν έχεις ταίρι θα μπουν στην ζωή σου καινούργια άτομα που θα ανεβάσουν την λίμπιντο σου και θα βρεις και το κατάλληλο ταίρι που ήθελες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες αρχίζουν και λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Πρόσεξε να αποφύγεις περιττά έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ξεκινάει μια περίοδος που θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες. Φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς άμεσα. Έχεις την εύνοια των πλανητών για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Ξεκίνα να καταστρώνεις τα σχέδιά σου που θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα. Απόφυγε να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με το ταίρι σου για τρίτα άτομα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές υποχρεώσεις θα αγχώσουν αλλά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Τα οικονομικά σου θα περάσουν πολλές διακυμάνσεις. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδά σου που αυτή την περίοδο θα είναι πολλά και να αποφύγεις να κάνεις άσκοπες αγορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Οι αλλαγές που θα έχεις αυτό το διάστημα θα κατακλύζουν την ζωή σου και θα δημιουργούν μεγάλη χαρά. Μην αφήσεις φιλικές σχέσεις να καταστραφούν. Προσπάθησε να δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να ηρεμήσεις το ηλεκτρισμένο κλίμα που υπάρχει σε συζητήσεις που μπορεί να κάνεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να καταναλωθείς με άλλες υποχρεώσεις και να μην δώσεις την κατάλληλη βαρύτητα στην σχέση σου. Και αν ακόμη δεν έχεις ταίρι με την κοινωνικότητα που έχεις θα μπορέσεις να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα υπάρχει αρκετή ένταση. Μπορείς και τα βγάζεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις αρκετά. Ότι κάνεις πρέπει από πριν να το έχεις υπολογίσει πολύ καλά. Έξοδα για περιττές αγορές θα είναι το χαρακτηριστικό της μέρας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Περίοδος με πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις. Μπορείς να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν. Μπορείς πραγματικά να καταφέρεις πάρα πολλά. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές για να ξανακερδίσεις πολλά πράγματα που θέλεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος που έχεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι σε βεβαιώνω ότι τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα σου φέρει αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς για να έχεις την επιτυχία που θέλεις. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου. Θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις πολλά θέματα. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό. Να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς για κινήσεις που κάνεις σε διάφορους τομείς. Πρέπει να καταλάβεις ότι έχεις πετύχει πάρα πολλά όποτε μην κάνεις σκέψεις που μπορεί να σε στεναχωρούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου μπορείς να τα πας πολύ καλά αν εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και αφήσεις κάποιους εγωισμούς που έχεις στην άκρη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Κάποιες προβληματικές καταστάσεις που έχεις θα δώσεις λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές που δεν είναι αναγκαίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα ρίξε τους τόνους και μην φτάνεις κάποιες συζητήσεις στα άκρα. Προσπάθησε με χαμηλούς τόνους να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να έρθουν. Απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις και ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν. Μια συζήτηση με δικά σου άτομα θα σου έκανε καλό. Μπορείς να τους πεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει ώστε να νιώσεις καλύτερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα φρόντισε να προσέχεις την συμπεριφορά σου γιατί κάποιες κινήσεις που θα κάνεις θα εκνευρίσουν το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι προσπάθησε να δεις μερικά πράγματα πιο χαλαρά και θα δεις ότι πολύ εύκολα θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που σε προβληματίζουν άμεσα. Σήμερα προσπάθησε να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή που μπορεί να είναι σημαντική για εσένα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η δυναμικότητα θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από αυτά που θέλεις. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και στο τέλος θα κερδίσεις αυτά που θέλεις. Η αυτοαπομόνωση δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για την επίλυση των προβλημάτων. Άλλωστε αναμένεται να συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου. Φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις στην σχέση σου. Αν δεν έχεις ταίρι αυτή την περίοδο με την εύνοια της Αφροδίτης στο ζώδιο σου θα μπορέσεις να πετύχεις αυτό που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου πάντα με την ευελιξία που έχεις μπορείς να καταφέρνεις πολλά. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου αρκεί να δεις τι εκκρεμότητες έχεις και να τις καλύψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Υπάρχει αρκετός προβληματισμός για κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα. Απόφυγε τις πολλές συγκινήσεις γιατί το νευρικό σου σύστημα δεν είναι στα καλύτερά του αυτό τον καιρό. Έχεις μπει σε περίοδο που οι θετικές αλλαγές σε ευχαριστούν και πολλές καταστάσεις στη ζωή σου πηγαίνουν πολύ καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα κάνοντας το ταίρι σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου για να περάσεις όμορφα και ιδανικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να προσέχεις στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα έχουν μερικές διακυμάνσεις. Πρέπει να προσέχεις σε ότι συναλλαγή θέλεις να κάνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Οι πλανήτες είναι ευνοϊκοί αυτή την περίοδο και θα σε ευνοήσουν στον αγώνα σου να ικανοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Αυτή η περίοδος είναι καλή και οφείλεις να την αξιοποιήσεις τόσο σε πρακτικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Και τώρα είσαι έτοιμος να απολαύσεις τις εξελίξεις σε κάποια θέματα που σε απασχολούν και τις περίμενες εδώ και πολύ καιρό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και να κάνεις συζητήσεις μαζί του που θα σε ηρεμήσουν ψυχικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου καταφέρνεις αυτά που θέλεις αλλά σήμερα απόφυγε να κάνεις σημαντικές αλλαγές. Απόφυγε σήμερα να κάνεις σημαντικές οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Το πολύ άγχος που έχεις τον τελευταίο καιρό αρχίζει να φαίνεται επηρεάζοντας τις σχέσεις σου είτε στο κοντινό σου περιβάλλον είτε στο φιλικό. Το άγχος σου δημιουργεί και νεύρα και ανασφάλεια. Και δεν ευχαριστιέσαι τίποτα από την ζωή σου τον τελευταίο καιρό. Δεν νομίζεις ότι ήρθε η ώρα να περάσεις λίγες ευχάριστες στιγμές χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα; Τα πράγματα τα έχεις φέρει εκεί που θέλεις εσύ και οδεύεις προς την επιτυχία. Οπότε δεν αξίζει να αγχώνεσαι. Άντε ξεκίνα και κάνε μια αρχή σήμερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να κάνεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα και να περάσεις με το ταίρι σου χαλαρά και ρομαντικά ώστε να νιώσεις πολύ όμορφα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Φρόντισε να μειώσεις το άγχος που έχεις. Στα οικονομικά θέλεις να τα αυξήσεις και κάνεις τα πάντα για να έχεις περισσότερα έσοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Σήμερα πρέπει να εξετάσεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για σένα. Πάρε ξανά στα χέρια σου υποθέσεις που στο παρελθόν μπορεί να τις θεωρούσες ασήμαντες. Απόφυγε ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης γιατί δεν σου κάνουν καθόλου καλό. Φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς ώστε να νιώσεις καλύτερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά αλλά εσένα πάλι κάτι σου λείπει. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου ώστε να μην καταπιέζεσαι ψυχικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα. Μπορείς να λύσεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα μπορεί να καθυστερούν. Τα οικονομικά σου θα είσαι σε στασιμότητα. Θέλεις να αυξήσεις τα έσοδα σου αλλά αυτή η περίοδος θα έχει κάποιες καθυστερήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Τα ευχάριστα γεγονότα θα εναλλάσσονται σε γρήγορους ρυθμούς και θα έχεις πολύ καλή διάθεση. Θα ακούσεις κάποια λόγια που δεν θα σου αρέσουν. Μην τα βάλεις με άτομα που μπορεί να μην φταίνε σε τίποτα. Φρόντισε να ανακτήσεις την ψυχραιμία σου και σε βεβαιώνω ότι όλα θα πάνε καλύτερα από ότι τα περιμένεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου για να τα πας ακόμη καλύτερα φρόντισε να διώξεις και την παραμικρή αμφιβολία που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να κάνεις πετύχεις με πολύ ευκολία τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και να κάνεις πολλά έξοδα.

πηγη

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου