ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 31/8/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια προβλέψεις
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα φρόντισε να ελέγξεις με κάθε λεπτομέρεια όλα τα αδύνατα σημεία που μπορεί να έχεις. Όσο για κάποια σχέδιά σου που μπορεί να θέλεις να υλοποιήσεις αυτή την περίοδο, μην ανησυχείς γιατί οι υποδομές που έχεις είναι πάρα πολύ καλές και είναι θέμα χρόνου .......
....... για να πετύχεις. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου γιατί με τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις το τελευταίο διάστημα τον έχεις παραμελήσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά αλλά μπορεί να πάει και καλύτερα αν ξεκαθαρίσεις και τα τελευταία σύννεφα που μπορεί να σε κάνουν να προβληματίζεσαι.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στον χώρο της δουλείας σου. Προσπάθησε να μην χαλάσεις κάτι από τον φόρτο και τον εκνευρισμό που θα έχεις σήμερα. Στα οικονομικά σου απόφυγε τα πολλά έξοδα και βάλε προγραμματισμό για υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και δυναμισμό αλλά παράλληλα θα έχεις και έντονο εκνευρισμό για διάφορες καταστάσεις που ακόμη δεν τις έχεις λύσει. Φρόντισε να μελετήσεις πολύ καλά τις κινήσεις σου και προπάντων να μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση. Ξεκινάει για εσένα μια πολύ θετική περίοδος που θα δεις πολλά πράγματα να αλλάζουν στην ζωή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα φέρει πολύ καλές εξελίξεις στην σχέση σου και θα μπορέσεις να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα ήταν προβληματικές. Οι αδέσμευτοι είστε σε ευνοϊκή περίοδος που εκεί που δεν το περιμένετε θα κάνετε την καλύτερη γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνθήκες θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και ότι είναι από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου φρόντισε να τα ισορροπήσεις παρόλο που τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Σήμερα φρόντισε να κινηθείς με αρκετό ρεαλισμό ώστε να δεις μερικές καταστάσεις ξεκάθαρα και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν την λύση των προβλημάτων σου. Η οικογενειακή σου ζωή μπορεί να σε έχει προβληματίσει το τελευταίο διάστημα αλλά σε βεβαιώνω ότι τα πράγματα θα μπουν σε μια σειρά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να πεις στο ταίρι σου όλα αυτά τα πράγματα που σε ενοχλούν στην σχέση σου. Θα δεις μετά ότι όλα θα είναι καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα κυλήσει αρκετά ομαλά η μέρα σου στα επαγγελματικά σου. Μπορείς και ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα γιατί ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη. Στα οικονομικά πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις πολλές εκκρεμότητες να καλύψεις. Φρόντισε να μην σε πιάνει η χαλαρότητα και προγραμματίσου περισσότερο για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα απόφυγε να βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα στα διάφορα θέματα που σε απασχολούν στην ζωή σου. Πριν πάρεις όποιες αποφάσεις ζύγισε προσεκτικά τα θετικά και τα αρνητικά για να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Και φρόντισε να μην καταναλώνεις την ενέργεια σου σε θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία για σένα. Πάντως σε βεβαιώνω ότι με ότι και αν ασχοληθείς η επιτυχία θα είναι δική σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά και ερωτικά με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά θα πάει πολύ καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Τα έσοδα σου είναι σταθερά αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς και σε άλλες πηγές τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σήμερα θα έχεις τις καλύτερες επιρροές για να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχουν μαζευτεί την τελευταία περίοδο. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο δυναμισμός σου θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις. Θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να κάνεις χαρούμενα τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός που θα έχεις σήμερα θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι οι πλανήτες είναι με το μέρος και θα φέρουν αυτό που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα υπάρχει πάρα πολύ δουλειά αλλά και εσύ θα νιώθεις εξάντληση. Μπορείς να βάλεις ένα προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που είναι άμεσα. Στα οικονομικά σου θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες όμως καλό θα είναι πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς εκκρεμότητες που έχεις και πρέπει να τακτοποιήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ενώ όλα σήμερα θα είναι καλά, εσύ θα έχεις την αίσθηση ότι πρέπει να κάνεις πολλά πράγματα για θέματα που έχουν μείνει πίσω. Αυτό σημαίνει ότι αν δεις κάτι που δεν σου αρέσει θα πρέπει να κανείς κάτι για αυτό. Για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα με δικά σου άτομα προσπάθησε να μείνεις μακριά από οτιδήποτε σου προκαλεί αρνητικότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις δημιουργικό πνεύμα και μπορείς και ξεπερνάς τα προβλήματα στην σχέση σου με τον καλύτερο τρόπο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς και αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει στην δουλειά σου και οι ιδέες που θα έχεις θα μπορέσουν να βρουν λύσεις σε θέματα που σε προβληματίζουν. Στα οικονομικά σου προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν και ξεπερνιούνται αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Σήμερα φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες σε πολλά θέματα, γιατί σε περιμένουν γεγονότα που θα σε ξαφνιάσουν αρκετά. Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να τις τακτοποιήσεις και σε αγχώνουν αρκετά. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου όσο πιο ουδέτερα γίνεται και να μην παρεκκλίνεις από το πρόγραμμα που έχεις βάλει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί να έχεις παραμελήσει πολλά θέματα σε ότι έχει σχέση με τον αισθηματικό τομέα. Καλό θα είναι να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον για να μπορέσουν να ισορροπήσουν κάποιες καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου τα έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις εσύ αλλά για άλλη μια φορά θα ξεκινήσεις να κάνεις καινούργια σχέδια. Τα οικονομικά σου θα αρχίζουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για αύξηση ή τακτοποίηση των οικονομικών σου ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα έχεις την δυναμικότητα που χρειάζεσαι για να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι σήμερα. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή αν και το μυαλό σου θα κατακλύζεται από τα πολλά σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις στο μέλλον. Η κρίση σου θα είναι σωστή και θα μπορείς να κρίνεις πολλές καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου τόσο πολύ που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας. Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μην σταματάς την αναζήτηση γιατί τώρα με την εύνοια του Άρη σου επιφυλάσσει πολύ ωραία πράγματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καταστάσεις στην δουλειά σου είναι μία χαρά παρόλο που εσύ συνεχίζεις να θέλεις να τις κάνεις ακόμη καλύτερες. Στα οικονομικά απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Σήμερα θα έχεις πολλές εκκρεμότητες από το παρελθόν που πρέπει να τακτοποιηθούν. Φρόντισε να βάλεις πολύ αυστηρό προγραμματισμό. Κάποια δικά σου άτομα μπορούν και θέλουν να σε βοηθήσουν να βγεις από το αδιέξοδο. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς σχέδια που είχες βάλει και θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις πολλά προβλήματα και υποχρεώσεις αυτό όμως δεν είναι αιτία να φορτίζεις το ταίρι σου γιατί με αυτή την τακτική θα έρθει η απομάκρυνση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στην δουλειά σου που είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θέλεις να κάνεις ευνοούνται. Προτάσεις που μπορεί να δεχτείς στα οικονομικά μην απαντήσεις πριν σκεφτείς καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Σήμερα είναι καλή μέρα για να κάνεις σημαντικές γνωριμίες να διεκδικήσεις περισσότερα από τον περίγυρο σου και να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου. Οπλίσου με αυτοπεποίθηση για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Ξέρεις πολύ καλά ότι έχεις πολλές δυνατότητες που αν τις αξιοποιήσεις θα κερδίσεις αυτό που θέλεις. Ευχάριστα γεγονότα θα συμβούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον και αυτό θα σου ανεβάσει τη διάθεση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές το πολύ ενδιαφέρον του συντρόφου σου σε κουράζει και νιώθεις ότι πνίγεσαι. Μην απομακρύνεσαι και κλείνεσαι στον εαυτό σου. Και αν κόμη δεν έχεις βρει ταίρι οι πλανήτες σε ευνοούν για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν θα πρέπει να έχεις άγχος για τίποτε στην δουλειά σου γιατί τα θέματα τα έχεις δρομολογήσει με τόσο καλό τρόπο που όλα θα πάνε καλά. Στα οικονομικά σου η ημέρα προσφέρεται να διορθώσεις πάρα πολλά λάθη αλλά και ανοίγματα που έχεις κάνει και δεν τα έχεις καλύψει ακόμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Οι πλανήτες χαρίζουν την εύνοια τους για να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις και σε αγχώνουν ακόμη. Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα αλλά και αρκετό άγχος. Από σήμερα ξεκινάει μια καινούργια περίοδος που και οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές αλλά και πολλά θέματα που δεν έστρωναν τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Διώξε λοιπόν το άγχος και την ανασφάλεια και σε βεβαιώνω ότι όλα θα έρθουν πολύ καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες ώστε να καλυτερεύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που έχεις στην σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα διώξεις από πάνω σου καταστάσεις που σταματούν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου σήμερα απόφυγε οποιαδήποτε επένδυση και μην παρασυρθείς και κάνεις πολλά έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Σήμερα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μια σειρά μερικά θέματα που είναι αποδιοργανωμένα αυτή την περίοδο. Και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Άρχισε να υλοποιείς σχέδια του παρελθόντος και μη σταματάς πουθενά. Θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα σε ικανοποιήσουν αρκετά. Οι πλανήτες ευνοούν το ζώδιό σου για να πετύχεις ότι βάλεις στο μυαλό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα η ερωτική σου διάθεση θα είναι πολύ αυξημένη. Φρόντισε να την αξιοποιήσεις κατάλληλα για να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα που σου φέρνουν πίσω τα σχέδια σου και σταματούν την πορεία σου. Στα οικονομικά σου οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Φρόντισε τώρα που μέρα με την μέρα θα καλυτερεύουν τα οικονομικά σου να συμπεριφερθείς ανάλογα.

πηγη


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου