ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/8/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια προβλέψεις
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα είσαι σε αρκετή ένταση για ζητήματα που νιώθεις ότι δεν προχωρούν όπως θα ήθελες. Δεν αποθαρρύνεσαι όμως και ξεκινάς με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε ........
..... απασχολούν στην ζωή σου. Σε βεβαιώνω ότι με ότι και να καταπιαστείς θα το καταφέρεις πάρα πολύ καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου για να ξεπεράσεις προβλήματα που έχεις εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η επικοινωνία θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της μέρας. Θα καταφέρεις πάρα πολλά. Οι ιδέες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές και θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο που μπορεί να είσαι την τελευταία περίοδο. Προσπάθησε να μην κάνεις καμία υπερβολή ούτε βιαστικές κινήσεις. Φρόντισε σήμερα να εξωτερικευτείς σε δικά σου άτομα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βγάλεις από κοινού κάποιες αποφάσεις για την πορεία της σχέση σου. Και εσένα που η μοναξιά ακόμη δεν θέλει να σε αφήσει αυτή την περίοδο η Αφροδίτη από τον Λέοντα σου υπόσχεται ότι μπορείς να κάνεις καινούργιο ξεκίνημα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά στα επαγγελματικά σου. Μπορείς να ξεφύγεις λίγο κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Στα οικονομικά μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που ίσως στο μέλλον να μην μπορείς να τα καλύψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Μην αφήσεις τους δισταγμούς και τις φοβίες σου να καθυστερήσουν την εξέλιξή σου. Άσε στην άκρη τη νευρικότητα και τον εγωισμό σου γιατί μπορεί να απομακρυνθείς από ανθρώπους που σε έχουν στηρίξει και είναι αρκετά χρήσιμοι για σένα. Μην αρνηθείς την βοήθεια που μπορεί να θέλουν να σου δώσουν δικά σου άτομα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Όσο περνάει ο καιρός η σχέση σου γίνεται πιο δυνατή και αποκτάει πιο γερές βάσεις. Έχεις όλα τα φόντα να δεις πολλές καταστάσεις διαφορετικά ώστε τα πράγματα να γίνουν ιδανικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην νευριάζεις για πράγματα που θα τα λύσεις πολύ εύκολα. Στα οικονομικά σου σήμερα πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να γίνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Από σήμερα προσπάθησε να δεις τις καταστάσεις αντικειμενικά. Αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Στηρίξου στις δυνάμεις σου και να μη φοβάσαι τίποτα. Αυτά που έχεις θέσει ως στόχους στο μυαλό σου θα τα πετύχεις άνετα και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Τόλμησε αυτά που θέλεις να κάνεις και θα δεις ότι στο τέλος τα αποτελέσματα θα είναι πολύ ικανοποιητικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέμα γάμου ή επισημοποίησης της σχέση σου. Διώξε τις αναστολές και άκουσε τι θέλει να σου πει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα γίνουν πολλές αλλαγές και θα έχεις θετικές εξελίξεις. Θα έχεις καλή επικοινωνία και οι συνεργασίες σου θα αποφέρουν πολλά στο μέλλον. Στα οικονομικά σου σήμερα δεν πρέπει να έχεις καθόλου παρόρμηση. Ότι σου προτείνουν πριν απαντήσεις να το σκεφτείς πάρα πολύ καλά.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Αυτό το διάστημα θα σε χαρακτηρίζει μια τάση να εξερευνήσεις τα ενδότερα της ψυχής σου αναζητώντας τις αιτίες που σου προκαλούν ένα συναίσθημα ανικανοποίητου. Οι μυστικές επαφές και οι όποιες παρασκηνιακές δραστηριότητες, έρχονται τώρα στο φως αλλάζοντας τα δεδομένα. Οι εξελίξεις της τελευταίας περιόδου θα σου φέρουν αρκετή ψυχική γαλήνη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου αν ηρεμήσεις λίγο από τις υπόλοιπες δραστηριότητες και δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου πάει αρκετά καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για αλλαγές που θα γίνουν ή κάποιες καινούργιες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα ενώ συνεχίζεις και ψάχνεις για καινούργιες πηγές εσόδων. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και περιττά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα θέλεις να αλλάξεις πολλά πράγματα στην ζωή σου που σε κουράζουν. Με την εντιμότητα που έχεις και την εξυπνάδα σου θα καταφέρεις να βγεις από το αδιέξοδο και να ηρεμήσεις. Τόλμησε να κάνεις στη ζωή σου όσες αλλαγές απαιτούνται για να καλυτερέψουν τις συνθήκες της. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και φρόντισε να μιλήσεις για όλα αυτά σε δικά σου άτομα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δημιουργηθούν σήμερα κάποιες παρεξηγήσεις με το ταίρι σου. Καλό θα είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να πας πάρα πολύ καλά στην δουλειά σου αν δεν κινηθείς παρορμητικά. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις πολύ μεγάλο προγραμματισμό και να αποφύγεις να παρασύρεσαι για να κάνεις περιττά έξοδα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ξεκινάει μια νέα περίοδος στη ζωή σου και παρουσιάζονται νέες εξελίξεις και ευκαιρίες στις υποθέσεις που σε απασχολούν. Όπως καταλαβαίνεις θα πρέπει να τις αρπάξεις άμεσα και να τις εκμεταλλευτείς. Έχεις πολλές δυνατότητες που θα πρέπει κάποια στιγμή να τις αξιοποιήσεις για να νιώσεις καλύτερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις πάρα πολλές δραστηριότητες και αυτό σε απομακρύνει λίγο από την σχέση σου και το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και θα κάνεις και κάποιες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Στα οικονομικά σου έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και αυτό σε αγχώνει πάρα πολύ. Φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις πολλά έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα πρέπει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά σε κάποιες υποθέσεις που σε απασχολούν και φυσικά θα πρέπει να αναμένεις τις εξελίξεις που θα έρθουν. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι πολύ μετρημένες και έχεις την εξυπνάδα για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε οτιδήποτε μπορεί να σου παρουσιαστεί.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχουν κάποια προβλήματα στην σχέση σου που θέλεις να τα λύσεις άμεσα. Τώρα που είναι η Αφροδίτη στον Λέοντα και σε ευνοεί φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου απόφυγε να κάνεις υπερβολικά πράγματα και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε αγχώνουν αρκετά. Στα οικονομικά θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η συμβουλή μου για σήμερα είναι να μην αντιδράσεις σπασμωδικά σε κάποιες καταστάσεις που μπορεί να σε δυσκολέψουν. Μερικές φορές, μπορεί η τύχη να ανατρέπει προσωρινά τα σχέδια σου χωρίς να το περιμένεις αλλά δεν πρέπει να εκνευριστείς με τίποτα γιατί σε βεβαιώνω ότι όλα θα έρθουν καλύτερα από ότι τα περιμένεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κυριαρχήσεις στον ταίρι σου. Αυτός ο ανταγωνισμός μπορεί να σου δημιουργήσει αντιπαραθέσεις μαζί του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορείς να υλοποιήσεις και τα σχέδια που έχεις βάλει. Μπορείς να συνεργαστείς και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου. Θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξηθούν τα έσοδα σου. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Κάποιες απερίσκεπτες κινήσεις που μπορεί να κάνεις σήμερα κι ο εκνευρισμός που θα έχεις για κάποιες υποθέσεις σου πρέπει να αποβληθούν άμεσα και τη θέση τους να πάρουν η υπομονή, ο προγραμματισμός και η ψυχραιμία. Κινήσου μεθοδικά και έξυπνα και θα δεις τα σχέδιά σου να υλοποιούνται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Μίλησε για το μέλλον της σχέσης και όλα θα πάνε καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις στην δουλειά σου με πολύ ψυχραιμία γιατί θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα από άλλους που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν αλλά δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες. Φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η «μάχη» που ξεκίνησε συνεχίζεται, άλλοτε με μικρές νίκες και άλλοτε με απώλειες. Βλέπεις το κλίμα στα θέματα που σε απασχολούν είναι αμφίρροπο και ως εκ τούτου δεν υπάρχουν και σπουδαίες εγγυήσεις. Εσύ θα πρέπει να επιδεικνύεις υπευθυνότητα και προσήλωση σε αυτά που έχεις αναλάβει για να μπορέσεις στην επόμενη περίοδο να γευτείς καλύτερα «πράγματα». Όπου έχεις δισταγμούς και αμφιβολίες και όπου βλέπεις ότι το κλίμα μυρίζει μπαρούτι -ιδιαίτερα στα οικογενειακά θέματα άστα για αργότερα. Τώρα είναι σαν να ψαρεύει κάποιος σε θολά νερά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να τονώσεις το ηθικό στον ταίρι σου για να το κάνεις να νιώσει καλύτερα και να μπορέσει να εξωτερικεύσει τα αισθήματα που έχει. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι τώρα με την Αφροδίτη από τον Λέοντα να σε ευνοεί είναι καιρός να κινηθείς ανάλογα γιατί σε περιμένει το ταίρι που ψάχνεις τόσο καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στην δουλειά σου αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί πάντα είσαι από τα ζώδια που τα καταφέρνουν όλα μια χαρά. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο σήμερα. Οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν καλό θα είναι να προσέχεις πάρα πολύ.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Σήμερα η μέρα σου θα είναι αρκετά καλή. Πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και ταυτόχρονα να τακτοποιήσεις και κάποια θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Με τον προγραμματισμό και την ευστροφία σου είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις τους στόχους σου πολύ εύκολα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθάνεσαι ότι δεν υπάρχει σταθερότητα στην σχέση σου. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να πεις για ότι μπορεί να σε απασχολεί.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο γιατί χάνεις πολύ ενέργεια και να κινηθείς πιο χαλαρά. Στα οικονομικά σου πρέπει να βάλεις μια τάξη γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και σπατάλες.
πηγη


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου