ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Σπιτικά κεμπάπ!

Κεμπάπ
Υλικά
Κιμάς μοσχαρίσιος 800 γρ
Κιμάς αρνήσιος 200 γρ
Κρεμμύδι ξερό 2 τεμ. μέτρια
Νερό 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
Μαιντανός ψιλοκομμένος 2 κουταλιές της σούπας
Πιπεριά Φλωρίνης 1 τεμ. καθαρισμένη και ψιλοκομμένη
Πάπρικα 1 κουταλάκι του γλυκού
Αλάτι
Πατάτα τριμμένη 1 τεμ.

Οδηγίες
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τον κιμά, τρίβουμε τα κρεμμύδια, προσθέτουμε ελαιόλαδο, το νερό, την τριμμένη καθαρισμένη πατάτα, την ψιλοκομμένη πιπεριά ,τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, την πάπρικα και το αλάτι. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα και τα πλάθουμε σε ρολάκια. Σε λαδωμένο ταψί τα ψήνουμε για περίπου 15-20 λεπτά στους 180 βαθμούς. Μπορούν να σερβιριστούν πάνω σε πιτάκια.



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου