ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Τα ζώδια για τον Δεκέμβριο 2019!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Μία ακόμα χρονιά φτάνει στο τέλος της και εσείς είναι φανερό ότι είστε επικεντρωμένοι στους στόχους που έχετε για τη ζωή και το μέλλον σας. Η Καριέρα σας παίζει σπουδαίο παράγοντα αυτό το μήνα και αρκετοί θα ζήσετε .......
.... ανακατατάξεις, αφού σας επηρεάζει η Ηλιακή Έκλειψη που θα γίνει στον Αιγόκερω στις 26/12. Τέλος εποχής και έναρξη μίας νέας γεμάτη ανοίγματα και νέες προοπτικές για τα οικονομικά σας αναμένεται ιδιαίτερα για εσάς που έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο. Εσύ είσαι που θα έχεις και μία σημαντική βελτίωση αυτό το μήνα στα οικονομικά σου, λόγω ότι ο Δίας από τον Αιγόκερω σχηματίζει θετική γωνία με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Άρης θα κινείται όλο το μήνα στο Σκορπιό, έτσι λοιπόν σε κατακυριεύει το πάθος, ο ερωτισμός, η εμμονή, η ένταση ... αλλά δεν λείπουν και αρκετά έξοδα που σε βαραίνουν! Έως τις 20 Δεκεμβρίου με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω μπορείς να επιμεληθείς το κοινωνικό σου προφίλ, να βρεις συμμάχους στα σχέδια σου και να λειτουργήσεις πιο δημιουργικά στα επαγγελματικά σου! Το διάστημα 9-29 Δεκεμβρίου με τον Ερμή από τον Τοξότη οι μέρες σου γεμίζουν χαρούμενες επικοινωνίες, σχέδια, επαφές ενώ σχεδιάζεις και κάποια μετακίνηση. Στα ερωτικά ευνοείσαι από τις 20 Δεκεμβρίου και έπειτα όπου θα περάσει η Αφροδίτη στον Υδροχόο!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλές από τις σκέψεις και τα θέλω σου αλλάζουν στα αισθηματικά σου αυτό το μήνα και θέτεις νέους στόχους για την πορεία μίας αισθηματικής σχέσης. Η Πανσέληνος στους Διδύμους σε βάζει σε διλήμματα όμως δεν σε φοβάμαι βρίσκεις την άκρη σου και βάζεις νέους στόχους, σε αυτό θα σε βοηθήσει και η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω. Νέες γνωριμίες είναι προ πυλών και μπορεί να έχουν κάτι το πικάντικο και το διαφορετικό ... Με λίγα λόγια να είναι με άτομο που λείπει μακριά, ή που έχετε κάποια διαφορά ηλικίας. Στα αισθηματικά κυριαρχεί η τάση της κοινωνικής δικτύωσης και των φλερτ ιδιαίτερα από τις 20 Δεκεμβρίου! Ένα ερωτικό ειδύλλιο μπορεί τώρα να αναπτυχτεί μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σπουδαίος είναι ο Δεκέμβριος για την εξέλιξη των επαγγελματικών σου! Η Αφροδίτη, ο Δίας, ο Κρόνος, ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω στρέφουν το ενδιαφέρον σου στο μέλλον και στην πορεία των επαγγελματικών. Διψάς για καταξίωση και θα την έχεις, έστω και αν κουραστείς ή μοχθήσεις αρκετά για αυτό! Στα οικονομικά σου μπορείς να βρεις τις ισορροπίες σου ενώ αναμένεται ένα έκτακτο κέρδος που θα σε βοηθήσει να βάλεις σε νέες βάσεις τα οικονομικά σου!
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Δυνατός, αγέρωχος και παθιασμένος θα είσαι από πλευράς φυσικής κατάστασης φίλε μου Κριέ. Μάλιστα, θα μπορέσεις να επιμεληθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εικόνα σου, το προφίλ σου και να λάμψεις κερδίζοντας την εύνοια των ανθρώπων που έρχεσαι σε επαφή! Τίποτα δεν πρέπει να σε τρομάζει αυτό το μήνα, σίγουρα όμως θα πρέπει να μετριάσεις τις τάσεις εμμονής που μπορεί σε ψυχολογικό υπόβαθρο να σε εξαντλήσουν!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Φτάσαμε στον τελευταίο μήνα του 2019 φίλε μου Ταύρε και το πλανητικό σκηνικό του μήνα σε προδιαθέτει να κάνεις νέα πλάνα για την πορεία σου, ξεδιπλώνοντας όλα τα όνειρα και τα σχέδια που έχεις για τη ζωή και ακολουθώντας τώρα μία νέα πορεία. Η Πανσέληνος που γίνεται 12/12 στο ζώδιο των Διδύμων, προκαλεί ανησυχία για τα οικονομικά σου, όμως με τον Ερμή από τον Τοξότη είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις από τις 9-29 Δεκεμβρίου να κουβεντιάσεις και να βρεις λύσεις για οικονομικές υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους! Η Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 26/12 στο ζώδιο του Αιγόκερω κρίνεται θετική για το ζώδιο σου, έστω και αν μπορεί οι σκέψεις σου να μην είναι ιδιαίτερα θετικές και ελπιδοφόρες. Σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις νέα επεκτατικά σχέδια, να ανοιχτείς προς νέες κατευθύνσεις, να ξεκινήσεις ένα σεμινάριο ή να πραγματοποιήσεις ένα σημαντικό βήμα ζωής. Ο έρωτας αυτό το μήνα είναι με το μέρος σου προσφέροντας αισιόδοξες στιγμές ιδιαίτερα ως τις 20 του μήνα που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Με τον Άρη από το Σκορπιό βέβαια, αρκετές στιγμές θα εκνευρίζεσαι και θα βιάζεσαι να δεις στις σχέσεις σου τις εξελίξεις που εσύ ο ίδιος θες. Ο Δεκέμβριος στο σύνολό του είναι ένας μήνας που προσφέρει δυνατές εμπειρίες που θα τις απολαύσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις το τοπίο της αισθηματικής σου ζωής και να κουβεντιάσεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει για την πορεία και την εξέλιξη της σχέσης σας. Κόντρες και αντιπαραθέσεις δεν θα λείψουν αφού ο Άρης από το Σκορπιό φέρνει έντονες στιγμές αλλά και έντονες αντιθέσεις. Ο Δεκέμβριος ωστόσο είναι θετικός και για νέες γνωριμίες, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου όπου μπορείς να αναμένεις μία ξαφνική αλλαγή που θα φέρει σπουδαία ανανέωση στην αισθηματική σου ζωή!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καθώς το έτος οδεύει προς το τέλος του, εσύ διερευνάς και αναζητάς νέες ευκαιρίες για την πορεία των επαγγελματικών σου. Είναι πολύ πιθανό να θέλεις να διευρύνεις τις γνώσεις σου και να μάθεις κάτι νέο που αργότερα θα το εντάξεις στις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Στα οικονομικά σου μπορείς να προβείς σε διευθετήσεις που πραγματικά θα σε ευνοήσουν πολύ!
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Έχεις την ανάγκη να κάνεις μία τολμηρή αλλαγή στην εμφάνισή σου, ή να πειραματιστείς με ένα νέο στυλ και σίγουρα αυτές τις σκέψεις μπορείς να τις εφαρμόσεις μετά τις 20 Δεκεμβρίου και το αποτέλεσμα να σου αρέσει. Από πλευράς φυσικής κατάστασης είσαι στα καλύτερά σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Πάει ο παλιός ο χρόνος τραγουδάς από το ξεκίνημα του Δεκεμβρίου φίλε μου Δίδυμε και το ενδιαφέρον σου αυτό το διάστημα στρέφεται στο παρελθόν και στην εύρεση λύσεων σε προβλήματα που σε ταλάνισαν. Σημαντική ανάσα ανανέωσης θα δεις στα οικονομικά σου αφού η Αφροδίτη, ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας θα κινούνται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Αυτό για σένα σημαίνει ότι αυτό το μήνα μπορείς να αντιμετωπίσεις και να λύσεις προβληματισμούς που δέχτηκες στα οικονομικά σου ή να κάνεις και μία μορφή ρύθμισης οφειλών που προέρχονται από το παρελθόν σου! Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 12/12 στο δικό σου ζώδιο και είναι κάπως χαοτική, προκαλώντας διλήμματα, συγχύσεις αλλά και έντονο ψυχολογικό αναβρασμό, η τάση αυτή ωστόσο δεν θα κρατήσει για πολύ! Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, σε βοηθά να κλείσεις οριστικά χρέη και εκκρεμότητες του παρελθόντος τόσο σε οικονομικό όσο και σε συναισθηματικό πλαίσιο. Οι επικοινωνίες, οι επαφές και οι συναντήσεις με άτομα του σταθερού σου περιβάλλοντος δεν θα λείπουν αυτό το μήνα από την καθημερινότητά σου αφού ο Ερμής θα κινείται στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον Τοξότη. Από πλευράς αισθηματικής και κοινωνικής ευνοείσαι πολύ περισσότερο από τις 20 Δεκεμβρίου όπου η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Από την αρχή του μήνα έχεις την ανάγκη να μιλήσεις, να εκφραστείς, να πεις αυτά που σκέφτεσαι και αισθάνεσαι και αυτό είναι κάτι που το κάνεις. Δεν λείπουν όμως μέχρι τα μέσα του μήνα οι συγχύσεις και η νευρικότητα για θέματα που αφορούν τις σχέσεις σου και ίσως βρεθείς μπλοκαρισμένος. Καλό είναι να μην κάνεις επιπόλαιες επιλογές αυτό το μήνα. Από τις 20 Δεκεμβρίου οι μέρες σου γεμίζουν με περισσότερα χαμόγελα και χαρές ενώ σταδιακά απελευθερώνεσαι από κάθε τι που στεκόταν εμπόδιο στο δρόμο σου! Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σε ευνοεί για διασκεδάσεις, να γνωρίσεις νέο κόσμο, να ζήσεις νέες εμπειρίες στα αισθηματικά και γιατί όχι να ανανεώσεις μία ήδη υπάρχουσα σχέση σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αυτό το μήνα στα επαγγελματικά σου θα βρεθείς μπερδεμένος και διχασμένος και θα υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις ή και συγχύσεις ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Με τον Άρη από το Σκορπιό αισθάνεσαι ότι κουράζεσαι πάρα πολύ χωρίς να μπορείς να έχεις την ανταμοιβή που θα θελες! Προσοχή στις επιλογές σου ιδιαίτερα κοντά στις 12/12 με την Πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιο σου! Δείξε υπομονή στις εξελίξεις που τώρα συμβαίνουν στην εργασία! Στα οικονομικά δίνονται λύσεις και σταδιακά βλέπεις ότι παρουσιάζονται ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν στην ανάπτυξη των οικονομικών σου!
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Με τον Άρη από το ζώδιο του Σκορπιού ο μήνας έχει τρέξιμο, πίεση και στρες. Σκέψου ότι κάποιες στιγμές εξαντλείς τον εαυτό σου και δεν ξεκουράζεσαι αρκετά! Χαλάρωσε το πρόγραμμά σου και επικεντρώσου περισσότερο στην προσωπική σου ευεξία. Ευχάριστες αλλαγές στην εμφάνιση ευνοούνται ιδιαίτερα από τις 20 Δεκεμβρίου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Είναι γεγονός ότι το 2019 σε ταλαιπώρησε ποικιλοτρόπως, φτάσαμε όμως στο τέλος του και πράγματι νιώθεις στις πλάτες σου ακόμα τα βαρίδια των προβλημάτων που πέρασες ενώ νιώθεις κούραση και ότι τίποτα δεν είναι πλέον το ίδιο. Ωστόσο ο Δεκέμβριος ανοίγει σταδιακά μία νέα πορεία για το μέλλον σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου! Πιο ευνοημένος θα σταθείς εσύ που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του Καρκίνου όπου θα δεις τη ζωή σου να αλλάζει και να παίρνει μία πιο όμορφη τροπή! Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 26/12 στο ζώδιο του Αιγόκερω σίγουρα σημάνει το τέλος εποχής σε μία σχέση ή σε μία συνεργασίες, όμως αιφνίδια και από εκεί που δεν το περιμένεις κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που σε συναρπάζει! Η Αφροδίτη, ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω στρέφουν το ενδιαφέρον σου στην συντροφική σου ζωή, στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου! Έχεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να επενδύσεις συναισθηματικά ή και υλικά στους ανθρώπους που πραγματικά έχουν αξία για σένα και αυτό είναι κάτι που θα το καταφέρεις. Με τον Άρη από το Σκορπιό ενεργοποιείται και η ερωτική σου ζωή αυτό το μήνα ενώ μπορώ να πω ότι θα είσαι πιο τολμηρός και πιο διεκδικητικός.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στόχος του μήνα είναι η βελτίωση της αισθηματικής σου ζωής και αυτό είναι κάτι που μπορείς να το πετύχεις, αφού ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, βελτιώνοντας αισθητά την ποιότητα των σχέσεών σου! Το τρίγωνό του με τον Ουρανό σημάνει την αρχή μίας νέας εποχής για τα αισθηματικά σου ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο! Για σένα του 2ου δεκαημέρου δεν λείπουν οι σταθερές αποφάσεις για το μέλλον μίας σχέσης, ενώ εσύ του 3ου δεκαημέρου , ζεις τα ερωτικά σου πάθη που διεγείρουν όλα τα ένστικτά σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αυτό το μήνα κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου και ίσως απογοητεύεσαι λίγο από την στάση και συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων, δεν παύει όμως να υπάρχει η προοπτική για ένα νέο άνοιγμα σε μία καινούργια επαγγελματική συνεργασία. Με τον Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη την περίοδο 9-29 του μήνα βάζεις στα σκαριά νέα επαγγελματικά σχέδια και είσαι σε συζητήσεις σχετικές. Στα οικονομικά σου ο μήνας έχει σκαμπανεβάσματα μπορείς να δεις όμως πρόοδο και ανάπτυξη από τις 20 Δεκεμβρίου που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Το Δεκέμβριο Καρκίνε μου δίνεις μεγάλη έμφαση στην εξωτερική σου εικόνα γιατί θα επιθυμείς να δίνεις πολύ καλές εντυπώσεις στο περιβάλλον σου. Μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου θα ασχοληθείς περισσότερο με το σώμα, την διατροφή και την ευεξία σου και θα κόψεις και κακές συνήθειες.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Είσαι σε ετοιμότητα να ρίξεις αυλαία στο 2019 και τον τελευταίο μήνα αυτού του έτους αγαπητό μου Λιοντάρι κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να περάσεις καλά, να διασκεδάσεις, να ερωτευτείς αλλά και να βάλεις τη ζωή σου σε μία καλύτερη σειρά. Η Αφροδίτη, ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω σε κάνουν πιο υπεύθυνο και εργατικό αυτό το μήνα. Αναλαμβάνεις νέες εργασιακές ευθύνες, τα επαγγελματικά τονώνονται ενώ αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο έχει την επιτυχή εξέλιξη σε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Δεν παύει ωστόσο να κυριαρχεί και το έντονο στρες αυτή την περίοδο, αφού η Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Αιγόκερω σου εξαντλεί τις δυνάμεις κοντά στις 26/12. Οι εργασιακές ανακατατάξεις, το φορτωμένο πρόγραμμα, αλλά και οι υποχρεώσεις που θα υπάρχουν προς το τέλος του μήνα θα σου φουντώσουν για τα καλά το στρες. Από την άλλη πλευρά έχουμε και τον Άρη από το Ζώδιο του Σκορπιού να σε κάνει πιο ευερέθιστο και νευρικό με το σπίτι και την οικογένεια, κάτι το οποίο πρέπει να περιορίσεις και να συγκρατήσεις. Με τον Ερμή από τον Τοξότη από τις 9-29 Δεκεμβρίου κυριαρχούν τα φλερτ, τα ερωτικά καλέσματα, η διασκέδαση και η αναψυχή. Συνάμα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο ανανεώνει για τα καλά τον τομέα των σχέσεών σου από τις 20 του μήνα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας καλά κρατεί αυτό το Δεκέμβριο στη ζωή σου, έστω και αν ο Δίας αποχωρεί από το ζώδιο του Τοξότη. Τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να αξιοποιήσεις τις ερωτικές ευκαιρίες που σου έδωσε και να νιώσεις ικανοποίηση. Οι ερωτικές συναντήσεις, τα φλερτ, οι γνωριμίες και ο ευχάριστος χρόνος με το ταίρι δεν λείπουν αυτό το μήνα αφού ο Ερμής από τον Τοξότη σε ευνοεί! Από τις 20 Δεκεμβρίου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου έρχεσαι πιο κοντά σε μία σχέση σου, ανανεώνεται το κλίμα στην συντροφική σου ζωή και ... κάνεις τις τρέλες σου για έναν έρωτα που είναι στο πλευρό σου σε σταθερή βάση!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δίνεις μεγάλη βαρύτητα αυτό το μήνα στα επαγγελματικά σου, εργάζεσαι πολλές ώρες, κουράζεσαι και είσαι με ευερέθιστη διάθεση όμως καταφέρνεις πολλά. Νέοι ρυθμοί ξεκινούν στα εργασιακά σου, προσπαθείς πολύ περισσότερο, επωμίζεσαι παραπάνω ευθύνες και δίνεις τώρα τον καλύτερο σου εαυτό! Η επαγγελματική επιτυχία που αναμένεις καταφθάνει και σε γεμίζει. Στα οικονομικά σου, θα υπάρξουν αστάθειες ιδιαίτερα κοντά στην Πανσέληνο που γίνεται στις 12 του μήνα στους Διδύμους.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Η ψυχολογία σου έχει σκαμπανεβάσματα αυτό τον καιρό γιατί κουράζεσαι πολύ, δεν σου μένει πολύς ελεύθερος χρόνος για τον εαυτό σου και αυτό είναι κάτι που σε εξαντλεί ψυχικά και σωματικά. Χαλάρωσε τους τόνους και προσπάθησε να αποφύγεις τις εποχιακές ιώσεις εκεί κοντά στην Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 26/12 στον Αιγόκερω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η πιο γιορτινή στιγμή του έτους έφτασε και εσύ αυτή την χρονιά Παρθένε μου απολαμβάνεις την περίοδο των Χριστουγέννων σαν να είσαι μικρό παιδί. Ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις τελευταίες ημέρες του έτους, αυτό συμβαίνει γιατί η Αφροδίτη, ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας κινούνται στο ζώδιο του Αιγόκερω κάνοντας τα αισθηματικά σου να είναι μία σοβαρή υπόθεση που έχει πλέον και προοπτικές. Εκτός από τα ερωτικά, η εύνοια σου προκύπτει και σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, τα δημιουργικά σχέδια, την επιχειρηματικότητα. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 12/12 στους Διδύμους θα σε προβληματίσει προσωρινά για θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Δείξε προσοχή στην επιλογή επαγγελματικών συνεργασιών γιατί ίσως αυτό το διάστημα να την πατήσεις με κάποιο τρόπο! Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται 26/12 στον Αιγόκερω κρίνεται θετική για το δικό σου ζώδιο γιατί εγκαινιάζει μία νέα εποχή για τα ερωτικά σου, μία εποχή που θα σε συναρπάσει από την ροή εξελίξεων. Αυτό το Δεκέμβριο ωστόσο είναι χρήσιμο να προσέχεις περισσότερο την ευερεθιστικότητα στα λόγια και στις κινήσεις σου και να δείξεις παραπάνω προσοχή στην σχέση με τα αδέρφια αλλά και στο μεταφορικό σου μέσο, αφού ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού! Συζητήσεις με την οικογένεια και εύρεση λύσεων στα φλέγοντα οικιακά ζητήματα δίνονται από τις 9-29 του μήνα με τον Ερμή από τον Τοξότη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τον Δεκέμβριο απολαμβάνεις στιγμές στα ερωτικά σου αγαπητέ μου Παρθένε. Ο Δίας περνά στις 2/12 στο ζώδιο του Αιγόκερω όπου και θα παραμείνει για ένα ολόκληρο έτος. Από αυτή την θέση θα φέρει στη ζωή σου έναν νέο έρωτα, που σιγά – σιγά αλλά σταθερά θα μπορέσει να εξελιχθεί σε κάτι πολύ όμορφο. Αυτό το μήνα όμως είναι και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, φέρνοντας ανανεωτικές στιγμές στην αισθηματική σου ζωή. Τρυφερά ρομαντικά Χριστούγεννα γεμάτα διασκέδαση, έρωτα, φλερτ αναμένεται να ζήσεις, ενώ οι προοπτικές που ανοίγονται τώρα μπροστά σου είναι εξαιρετικά θετικές.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου σε προβληματίζουν αυτό το μήνα και είσαι σε αστάθεια και σε σύγχυση ιδιαίτερα καθώς οδεύουμε προς την Πανσέληνο που γίνεται στις 12/12 στους Διδύμους. Εκείνην την περίοδο θα κληθείς να πάρεις μία απόφαση αλλά θεωρώ ότι θα νιώσεις διχασμένος, μπερδεμένος και ανήσυχος. Η δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις. Τα επαγγελματικά βελτιώνονται από τις 20/12 όπου η Αφροδίτη θα περάσει στον Υδροχόο. Στα οικονομικά σου δεν μπορώ να πω ότι δεν δέχεσαι πιέσεις, όμως σίγουρα λύσεις θα βρίσκονται έστω και την τελευταία στιγμή.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Οι αποφάσεις που θα πάρεις αυτό το μήνα θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου! Από πλευράς φυσικής κατάστασης θα είσαι και θα αισθάνεσαι καλά!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο γιορτινός Δεκέμβριος σε βρίσκει με την διάθεση να αράξεις σπίτι, να ομορφύνεις την φωλιά σου, να συσφίξεις τις σχέσεις σου και να τα βρεις με τον εαυτό σου! Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε βοηθά να αποκαταστήσεις οικογενειακές σχέσεις, να έρθεις πιο κοντά στα άτομα που αγαπάς, να ανοίξεις το σπίτι σου για μία γιορτή, να κάνεις όμορφες αλλαγές στο χώρο σου όπου θα σε ανανεώσουν. Τα έξοδα ωστόσο τρέχουν αυτό το μήνα αφού ο Άρης από το Σκορπιό εξανεμίζει το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου στο πι και φι! Ο μήνας όμως έχει και τις επικοινωνίες του, τις προτάσεις και την εύνοια για συμφωνίες και νέες γνωριμίες ιδιαίτερα την περίοδο 9-29 Δεκεμβρίου . Η πανσέληνος που γίνεται 12/12 στους Διδύμους προκαλεί ένταση και απογοήτευση από λόγια και επαφές. Η Νέα Σελήνη – Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω σε καλεί να πάρεις κάποιες οριστικές αποφάσεις για το μέλλον της προσωπικής σου ζωής.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Από το ξεκίνημα του Δεκεμβρίου αισθάνεσαι θλίψη, νοσταλγία και αναπολείς στιγμές του παρελθόντος στην αισθηματική σου ζωή. Δεν μπορείς να αποκοπείς από το χτες και βρίσκεσαι σε αναζήτηση τι έφταιξε και τι πρέπει να γίνει. Οι ευκαιρίες για να γνωρίσεις κόσμο και να κοινωνικοποιηθείς είναι αρκετές ωστόσο, ενώ σύντομα και τα μαύρα σύννεφα στην αισθηματική σου ζωή θα υποχωρήσουν και από τις 20 Δεκεμβρίου με την Αφροδίτη στον Υδροχόο θα μπεις στο καλύτερο διάστημα για την ερωτική σου ζωή! Αυτό το μήνα είναι πολύ πιθανό να πεις «αντίο» σε μία σχέση του παρελθόντος και «καλωσόρισες» σε ένα νέο έρωτα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο προβληματισμός για το μέλλον των επαγγελματικών σου δεν παύει να υπάρχει όμως πρέπει να μην κάνεις σκοτεινές σκέψεις και να προσπαθήσεις να συγκροτήσεις καλύτερα όλα αυτά που θέλεις να κάνεις. Δείξε υπομονή στην στασιμότητα που τώρα υπάρχει, θα είναι εντελώς προσωρινή. Στα οικονομικά σου θα υπάρχουν κάποια έκτακτα έξοδα που θα σε αποδιοργανώσουν. Ο Άρης από το Σκορπιό εξανεμίζει γρήγορα το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου!
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό το μήνα μπορεί να νιώσεις πεσμένες τις δυνάμεις σου ή και να είσαι πιο επιρρεπείς σε εποχιακές ιώσεις ή και σε κρυολογήματα για αυτό πρόσεξε καλύτερα την φυσική σου κατάσταση και την διατροφή σου! Οι αγορές που θα κάνεις για τον εαυτό σου θα είναι πολλές και θα κάνουν αίσθηση, προσφέροντας μία νέα νότα στην εξωτερική σου εμφάνιση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο τελευταίος μήνας του 2019 σε βρίσκει πιο δυνατό από ποτέ και έτοιμο να εφαρμόσεις στη ζωή σου αποφάσεις που άμεσα θα τις θέσεις σε εφαρμογή. Ο Άρης κινείται στο δικό σου ζώδιο σε όλη την διάρκεια του μήνα, αυτό σημαίνει ότι είσαι αρκετά μαχητικός και έτοιμος να δώσεις με πείσμα και επιμονή τον δικό σου αγώνα για να πετύχεις σημαντικά πράγματα για την πορεία σου! Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο των Διδύμων βγάζει στην επιφάνεια κάποια πάθη, φόβους και εμμονές , αλλά και άγχος για τα οικονομικά το οποίο όμως ξεπερνιέται. Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 26/12 στον Αιγόκερω σε βοηθά να πάρεις σημαντικές αλλά και κρίσιμες αποφάσεις για την πορεία και το μέλλον σου! Χαρακτηριστικό αυτού του μήνα είναι ότι δέχεσαι εύνοια για νέες γνωριμίες, επαφές, δικτύωση ενώ και κάποιες επαγγελματικές συμφωνίες μπορούν να ευοδωθούν με απόλυτη επιτυχία. Μην ξεχνάς ότι ο Δίας περνά στον Αιγόκερω σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Ουρανό έτσι λοιπόν μπορείς να αναμένεις αυτό το μήνα και τον ερχομό νέων ανθρώπων στη ζωή σου γενικότερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στο μεγαλύτερο μέρος του Δεκεμβρίου η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε βοηθά να βελτιώσεις την επικοινωνία με το σύντροφό σου. Οι στιγμές που θα περάσετε μαζί θα σας βοηθήσουν να εκφραστείτε, να συζητήσετε και να λύσετε θέματά σας. Ο ερωτισμός και το πάθος δεν λείπουν αφού ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού τονώνοντας σημαντικά τη λίμπιντό σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σημαντική αυτή η στιγμή για να οριστικοποιήσεις συμφωνίες, για να κλείσεις εκκρεμότητες και για να μπορέσεις να αποφάσεις για το μέλλον της εργασίας σου! Κάποιες συμπεριφορές συνεργατών θα σε προβληματίσουν αλλά δεν χρειάζεται να δώσεις και τόση μεγάλη βαρύτητα. Στα οικονομικά σου βρίσκεσαι σε συζητήσεις , οι οποίες κρίνονται θετικές. Θα μπορέσεις να βρεις λύσεις.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Από πλευράς φυσικής κατάστασης είσαι στα φόρτε σου και νιώθεις ότι μπορείς να κινήσεις γη και βουνά. Από πλευράς εμφάνισης πες ναι σε προτάσεις ανανέωσης που θα σου γίνουν!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Καθώς οδεύουμε στο φινάλε του 2019 εσύ ανακτάς για τα καλά την αυτοπεποίθησή σου και νιώθεις πιο σίγουρος και σταθερός για το μέλλον που ανοίγεται μπροστά σου αγαπημένε μου Τοξότη. Μπορεί ο Δίας να αποχωρεί από το ζώδιο σου, όμως τώρα μπορείς να βάλεις πιο γερές βάσεις για την πορεία σου! Αυτό το μήνα παρουσιάζονται ευκαιρίες που αν εργαστείς πάνω σε αυτές θα μπορέσεις να δεις άνοδο στα οικονομικά σου! Σίγουρα βέβαια θα έχεις μεγαλύτερη άνεση σε αυτές τις γιορτές να κινηθείς, να διασκεδάσεις, να κάνεις τα δώρα σου και να περάσεις καλά. Ο Ερμής θα κινείται στο δικό σου ζώδιο από τις 9-29 του μήνα επομένως η εξωστρέφεια σου θα είναι μεγάλη και θα είσαι σε πνευματική εγρήγορση με την διάθεση να μοιραστείς τις ιδέες σου με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Τα ερωτικά φλερτ και η κοινωνική διάθεση χτυπούν κόκκινο από τις 20/12 όπου η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιο του Υδροχόου. Η στιγμή που πρέπει να δείξεις προσοχή αυτό το μήνα είναι κοντά στις 12/12 με την Πανσέληνο στους Διδύμους η οποία κρίνεται νευρική για τις σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα γίνεται σταδιακά η ανάπτυξη και η εξέλιξη μίας σχέσης και όσο και αν σε πιάνουν οι ανασφάλειές σου , να ξέρεις ότι όλα θα πάνε καλά. Κοντά στην Πανσέληνο μπορεί να σε πιάσουν ωστόσο τα νεύρα σου με το άτομο που συνδέεσαι και να λειτουργήσεις κάπως επιπόλαια, αυτό είναι κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να το αποφύγεις. Οι καλύτερες στιγμές για τα αισθηματικά σου ξεκινούν από 20/12 όπου η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου. Η εκφραστικότητα , οι επικοινωνίες και οι εκπλήξεις δεν θα λείψουν από τις ημέρες των εορτών.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είναι η στιγμή που κυνηγάς μελλοντικά σχέδια, που έχεις τις ιδέες για νέες επαγγελματικές ενάρξεις και μέχρι τις 12/12 στην ουσία τολμάς και ρισκάρεις σε κάτι νέο που αφορά την εργασία σου που θα μπορεί εντέλει να αποδώσει αρκεί να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις. Προσοχή στα επαγγελματικά παρασκήνια γιατί ο Άρης κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού. Στα οικονομικά βελτιώνεσαι αισθητά.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Παίρνεις αποφάσεις για να κάνεις αλλαγές στην εξωτερική σου εμφάνιση τις οποίες και τις εφαρμόζεις ήδη ως τα μέσα του μήνα αγαπητέ μου Τοξότη. Από πλευράς φυσικής κατάστασης μπορώ να πω ότι θα νιώθεις τις δυνάμεις σου (τόσο τις ψυχολογικές όσο και τις σωματικές) να είναι εξαντλημένες. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο για σένα και ξεπέρασε την τάση που σε διακατέχει αυτό το μήνα να τρέχεις εσύ για όλους και για όλα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ένας σπουδαίος μήνας ανοίγεται μπροστά σου όπου σε οδηγεί στην έναρξη ενός έτους που θα είσαι ο πρωταγωνιστής. Στο ξεκίνημα του μήνα, ο Δίας ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης εισέρχεται στο ζώδιο σου, ανοίγοντας ένα νέο ετήσιο κύκλο ευκαιριών. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου , δίνοντας σου ένα χέρι βοηθείας για να εργαστείς και να πετύχεις νέα σημαντικά πράγματα. Η Αφροδίτη από το Ζώδιο σου , σου χαρίζει γοητεία και ερωτικό μαγνητισμό ως τις 20/12. Το πιο σημαντικό γεγονός του μήνα όμως, είναι η Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 26/12 στο δικό σου ζώδιο! Αποχαιρετάς τον παλιό σου εαυτό (και ότι συμπεριλαμβανόταν μέσα σε αυτόν) και ανοίγεις τα φτερά σου σε νέες κατευθύνσεις και νέους ορίζοντες. Αυτό το μήνα είναι πολύ πιθανό να καλωσορίσεις ξαφνικά και ένα νέο μεγάλο έρωτα στη ζωή σου! Η κοινωνική σου ζωή θα είναι ιδιαίτερα έντονη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο σου αυτό που έχω να πω είναι ότι θα λάμψεις από χαμόγελα ερωτικής ευτυχίας και θα ανταλλάσεις όμορφα λόγια και φιλιά, κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Δεν υπάρχει επιθυμία σου που να μη μπορεί να γίνει πραγματικότητα αυτό το μήνα, αρκεί όμως να το θελήσεις. Γνωριμίες από κοινωνικό περιβάλλον ευνοούνται. Ερωτικοί αιφνιδιασμοί σε κάνουν να ξεφεύγεις από τα συνηθισμένα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις τις ιδέες, τις εμπνεύσεις και το μεράκι για να δώσεις αυτό το μήνα τον καλύτερό σου εαυτό στα επαγγελματικά σου! Δεν παύει να υπάρχουν όμως τονισμένες υποχρεώσεις, αρκετό άγχος και κούραση ιδιαίτερα κοντά στις 12/12 που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στους Διδύμους. Προς την Ηλιακή Έκλειψη που θα γίνει 26/12 στο ζώδιο σου, αναμένεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και για την πορεία της επαγγελματικής σου ζωής. Στα οικονομικά σου θα είσαι ενισχυμένος με ευκαιρίες ανάπτυξης που θα δοθούν από τις 20/12 όπου θα περάσει η Αφροδίτη στον Υδροχόο.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο σου αλλάζεις στυλ, εκπέμπεις γοητεία και ερωτικό μαγνητισμό και στρέφεις όλα τα βλέμματα πάνω σου. Η εμφάνισή σου θα λάμπει και αυτό θα ανεβάζει πολύ την ψυχολογία σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Επιτέλους ανάσα θα πεις αυτό το μήνα φίλε μου Υδροχόε. Μετά τις αλλεπάλληλες αλλαγές που έζησες (και μεταξύ μας ακόμα βιώνεις) έχει έρθει η ώρα να βρεις και πάλι τα ψυχικά σου κουράγια και να νιώσεις αυτή την εσωτερική δύναμη που θα σε βοηθήσει να σταθείς και πάλι στα πόδια σου! Η Πανσέληνος που γίνεται στις 12/12 στο ζώδιο των Διδύμων κάνει αρκετά ερωτική την ατμόσφαιρα των ημερών που είναι κοντά σε αυτό το φεγγάρι. Δεν παύει όμως να λειτουργείς επιπόλαια με το χρήμα και αυτό εντέλει θα έχει και το κόστος του! Η Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 26/12 στο ζώδιο του Αιγόκερω σε ωθεί στην οριστική λήξη κεφαλαίων που σε απασχόλησαν κατά την διάρκεια αυτού του έτους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στο ξεκίνημα του μήνα βυθίζεσαι στις καχύποπτες σκέψεις αναφορικά με την πορεία μίας σχέσης. Ένας κρυφός έρωτας είναι πολύ πιθανό να σε βάζει τώρα σε ψυχολογικές διεργασίες. Τα αισθηματικά σου μπαίνουν σε ένα άκρως πιο ευνοϊκό πλαίσιο από τις 20/12 όπου η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο σου.Τότε ανοίγεσαι στον έρωτα, απολαμβάνεις στιγμές και ζεις την περίοδο των γιορτών μέσα στην λάμψη και τον ερωτισμό!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο Άρης κινείται στο ζώδιο του σκορπιού και αυτό σου δίνει την δυναμική να δώσεις τώρα τον δικό σου αγώνα για να πετύχεις μεγάλα σχέδια για την επαγγελματική σου ζωή. Δεν παύει ωστόσο αυτό το διάστημα να υπάρχουν εντάσεις και εκνευρισμοί με άτομα που συνεργάζεσαι. Κράτησε αποστάσεις και επικεντρώσου μόνο σε αυτά που θέλεις να πετύχεις. Στα οικονομικά σου θα υπάρξουν αστάθειες και καθυστερήσεις.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Από τις 20/12 αλλάζεις, ομορφαίνεις, τολμάς σε ένα νέο στυλ αλλά λάμπεις και από γοητεία και ερωτικό μαγνητισμό αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο σου είναι φανερό ότι σε ευνοεί στο έπακρο! Αυτό το μήνα πιθανότατα θα βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες για την φυσική σου κατάσταση, οι οποίες δεν θα στηρίζονται σε λογικά επιχειρήματα. Προσπάθησε να ξεπεράσεις αυτή την τάση!

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Ένας φιλικός μήνας ξεκινά για το ζώδιο σου αγαπητέ μου Ιχθύ. Από το ξεκίνημά του ως και τις 12/12 που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων προχωράς σε νέα σπουδαία επαγγελματικά ξεκινήματα τα οποία είναι φανερό ότι σε συναρπάζουν. Η συναισθηματική ένταση δεν λείπει ιδιαίτερα καθώς το φεγγάρι γεμίζει. Με τον Ερμή από τον Τοξότη από τις 9-29 Δεκεμβρίου υπάρχουν πολλές συζητήσεις, σχέδια, συμφωνίες που αφορούν το μέλλον των επαγγελματικών σου δραστηριοτήτων. Είναι μία καλή εποχή για να ανοιχτείς ουσιαστικά προς μία νέα επαγγελματική κατεύθυνση. Ο Άρης από το Σκορπιό στηρίζει τα επεκτατικά σου σχέδια και σου δίνει την δυναμική να τολμήσεις προς νέες κατευθύνσεις που ανοίγονται τώρα μπροστά σου! Ένα ταξίδι είναι μέσα στα σχέδια αυτού του μήνα. Ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω στηρίζοντας ζητήματα δικτύωσης ενώ γίνεσαι σταδιακά πιο δημοφιλής και αγαπητός με το περιβάλλον σου. Το τρίγωνό του με τον Ουρανό φανερώνει ότι αυτό το μήνα γίνονται αλλαγές στη ζωή σου που σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στην εκπλήρωση προσδοκιών σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Δεκέμβριος είναι ένας ανάλαφρος μήνας για τα αισθηματικά σου αρκεί να αποφύγεις την εμπλοκή σου σε μπερδεμένες, μυστήριες και αλλόκοτες ιστορίες που θα σου φάνε χρόνο και ενέργεια. Ίσως βρεθείς συναισθηματικά μπλοκαρισμένος κοντά στις 12/12 που πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο των Διδύμων. Δεν παύει όμως ως τις 20/12 να υπάρχει μία φιλικό – ερωτική ατμόσφαιρα που σε παρασύρει να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τον Δεκέμβριο διευρύνεις την επαγγελματική σου δραστηριότητα, κάνεις νέα ξεκινήματα στην εργασία σου τα οποία σου δίνουν ενθουσιασμό και σε προετοιμάζουν για ακόμα μεγαλύτερα επιτεύγματα που θα έρθουν στη ζωή σου μέχρι την Άνοιξη 2020. Τα σχέδια σου είναι επεκτατικά ενώ η στήριξη που θα λάβεις τώρα από ομάδες, συλλόγους ανθρώπους που συνεταιρίζεσαι θα είναι μεγάλη. Στα οικονομικά αισθάνεσαι πιο δυνατός, άσχετα αν κάποια πάθη σου μπορεί να σε οδηγούν σε υπέρογκες σπατάλες.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αρκετές στιγμές αυτό το μήνα θα θέλεις να λουφάξεις, να τα παρατήσεις όλα και να κάτσεις στο κρεβάτι σου να χαλαρώσεις. Τα αποθέματα ενέργειας θα είναι πεσμένα, ίσως γιατί έχουν πέσει πολλές δραστηριότητες μαζεμένες. Αυτός ο μήνας δεν είναι ιδανικός για πειραματισμούς με την εξωτερική σου εμφάνιση.
πηγη

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου