ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/8/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια προβλέψεις
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα πρέπει ότι κάνεις να το υπολογίζεις πολύ καλά γιατί προβλέπεται να γίνουν κάποια λάθη. Μπορείς να αλλάξεις κάποια πράγματα αλλά όχι με βιασύνη. Η διάθεσή σου μάλιστα θα είναι αρκετά καλή για να μπορέσεις να ....
......  δρομολογήσεις τις όποιες εκκρεμότητες  που έχεις, αποφασιστικά και σίγουρα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσεις για κάποια προβλήματα που μπορεί να περνάει αυτή την περίοδο. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι μην κάθεσαι καθόλου τώρα που είναι ο η Αφροδίτη στον Λέοντα γιατί μπορεί να κάνεις γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δυναμικότητα που θα έχεις στην δουλειά σου θα είναι μεγάλη και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό. Πολλά απρόοπτα έξοδα θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η διάθεση και οι συναισθηματικές σου επιθυμίες γίνονται απόλυτη προτεραιότητα στην ιεραρχία των καθημερινών σου υποχρεώσεων. Ίσως το ενδιαφέρον σου να είναι περισσότερο στραμμένο στο να εκπληρώσεις κάποια σχέδια ή να θέσεις τις βάσεις για την επιτυχία κάποιων παλαιότερων στόχων.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις μια πολύ καλή μέρα μαζί με το ταίρι σου αν μειώσεις τον εκνευρισμό και την ένταση που έχεις με άλλα θέματα που σε απασχολούν. Και αν ακόμη η μοναξιά υπάρχει στην ζωή σου αυτή την περίοδο με την Αφροδίτη στον Λέοντα οι δημόσιες σχέσεις που κάνεις θα φέρουν και την κατάλληλη γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου δεν έχεις κανένα πρόβλημα και μπορείς να αρχίζεις να υλοποιείς τα σχέδια που ήταν σε στασιμότητα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Κάποια σχέδια που έχεις μπορεί να μην γίνονται έτσι όπως τα θέλεις αλλά μην το βάζεις κάτω. Μπορείς πάντα και τα φέρνεις εις πέρας μια χαρά. Σε αναταραχές και εντάσεις που μπορεί να προκύψουν καλό θα ήταν να κρατήσεις μια ουδέτερη στάση. Με πολύ χαμηλούς τόνους και με πολύ μεγάλη επιμονή μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ενοχές που έχεις για το πόσο προσφέρεις στην σχέση που έχεις παίρνουν τέλος αφού μπαίνεις σε περίοδο που θα είναι καλή για την σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο στην δουλειά σου για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κινηθείς με πολύ προσοχή γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα χωρίς να καταλάβεις ότι μπορεί να έχεις πρόβλημα αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο συναισθηματισμός, η φαντασία και η διαίσθησή σου βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα αυτή την περίοδο. Πράγματα και πρόσωπα που ήταν κάποτε αδιάφορα για σένα τώρα θα αποκτήσουν σημασία και ενδιαφέρον. Η επιθυμία σου για κάθε είδους διασκέδαση θα είναι κάπως έντονη και θα σε κάνει να παραμελείς εσκεμμένα τις καθημερινές σου υποχρεώσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις έντονο ερωτισμό σήμερα και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Φρόντισε να του κάνεις κάποια μικρή έκπληξη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου απόφυγε να κάνεις συνεργασίες αλλά μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Συνεχίζεις και κάνεις προσπάθειες για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σήμερα θα κινείσαι δυναμικά χωρίς όμως να ξεχνάς και τους στόχους που έχεις βάλει. Αυτή την περίοδο θα διαισθάνεσαι κάποια προβλήματα που μπορεί να προκύψουν και έτσι τα προλαβαίνεις και δίνεις τις καλύτερες λύσεις. Η δημιουργικότητα σου θα είναι στα ύψη της. Και αυτή την περίοδο θα καταφέρεις πάρα πολλά σε όλα αυτά τα ζητήματα που σε απασχολούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες στην σχέση σου μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις πολύ καλά. Και εσύ που ακόμη ψάχνεις να βρεις ταίρι σε βεβαιώνω ότι δεν θα αργήσει να έρθει η γνωριμία που θα σε κάνει να χαρείς.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις στην δουλειά σου και είναι σε στασιμότητα και σε αγχώνουν αρκετά. Καινούργιες συνεργασίες ή αλλαγές ευνοούνται. Στα οικονομικά σου έχεις βγει αρκετά εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ σύνεση και μην κάνεις καμία παρορμητική κίνηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ξεκινάει μια ημέρα πολύ εποικοδομητική σε ότι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με κάποιες εκκρεμότητες που έχεις με άτομα της οικογένειας. Περιόρισε το άγχος και την ένταση που έχεις για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μία σειρά. Κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις στον χώρο του σπιτιού σου μπορείς να τις ξεκινήσεις αμέσως.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα είναι πολύ καλή σήμερα. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί να λύσεις προβληματικά θέματα που σε απασχολούν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να κάνεις πάρα πολλά στην δουλειά σου και θα έχεις και πολλές ιδέες που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις αρκεί να μην αγχώνεσαι. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις αρκετά. Μέτρησε ότι κάνεις για να μπορείς να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Σήμερα για να προχωρήσεις δυναμικά και να πετύχεις αυτά που θέλεις πρέπει να διατηρήσεις την σταθερότητά σου, να προσδιορίσεις τη θέση σου σε σχέση με τους άλλους αποφεύγοντας τις υπερβολικές κινήσεις, να ξεκουραστείς και να αποφορτίσεις το νευρικό σου σύστημα. Έτσι θα μπορέσεις να καταφέρεις όλα αυτά που θέλεις με πολύ επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις συζητήσεις και επαφές με το ταίρι σου. Τα πράγματα θα πάνε καλά και θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και γίνουν λάθη που μπορεί να σε εκθέσουν. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και θα βάλεις σε σειρά και τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Μην αφήσεις καταστάσεις του παρελθόντος να σε βάζουν σε σκέψεις. Μπορείς να τα συζητήσεις και με δικά σου άτομα. Έχεις πάρα πολλές δυνατότητες και πρέπει να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Θα σου παρουσιαστούν πολύ καλές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς γιατί θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο της καθημερινότητας.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τον Λέοντα σου δίνει πολύ ερωτισμό και κάνεις το ταίρι σου και περνάει πολύ καλά μαζί σου. Και αν ακόμη δεν έχει βρει ταίρι η Αφροδίτη ανεβάζει την γοητεία σου και ξαφνικά θα κάνεις καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου σήμερα πρέπει να προσέχεις σε ότι αφορά θέματα μελλοντικά. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία γιατί έχεις αρκετές υποχρεώσεις από παλιά που πρέπει να τακτοποιήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Πολλές υποχρεώσεις παρουσιάζονται και εσύ δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις εύκολα σε όλα. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι γιατί αλλιώς δεν θα αποφύγεις το άγχος. Άλλωστε μπορείς και πετυχαίνεις αυτό που θέλεις κι έχεις μεγάλες δόσεις δυναμικότητας. Είσαι ένα βήμα πιο κοντά για να πετύχεις τους στόχους σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να προσέχεις σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου. Μπορεί να προκληθούν αντιπαραθέσεις χωρίς να το καταλάβεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στην δουλειά σου και θα έχεις και την υποστήριξη των συνεργατών σου. Στα οικονομικά σου θα έχεις ανοδική πορεία. Μπορείς να κινηθείς καλά αρκεί να κάνεις σωστές επιλογές και να μην παρασυρθείς σε έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Πρέπει να έχεις ψυχραιμία αυτή την περίοδο για να αντιμετωπίσεις οικογενειακές και φιλικές καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές αυτό το διάστημα. Κοίτα να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου και θα πετύχεις την αναγνώριση που θέλεις. Άλλαξε πολλές από τις πεποιθήσεις σου και κάνε τα απαραίτητα βήματα προκειμένου να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει εδώ και πολύ καιρό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα πρόσφερε στο ταίρι σου με έργα και όχι με λόγια. Θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες να του δώσεις αυτά που αναζητάει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου σήμερα ξεκινάς με συζητήσεις και σχέδια και θα μπορέσεις προβλήματα που είχες πριν να τα λύσεις με πολύ εύκολο τρόπο. Στα οικονομικά σου φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο για να μην βγεις έξω από το πρόγραμμά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Πρέπει να οπλιστείς με υπομονή στις σχέσεις που αφορούν με ανθρώπους που συμβιώνεις ή εξαρτώνται από εσένα. Η διάθεσή σου να βοηθήσεις έφερε κοντά σου άτομα που σε κουράζουν. Η καθημερινότητα δεν θα είναι τόσο ευχάριστη, αλλά είναι σημαντικό να κάνεις υπομονή και να μάθεις να λες επιτέλους «όχι» στα βάρη που αναλαμβάνεις μόνο και μόνο από ενθουσιασμό. Επίσης, τώρα ίσως καταλάβεις το ανώφελο της προσφοράς σου ή κάποιας θυσίας σου. Προσπάθησε να αλλάξεις μερικά πράγματα ώστε να είναι η καθημερινότητα σου πιο ήρεμη και εποικοδομητική.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν στην σχέση και να μιλήσεις για την πορεία της.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχετε από το παρελθόν. Σχέδια αλλά και αλλαγές στην εργασία σου ευνοούνται αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου και να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Σήμερα μην πιέζεσαι και μη φορτώνεσαι περισσότερες ευθύνες χωρίς να έχεις τακτοποιήσει προηγουμένως τις υπάρχουσες εκκρεμότητες σου. Βάλε κάποιο εύλογο πρόγραμμα και μη σε πιάνουν οι φόβοι σου ότι δεν θα προλάβεις κάτι. Έχεις πολλές δυνατότητες και τα ταλέντα σου θα σε οδηγήσουν κατευθείαν προς την επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για κάποιες καταστάσεις πριν ακόμη συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν μιλήσεις μαζί του θα αλλάξεις απόψεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σου πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα για να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου. Θα έχεις έντονο άγχος για οφειλές οικονομικές και για προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να προγραμματιστείς.

πηγη

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου