ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 26/3 έως 1/4 !

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Θα πρέπει να αρχίσεις να αποκτάς την χαμένη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σου αγαπητέ Κριέ και να αρχίζεις να αντιμετωπίζεις την ζωή με αρκετό χιούμορ. Με την Πανσέληνο .....
...... που γίνεται το Σάββατο στον Ζυγό κινήσου με τον τρόπο που ξέρεις εσύ και μην σε νοιάζει τι μπορεί να πουν οι άλλοι και πως θα αντιδράσουν. Σημασία έχεις να κάνεις αυτό που θέλεις εσύ.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και θα κάνεις συζητήσεις για να οργανώσεις καλύτερα την σχέση σου ώστε να περνάτε καλύτερα οι δυο σας. Η Αφροδίτη μέχρι την Παρασκευή στο ζώδιο σου σε ευνοεί και θα υπάρχει το ερωτικό και το ρομαντικό κλίμα για να περάσεις ακόμη καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου συνέχισε με τους ρυθμούς αυτούς που έχεις αυτή την περίοδο και να είναι σίγουρο ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία. Ο Ερμής από τον Αιγόκερω κάνει πολύ καλύτερη την επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν παρόλο που οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και ακόμη δεν μπορείς να δεις την διαφορά.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η εβδομάδα σου θα είναι αρκετά καλή σε σχέση με τις δραστηριότητες που έχεις αγαπητέ Ταύρε. Θα πρέπει να προσέξεις αρκετά τα οικογενειακά σου γιατί μπορεί να πεις λόγια που δεν τα έχεις σκεφτεί που θα φέρουν πολλά προβλήματα. Τις μέρες της εβδομάδας θα τις περάσεις έτσι ακριβώς όπως τις έχεις προγραμματίσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου συνεχίζεις και έχεις ερωτηματικά για την συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου για μερικά πράγματα. Φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και είναι σίγουρο ότι πολλές καταστάσεις θα φτιάξουν και θα ξεπεράσεις ότι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης που θα μπει το Σάββατο στο ζώδιο σου τίποτα δεν θα μπορέσει να σου αντισταθεί.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν και στρώνουν και μπορείς και υλοποιείς τα σχέδια σου. Το μέλλον της διαγράφετε πολύ θετικό. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν και νιώθεις καλύτερα. Φρόντισε αυτή την εβδομάδα να περιορίσεις τα έξοδα σου γιατί θα παρασυρθείς σε αγορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Με μια μικρή προσπάθεια που θα κάνεις για να προσαρμοστείς στους στόχους σου αγαπητέ Δίδυμε θα σου δώσει μεγαλύτερη δύναμη και αυτοπεποίθηση να μην παρεκκλίνεις από τα σχέδια σου. Ετοιμάσου να δεχτείς τις πολλές αλλαγές που θα έρθουν ώστε να κάνεις πραγματικότητα τα σχέδια που έχεις για το μέλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και τώρα θα αρχίσουν τα πράγματα να είναι πολύ καλύτερα. Φρόντισε να κάνεις μια πολύ καλή έκπληξη στο ταίρι σου και θα έχεις την ανάλογη ανταπόδοση. Το ερωτικό κλίμα θα κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα και θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι να ξέρεις ότι μπαίνεις σε ευνοϊκή περίοδο που θα κάνεις νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα τα πας πολύ καλά και ψάχνεις να βρεις λύσεις για κάποια θέματα που καθυστερούν. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και θα δεχτείς την βοήθεια τους. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θα είναι αρκετά καλά και μπορέσεις να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις. Απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Αυτή την εβδομάδα θα πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες για πολλά θέματα που σε αφορούν αγαπητέ Καρκίνε. Έχεις πάρα πολλές δυνατότητες και το Σάββατο που γίνεται η Πανσέληνος στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να μπορέσεις να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Κάποια οικογενειακά προβλήματα που είχες θα βρουν λύσεις μετά από την δική σου παρέμβαση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τον Κριό μέχρι την Παρασκευή σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για την σχέση σου. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσετε μέσα στον ερωτισμό και τον ρομαντισμό. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι πρέπει να κινηθείς άμεσα γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά και οι αποδώσεις που έχεις μπορούν να ξεπεράσουν κάποιες προβληματικές καταστάσεις που είχες την προηγούμενη περίοδο. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν που παρόλο αυτές τις μέρες θα παρασυρθείς και θα κάνεις πολλά έξοδα. Πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση και πρόγραμμα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά έντονη σε σχέση με τις δραστηριότητες που έχεις αγαπητέ Λέοντα. Μπορείς να ξεκαθαρίσεις πολλά οικογενειακά θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Σε βεβαιώνω ότι θα βρεις τις καλύτερες λύσεις. Απόφυγε να εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν σημασία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Από το Σάββατο που η Αφροδίτη θα μπει στον Ταύρο σε ευνοεί και θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αν ξεκολλήσεις και ξεχάσεις κάποιες καταστάσεις που σε στεναχώρησαν που έχουν γίνει και πέρασαν. Άλλωστε οι πλανήτες σου κάνουν τα σινιάλα τους για να περάσεις όσο το δυνατόν περισσότερο ερωτικά και ρομαντικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μια καινούργια γνωριμία θα δώσει ένα ευχάριστο χρώμα στην καθημερινότητά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα έχεις την επιτυχία που θέλεις. Μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις ώστε να μπορέσεις να συνεχίσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι προβληματικά και σε αγχώνουν αρκετά. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις λόγω του άγχους σου και να ξέρεις ότι το μέλλον θα είναι καλύτερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Αυτή την εβδομάδα πάρα πολλά σχέδια που έχεις προγραμματίσει αγαπητέ Παρθένε θα καθυστερήσουν και θα είσαι μέσα στα νεύρα. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έρθουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα σου δοθούν ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου να μιλήσεις και να λύσεις πολλές καταστάσεις που σε προβληματίζουν στην σχέση σου. Κάνε ευχάριστες εκπλήξεις στο ταίρι σου και να ξέρεις ότι οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους για να περάσεις πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι κάνε λίγο υπομονή και είναι σίγουρο ότι την επόμενη περίοδο θα βρεις αυτό το ταίρι που θα σε κάνει να έχεις πολύ ευτυχία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρέπει αυτή την περίοδο να δεις μερικά πράγματα στην δουλειά σου πιο χαλαρά. Τα έχεις φέρει όλα στα μέτρα σου και μπορείς από εδώ και πέρα και υλοποιείς τα σχέδια που είχες στο μυαλό σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εξορμήσεις και να κάνεις έξοδα γιατί πάλι θα αρχίσεις από εκεί που ξεκίνησες.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Με την Πανσέληνο που γίνεται το Σάββατο στο ζώδιο σου αγαπητέ Ζυγέ μπορείς να απορρίψεις παλιές τακτικές που είχες και να επιδοθείς σε καινούργια σενάρια που έχεις σκεφτεί και είναι σίγουρο ότι θα σε οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων σου. Δείξε μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε δικά σου άτομα γιατί θα ακούσεις παράπονα και δεν θα έχουν άδικο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις φέρει το ταίρι σου πολύ κοντά σου και μπορείς να συζητήσεις και να λύσεις πολλές καταστάσεις που σε προβληματίζουν στην σχέση σου εδώ και καιρό. Φρόντισε τώρα που σε ευνοεί η Αφροδίτη που θα είναι στον Κριό μέχρι την Παρασκευή να εξωτερικευτείς περισσότερο και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις πολύ καλά μαζί με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η Αφροδίτη είναι με το μέρος σου και θα φέρει ένα καινούργιο ξεκίνημα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φρόντισε αυτή την εβδομάδα να περάσεις χαλαρά στην δουλειά σου και μην τρώγεσαι συνέχεια να κάνεις και κάτι καινούργιο γιατί θα έχεις καθυστερήσεις. Μπορείς να μιλήσεις για κάποιες καινούργιες συμφωνίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να προσέχεις. Μην κάνεις σπατάλες και απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Την εβδομάδα αυτήν θα πρέπει ότι κίνηση κάνεις να την σκέφτεσαι πολύ καλά από πριν αγαπητέ Σκορπιέ. Οι πλανήτες θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές τους ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που καθυστερούσαν μέχρι σήμερα. Θα περάσεις πολύ καλά αν σταματήσεις να έχεις την αγωνία για να τα κάνεις όλα τέλεια.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Είσαι από τα ζώδια που πάντα κάνουν ευχάριστες εκπλήξεις. Αυτό θα κάνεις και αυτή την εβδομάδα στο ταίρι σου. Από το Σάββατο που θα μπει η Αφροδίτη στον Ταύρο από τον ερωτισμό σου και τον ρομαντισμό δεν το συζητώ έχεις μπόλικα από αυτά και θα κάνεις το ταίρι σου να πετάει από την ευτυχία. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι τώρα που θα μπει η Αφροδίτη στον Ταύρο θα έχεις την ευκαιρία να βρεις τον άνθρωπο που θα σε κάνει να χαρείς.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά αλλά εσύ έχεις άγχος γιατί θέλεις να κάνεις όλα τα πράγματα τέλεια. Πρέπει να χαλαρώσεις να δεις ότι οι συνθήκες είναι πολύ καλές και ότι οι βάσεις που έχεις βάλει στην δουλειά σου είναι γερές. Στα οικονομικά σου έχεις καταφέρει και έχεις ισορροπήσει και πολλές υποχρεώσεις που είχες και τις έχεις βάλει σε σειρά. Απόφυγε να παρασυρθείς σε σπατάλες αυτές τις μέρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η ένταση και η ενέργεια που θα έχεις αυτή την εβδομάδα θα είναι μοναδικές αγαπητέ Τοξότη. Μπορείς να λύσεις πολλές υποθέσεις που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό αλλά απόφυγε να νευριάζεις και να τα βάλεις με άλλα άτομα που μπορεί μερικές φορές να μην φταίνε σε τίποτε.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αρχίσεις να βλέπεις μερικές καταστάσεις στην σχέση σου με διαφορετικό μάτι και θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις προβλήματα που σε αγχώνουν. Οι ευκαιρίες που θα έρθουν και τα καλά γεγονότα θα φτάσουν τον ερωτισμό σου στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι με τις καλές επιρροές των πλανητών θα κάνεις την γνωριμία που ήθελες τόσο καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι βάσεις που έχεις βάλει στην δουλειά σου είναι πολύ καλές. Αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις συζητήσεις και να στρώσεις κατάλληλα το πεδίο ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για την πορεία της δουλειάς σου. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να προσέξεις αρκετά αυτή την εβδομάδα. Απόφυγε να κάνεις σπατάλες και να προσέξεις τις οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να κλείσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Αυτή την εβδομάδα κάποια κοινωνικά θέματα θα πάνε πολύ καλά αγαπητέ Αιγόκερε. Με την Πανσέληνο που γίνεται το Σάββατο στον Ζυγό πολύ καλοί φίλοι θα βρίσκονται κοντά σου για να μπορέσουν να σε υποστηρίξουν σε όλα αυτά που θα ζητήσεις. Οι πλανήτες είναι με το μέρος σου προχώρα μπροστά και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποια προβλήματα και καταστάσεις που σε απομάκρυναν από το ταίρι σου τώρα παίρνουν τέλος. Θα μπορέσεις να έρθεις περισσότερο κοντά του και να βρεις τις λύσεις που θα σου δώσουν την ευτυχία και την ικανοποίηση. Φρόντισε να οργανώσεις κάποια απόδραση με το ταίρι σου θα το κάνεις χαρούμενο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι κάνε λίγο υπομονή και σου εγγυώμαι ότι πολύ σύντομα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου πάει πολύ καλά και θέλεις να κάνεις και πάλι αλλαγές για να την κάνεις καλύτερη. Μπορείς να κάνεις τις επαφές που θέλεις αλλά σε κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν καλό θα είναι να τις σκεφτείς πολύ καλά. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις μέχρι τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Οι υποχρεώσεις και το πολύ τρέξιμο συνεχίζονται αγαπητέ Υδροχόε. Αλλά η διαφορά είναι ότι αυτή την περίοδο με ότι καταπιαστείς θα έχεις απόλυτη επιτυχία. Η καθημερινότητα σου θα γίνει καλύτερη και θα μπορέσεις να μιλήσεις και με φιλικά σου πρόσωπα που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Από το Σάββατο που η Αφροδίτη θα μπει στον Ταύρο δεν μπορεί να σου αντισταθεί κανείς αυτή την περίοδο. Θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και θα κάνεις συζητήσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια κοντά του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι κινήσου ανάλογα και είναι σίγουρο ότι θα βρεις το καλύτερο ταίρι που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου πολλά πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους και αρχίζεις και κάνεις κινήσεις για τα επόμενα σου βήματα. Απόφυγε να τα κάνεις όλα εσύ. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο. Θα πρέπει να περιορίσεις λίγο τις αγορές σου και τα πολλά έξοδα γιατί πολύ εύκολα αυτή την περίοδο θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η εβδομάδα σου θα κυλήσει αρκετά όμορφα αγαπητέ Ιχθύ. Η δυναμικότητα που θα έχεις θα σου δώσει όλα τα εφόδια για να ξεπεράσεις όλες τις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν μέχρι τώρα. Η κοινωνικότητα σου θα είναι αυξημένη και θα μπουν καινούργια άτομα στην ζωή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ευκαιρίες και τα καλά γεγονότα που θα έρθουν στην σχέση σου φωνάζουν να κάνεις το κλίμα ακόμη περισσότερο ερωτικό και ρομαντικό. Οι μέρες αυτής της εβδομάδας θα είναι πολύ καλές και θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι αυτή την περίοδο έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου μην μειώσεις τις προσπάθειες που κάνεις και είναι σίγουρο ότι θα φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που θέλεις. Προτάσεις που θα σου κάνουν θα είναι συμφέρουσες για εσένα. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει προσέχεις αρκετά τις κινήσεις που κάνεις γιατί θα έχεις αρκετά προβλήματα με έξοδα που θα παρουσιαστούν.

πηγη


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου