ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/9/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια προβλέψεις
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Η γενναιοδωρία και η εργατικότητα είναι από τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου. Σήμερα θα σε περιβάλλει η αρμονία και θα πετυχαίνεις αυτά που θέλεις. Οι ευκαιρίες θα έρχονται η μία μετά την άλλη. Μην τις αφήσεις να ......
....... περάσουν ανεκμετάλλευτες γιατί μπορείς να βρεις λύσεις για προβλήματα που έχεις μέχρι τώρα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα απόφυγε να κάνεις στην σχέση σου το δικό σου έτσι και μόνο για να σου περάσει γιατί σε προειδοποιώ θα έχεις εντάσεις με το ταίρι σου
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων καλό θα είναι να μην πάρεις αποφάσεις αμέσως. Στα οικονομικά σου πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος. Μην ανοίγεις καινούργια οικονομικά μέτωπα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Σήμερα θα γίνουν συζητήσεις που θα είναι αρκετά σημαντικές για σένα. Δώσε πολύ μεγάλη σημασία. Θα έχεις τέτοια δυναμικότητα που είναι η κατάλληλη στιγμή να τελειώνεις από πολλά προβλήματα του παρελθόντος. Φρόντισε να απομακρύνεις άτομα και καταστάσεις που μπορεί να σε κουράζουν και να σε προβληματίζουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα πρέπει οι απόψεις σου να είναι ακλόνητες στην σχέση σου ώστε να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις πράγματα που σε έχουν προβληματίσει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αλλαγές που θα γίνουν στον επαγγελματικό τομέα καλό θα είναι να προετοιμαστείς για να έχεις την επιτυχία που θέλεις. Κάνε σωστό προγραμματισμό σε σχέση με τα οικονομικά σου. Και απόφυγε τα έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Από σήμερα κάνε ένα πολύ καλό πρόγραμμα. Οργάνωσε τα πράγματα που θα κάνεις τις ερχόμενες μέρες. Πάρε αποφάσεις που θα σου δώσουν χαρά και ικανοποίηση και μην συνεχίσεις αν κάνεις τα ίδια λάθη. Η αισιοδοξία, η αυτοπεποίθηση και οι ηγετικές ικανότητές σου είναι στα ύψη τους. Χρησιμοποίησε την έντονη ενεργητικότητα που έχεις και είναι σίγουρο ότι για άλλη μια φορά θα πετύχεις αυτό που θέλεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και αν δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα τότε θα καλυτερεύσουν πολλές καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ότι και να κάνεις στον χώρο της δουλειάς σου πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα. Μην παρασυρθείς από δήθεν άτομα γιατί θα γίνουν λάθη. Στα οικονομικά μην προκαλείσαι από αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε έξοδα άσκοπα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Σήμερα απόφυγε να καταπιαστείς με θέματα που μπορούν να σε εκνευρίσουν και να σε αποσυντονίσουν από τους ρυθμούς σου. Φρόντισε να επικεντρωθείς στις υποχρεώσεις σου και βάλε τα πράγματα σε τάξη και η επιτυχία θα είναι δική σου. Η σημερινή ημέρα είναι η κατάλληλη για συζητήσεις με δικά σου άτομα. Πρέπει να φροντίσεις να τους δώσεις να καταλάβουν μέχρι που είναι τα όριά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα γίνουν κάποια ευχάριστα γεγονότα στην σχέση σου που δεν τα περίμενες και θα χαρείς και εσύ αλλά περισσότερο το ταίρι σου. Και για εσένα που ακόμη μονοπωλεί η μοναξιά την ζωή σου σε βεβαιώνω ότι η πλανήτες σε ευνοούν για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στα επαγγελματικά σου ασχολήσου με δικά σου θέματα και μην προσπαθείς να βοηθήσεις μόνο τους άλλους. Μπορείς να ζητήσεις την βοήθεια των συνεργατών σου. Στα οικονομικά πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση να την σκεφτείς πολύ καλά από πριν. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και για άσκοπες αγορές.

ΛΕΩΝ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Από σήμερα θα σκεφτείς να επιχειρήσεις σημαντικές αλλαγές σε θέματα που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά. Είσαι άτομο αρκετά υπεύθυνο και βλέπεις τις καταστάσεις με μεγάλη σοβαρότητα κι επιπλέον έχεις βάλει καλές βάσεις από το παρελθόν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης που είναι στο ζώδιο σου η μέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι τώρα που η Αφροδίτη σε ευνοεί κάνε τις κινήσεις σου για να έρθει η γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου η περίοδος είναι πολύ καλή για να συνεργαστείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει στασιμότητα και μερικές υποθέσεις δεν θα εξελίσσονται έτσι όπως τις θέλεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Σήμερα είναι η μέρα για αποφάσεις και ξεκαθαρίσματα που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και πολύ καιρό. Η περίοδος δεν είναι για καθυστερήσεις και αναβολές στις υποθέσεις σου γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Σήμερα φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με ρεαλισμό για να μπορέσεις να διακρίνεις με καθαρό βλέμμα τις λύσεις που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα φρόντισε να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου γιατί με τις τόσες δραστηριότητες που έχεις δεν μπορείς να χαρείς μερικά πράγματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην πάρεις αποφάσεις αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις σε κάτι που αφορά την δουλειά σου. Μην κρίνεις από την πρώτη στιγμή αν δεν εξετάσεις πρώτα τα πράγματα εις βάθος. Απόφυγε σήμερα να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και μην κάνεις καινούργια ανοίγματα αν δεν τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Οποιαδήποτε κίνηση σκοπεύεις να κάνεις σήμερα πρέπει να την έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν. Ευτυχώς, που έχεις από τη φύση σου μεγάλη διορατικότητα κι έτσι θα μπορέσεις να αποφύγεις τα διάφορα προβλήματα. Οι πολλές δραστηριότητες που έχεις θα σε αγχώσουν και θα σε προβληματίσουν πάρα πολύ.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις πολλές δυνατότητες και ταλέντο για να συμπαρασταθείς στο ταίρι σου και να το στηρίξεις ψυχολογικά στα προβλήματα που έχει αυτή την περίοδο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου σήμερα θα καταφέρεις πάρα πολλά. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά θα μπεις σε σκέψεις για το πως θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα τα οποία έχεις από το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Σήμερα θα έρθουν πολλές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες στο προσκήνιο και χρειάζονται μεγάλες δόσεις δυναμισμού για να τις ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μην δώσεις αναβολές. Και λόγω ζωδίου είσαι από τα άτομα που με ότι καταπιαστείς μπορείς και το φέρεις σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν θέλεις μπορείς να βγάλεις τον ρομαντισμό σου και τον ερωτισμό σου. Τώρα που είναι η Αφροδίτη στον Λέοντα μπορείς να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Εσύ που ακόμη ταίρι δεν έχεις βρει τίποτα στην ζωή σου η Αφροδίτη θα αυξήσει τόσο πολύ την γοητεία σου που θα έρθει και η γνωριμία που ψάχνεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε σήμερα στην δουλειά σου να δημιουργήσεις αντιπαλότητες σε σχέση με συνεργάτες από το πολύ άγχος που θα έχεις. Στα οικονομικά φρόντισε να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις ειδικότερα με θέματα νόμου ή ακίνητης περιουσίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Σήμερα φρόντισε να βάλεις τα δυνατά σου και όλα θα πάνε καλά μια για την διεκπεραίωση των εκκρεμοτήτων σου και την πραγματοποίηση των στόχων σου. Καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για να βελτιώσεις τις προβληματικές καταστάσεις. Τώρα που το διάστημα είναι πλανητικά ευνοϊκό φρόντισε να αρπάξεις οποιαδήποτε ευκαιρία σου παρουσιαστεί.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι σκόπιμοι ελιγμοί που θα κάνεις σήμερα θα σου δώσουν την ευκαιρία να αλλάξεις πορεία στις άσχημες καταστάσεις στην σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα έχεις έντονο άγχος για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και θα θέλεις να κάνεις και αλλαγές. Σε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν καλό θα είναι να έχεις πολύ μεγάλη επιφύλαξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Σήμερα οι φιλοδοξίες που θα έχεις θα είναι μεγάλες. Θα ασχοληθείς με πάρα πολλά πράγματα και θα καλύψεις κάποιες από τις υποχρεώσεις σου που μέχρι τώρα σε άγχωναν. Η συμβουλή της ημέρας: Μην μπλεχτείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις που μπορεί να σε εκθέσουν στο μέλλον. Προχώρα στο δικό σου πρόγραμμα και θα δεις ότι όλα θα είναι μια χαρά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά. Καλό θα είναι για να μπορέσεις να ισορροπήσεις μερικά να συζητήσεις με το ταίρι σου και θα δεις ότι θα βρεις τις καλύτερες λύσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στην δουλειά σου αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Θα μπορέσεις και θα τα ξεπεράσεις όλα με πολύ ευκολία. Στα οικονομικά σου θέματα που καθυστερούν να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίζουν να βρίσκουν καλές λύσεις. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Η σημερινή ημέρα όσο διαρκεί, θα έχεις μια κάποια μεγαλύτερη εύνοια και «προστασία». Προσπάθησε να επωφεληθείς από τα όποια θετικά των άλλων γύρω σου. Ιδέες, ηθική ή πρακτική βοήθεια, εμπειρία και συμβουλές μπορεί να παίξουν θετικό ρόλο στα δικά σου θέματα. Ξεμπέρδεψε κάθε είδους ασάφειες, κλείσε εκκρεμότητες όπου υπάρχουν και προσπάθησε να υλοποιήσεις τα σχέδια που θέλεις να τα κάνεις εδώ και πολύ καιρό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ξέχασε καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στην σχέση σου. Θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Θα σου δοθούν ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες (τώρα που ο Άρης είναι στον Λέοντα)για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα πράγματα είναι πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες ή να κάνεις αλλαγές που θα φέρουν την επιτυχία που θέλεις. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας αλλά και θέματα νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και θα δεις πολλές καταστάσεις με θετικότητα. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και δεν θα σου πάρει και πολύ για να τελειώνεις από πολλές εκκρεμείς υποχρεώσεις που έχεις από το παρελθόν. Μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον και μάλιστα αυτά τα σχέδια θα μπορέσεις να τα υλοποιήσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά περιθώρια για λάθη μειώνονται σήμερα στην σχέση σου και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Την δουλειά σου την έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα που θα φέρουν μεγάλη επιτυχία στο μέλλον. Στα οικονομικά σου μην κάνεις άσκοπα έξοδα και μην παίρνεις αποφάσεις αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν.

πηγη

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου