ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/8/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια προβλέψεις
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο δυναμισμός σου θα εντυπωσιάσει το περιβάλλον σου και με την αποφασιστικότητά σου θα ξεκαθαρίσεις τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν. Το βράδυ φρόντισε να κάνεις ένα μικρό απολογισμό ......
...... της ημέρας και μην ξεχάσεις να πεις ένα μπράβο στον εαυτό σου για όλα αυτά που κατάφερες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου και με χαμηλούς τόνους μπορείς να βάλεις άλλες βάσεις στην σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς στα επαγγελματικά σου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Θέλεις να αυξήσεις και άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις συζητήσεις και θα έχεις επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η επιτυχία είναι δική σου και την σημερινή ημέρα. Ξεκινάει μια περίοδος που όλα θα αλλάζουν κι εσύ θα παρακολουθείς τις εξελίξεις που έρχονται. Όλα θα πάνε καλά αρκεί να ξέρεις πότε να αρχίσεις. Μην ξεχνάς ότι σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζεται αρκετός προγραμματισμός και μεθοδικότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο σύντροφος σου έχει πολλές φιλοδοξίες και είναι ανήσυχο πνεύμα. Το ίδιο είσαι και εσύ. Φρόντισε να σταθείς δίπλα του και να τον υποστηρίξεις στις προσπάθειες του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου προτάσεις αλλά και οι συνθήκες θα είναι αρκετά καλές. Μην πάρεις αποφάσεις αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Στα οικονομικά σου υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που πρέπει να γίνουν τώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Συγκράτησε τη φαντασία σου που καλπάζει και η λογική σου θα κάνει το καθήκον της. Άλλωστε εσύ είσαι από τα άτομα που ξέρουν πάντα πιο είναι το σωστό για τον εαυτό τους αλλά και για τους άλλους. Φρόντισε την κατάλληλη στιγμή να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Συγκράτησε την ανυπομονησία σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα πράγματα αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα στην σχέση σου αλλά επιτέλους προσπάθησε και εσύ να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με την εργασία σου αλλά πριν απαντήσεις πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Έρχονται και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ότι κι αν κάνεις αυτή την περίοδο θα πετύχει. Οι πλανήτες συνωμοτούν για να σου ξαναφέρουν στην επιφάνεια τη μεγάλη σου επιτυχία. Ξαφνικά θα σου έρθουν από το πουθενά μερικές απαντήσεις σε κάποια παλιά ζητήματα που σε απασχολούσαν και από καταστάσεις που ήταν προβληματικές. Είναι η ιδανική μέρα για να λάβεις τα κατάλληλα μέτρα και να θωρακίσεις τον εαυτό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μέρα που σου φυλάει πολλές εκπλήξεις. Μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου αρκεί όταν είσαι μαζί του να μην μιλάς για άλλα θέματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου στα επαγγελματικά σου γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Στα οικονομικά σου μπορείς να ρυθμίσεις και χρέη του παρελθόντος. Θα αρχίσουν να έχουν κάποια ισορροπία τα οικονομικά σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σήμερα είναι καλή ημέρα για να προωθήσεις τα οικογενειακά σου σχέδια και τις υποχρεώσεις. Θα σου συνιστούσα να επικεντρώσεις τις δυνάμεις σου για να βελτιώσεις τα αδύνατα σημεία στις οικογενειακές σου σχέσεις. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις οικογενειακές στιγμές που θα σου παρουσιαστούν για να ξαναφτιάξεις τουλάχιστον τις σχέσεις σου με αγαπημένα άτομα που μπορεί να έχουν πρόβλημα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα σου έρθουν πολλές ευκαιρίες σήμερα ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου και να νιώσεις καλύτερα εσύ και το ταίρι σου. Και εσένα που ακόμη δεν υπάρχει τίποτα στην ζωή σου σε βεβαιώνω ότι πολύ σύντομα θα έρθει αυτό που ψάχνεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου σήμερα θα τα καταφέρεις αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου μην αμελήσεις τίποτε και προπάντων μην αφήσεις τίποτε για αύριο. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα ενδιαφερθείς περισσότερο για τη συμπεριφορά σου και θα επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στο πως θα βελτιωθεί. Η δραστηριότητά σου θα τραβάει την προσοχή των άλλων και κάποιοι θα σε ευνοήσουν. Ωστόσο η ηρεμία σου μπορεί να διαταραχθεί εξαιτίας του γεγονότος ότι κάνεις πολλά πράγματα μαζί χωρίς να είσαι σε θέση να σταματήσεις λίγο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα στην σχέση σου από το πουθενά. Προσπάθησε να μιλήσεις με το ταίρι σου χαλαρά και ήρεμα και σε βεβαιώνω ότι όλα θα είναι καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά. Μπορείς σήμερα να ξεκαθαρίσεις πολλές καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις και να υπογράψεις συμβόλαια.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Από το παρελθόν έχουν συσσωρευτεί τόσες πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να τις τακτοποιήσεις άμεσα. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες. Αρκεί να τις εκμεταλλευτείς και θα δεις το μέλλον σου να είναι θετικό. Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη της το ίδιο και οι ιδέες που θα έχεις σήμερα. Με ότι και αν ασχοληθείς θα το καταφέρεις με πολύ εύκολο τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις να πεις πάρα πολλά πράγματα στο ταίρι σου. Μπορείς να περάσεις καλά χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στον χώρο της δουλειάς τώρα αρχίζουν και ξεπερνιούνται. Στα οικονομικά σου απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο Άρης από τον Λέοντα συνεχίζει να σου δίνει τις καλές επιρροές του και να σε γεμίζει με δυναμικότητα. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές για να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία. Για αυτό βάλε τους στόχους σου. Μίλησε άφοβα για όλα αυτά που σε απασχολούν και σε προβληματίζουν. Στο τέλος θα δεις ότι εσύ, θα έχεις κερδίσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα δες μερικές καταστάσεις στην σχέση σου με αρκετό ρεαλισμό. Μην θυμώνεις με το παραμικρό γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως δείχνουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να τα πας πολύ καλά στην δουλειά σου αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να κάνεις πρόγραμμα για το μέλλον της εργασίας σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν μια ισορροπία. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες και χρέη του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Σήμερα είναι μέρα που θα σου παρουσιαστούν γεγονότα και ευκαιρίες που δεν θα περιμένεις. Και λόγω ζωδίου είσαι από τα άτομα που έχουν πολλές δυνατότητες και δεν αφήνουν τις ευκαιρίες να μένουνε ανεκμετάλλευτες. Για να πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου στα σίγουρα και όσο καλύτερα γίνεται φρόντισε να κινηθείς γρήγορα και χωρίς καθυστερήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σήμερα στην σχέση σου από το τίποτα. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις όμορφα για να αποφύγεις τα προβλήματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις γιατί θα έχεις τάσεις να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ασχολήσου σήμερα με τα σχέδια σου και πως θα τα πραγματοποιήσεις. Οι πλανήτες σε γεμίζουν με συναισθήματα χαράς και αισιοδοξίας. Προσπάθησε να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου γιατί την τελευταία περίοδο με τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου τον έχεις παραμελήσει. Οι μέρες αυτές είναι οι ιδανικότερες για να βάλεις τις βάσεις για τη δημιουργία καινούργιων σχεδίων για την ζωή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αμελείς βασικά πράγματα μέσα στην σχέση σου λόγω των προβλημάτων που έχεις στην καθημερινότητα. Μπορείς να καταφέρεις πολλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά και θα κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Στα οικονομικά σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά έσοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Λόγια, λόγια, λόγια. Κρίσεις, συγκρίσεις, μηνύματα, τηλέφωνα, παράπονα, υποσχέσεις. Πάρε ένα κόσκινο και ψιλοκοσκίνισε ότι ακούς. Τώρα μπορεί τα μικρά πράγματα, οι μικρές διαφορές, τα μικρά προβλήματα να γίνουν μεγάλα. Προσπάθησε να απογυμνώσεις το καθετί από τα περιττά για να βρεις την ουσία και να βασιστείς σε αυτήν. Άλλαξε τρόπο συμπεριφοράς και διώξε ότι συναισθηματικότητα μπορεί να σε δένει με καταστάσεις και πράγματα. Κινήσου με ρεαλισμό και αποφασιστικότητα και θα δεις ότι στο τέλος θα κινείσαι πιο ανάλαφρα και θα έχεις και περισσότερη ηρεμία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να εκφράσεις στο ταίρι σου όλα αυτά που θέλεις να πεις εδώ και αρκετό καιρό. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μπορεί να ήσουν πολύ καιρό χωρίς ταίρι αλλά τώρα να ξέρεις με τον Άρη που είναι στον Λέοντα θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να προσφέρεις πάρα πολλά στην εργασία σου αλλά καλό θα είναι να μην προσπαθήσεις να κάνεις καμία αλλαγή σήμερα. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Ότι συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα να τα χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Σήμερα είναι μια μέρα σημαντικών γεγονότων και αλλαγών. Θα αρχίσεις να βλέπεις τα αποτελέσματα πολύ άμεσα. Αποφάσισε να κάνεις μια ουσιαστική αλλαγή πορείας και μην κάθεσαι και ασχολείσαι με καταστάσεις που μπορεί να σταματούν την πορεία σου γιατί οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στην σχέση σου αρχίζουν και αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες για την καλυτέρευση της σχέσης.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές στην δουλειά σου. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά και δεν θα έχεις σημαντικές εξελίξεις. Θα σου κάνουν προτάσεις που μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σου.

πηγη

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου