ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/8/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια προβλέψεις
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα σημαντικές αλλαγές αναμένεται να προκληθούν στην κοινωνική ζωή σου. Θα εκτιμηθείς πάρα πολύ για το ύφος και τη διαλλακτικότητα που θα επιδείξεις προκειμένου .......
...... να λύσεις κάποια ζητήματα που πρέπει να λυθούν άμεσα. Φρόντισε να κρατήσεις τη δέουσα ισορροπία στις υποθέσεις σου ώστε να πετύχεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη ευκολία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί να έχεις δίκιο σε πολλά πράγματα που αφορούν την σχέση σου. Η παρορμητική συμπεριφορά σου μερικές φορές σε κάνει όμως και το χάνεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η περίοδος αυτή προσφέρεται για πολύ καλές καταστάσεις που θα σε κάνουν να χαρείς ιδιαίτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις τις δυνατότητες στην δουλειά σου να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Μπορείς σήμερα και πετυχαίνεις αυτό που θέλεις και διακρίνεσαι από μεγάλη μαχητικότητα. Καταφέρνεις να πετυχαίνεις τους στόχους που έχεις θέσει από πριν. Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα θα είσαι σε αρκετή ένταση για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Ηρέμησε και σε βεβαιώνω ότι όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και μπορείς να κάνεις συζητήσεις για ότι θέμα σε απασχολεί αυτή την περίοδο. Αν δεν έχεις ταίρι φρόντισε να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα και θα έρθει και η γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κινήσου με μεθοδικότητα και με δυναμισμό στην δουλειά σου για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Συνεχίζουν να σε προβληματίζουν τα οικονομικά σου αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ξεκινάς τη μέρα σου με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στην ζωή σου. Κοίταξε να μετριάσεις λίγο το άγχος σου. Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα μην κάνεις καμία υπερβολή και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να λες αυτά που νιώθεις. Θα δεις ότι θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποιες αντιρρήσεις που έχει το ταίρι σου για κάποια πράγματα είναι δικαίωμα του. Απόφυγε να πιέζεις καταστάσεις και φρόντισε να του εξηγήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου πρέπει να λύσεις προβλήματα που αφορούν το παρελθόν. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς καλό είναι πριν απαντήσεις να σκεφτείς πολύ καλά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά – σιγά και έχουν κάποια ισορροπία άσχετα αν εσύ δεν το βλέπεις ακόμη γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα η διάθεσή σου θα αρχίσει να είναι πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες μέρες. Η θέληση που έχεις αλλάζει πολλά πράγματα στην ζωή σου κι έρχονται ευχάριστα γεγονότα. Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα πρέπει να έχεις ευελιξία για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις καταστάσεις που μπορεί να έρθουν. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά αρκεί να μην παρασυρθείς από τρίτα πρόσωπα και πεις πράγματα που δεν πρέπει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν δεν έχεις ταίρι η Αφροδίτη στο ζώδιο σου συνεχίζει να σε ευνοεί για να κάνεις καινούργια γνωριμία. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα σου δώσει πολλές ιδέες για να κάνεις την σχέση σου ακόμη καλύτερη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά στην δουλειά σου. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την εργασία. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο σου απαιτείται τεράστια προσοχή σε ότι κάνεις. Μερικές φορές θα νιώθεις ότι πνίγεσαι και δεν μπορείτε να ξεσπάσεις. Εγώ θα σε συμβούλευα να προσπαθείς να μην δίνεις σημασία σε ότι ακούς. Με την δυναμικότητα που έχεις θα καταφέρεις πράγματα που στον παρελθόν ήταν προβληματικά. Θα έχεις και την υποστήριξη δικών σου ατόμων.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα θεμέλια που έχεις βάλει στην σχέση σου είναι γερά. Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και σε βεβαιώνω ότι θα βρεις αυτό που ψάχνεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν πολύ επιτυχία. Στα οικονομικά φρόντισε να μην σε πιάνει η χαλαρότητα για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα πολλά έξοδα που έχεις αυτή την περίοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά. Πρόσεχε, μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις στις πραγματικές τους διαστάσεις και η μεγάλη ευαισθησία σου λειτουργεί σαν παραμορφωτικός φακός και σε παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για σημαντικές αλλαγές. Από σήμερα βάλε νέες βάσεις και μην δώσεις βάση σε σχόλια που μπορεί να γίνουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η υπευθυνότητα που έχεις για πολλά θέματα που καταπιάνεσαι δημιουργούν τον θαυμασμό στο ταίρι σου. Και αν ακόμη δεν έχεις ταίρι με το παρόν πλανητικό σκηνικό είναι σίγουρο ότι θα πολιορκήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα μην χαλαρώσεις σε τίποτα και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις και αφορούν τον τομέα της εργασίας σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει να ανησυχείς γιατί από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα έχεις και πιο πολλά έσοδα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα θα είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή για να προλάβεις να βάλεις σε κάποια στοιχειώδη σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας. Προσπάθησε να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις αντοχές σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στην σχέση σου που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα και η πορεία της θα είναι ξεκάθαρη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι έχεις αρχίσει και κάνεις βήματα που θα σου φέρουν μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει να αρχίσουν να υλοποιούνται. Αν σου κάνουν καινούργιες προτάσεις πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά αν θα έχουν επιτυχία. Στα οικονομικά τα έξοδα συνεχίζουν να υπάρχουν και εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις. Είσαι σε περίοδο που θα είναι καλύτερη για τα οικονομικά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα θα προκύψουν πάρα πολλές υποχρεώσεις. Ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια θέματα που δεν τα υπολόγιζες και θα σε απασχολήσουν αρκετά. Όμως μέρα είναι και θα περάσει. Θα έχεις πάρα πολλές εναλλαγές αλλά και θετικές εξελίξεις. Κατάλληλη στιγμή για να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι αδιευκρίνιστες πολλές φορές σκέψεις που έχει το ταίρι σου γίνονται αιτία να γεννηθούν καινούργια ερωτηματικά που έχεις για εκείνο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου όλα θα πάνε πολύ καλά. Απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα γιατί θα δημιουργηθούν κάποιες αντιπαραθέσεις που μπορεί να σε στεναχωρήσουν. Στα οικονομικά σου πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες και δεν πρέπει να κάνεις πολλά έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και σήμερα με την Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στον Λέοντα η ενεργητικότητα σου θα είναι στα ύψη και αλλά καλύτερα θα ήταν να βάλεις ένα πρόγραμμα και μην καταπιάνεσαι με όλα τα θέματα μαζί. Η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη και κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καθημερινότητα σου είναι πολύ έντονη. Οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο την σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θέλεις να αλλάξεις πολλά πράγματα για να πετύχεις τους στόχους σου. Απόφυγε να ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Στα οικονομικά απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Ευνοείσαι να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα οι εξελίξεις γύρω σου θα είναι πολύ γρήγορες. Πρέπει να ανασκουμπωθείς για να μπορέσεις να βγάλεις πολλά θέματα εις πέρας. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό. Να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς για κινήσεις που κάνεις σε διάφορους τομείς και ότι κάνεις θα αναγνωριστεί. Σχέδια και αλλαγές που θέλεις να κάνεις μπορείς να αρχίσεις να τα υλοποιείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις να περάσεις μαζί με τον ταίρι σου και να το κάνεις ευτυχισμένο. Εξωτερίκευσε τα αισθήματα σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα είναι καλά αλλά θα έχεις μερικές καθυστερήσεις. Απόφυγε να πάρεις γρήγορες αποφάσεις για ζητήματα που αφορούν το μέλλον. Τα οικονομικά σου θα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για αύξηση ή τακτοποίηση οικονομικών ευνοούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Όταν έχεις κάτι δικό σου πολλές φορές δεν το εκτιμάς και σίγουρα όταν το στερηθείς το ποθείς περισσότερο. Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα κάνε ένα ξεκαθάρισμα στην ζωή σου να δεις τι έχεις και να αρχίσεις να τα εκτιμάς και να δεις επίσης τι πρέπει να διώξεις από την ζωή σου που όμως δεν θα το ποθείς όταν το χάσεις. Θεωρείσαι ένα άτομο καλά οργανωμένο και με σαφείς σκέψεις και ιδέες. Ήρθε η ώρα να βάλεις επί τάπητος όλα τα θέματα και να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Άρης από τον Λέοντα θα σε κάνει να εξωτερικευτείς περισσότερο και θα σε κάνει να δώσεις πολλά στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι θα συμβούν κάποια ευχάριστα γεγονότα που θα σε κάνουν να χαρείς αρκετά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου η δυναμικότητα και η ενεργητικότητα που έχεις θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα νόμου και γραφειοκρατικά.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Σήμερα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση και στο τέλος θα κερδίσεις αυτά που θέλεις. Σήμερα θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν τόσο ώστε θα νιώσεις καλύτερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Δες τα πράγματα πιο σφαιρικά για να καλυτερέψεις την σχέση σου. Είναι στο χέρι σου να γίνουν τα πράγματα πιο όμορφα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φτάσει την δουλειά σου σε σημείο που θα μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις.

πηγη

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου