ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Έτσι θα εξαλείψετε την ακμή και θα απαλύνετε τα σημάδια της!


Αποτέλεσμα εικόνας για ακμή

Για να εξαλείψετε την ακμή και να απαλύνετε τα σημάδια της, «μαγειρέψτε» την παρακάτω συνταγή!


Θα χρειαστείτε: μία μικρή ποσότητα βρασμένο πλιγούρι,ένα κρεμμύδι το οποίο έχετε πολτοποιήσει, 2 κουταλάκια του γλυκού μέλι.


Ανακατέψτε καλά και κατόπιν τοποθετήστε τη μάσκα στο πρόσωπο. Αφήστε την για 20 λεπτά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Το πλιγούρι έχει αντι-βακτηριακή επίδραση, ενώ τα κρεμμύδια συμβάλουν στο να επουλωθούν ταχύτερα τα σημάδια της ακμής.




Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου