ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Τα 4 προϊόντα θα κρατήσουν το αμάξι σου σαν καινούργιο!

Αποτέλεσμα εικόνας για professional car cleaner
Αποτελεί απαραίτητο εργαλείο, σημαντική επένδυση αλλά και αχώριστο σύντροφο τόσο στην γεμάτη υποχρεώσεις καθημερινότητά σου όσο και στις ολιγοήμερες αποδράσεις σου από αυτήν......


Με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, είναι απόλυτα φυσιολογικό να θέλεις μόνο το καλύτερο για το αυτοκίνητό σου, τον ένα και μοναδικό έρωτα της ζωής σου, αν προτιμάς.

Ιδού λοιπόν τέσσερα προϊόντα που, μολονότι πιθανότατα αγνοείς, θα σε βοηθήσουν να το διατηρήσεις άκοπα για πάντα σαν καινούργιο.

Τα προϊόντα κεραμικής επίστρωσης για την προστασία του χρώματος


© Παρέχεται από: Attica Publications

Ξέχνα το κερί μιας και το μέλλον στην θωράκιση και -γιατί όχι;- στην ανάδειξη του χρώματος του αυτοκινήτου σου είναι η κρέμα κεραμικής επίστρωσης -ένα προϊόν που διεισδύει στους πόρους του χρώματος, γίνεται ένα σώμα με αυτό και προσφέρει τελικά ιδανική προστασία από παράγοντες όπως την ηλιακή ακτινοβολία,το ρετσίνι, τις κουτσουλιές των πουλιών (κι όμως...), τις ακραίες θερμοκρασίες, ακόμη και την όξινη βροχή.

Το αντηλιακό φιλμ για τα τζάμια


© Παρέχεται από: Attica Publications

Με αυτό θα προστατεύσεις όχι μόνο τον εαυτό σου και τους συνεπιβάτες σου αλλά και το εσωτερικό του αυτοκινήτου σου από τις βλαπτικές συνέπειες της υπεριώδους ηλιακής ακτινοβολίας.
Παρά τα όσα ενδεχομένως νομίζεις, η μεμβράνη αυτή δεν είναι ανάγκη να είναι σε σκούρα απόχρωση προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματική προστασία -«δουλίτσα» θα κάνει ακόμη κι αν είναι εντελώς άχρωμη. Μια γρήγορη έρευνα στην αγορά θα σου ανοίξει τα μάτια.
Η μεμβράνη προστασίας χρώματος

© Παρέχεται από: Attica Publications

Θέλεις να προφυλάξεις αποτελεσματικά το αυτοκίνητό σου από πετραδάκια, μυγάκια και γενικότερα από όλα εκείνα τα αντικείμενα που μπορούν να χαλάσουν το χρώμα του (και κατόπιν, τη διάθεσή σου) ενώ κυκλοφορείς στους «αθάνατους» ελληνικούς δρόμους; Αν ναι, τη λύση θα στη δώσει η ειδική διάφανη μεμβράνη πολυουρεθάνης: έχοντας πάχος λίγο μικρότερο από μια οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα, το συγκεκριμένο υλικό παρέχει προστασία χωρίς να «χαλάει» την εικόνα του αυτοκινήτου σου μιας και είναι σχεδόν αόρατο στο γυμνό μάτι.

Η εξωτερική μεμβράνη προστασίας για το παρμπριζ


© Παρέχεται από: Attica Publications

Πρόκειται για ένα διάφανο πλαστικό που λειτουργεί ουσιαστικά ως ένα είδος ασπίδας ενάντια σε κάθε πιθανή και απίθανη απειλή για το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σου, προστατεύοντάς το αποτελεσματικά ενάντια σε πέτρες, χαλίκια ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο θα μπορούσε να το θρυμματίσει σε χίλια κομμάτια. Τα μόνα αρνητικά; Η διάρκεια ζωής του εν λόγω προϊόντος στην περίπτωση που χρησιμοποιείς το αυτοκίνητό σου σε καθημερινή βάση δεν ξεπερνάει τον ένα χρόνο αλλά και το αρκετά «τσιμπημένο» κόστος εγκατάστασής του.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου