ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Δουνκέρκη (Dunkirk) !

Αποτέλεσμα εικόνας για fionn whitehead dunkirk poster

Αρχές του Β` Παγκοσμίου Πολέμου, Μάιος του 1940. Οι γερμανικές δυνάμεις πλησιάζουν στη Δουνκέρκη, ένα γαλλικό λιμάνι στη Μάγχη κοντά στα βελγικά σύνορα, Οι βρετανικές και .....
..... συμμαχικές δυνάμεις είναι αποκλεισμένες με την πλάτη στη θάλασσα και το πρόσωπο προς τον ισχυρότερο από αυτούς εχθρό που πλησιάζει. Τότε, το βρετανικό επιτελείο διατάζει την επιχείρηση Ντιναμό.


- Παραλειπόμενα:

Ο Christopher Nolan, για την πρώτη του ιστορική αλλά και πολεμική ταινία, αποφάσισε να γυρίσει το έργο με έναν συνδυασμό από 15/70mm IMAX φιλμ και κάμερα Super Panavision 65mm. Σκοπός του ήταν να πετύχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας. Μαζί, αντί για ψηφιακά, χρησιμοποίησε αληθινά πολεμικά πλοία για τις σκηνές ναυμαχίας.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πεμ 24 Αυγ 2017
Διανομή: Tanweer
Χρώμα: Έγχρωμο
Ήχος: DTS (Digital Theater Sound)
Γλώσσα: Αγγλικά - Γαλλικά - Γερμανικά
Προβάλλεται σε:  Λάρνακα  Λεμεσό  Λευκωσία  Πάφο
Πολεμική | 106'
Αποτέλεσμα εικόνας για harry styles dunkirk drowning
Συντελεστές :
Fionn Whitehead Ηθοποιός ....Tommy
Tom Glynn-Carney Ηθοποιός ....Peter
Jack Lowden Ηθοποιός ....Collins
Harry Styles Ηθοποιός ....Alex
Aneurin Barnard Ηθοποιός ....Gibson
Christopher Nolan Σκηνοθετης
Christopher Nolan Σεναριογράφος



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου