ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Τυφλή Αγάπη (Hikari ) !


Η Μιζάκο είναι μια παθιασμένη συγγραφέας εκδοχών ταινιών για ανθρώπους με προβλήματα όρασης. Κατά τη θέαση μιας ταινίας γνωρίζει .....
..... τον Μασάγια, έναν μεγαλύτερο της φωτογράφο που αργά-αργά χάνει την όραση του. Η Μιζάκο σύντομα ανακαλύπτει τις φωτογραφίες του Μασάγια, οι οποίες με έναν περίεργο τρόπο την πηγαίνουν στο παρελθόν της. Μαζί, μαθαίνουν να βλέπουν τον ακτινοβόλο κόσμο που ήταν αόρατος για τα μάτια της. 



Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πεμ 15 Μαρ 2018
Διανομή: AMA Films
Χρώμα: Έγχρωμο
Ήχος: Dolby Digital
Γλώσσα: Ιαπωνικά
Δραματική | 101'

- Συντελεστές :
Masatoshi Nagase Ηθοποιός ....Masaya Nakamori
Ayame Misaki Ηθοποιός ....Misako Ozaki
Tatsuya Fuji Ηθοποιός ....Kitabayashi/Juzo
Kazuko Shirakawa Ηθοποιός ....Yasuko Ozaki
  Misuzu Kanno Ηθοποιός ....Tomoko/Tokie
Naomi Kawase Σκηνοθετης
Naomi Kawase Σεναριογράφος  



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου