ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Γιατί πρέπει να κοιμόμαστε με κάλτσες!

Γιατί πρέπει να κοιμόμαστε με κάλτσες

Το αν είναι σέξι να φοράει κανείς κάλτσες στο κρεβάτι, παίρνει σίγουρα αρνητική απάντηση. Όμως η επιστήμη απεφάνθη: όποιος τις φοράει πέφτοντας για ύπνο, όχι μόνο θα ......
...... κοιμάται καλύτερα, αλλά έχει περισσότερες πιθανότητες να κάνει και καλό σεξ!

Μελέτη του Ολλανδικού Ινστιτούτου Νευροεπιστημών (NIN), που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Physiology & Behavior, διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που φορούν κάλτσες στο κρεβάτι κοιμούνται γρηγορότερα.

Η θέρμανση των κρύων ποδιών προκαλεί αγγειοδιαστολή -διαστολή των αιμοφόρων αγγείων - γεγονός που δίνει σήμα στον εγκέφαλο ότι είναι ώρα για ύπνο. Αφού τα αιμοφόρα αγγεία διασταλούν σε χέρια και πόδια, η θερμότητα αναδιανέμεται σε όλο το σώμα το οποίο προετοιμάζεται για ύπνο.

Επιπλέον, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Groningen διαπίστωσαν ότι οι κάλτσες στο κρεβάτι βελτιώνουν θεαματικά τη σεξουαλική ζωή των ζευγαριών.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα όσες γυναίκες φορούν κάλτσες είναι πιθανότερο κατά 80% να φθάσουν σε οργασμό, ενώ όσες δεν τις φορούν έχουν μόλις 50% πιθανότητες.


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου