ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Μαρία Μαγδαληνή (Mary Magdalene)!



Άγιοι Τόποι, πρώτος αιώνας μ.Χ. Μια γυναίκα αφήνει το μικρό ψαροχώρι της και την παραδοσιακή οικογένεια πίσω της, για να γίνει ένα με .......
...... ένα νέο ριζοσπαστικό κίνημα. Αυτό ηγείται ένας χαρισματικός άντρας, ο Ιησούς ο Ναζωραίος, που υπόσχεται την αλλαγή στον κόσμο. Η Μαρία αναζητά έναν νέο τρόπο ζωής και μια αυθεντικότητα που της αρνείται η αυστηρή ιεραρχία των ημερών της. Καθώς φήμες εξαπλώνονται και ολοένα και περισσότεροι ακολουθούν το μήνυμα του Ιησού, το πνευματικό ταξίδι της Μαρίας της Μαγδαληνής την πηγαίνει στην καρδιά των γεγονότων και την οδηγεί στην πρωτεύουσα Ιερουσαλήμ, όπου πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με το πραγματικό πεπρωμένο του Ιησού και τη δική της θέση σε αυτό.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πεμ 22 Μαρ 2018
Διανομή: UIP
Χρώμα: Έγχρωμο
Ήχος: Dolby Digital
Γλώσσα: Αγγλικά
Θρησκευτική | 120'

- Συντελεστές :
Rooney Mara Ηθοποιός ....Μαρία Μαγδαληνή
Joaquin Phoenix Ηθοποιός ....Ιησούς Χριστός
Chiwetel Ejiofor Ηθοποιός ....Πέτρος
Tahar Rahim Ηθοποιός ....Ιούδας
Hadas Yaron Ηθοποιός ....Σάρα
Garth Davis Σκηνοθετης
Helen Edmundson Σεναριογράφος
Philippa Goslett Σεναριογράφος  



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου