ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018

Καλπάζοντας με το όνειρο (The rider)!

Άλλοτε ανερχόμενο αστέρι στις αρένες του ροντέο, ο νεαρός καβαλάρης Μπράντι βρίσκεται αντιμέτωπος με τη ματαίωση όταν ένας σοβαρότατος τραυματισμός τον υποχρεώνει να μείνει μακριά από αυτό που αγαπά. Ελλείψει .....

.... εναλλακτικών ή επιθυμίας να ακολουθήσει διαφορετικό μονοπάτι από αυτό του καουμπόι, ο Μπράντι καλείται να επαναπροσδιορίσει τον εαυτό του.
Αποτέλεσμα εικόνας για Καλπάζοντας με το όνειρο (The rider)!

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πεμ 12 Απρ 2018
Διανομή: AMA Films
Χρώμα: Έγχρωμο
Ήχος: Dolby Digital
Γλώσσα: Αγγλικά
Δραματική | 104' |


- Συντελεστές :
  Brady Jandreau Ηθοποιός ....Brady Blackburn
  Cat Clifford Ηθοποιός ....Cat Clifford
  Lane Scott Ηθοποιός ....Lane Scott
  Lilly Jandreau Ηθοποιός ....Lilly Blackburn
  Tim Jandreau Ηθοποιός ....Wayne Blackburn
Chloe Zhao Σκηνοθετης
Chloe Zhao Σεναριογράφος
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!
                                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου