ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 30/12 έως 5/1 !

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το 2020 κάνει ποδαρικό με εσένα να κατακτάς στόχους, σχέδια, όνειρα αλλά και να σου δίνεται η δυνατότητα να βγεις κερδισμένος και στα οικονομικά σου! Ευχάριστες συζητήσεις θα δώσουν έναν αέρα ανανέωσης ......
.....  τόσο στα συναισθηματικά όσο και στα οικονομικά σου, αφού ευνοείσαι από τις θετικές όψεις του Ερμή από τον Αιγόκερω, με τον Δία και τον ουρανό. Συνάμα, ο Άρης στον Τοξότη σου δίνει τώρα την δυναμική να κάνεις νέα σχέδια, να θέσεις νέους στόχους, να ταξιδέψεις και να κινητοποιηθείς για να κάνεις σπουδαίες αλλαγές στη ζωή σου! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΙΕ!!!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ευχάριστο είναι το κλίμα στα αισθηματικά σου φίλε μου Κριέ αφού η Αφροδίτη από τον Υδροχόο φροντίζει να σε βγάλει έξω, να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, να φλερτάρεις. Παρέα είναι και ο Άρης από τον Τοξότη που προσφέρει ενδιαφέρουσες περιπέτειες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το 2020 κάνει την έναρξή του με μεγάλη εύνοια για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου! Δίνονται λύσεις και ευκαιρίες που σε ευνοούν για να κάνεις ένα νέο πολύ θετικό ξεκίνημα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Οι πρώτες μέρες του 2020 σε περιμένουν με πολλές όμορφες εκπλήξεις. Ο Ερμής έχει κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Αιγόκερω και σχηματίζει θετικές όψεις με τον Δία και τον Ουρανό, έτσι λοιπόν οι μέρες σου γεμίζουν χαρά, έρωτα, διασκέδαση και απόλαυση. Οι επικοινωνίες που θα υπάρξουν θα σου δώσουν πολλές εκπλήξεις και χαρές. Από την άλλη πλευρά η ερωτική λίμπιντο είναι αρκετά τονισμένη, αφού ο Άρης από τον Τοξότη σε κάνει πιο δραστήριο ... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΥΡΕ!!!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι μέρες σου γεμίζουν με ερωτικά μηνύματα, συναντήσεις, ευχάριστους αιφνιδιασμούς και ... ενεργή ερωτική ζωή! Αυτές οι μέρες έχουν το αλατοπίπερό τους και σε βοηθούν να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο προχωράς προς νέα δημιουργικά σχέδια και η χρονιά ξεκινά ελπιδοφόρα τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα οικονομικά σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η ψυχή σου γεμίζει με όμορφα συναισθήματα και τις πρώτες μέρες του χρόνου νιώθεις ότι φεύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σου και είσαι σε ετοιμότητα να κάνεις νέα ξεκινήματα αλλά και σπουδαίες αλλαγές στη ζωή σου! Δεν λείπουν οι ευχάριστες στιγμές με φιλικά πρόσωπα, οι μετακινήσεις, οι ιδέες και οι συζητήσεις. Ο Άρης από τον Τοξότη, σε ωθεί να πάρεις πρωτοβουλίες στις σχέσεις σου! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΔΥΜΕ!!!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή διανύει ένα όμορφο στάδιο, όπου μπορείς να μοιραστείς με το άτομο που σε ενδιαφέρει νέα σχέδια για την πορεία σας. Ο Άρης από τον Τοξότη σε κινητοποιεί τώρα να πάρεις αποφάσεις για την πορεία μίας σχέσης.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργασία σου μπαίνει σε ένα καλό στάδιο και καταφέρνεις και βγάζεις κάποια έξτρα χρήματα που φαίνεται ότι σε ικανοποιούν και σε βοηθούν να κλείσεις τρύπες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Συντροφικές θα είναι οι πρώτες μέρες του χρόνου για σένα φίλε μου Καρκίνε, αφού η πολυαστρία στο ζώδιο του Αιγόκερω στρέφει το ενδιαφέρον σου στα άτομα που βρίσκονται σταθερά στη ζωή σου! Οι θετικές όψεις του Ερμή με τον Δία και τον Ουρανό σου εγγυώνται όμορφες εκπλήξεις και χαρές, με πρόσωπα που έχουν μία τιμητική θέση στην καρδιά σου! Ενδιαφέρουσες προτάσεις και συζητήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΡΚΙΝΕ!!!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή αποκτά ενδιαφέρον τις πρώτες μέρες του χρόνου... Αν είσαι σε σχέση να αναμένεις ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις με το ταίρι σου, που θα αποτελέσουν το δικό σου πρωτοχρονιάτικο δώρο. Αν δεν έχεις σχέση, είναι η στιγμή του απόλυτου έρωτα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα έξοδα μπορεί να τρέχουν λόγω των ημερών, όμως η εργασία σου θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα και θα πάρεις ικανοποίηση.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Είναι γεγονός ότι έχεις κουραστεί πολύ από τις εργασίες και τις υποχρεώσεις της εορταστικής περιόδου, όμως οι πρώτες μέρες του χρόνου σου δίνουν την ανταμοιβή, τόσο την οικονομική όσο και την αισθηματική. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο ευνοεί ιδιαίτερα τον τομέα των σχέσεών σου, ενώ ο Άρης από τον Τοξότη ενεργοποιεί θετικά την ερωτική σου ζωή. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΟΝΤΑ!!!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Το άτομο με το οποίο συνδέεσαι, θα θέλει μόνιμα να είναι μαζί σου αυτές τις μέρες και δεν θα νιώσεις ούτε στιγμή το αίσθημα της μοναξιάς. Αναζωπυρώνεται η ερωτική σου ζωή για σένα που δεν έχεις σχέση!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σου δίνονται ευκαιρίες προτάσεων και συζητήσεων για επερχόμενες αλλαγές στα επαγγελματικά σου! Τα οικονομικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Οι πρώτες μέρες του χρόνου σε βρίσκουν με λαμπρές ιδέες, χαρμόσυνες συναντήσεις και συζητήσεις καθώς και με πολύ φλερτ. Η πολυαστρία στον Αιγόκερω σε βοηθά αυτό το διάστημα να εκπληρώσεις προσδοκίες σου, να περάσεις καλά, να αναγεννηθείς μέσα από γεγονότα που έρχονται για να ξυπνήσουν και πάλι μέσα σου την φλόγα της χαράς και της δημιουργίας. Ο Άρης από τον Τοξότη θα φέρει ωστόσο κάποιες κοντρίτσες με το οικογενειακό περιβάλλον γιατί εσύ θα είσαι αρκετά πιο βιαστικός σε αυτή την περίοδο. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΘΕΝΕ!!!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Εκφράζεις αυτά που αισθάνεσαι και βρίσκεις ανταπόκριση φίλε μου Παρθένε. Οι μέρες σου είναι γεμάτες φλερτ, συναντήσεις και όμορφες στιγμές για την αισθηματική σου ζωή! Νιώθεις τυχερός μετά από πολύ καιρό!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βάζεις σε μία σειρά τα εργασιακά σου σχέδια και νιώθεις αρκετά πιο ανάλαφρα. Τα οικονομικά σου έχουν σκαμπανεβάσματα και κάποιες πιέσεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Τις πρώτες μέρες του χρόνου τις περνάς μαζί με πρόσωπα της οικογένειας ή και με ανθρώπους που νιώθεις μεγάλη οικειότητα. Βάζεις ένα πλέγμα προστασίας από επιρροές καταστάσεων ή ανθρώπων που σε επιβαρύνουν και κοιτάζεις πώς θα ηρεμήσεις και θα ανασυντάξεις δυνάμεις. Τα ερωτικά φλερτ δεν λείπουν (Αφροδίτη στον Υδροχόο), ενώ με τον Άρη από τον Τοξότη παίρνεις τώρα πρωτοβουλία για μετακινήσεις, ταξιδάκια και επικοινωνίες. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΖΥΓΕ!!!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σου εγγυάται ότι η χρονιά κάνει «ποδαρικό» σε ερωτικούς ρυθμούς! Τα φλερτ και οι ερωτικές κατακτήσεις δεν λείπουν, εσύ αρκεί να αφήσεις πίσω σου το οδυνηρό παρελθόν που ακόμα φαίνεται πως σε επιβαρύνει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν είναι η προτεραιότητά σου αυτή την εβδομάδα, τα αφήνεις λίγο στην άκρη και χαλαρώνεις τους ρυθμούς σου! Τα οικονομικά σου είναι σε καλά επίπεδα, άσχετα αν εσύ μπορεί να ήθελες μεγαλύτερη άνεση για αυτές τις γιορτές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Οι πρώτες μέρες του χρόνου σε βρίσκουν με πολλές επικοινωνίες, επαφές, συναντήσεις, αλλά και γνωριμίες που θα δώσουν μία πολύ ευχάριστη νότα σε αυτή την Πρωτοχρονιά. Εμπιστέψου τις ξαφνικές αναλαμπές ιδεών που έρχονται τώρα στο μυαλό σου! Νιώσε την ζεστασιά της οικογένειας σε αυτό άλλωστε σε ευνοεί η Αφροδίτη από τον Υδροχόο! Προσοχή μόνο στα έξοδα γιατί με τον Άρη από τον Τοξότη θα είσαι πιο τολμηρός στις σπατάλες. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΟΡΠΙΕ!!!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί να μην διανύεις τις πιο ρομαντικές μέρες, όμως ο Ερμής από τον Αιγόκερω και οι θετικές του όψεις με τον Δία και τον Ουρανό σου εγγυώνται ότι οι πρώτες μέρες του χρόνου έχουν ευχάριστες εκπλήξεις αλλά και ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βάζεις σε μία σειρά τα επαγγελματικά σου πλάνα και θέτεις στόχους για τη νέα χρονιά. Πολλοί από αυτοί θα γίνουν πραγματικότητα αρκεί να κάνεις τις ανάλογες θυσίες. Στα οικονομικά κρίνεται αρκετά απαιτητική η περίοδος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η νέα χρονιά κάνει το ντεμπούτο της με τον Άρη να περνά στο δικό σου ζώδιο, έτσι λοιπόν είσαι ετοιμοπόλεμος να δώσεις το δικό σου κατακτητικό αγώνα για να πετύχεις στους στόχους σου! Διακρίνεσαι από τόλμη, δυναμισμό, αποφασιστικότητα, θάρρος αλλά και ερωτισμό. Η ενέργειά σου κινείται σε υψηλά επίπεδα και προσπαθείς να τα προλάβεις όλα! Κάποιες τυχερές εξελίξεις στα οικονομικά σου δίνουν ικανοποίηση. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΞΟΤΗ!!!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου οι μέρες είναι ευχάριστες, επικοινωνιακές και με πολλά φλερτ ... Μπορώ να πω όμως ότι η διάθεσή σου θα είναι κάπως άστατη και ίσως βιαστείς να προχωρήσεις σε μία ερωτική εξέλιξη που λίγο αργότερα θα αναθεωρήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διανύεις μία πολύ καλή εποχή για να προχωρήσεις επαγγελματικά σχέδια, ενώ κάποια χρήματα έρχονται στα χέρια σου και σε βοηθούν να περάσεις πιο όμορφα και άνετα αυτές τις μέρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Το 2020 ξεκινά με μία πολυαστρία στο ζώδιο σου, συγκεκριμένα παρατηρούμε ότι φιλοξενίες τον Ήλιο, τον Ερμή, τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Η νέα χρονιά είναι το κατώφλι σημαντικών αλλαγών ζωής, είναι κάτι που ήδη το νιώθεις, το διαισθάνεσαι αλλά και το ζεις. Οι πρώτες μέρες του χρόνου είναι αρκετά επικοινωνιακές, με ιδέες, συζητήσεις, προτάσεις και συναντήσεις που σου δίνουν χαρά! Ο έρωτας παίζει και αυτός με την σειρά του πρωτεύονται ρόλο! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΙΓΟΚΕΡΕ!!!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι θετικές όψεις του Ερμή από το ζώδιο σου με τον Δία και τον Ουρανό, σε προδιαθέτουν για επικοινωνία με το ταίρι σου αλλά και για μικρές μετακινήσεις. Αν διανύεις μοναχικές γιορτές, τότε είναι βέβαιο ότι κάποιο άτομο θα σε βγάλει από την ρουτίνα σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νιώθεις κούραση από το τρέξιμο των τελευταίων ημερών, όμως με τον Άρη από το ζώδιο του Τοξότη είναι αναμενόμενο ότι έρχονται και άλλες πιέσεις και υποχρεώσεις στα επαγγελματικά σου! Στα οικονομικά σου λαμβάνεις κάποια έξτρα χρήματα που αποτελούν την έκπληξη αυτής της περιόδου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Καλωσορίζεις τη νέα χρονιά με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο σου, λάμπεις από χαρά, ερωτικό μαγνητισμό ενώ κάνεις πολλά νέα σχέδια που σε κινητοποιούν ευχάριστα αυτή την περίοδο. Ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη σε δικτυώνει και σε κάνει να βρίσκεσαι στο επίκεντρο κάθε παρέας. Οι θετικές όψεις του Ερμή με τον Δία και τον Ουρανό σου εγγυώνται ξαφνικό άνοιγμα τύχης στα επαγγελματικά. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΥΔΡΟΧΟΕ!!!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πες το κι έγινε φίλε μου Υδροχόε στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα. Όνειρα και Επιθυμίες εκπληρώνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού η Αφροδίτη κινείται στο δικό σου ζώδιο!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ανακουφίζεσαι ψυχολογικά γιατί δίνονται λύσεις στα επαγγελματικά σου και αυτό σε κάνει να κινηθείς πιο άνετα και με περισσότερη ελπίδα. Στα οικονομικά σου είσαι ακόμα σε περίοδο αστάθειας.

ΙΧΘΥΣ 
Γενικά
Οι πρώτες μέρες του χρόνου είναι κοινωνικές και σε φέρνουν σε επαφή με φιλικά πρόσωπα, ενώ οι νέες γνωριμίες δεν λείπουν. Δεν θα έχεις και τόσο ελεύθερο χρόνο για να μείνεις λίγο μόνος, αφού οι προτάσεις θα πέφτουν σαν βροχή. Οι θετικές όψεις του Ερμή με τον Δία και τον Ουρανό σου εγγυώνται μέρες διασκέδασης, απόλαυσης αλλά και κατάκτησης. Όσο για τον Άρη που περνά στο ζώδιο του Τοξότη... ;;; Σε βάζει σε μία έντονη περίοδο επαγγελματικής δράσης. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΙΧΘΥ!!!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν μπορώ να πω ότι περνάς τα πιο τρυφερά και ρομαντικά Χριστούγεννα , αφού σε πιάνουν οι καχυποψίες και οι ανασφάλειές σου ή υπάρχουν μυστικά στην αισθηματική σου ζωή που σε κάνουν για λίγο να βράζεις στο ζουμί σου! Πες ναι σε νέες προτάσεις που δέχεσαι.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με το ξεκίνημα του νέου έτους, ο Άρης από τον Τοξότη εγκαινιάζει μία πολύ έντονη περίοδο για τα επαγγελματικά σου όπου θα είσαι διαρκώς σε εγρήγορση για να προχωρήσεις σε νέα επαγγελματικά σχέδια. Στα οικονομικά σου μπαίνεις σε μία περίοδο που θα θέλεις να πάρεις κάποια ρίσκα.
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!



1 σχόλιο: