ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια προβλέψεις
Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από   13/8/17 έως  19/8/17
ΚΡΙΟΣ
Η ενέργειά σου είναι πολύ δυνατή γιατί είσαι συνέχεια σε δράση. Προσπαθείς και κάνεις τα πάντα για να βρίσκεσαι διαρκώς στο προσκήνιο και να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αναζητώντας πράγματα καινούργια και διαφορετικά. Κυρίως αν έχεις ......
...... γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα κινηθείς με στόχο την επιβεβαίωση και τη δημιουργία. Από την άλλη, επειδή βρίσκεις καταφύγιο σε οικογενειακές στιγμές φροντίζοντας και βοηθώντας τα δικά σου άτομα, η θάλασσα και γενικά η ηρεμία θα είναι μια μεγάλη σου ανάγκη για να ξεφορτώνεσαι τα διάφορα που σε βαραίνουν.
Μερικές φορές, όταν πρόκειται να δράσεις, βάζεις στην άκρη τη λογική, αλλά τώρα θα τη χρησιμοποιήσεις περισσότερο γιατί καταλαβαίνεις πιο εύκολα το συμφέρον σου. Το καλό είναι πως όταν βρίσκεις την ευκαιρία, θα διασκεδάζεις και μαζί με εσένα θα περνάνε καλά και οι υπόλοιποι γιατί θα είσαι η κινητήρια δύναμη.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αφού θα είσαι το επίκεντρο, ακόμα κι αν δεν κάνεις τίποτα ιδιαίτερο, εκμεταλλεύσου το για να βγεις μπροστά δημιουργώντας από το πιο μικρό μέχρι και το πιο μεγάλο.

ΤΑΥΡΟΣ
Βρίσκεσαι πολιορκημένος/η από μια πολύ δραστική ενέργεια που σε ωθεί να ψάξεις το κομμάτι της μοναδικότητάς σου. Νιώθεις ότι κάτι το διαφορετικό σε πολιορκεί συνέχεια και σε βομβαρδίζει προκειμένου να ξεφύγεις από τα όριά σου. Αυτή η κατάσταση δεν είναι μεν εύκολη, αλλά είναι μονόδρομος για σένα και για τους ανθρώπους που είναι γύρω σου, αφού όλα γίνονται για κάποιο σκοπό. Μέσα στο σπίτι σου, κάνεις αλλαγές και επειδή επιθυμείς να ξεκόψεις τελείως από μια μίζερη και παλιά τακτική πιθανόν να το γεμίσεις με καινούργια πράγματα, που φυσικά θα έχουν και κάποια αξία. Θα κινηθείς βέβαια ανάλογα με το βαλάντιο σου, όμως θα κάνεις και κάποιες υπερβολές.
Το θέμα ενός παιδιού θα είναι μια εύκολη υπόθεση για σένα, αν δεν το δεις εγωιστικά. Θα είναι πολύ πιο αποτελεσματικό να σκεφτείς ότι είσαι εκεί για να προστατεύεις και να φροντίζεις ακόμα και κάποιες ιδιαίτερες καταστάσεις. Οι συνθήκες πάντως αλλάζουν τελείως και είναι στο χέρι σου πως θα τις χρησιμοποιήσεις. Εμπειρίες που αφορούν οτιδήποτε έχει να κάνει με τυχερά παιχνίδια, διασκέδαση, ξεγνοιασιά ή με δημιουργικότητα θα είναι για σένα πολύ ωφέλιμες.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βάλε πάνω από όλα σχέσεις και καταστάσεις που έχουν για σένα διαχρονική αξία. Α κινηθείς με αυτόν το γνώμονα, θα πετύχεις ισορροπίες στην ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ανανεώνεσαι και ανακαλύπτεις τις ψυχικές σου δυνάμεις γιατί έχεις το χρόνο να ασχοληθείς με το τι λες και αν πείθεις εύκολα. Και επειδή βλέπεις ότι έχεις κοινό που μπορεί εύκολα να σε ακολουθεί, θα νιώσεις ότι έχεις το πάνω χέρι σε θέματα επικοινωνίας. Επίσης, μπορεί να εκμεταλλευτείς την επικοινωνιακή σου "ρέντα" σε μια ιδιαίτερη δουλειά που θέλεις να ξεχωρίσεις με τα προσόντα και τις γνώσεις σου. Και έτσι χωρίς να το καταλάβεις θα βρεθείς στο επίκεντρο.
Ένα ταξίδι, που εδώ και καιρό ήθελες να γίνει με συντροφιά, φίλους ή συγγενικά πρόσωπα, εύκολα θα μπορείς να το συνδυάσεις με επαγγελματικές κινήσεις. Η οικογένεια και ένα ακίνητο μπορεί να σε απασχολήσουν, αλλά με μια καλή συμφωνία και κυρίως με πολύ λογική συζήτηση θα καταφέρεις να εξισορροπήσεις ακόμα και ορισμένες δύσκολες καταστάσεις.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η μοναδικότητα των στιγμών που θα βιώνεις στην καθημερινότητά σου θα σου προσφέρει καλύτερο και πιο σταθερό επίπεδο επικοινωνίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα καταφέρει να σε ηρεμήσει και η ενέργεια που θα υπάρχει γύρω σου θα σε φέρει σε μια γαλήνια και ήρεμη κατάσταση. Θα δεις τη ζωή σου μέσα από μια προοπτική πολύ καλύτερη και γενικά η συμπεριφορά σου θα είναι πολύ διακριτική και ιδιαίτερη. Με τη βοήθεια και τη στήριξη της οικογένειάς σου θα κάνεις βήματα που πιθανόν να απέφευγες εδώ και πολύ καιρό. Τώρα θα βρεις την ευκαιρία να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα σου γιατί θα έχεις «πλάτες» και αυτό σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια.
Θα δοκιμάσεις, πάντως, να κάνεις κάτι διαφορετικό και σίγουρα θα το καταφέρεις γιατί θα έχεις μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου, θα βιώνεις στιγμές που θα πρέπει να εξωραΐσεις και να δικαιολογήσεις συμπεριφορές των συνεργατών ή του/της συντρόφου σου οι οποίες σου φαίνονται υπερβολικές ή και απόλυτα φιλόδοξες. Καλύτερα να παραμείνεις όσο μπορείς παρατηρητής/α, ώστε να αντιληφθείς πιο εύκολα την πραγματικότητα αλλά και την δράση σου. Ο Καρκίνος είναι κυρίως το ζώδιο που σε υποχρεώνει σε μεγάλες αλλαγές.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Έχεις τη διορατικότητα και βλέπεις μπροστά σου πράγματα τα οποία σου είναι δύσκολο να διορθώσεις. Για αυτό μείνε στην παρατήρηση έως ότου πάρεις απόφαση για δράση.

ΛΕΩΝ
Βρίσκεσαι στη φάση που έχεις εξαντλήσει όλα τα περιθώρια σε όλους τους τομείς, προκειμένου να μη βιώσεις απόρριψη και τώρα περιμένεις τα πράγματα να γίνουν όπως θέλεις εσύ. Ο Άρης που βρίσκεται ακόμα στο ζώδιο σου σε ενεργοποιεί και σε κάνει να βγαίνεις στο προσκήνιο με πολύ δυναμικό τρόπο. Για αυτό θα βιώσεις έντονα συναισθήματα αλλά και εντάσεις στο περιβάλλον σου. Η κοινωνική σου ζωή θα είναι για ένα διάστημα εστιασμένη κατά κύριο λόγο σε θέματα οικογένειας και συναισθηματικών υποθέσεων. Μόνο που όλα θα γίνουν με έναν καταπιεστικό τρόπο, που θα σε κάνει να ζήσεις μια πραγματικότητα η οποία θα είναι μεν αληθινή αλλά σε δυσκολεύει, γιατί ψάχνεις να βρεις ανταπόκριση.
Η πιο σημαντική αλήθεια είναι ότι πρέπει να τα βρεις απόλυτα με τον εαυτό σου και να μην περιμένεις να σε δοξάσουν ή να σε αποδεχτούν 100%. Μερικές φορές ο δρόμος είναι μοναχικός αλλά θα τον ακολουθήσεις, γιατί στην τωρινή φάση είναι και αναγκαίο και συμφέρον για σένα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε πολλές καταστάσεις και επειδή δεν νιώθεις να είσαι εκτός παιχνιδιού, έχεις κάπως έχεις ηρεμήσει και βιώνεις όμορφες στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις ηρεμήσει γενικά, αφού ο Ερμής είναι στο ζώδιό σου, αλλά από τις 13 του μηνός θα γυρίσει ανάδρομος. Με την ανάδρομη πορεία του θα σε «υποχρεώσει» να εντρυφήσεις σε μια διαφορετική αλλά αληθινή γνώση, η οποία θα αφορά κάποιες δικές σου σκέψεις πολύ όμως εσωστρεφείς. Κάποια πράγματα που δεν είχες μέχρι τώρα εντοπίσει θα τα δεις μπροστά σου ξαφνικά. Επίσης, θα σου δοθεί η δυνατότητα να γίνεις εξπέρ πάνω σε δουλειές που δεν είχες προλάβει να βελτιώσεις ή να εξασκηθείς.
Από εκεί πάντως που ήθελες να τα λες όλα, ξαφνικά μπορεί να μη μοιράζεσαι πράγματα γιατί θα νιώσεις την ανάγκη να είσαι περισσότερο με... εσένα. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα βρεθείς σε μια παρέα που πιθανόν να σου θυμίζει την οικογένειά σου και να σου προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια. Νέες γνωριμίες με φίλους και ομάδες, που όμως έχουν ένα κομμάτι κοινό με εσένα, θα σε βγάλουν από αδιέξοδα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βλέπεις τα πράγματα από μια σκοπιά που σου ταιριάζει και σε κάνει να αναθαρρείς για τη ζωή και το μέλλον σου. Και αυτό σε εξυπηρετεί πάρα πολύ.

ΖΥΓΟΣ
Βρίσκεσαι σε μια φάση που έχεις μεν δύναμη αλλά μερικές φορές δεν ξέρεις προς ποια κατεύθυνση να τη διοχετεύσεις, αφού οι συνθήκες δεν σου πηγαίνουν και τόσο πολύ. Κυρίως δεν σου είναι εύκολο να εκφράσεις εκείνο το καταπληκτικό αέρινο κομμάτι που διαθέτεις και είναι γεμάτο καλή ενέργεια και επικοινωνία. Έχεις όμως την εξυπνάδα και την ευελιξία να δυναμώνεις ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες και να μη χάνεις το στόχο σου. Πιθανόν, η ενδόμυχη επιθυμία σου να αναδειχθείς είτε μέσα από κινήσεις είτε μέσω της δημιουργικότητάς σου, θα σε κάνει να είσαι το επίκεντρο και γενικά ο αρχηγός της παρέας και της διασκέδασης.
Μπορεί να μην υπάρχει έδαφος για να δημιουργηθούν συναρπαστικές εμπειρίες, αλλά κάτι μικρό θα το ζήσεις. Κυρίως έξω, γιατί η οικογενειακή ζωή δεν έχει και πολλές εντάσεις αυτήν τη στιγμή και συνέχεια ψάχνεις να βρεις αντίκρισμα και ισορροπίες ακόμα και μέσα στο σπίτι σου. Την καριέρα σου χρειάζεται να την φροντίσεις κυρίως στον τομέα των προσωπικών σχέσεων που ήδη έχεις δημιουργήσει. Η κοινωνικότητά σου γενικά θα αφορά περισσότερο οικογενειακά καλέσματα και δράσεις, όμως δεν θα δείξεις περισσότερο τα συναισθήματά σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Γεφυρώνεις δύο κόσμους και τα καταφέρνεις καλά γιατί έχεις πρόσβαση και στους δυο. Παράμεινε όπως είσαι, για να υπάρχει ηρεμία στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχεις υποχρεώσει τον εαυτό σου σε μια κατάσταση όπου πρέπει να προσπαθήσεις να αποδείξεις ότι αξίζεις. Και αν δεν γίνει αυτό θα νιώσεις εύκολα την απόρριψη. Φυσικά δεν είναι αυτή η πραγματικότητα, αλλά αυτήν τη στιγμή δεν σου είναι εύκολο να ξεχωρίσεις τι είναι ψευδαίσθηση και τι αλήθεια. Οπότε, ακολουθείς την πεπατημένη και μπορεί να λες συνέχεια μέσα σου «κάνω τον αγώνα μου για να ξεχωρίσω και όσοι δεν με ακολουθούν μάλλον με απορρίπτουν ή με προδίδουν. Όσο λιγότερο ακολουθήσεις αυτήν την οδό, τόσο πιο εύκολα θα ξεφύγεις από τα πλοκάμια του «εγώ» που γενικά σου πλέκει παιχνίδια για μεγάλα διαστήματα.
Στη δουλειά σου θα είσαι αρκετά ανταγωνιστικός/η, αφού δεν σε καλύπτουν πλέον τα ημίμετρα. Θέλεις το απόλυτο και κυρίως την αναγνώριση, γιατί δεν σου αρέσει να σε υποτιμούν και να σε παραγκωνίζουν. Θα κάνεις, λοιπόν, τα αδύνατα, δυνατά για να είναι κάθε σου εμφάνιση μια «υπερπαραγωγή». Μόνο έτσι θα ηρεμήσει το μέσα σου. Το καλό είναι ότι θα έχεις μια πολύ μεγάλη δύναμη και αυτό θα σε ωθήσει να αποδείξεις περίτρανα την αποτελεσματικότητά σου. Η μεγάλη εσωτερική δημιουργικότητα που θα νιώθεις θα σου φαίνεται ανεξάντλητη, όμως μερικές φορές θα προέρχεται είτε από κόντρα είτε από αντίδραση. Η επαφή με ένα Λιοντάρι θα είναι πολύ συναρπαστική και ταυτόχρονα δύσκολη.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βάζεις πλέον τα πράγματα στην υψηλότερή τους θέση και βλέπεις ότι μπορείς να βιώσεις ιδιαίτερες στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Νιώθεις ότι επιτέλους τα πράγματα έχουν μπει στην θέση τους. Μπορεί να μη ζεις βάσει των δικών σου απόλυτων ιδανικών, γιατί θα πρέπει να βάζεις μπροστά τη λογική και να είσαι όσο μπορείς πιο πρακτικός/ή, όμως σίγουρα θα απολαμβάνεις την οικογενειακή θαλπωρή και θα επικοινωνείς, εισπράττοντας ταυτόχρονα συναισθήματα, φροντίδα και οικονομική ασφάλεια. Οπότε θα ξεπεράσεις εύκολα το ότι δεν ζεις την συναρπαστική ζωή που είχες ονειρευτεί για το καλοκαίρι, αλλά τουλάχιστον είσαι ήρεμος/η και αντλείς από το σύμπαν μια εσωτερική εμπιστοσύνη.
Μια ευκαιρία για να κάνεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα σου δώσει την απόλυτη χαρά γιατί «πετάς» όταν ταξιδεύεις. Πιθανόν να έχεις στήριξη από μέλη της οικογένειάς σου που βρίσκονται μακριά ή να έρθεις σε επαφή με άτομα που είχες να δεις πολύ καιρό και τώρα θα απολαύσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Πολλές φορές οι οικονομικές συμφωνίες με τρίτους πιθανόν να μη σε δικαιώνουν, επειδή τα χέρια σου είναι μόνιμα ανοικτά. Τώρα πάντως θα εξασφαλιστείς με έναν τρόπο από συνεργάτες ή άτομα που θα σου δώσουν με ευκολία οτιδήποτε πιστεύεις ότι σου αξίζει σαν πληρωμή.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναλαμβάνεις πολλά πράγματα συγχρόνως γιατί νιώθεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Καλό είναι μέσα από όλο αυτό να αντιληφθείς τη μοναδικότητά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Υπάρχουν ευκαιρίες για όμορφες στιγμές και γενικά για να ζήσεις σε ένα περιβάλλον που όλα θα περιέχουν ασφάλεια, φροντίδα και εξασφάλιση. Θα νιώσεις ότι μπορείς εύκολα να επικεντρωθείς στους άλλους χωρίς να σε βαραίνουν και συγχρόνως να κερδίζεις ευκαιρίες, ανοίγοντας καινούργιες πόρτες. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα νιώσεις έντονη πίεση και ανάγκη για να καθιερώσεις τις δικές σου ιδέες και αξίες στους γύρω σου και αυτό θα σου βγαίνει πολύ ασυνείδητα. Το νιώθεις ότι τίποτα δεν είναι όπως παλιά, γιατί τα πάντα έχουν ανατραπεί και συνεχίζουν να ανατρέπονται, χωρίς να μπορείς να επέμβεις για να τα σταματήσεις. Οι αλλαγές είναι βαθιές και σε οδηγούν κατευθείαν στο κέντρο των πραγμάτων, αλλά δεν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις λάθος. Γιατί όλα έχουν δυσκολέψει και χρειάζονται αλλαγή, με στόχο να ξεπεράσεις καταστάσεις οι οποίες πλέον σε ενοχλούν και δεν μπορείς να κάνεις τα στραβά μάτια.
Όμως επειδή θα είναι και η Αφροδίτη στον άξονά σου θα σου δίνει συνέχεια ευκαιρίες για αναβάθμιση. Κυρίως, θα σου δείξει το δρόμο για συγκατάβαση και μεγαλύτερη κατανόηση των άλλων ατόμων που είναι δίπλα σου, όπως οι συνεργάτες αλλά και ο/η σύντροφός σου. Η διάθεση να δημιουργήσεις δική σου οικογένεια μπορεί να σε κάνει ιδιαίτερα πιεστικό/η, αλλά θα έχεις το σωστό ένστικτο για να καλύπτεις και κάπως να βελτιώνεις την συμπεριφορά σου. Επαγγελματικές πόρτες με ευκαιρίες θα ανοίξουν εκεί που δεν το περιμένεις, μόνο που χρειάζεται να κουνήσεις και εσύ λίγο το δακτυλάκι σου. Γιατί τίποτα δε γίνεται από μόνο του.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βαδίζεις με το κεφάλι ψηλά ψάχνοντας να βρεις τις ισορροπίες σου, μέσα όμως από τους άλλους. Και αυτό μερικές φορές φαίνεται δύσκολο, γιατί οι δικές σου απαιτήσεις είναι μεγάλες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχεις αποφασίσει συνειδητά να ασχοληθείς περισσότερο με τους άλλους και κυρίως με τα άτομα που συναναστρέφεσαι στενά, αφού δεν βλέπεις και άλλη λύση μπροστά σου. Γιατί μόνο μέσα από τους άλλους θα νιώσεις ότι εκτονώνεται η ενέργειά σου. Διαφορετικά, δεν θα μπορέσεις εύκολα να είσαι μέσα στο παιχνίδι αφού τα πάντα θα γυρνάνε γύρω από ομάδες και γενικά γύρω από συλλογικές δραστηριότητες. Αυτό που χρειάζεται είναι να μη γίνεις υπερβολικά επίμονος/η προκειμένου να συμβούν τα πράγματα με το δικό σου τρόπο. Γιατί μάλλον πιστεύεις ότι αυτήν τη στιγμή δρας για το συλλογικό καλό και ίσως να γίνεις περισσότερο πιεστικός/η, χωρίς μάλιστα να το αντιλαμβάνεσαι. Γιατί εσύ πιστεύεις ότι λειτουργείς –και όντως έτσι είναι– για το καλό των άλλων.
Η σχέση με το Λιοντάρι θα σε φέρει σε μια κατάσταση πιθανόν ανταγωνιστική και χωρίς να το θέλεις θα υπάρχουν αρκετές κόντρες για να αποδείξει ό ένας στον άλλον ότι έχει δίκιο – από τη δική του πλευρά ο καθένας. Η καθημερινότητά σου πάντως θα έχει έντονες φροντίδες για ένα σπίτι, πιθανόν εξοχικό, ή ακόμα και υποχρεώσεις έναντι άλλων ατόμων που απαρτίζουν την οικογένεια σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναλαμβάνεις χρέη εξυπηρέτησης των άλλων, χωρίς να σημαίνει ότι δεν σου αρέσει. Απλά, προσπάθησε να μην «ξεχάσεις» κάπου τον εαυτό σου και την ατομική σου σφραγίδα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γεμίζεις τις μπαταρίες σου και αυτό σου κάνει πολύ καλό. Γιατί μπορείς εύκολα να έχεις κοινές εμπειρίες με άλλα άτομα και παράλληλα έναν κοινό στόχο, χωρίς να υπάρχει από την πλευρά τους διαφοροποίηση ή αρνητική αντίδραση. Η εμπειρία που θα πάρεις σε πρακτικά θέματα θα σου ανοίξει τα μάτια σε συγκεκριμένους τομείς, με βασικό γνώμονα το συμφέρον σου. Η επαφή σου με ένα άτομο που είχατε χαθεί θα επανέλθει και μάλιστα θα είναι καλύτερη, γιατί όλα θα τεθούν «επί τάπητος» και θα ειπωθούν πολλές αλήθειες που πιθανόν ήταν δύσκολο να φανερωθούν. Θα υπάρχει εσωστρέφεια από άτομα που είναι πολύ κοντά σου και κυρίως μια έντονη υποκειμενικότητα, αλλά μπορεί να μην είναι κάτι τόσο δύσκολο γιατί θα έχει και μια δόση αλήθειας.
Τα πάθη σου μπορεί να είναι πολύ έντονα αυτήν τη φορά και να μην μπορείς να τα σταματήσεις, ακόμα κι αν θέλεις, αφού θα καίγεσαι από συγκεκριμένες επιθυμίες, πολύ βαθιά ριζωμένες μέσα σου. Η αισθαντικότητα μαζί με την ανάγκη σου να μην ξεπεραστείς από τα άλλα άτομα μπορεί να σε οδηγήσουν σε συμπεριφορές που ούτε και εσύ ν’ αναγνωρίζεις. Αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, θα βγεις για λίγο από τον κόσμο του ονείρου και των ψευδαισθήσεων και θα δεις το «εδώ» με μια έντονα πρακτική σκέψη, η οποία σίγουρα θα σε εξυπηρετήσει.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Υπάρχουν ιδέες που σε εξυπηρετούν γιατί βλέπεις πιο εύκολα την άλλη πόρτα, κυρίως αυτήν της λογικής. Για αυτό εμπιστεύσου με ευκολία και βγες από την προσωπική σου ψευδαίσθηση.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου