ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/8/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια προβλέψεις
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Έχεις μπει σε περίοδο που οι θετικές αλλαγές σε καταπλήττουν και πολλές καταστάσεις στην ζωή σου πηγαίνουν πολύ καλά. Χρειάζεται λίγο ψυχραιμία και μην αγχώνεσαι για να τακτοποιήσεις τυχόν εκκρεμότητες που έχεις. Μην κινηθείς βιαστικά και .......
........ προπάντων πριν πράξεις οτιδήποτε να το σκεφτείς αρκετά βαθιά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές έχεις την ανάγκη να πεις πάρα πολλά για αυτά που νιώθεις για το ταίρι σου. Κάντο γιατί αυτό θα ισορροπήσει την σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φρόντισε σήμερα να συνεργαστείς με τους άλλους για να λύσεις κάποια θέματα στην δουλειά σου που είναι προβληματικά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν μια ισορροπία. Απόφυγε σήμερα τα πολλά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε πνίγουν κι εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Ζήτα και τη συμβουλή κάποιου δικού σου ατόμου. Θα επικρατήσει μεγάλος προβληματισμός για κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα. Συνιστώ ψυχραιμία και όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις κάποια προβλήματα στην σχέση σου που σε φέρνουν σε αδιέξοδο. Έχεις πολύ εξυπνάδα που μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις θέματα που σε προβληματίζουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις πολύ όρεξη για να κάνεις αλλαγές στην δουλειά σου ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά μέρα που θα έχεις αρκετά έξοδα. Απόφυγε περιττές σπατάλες και φροντίστε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα σήμερα. Πρέπει να βάλεις τις προτεραιότητές σου για το τι θέλεις να τελειώνεις πρώτα κι έτσι δεν θα αγχωθείς. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές. Αρχίζεις και καταλαβαίνεις τον τρόπο που σκέπτονται πολλά άτομα από τον περίγυρό και τι ζητάνε πραγματικά από σένα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου και η συμπαράσταση του θα σε βοηθήσουν πολύ αυτή την περίοδο που είσαι σε κατάσταση άγχους και έντασης.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλές καταστάσεις στην δουλειά σου που σε προβλημάτιζαν τώρα θα δεις ότι θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά συνεχίζεις στο ίδιο τέμπο να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Κάνε σωστό πρόγραμμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Μπορεί αυτό το διάστημα να αισθάνεσαι ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν ενώ εσύ συνεχίζεις και κάνεις πολλές προσπάθειες. Σήμερα κοίτα να συμπεριφερθείς ψύχραιμα λογικά και να μην αγχωθείς. Και πάνω από όλα αν γίνει κάτι, σου συνιστώ να το ξανασκεφθείς πολλές φορές πριν αρχίσεις να κάνεις κινήσεις που δεν πρέπει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και σου εγγυώμαι ότι θα περάσεις πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στην δουλειά σου και θα δεις και καλά γεγονότα σε θέματα που θέλεις να τελειώνεις και είναι στάσιμα. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και ισορροπούν αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα ανοίγματα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Από σήμερα φρόντισε να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να επεξεργαστείς στο μυαλό σου τις ιδανικότερες λύσεις στα ζητήματα σου. Χωρίς άγχος, χωρίς βιασύνη, απερίσπαστα και χωρίς επηρεασμό από αμφίβολα άτομα. Ζητήματα οικογενειακά και ξεκαθαρίσματα παρελθοντικών καταστάσεων μπορείς να τα κάνεις σήμερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου ώστε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα έχεις πολύ δυναμισμό και πολλές ιδέες για καλύτερο μέλλον στην εργασία σου. Στα οικονομικά σου σήμερα δεν θα τα πας άσχημα. Θα κλείσεις και οικονομικές συμφωνίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! Σήμερα η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα έχουν τον κυρίαρχο λόγο. Καλύτερα να αποφύγεις καινούργια ξεκινήματα, αν δεν έχεις τελειώσει ήδη με υπάρχοντα θέματα που σε αφορούν. Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον αλλά και με εκκρεμή θέματα του παρελθόντος που μέχρι τώρα σε κουράζουν και ανακόπτουν την ανοδική πορεία σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα αρκεί να το δώσεις να το καταλάβει και το ταίρι σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι φρόντισε να ξέρεις ότι πολύ σύντομα σε περιμένουν ευχάριστα γεγονότα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φρόντισε σήμερα να κάνεις προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν το παρελθόν των επαγγελματικών σου. Μην κάνεις καμιά οικονομική συναλλαγή σήμερα που έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά αρχίζουν σιγά – σιγά και ισορροπούν.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε θέματα του παρελθόντος που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα διεκπεραιώσεις. Οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Πρέπει να προετοιμαστείς γιατί θα έρθουν πολύ θετικές αλλαγές στην ζωή σου. Απόφυγε να εμπλακείς σε θέματα που δεν σε αφορούν γιατί θα σε φθείρουν ψυχικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου σήμερα θα είναι καλή. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα σε προικίσει με περισσότερο ερωτισμό που θα κάνει το ταίρι σου πολύ χαρούμενο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα έχεις φέρει σε καλή σειρά τα πράγματα στην δουλειά σου αλλά χρειάζεται ακόμη να κάνεις κάποιες κινήσεις για να σταθεροποιήσεις καταστάσεις. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και όλα θα πάνε όπως τα θέλεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Από σήμερα πολλά πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά γεγονός που σου προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση. Μπαίνεις σε μια περίοδο που θα αρχίσεις να βλέπεις πολλά πράγματα από την θετική τους πλευρά και θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα για να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές στην ζωή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Και αν δεν έχεις ταίρι να ξέρεις ότι η παρούσα περίοδος σε ευνοεί να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στην δουλειά σου θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και η ευστροφία σου θα σε κάνει να πετύχεις τους στόχους σου πολύ εύκολα. Τα έξοδα στα οικονομικά σου θα συνεχίζονται. Τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις και τα έσοδα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Σήμερα πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες, για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους που θέλεις. Θα αντιμετωπίσεις μεγάλο ανταγωνισμό, για αυτό πρέπει να έχεις προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο. Μην ξεφύγεις καθόλου από το πρόγραμμα που έχεις βάλει και σε βεβαιώνω ότι με ότι καταπιαστείς θα μπορέσεις να το καταφέρεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα φρόντισε να διώξεις αμφιβολίες και κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα κράτησε χαμηλούς τόνους στην δουλειά σου και μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση για να τελειώνεις μερικά πράγματα πιο γρήγορα. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για τα οικονομικά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με γραφειοκρατικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν θα είναι πολλές. Ο Δίας από τον Κριό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές. Πρέπει με σύνεση και προγραμματισμό να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και τι σε συμφέρει. Μπορείς να διακρίνεις ποια άτομα είναι αυτά που πραγματικά μπορείς να τα εμπιστευτείς. Κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου και το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι θα τα πετύχεις όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ταίρι σου δεν ξέρει τι θέλεις και τι ζητάς. Φρόντισε να του δώσεις να καταλάβει και να εξωτερικευτείς περισσότερο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα στην δουλειά σου αρκεί να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα για να λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν ακόμη. Θέλεις να αυξήσεις και άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις και θα έχεις επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Αυτή είναι μια περίοδος έντασης, την οποία θα βιώσεις πιο πολύ μέσα από συγγενικές και φιλικές σχέσεις. Λάθη του χθες αλλά και μια κρίση που υπήρχε υπόγεια και δεν την έχεις αντιληφθεί θα εμφανιστούν τώρα. Οι κοινωνικές σου επαφές θα σε απασχολήσουν έντονα. Καλό είναι να αποφύγεις αντιπαραθέσεις αυτό το διάστημα. Επίσης δεν είναι καιρός για σημαντικές αποφάσεις όσον αφορά υποθέσεις που αφορούν μακροπρόθεσμα πράγματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις όλα αυτά τα θέματα που μπορεί να σε στεναχωρούν ακόμη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι σε αρκετά καλά επίπεδα η δουλειά σου αλλά θα σε συμβούλευα σήμερα να μην κάνεις καμία αλλαγή και μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά καλό θα είναι σήμερα να αποφύγεις να κλείσεις βιαστικές συμφωνίες.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Θέλεις να κάνεις πάρα πολλές αλλαγές. Πρέπει όμως να μην κάνεις βιαστικά βήματα γιατί μπορεί να γίνουν λάθη που μετά δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Σήμερα θα νιώσεις καλύτερα και θα αναθεωρήσεις κάποια θέματα που αφορούν εσένα και το στενό σου περιβάλλον. Επιβάλλεται να κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα για να λύσεις προβλήματα που μπορεί να έχεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο σήμερα στην σχέση σου. Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου σήμερα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια θέματα που ακόμη δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Στα οικονομικά σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά έσοδα στο μέλλον.

πηγη

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου