ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018

Πως μπορείτε να μάθετε τι ξέρει το Facebook για εσάς με 6 απλά βήματα (και ένα download)!Μετά τις αποκαλύψεις για το Facebook και τα προσωπικά μας δεδομένα, όλοι έχουμε αρχίσει να αναρωτιόμαστε πόσα ξέρει τελικά το Facebook για εμάς.....
Το NY Mag δημοσιεύει έναν πολύ εύκολο τρόπο για να μάθουμε με 6 απλά βήματα: 
1. Συνδεθείτε στο Facebook.
2. Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις (Settings) 
3. Στο τέλος θα βρείτε μια εντολή: Κατεβάστε ένα αντίγραφο των δεδομένων του Facebook (Download a copy of your Facebook data).
FACEBOOK
4. Συμπληρώστε στο πλαίσιο το email σας, αν χρειάζεται. 
5. Θα σας ζητηθεί να προσθέσετε ξανά τον κωδικό που χρησιμοποιείτε στο Facebook.
6. Τα δεδομένα τα έρθουν στο email σας. Ώρα να έχετε για διάβασμα...

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου