ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/8/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια προβλέψεις
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Μην προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματά σου γυρνώντας την πλάτη σου σε αυτά χωρίς να προσπαθήσεις καν να επικοινωνήσεις ή να ακούσεις τις απόψεις τρίτων. Απόκτησε ......
...... περισσότερη διαλλακτικότητα γιατί μόνο έτσι θα ξεφύγεις τελικά από τις ανησυχίες που μπορεί να έχεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην σκέφτεσαι καταστάσεις που μπορεί να σε είχαν στεναχωρήσει. Βάλε καινούργιες βάσεις στην σχέση σου και κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Την δουλειά σου την έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις. Φρόντισε σήμερα να χαρείς την Κυριακή με αρκετή χαλάρωση και περνώντας όμορφα. Στα οικονομικά σου πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Πρέπει να διαφυλάξεις τα δικαιώματά σου και να κάνεις σωστό χειρισμό για να μπορέσεις να φέρεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις σε όφελος σου. Πολύ καλοί φίλοι βρίσκονται κοντά σου και θα σε υποστηρίξουν ψυχολογικά. Σου συνιστώ να δείξεις απόλυτη ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μετά από συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου θα αλλάξουν πολλά στην σχέση σου και θα γίνουν καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Όλη την εβδομάδα έχεις κουραστεί αρκετά στην δουλειά σου. Σήμερα μπορείς να ξεκουραστείς και να ξεχαστείς κάνοντας ευχάριστα πράγματα. Στα οικονομικά φρόντισε να μην κάνεις καθόλου περιττά έξοδα για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Σήμερα θα δεις με πολύ ανοιχτό μυαλό κάποια ζητήματα. Μην κάνεις υπερβολικές κινήσεις, για να μην έχεις πρόβλημα με τον περίγυρό σου. Προσπάθησε επίσης να μην κινείσαι βιαστικά και να μην λες πράγματα που δεν τα πιστεύεις, γιατί θα στεναχωρήσεις κάποια δικά σου άτομα. Διέθεσε μερικές στιγμές για να χαλαρώνεις και να κάνεις ευχάριστες σκέψεις. Και προπάντων μην απαισιοδοξείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις για θέματα προβληματικά που αφορούν την σχέση σου γιατί θα έχεις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα είναι Κυριακή και είναι μέρα ξεκούρασης. Βγάλε από το μυαλό σου θέματα δουλειάς γιατί σε βεβαιώνω ότι τα πας πολύ καλά. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Πρόσεξε την τάση που θα έχεις να παραφέρεσαι, να φτάνεις σε ακρότητες ή να προωθείς τα σχέδιά σου με παράδοξους ή καταναγκαστικούς τρόπους. Υποθέσεις άμεσα συνδεδεμένες με το σπίτι και την οικογενειακή σου κατάσταση θα εξελιχθούν ικανοποιητικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεση σου σήμερα θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να ξεχάσεις λίγο την δουλειά και να περάσεις καλά. Από αύριο μπορείς να ξεκινήσεις και σε βεβαιώνω ότι θα τα πας πολύ καλά. Στα οικονομικά φρόντισε να αποφύγεις να παρασυρθείς σε σπατάλες γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σήμερα κάτσε και σκέψου μήπως πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη σοβαρότητα αν δεν θέλεις να στεναχωριέσαι και να παραπονιέσαι για όλα αυτά που μπορεί να περνάς. Αν θέλεις να καλυτερεύσεις τις συνθήκες που ζεις και κινείσαι πρέπει εσύ να αλλάξεις πολλά πράγματα που σε αφορούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα φρόντισε να ξεχάσεις τα υπόλοιπα προβλήματα που έχεις σε άλλους τομείς και να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Και αν δεν έχεις ταίρι η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να πετύχεις το ταίρι που τόσο καιρό έψαχνες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην καταπιαστείς σήμερα που είναι Κυριακή με θέματα δουλειάς. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και ανανεωθείς για την εβδομάδα που έρχεται. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια καλυτέρευση και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα αισθανθείς μια ιδιαίτερη ευαισθησία και μια διάχυτη μελαγχολία. Νιώθεις έντονη την ανάγκη για μοναξιά κι απομόνωση. Ίσως να νιώθεις ενστικτωδώς την επιθυμία να οχυρωθείς από τα προβλήματά σου και τα συναισθήματα των άλλων. Απόφυγε την υπερβολική ευαισθησία και ανοχή σε σχέση με τις ανάγκες ή τα λάθη των άλλων.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και η καλή σου διάθεση θα σου ανεβάσει τόσο τον ερωτισμό που θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα θέματα της δουλειάς καλό θα ήταν σήμερα να τα ξεχάσεις λίγο και να ξεκουραστείς ώστε να νιώσεις καλύτερα. Στα οικονομικά σου απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Τώρα πρέπει να δείξεις επιμονή και σταθερότητα στις αποφάσεις σου για να μπορέσεις να λύσεις τα διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Θα υπάρξουν αναβολές σε πολλά θέματα που θέλεις να ξεμπερδεύεις. Σήμερα φρόντισε να ξεκουραστείς και να περάσεις πολύ καλά με δικά σου άτομα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου σήμερα θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να περάσεις όσο γίνεται καλύτερα με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου όλα τα καταφέρνεις πολύ καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να τα αφήσεις λίγο στην άκρη τα θέματα της δουλειάς. Θα αρχίσεις και θα πηγαίνεις καλύτερα στα οικονομικά σου. Φρόντισε να βάλεις σωστό πρόγραμμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Αυτή είναι μια καλή ημέρα για ήρεμη περισυλλογή και πνευματική ανανέωση. Έτσι θα μπορέσεις να καταστρώσεις τα σχέδια σου πιο ψύχραιμα και θα τα υλοποιήσεις στο μέλλον με μεγάλη επιτυχία. Μπορεί στο μέλλον να σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία να αναμειχθείς ενεργά σε κάποιου είδους κοινωνική υπηρεσία που θα τα καταφέρεις πολύ καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η περίοδος πλανητικά(με την Αφροδίτη στον Λέοντα) είναι πολύ καλή ώστε να μπορέσεις να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που έχεις στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι κάποια γεγονότα θα έρθουν με πολύ καλές προοπτικές.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργασία σου πηγαίνει αρκετά καλά αλλά σήμερα φρόντισε να το ρίξεις λίγο έξω και να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου πριν κάνεις οτιδήποτε κίνηση πρέπει να την σκεφτείς πάρα πολύ από πριν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Πρέπει να δείξεις ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει, γιατί έχεις τη δύναμη και τα εφόδια να το λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μόνο μην κάνεις υπερβολές. Πρέπει οι κινήσεις που θα κάνεις να είναι πολύ μελετημένες για να αποφύγεις προβλήματα που θα δημιουργήσεις μόνο και μόνο από τον εκνευρισμό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεση σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου τα έχεις ισορροπήσει. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να ξεχαστείς λίγο από όλα αυτά με πράγματα ευχάριστα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά και πηγαίνουν καλύτερα αλλά απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Σήμερα θα εξετάσεις πολλά θέματα με μεγάλη σοβαρότητα και θα επιδιώξεις να βάλεις πολλά θέματα σε τάξη. Κάνε σωστό προγραμματισμό και θα φτάσεις πολύ γρήγορα στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Εκκρεμότητες και ζητήματα που αφορούν σε θέματα σπιτιού αρχίζουν και λύνονται αυτή την περίοδο. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά σε φίλους και γνωστούς που έχεις παραμελήσει τελευταία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να βγάλεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου για να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή προσπάθησε να περάσεις χαλαρά ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα αλλά μην κάνεις έξοδα γιατί έχεις ακόμη πολλές υποχρεώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Κοινωνικές σχέσεις και διάφορα άλλα θα σε απασχολήσουν αυτές τις ημέρες. Όμως, η περίοδος αυτή είναι κάπως πιο βατή και πιο ευνοϊκή άρα θα μπορέσεις να διορθώσεις κάποια... στραβά του παρελθόντος και να επιτύχεις και κάποιες νέες «νίκες» που θα σε εμψυχώσουν. Οι φίλοι παλιοί και νέοι άτομα με τα οποία μοιράζεσαι κοινές ιδέες ενδιαφέροντα θα είναι βοηθητικά στο πλευρό σου. Μάλιστα η φιλία συμβαδίζει και υποβοηθά και τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και οι απαιτήσεις που θα έχεις θα μπορέσουν να φέρουν μεγάλη χαρά και στους δύο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι τώρα που είναι η Αφροδίτη στον Λέοντα και σε ευνοεί θα κάνεις καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου έχεις καταφέρει πολλά. Σήμερα που είναι Κυριακή προσπάθησε να αφήσεις το μυαλό σου να ηρεμήσει και πέρασε όσο το δυνατόν καλύτερα. Στα οικονομικά σου τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις θα αρχίσουν και θα πηγαίνουν καλύτερα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Σήμερα θα έχεις την τάση να πιέζεις τους άλλους να αποδεχτούν τις απόψεις σου εδώ και τώρα. Επίσης μπορεί να σε κατακυριεύσει μια ιδέα ή ένα πρόβλημα, μέχρι να το αντιμετωπίσεις. Μη σου γίνουν κι εμμονή! Δες μερικές καταστάσεις λίγο πιο διαλλακτικά χαλάρωσε και θα δεις ότι τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεση σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και η επικοινωνία που θα έχεις με το ταίρι σου πολύ αυξημένη. Μια μικρή απόδραση θα έκανε πολύ καλό και στους δύο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε καλά. Σήμερα φρόντισε να χαλαρώσεις και να χαρείς την Κυριακή έτσι όπως την θέλεις. Στα οικονομικά σου μπαίνεις σε περίοδο που καλυτερεύουν. Φρόντισε να μην κάνεις πολλά έξοδα και βγεις εκτός προϋπολογισμού.
πηγη

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου