ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια προβλέψεις
Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από   6/8/17 έως  12/8/17
ΚΡΙΟΣ
H Πανσέληνος - έκλειψη που γίνεται στις 7 του μηνός, θα σε κάνει να μειώσεις τις αντιστάσεις σου. Ειδικά σε θέματα που κρύβουν επαγγελματικό ρίσκο ή γενικότερα σε σημαντικά ζητήματα ......
...... στα οποία εσύ έχεις τον πρώτο λόγο. Ο «άνεμος» που θα φυσήξει θα σε συνεπάρει και θα σε μεταφέρει ξαφνικά σε μία άλλη διάσταση και θα απογειωθείς, είτε μέσα από ομάδες, είτε μέσα από έναν ερωτικό/ή σύντροφο. 
Βγαίνουν στην επιφάνεια πολλά κρυμμένα σου συναισθήματα και θα αναρωτηθείς κι εσύ, που την βρήκες τέτοια δύναμη. Αυτό το διάστημα έχεις την ανάγκη να αναγνωριστεί έστω και κάτι μικρό από όσα κάνεις. Ζητάς να αναλάβεις τα ηνία μιας κατάστασης και να κάνεις εσύ κουμάντο σε πολλά πράγματα που όμως δεν αφορούν μόνο εσένα. Ακόμη και η οργάνωση της παρέας των διακοπών θα είναι ένας ρόλος που θα σε συναρπάσει.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ενθουσιάζεσαι με τον ιδιαίτερο τρόπο που διαχειρίζεσαι τα πράγματα και απολαμβάνεις περισσότερο την κάθε στιγμή.

ΤΑΥΡΟΣ
Νιώθεις ότι πιέζεσαι να αποδείξεις την αξία σου περισσότερο από ποτέ. H Πανσέληνος – έκλειψη στις 7 Αυγούστου σε οδηγεί σε εσωτερικές εντάσεις. Θα προκύψει μια ξαφνική αναστάτωση στο φιλικό σου περιβάλλον και θα χρειαστεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Μπορεί να βγεις εκτός εαυτού όμως δεν είσαι καθόλου έτοιμος/η για να αναμετρηθείς με τις αντοχές σου. Τώρα είναι η στιγμή όπου θα δείξεις ποιος/ποια πραγματικά είσαι και πώς αντιδράς στα δύσκολα. 
Το ρομαντικό στοιχείο κάτω από το φως του φεγγαριού θα σε συγκινήσει και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ένα μέρος των αναστολών σου. Οι μεγάλες μουσικές ή καλλιτεχνικές ανησυχίες σου, θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τις συναισθηματικές σου ανασφάλειες γιατί θα εκφραστείς μέσα από αυτές. Το σπίτι σου θα είναι ένας τόπος φιλοξενίας και συγκέντρωσης πολλών ατόμων. Αυτή η φιλική και ανοιχτή σου διάθεση, θα σε κάνει να υποκύψεις ακόμη και σε περίεργες απαιτήσεις.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Θα εκδηλωθείς προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις ανάγκες της καθημερινότητας. Μόνο εάν είσαι γενναιόδωρος/η θα αντιμετωπίσεις με ευκολία κάθε δυσκολία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα αναζητήσεις τις φιλικές συμπεριφορές και θα σε ξενίσουν άτομα με τα οποία έχετε διαφορετικό τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης της ζωής. Οι παράλογες απαιτήσεις θα σε κουράσουν και θα βάλεις φρένο σε οποιαδήποτε τρελή συμπεριφορά, ειδικά από άτομα που δεν εκτιμούν όσα παίρνουν από εσένα και όσα έχεις κάνει για εκείνους. 
Θα κάνεις οπωσδήποτε ένα ταξίδι το οποίο θα βασίζεται στο ομαδικό και επιμορφωτικό πνεύμα. Αυτό το διάστημα θα καταλάβεις με ποια άτομα μπορείς να συναναστραφείς και με ποια δεν ταιριάζεις καθόλου σαν παρέα. Τα πολλά πέρα δώθε χωρίς λόγο και αιτία μπορεί να σε κουράσουν για αυτό προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος/η στο στόχο και να οργανωθείς όσο καλύτερα μπορείς.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η ανοιχτή επικοινωνία σε εξυπηρετεί περισσότερο αυτήν τη στιγμή γιατί δείχνεις τον καλύτερο εαυτό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πάντα νιώθεις περίεργα από τα σεληνιακά φαινόμενα της Πανσελήνου και των εκλείψεων. Έτσι τώρα, όπου θα βγει από μέσα σου μια «βασιλική» ανάγκη για προσοχή, με στόχο να είσαι εσύ το επίκεντρο. Μπορεί να μην το εκφράζεις εύκολα και μέσα σου να τα χλευάζεις όλα αυτά, όμως η πραγματική αλήθεια είναι πως αυτό θέλεις να κάνεις.
Συνήθως όμως, όταν κινείσαι κατ’ αυτόν τον τρόπο, παραδίνεσαι στα λάθη σου. Επίσης, υπάρχουν στιγμές, που δεν μένεις καθόλου σε ησυχία, γιατί σε πιάνουν οι κυκλοθυμίες σου και ψάχνεις τα πάντα. Αυτό το διάστημα θέλεις να πραγματοποιήσεις ακόμη και τους πιο τρελούς σου στόχους. Επειδή ξαφνικά θα βρεθείς μετέωρος/η από τις αποφάσεις συνεργατών σου σε οικονομικό επίπεδο, θα βρεις τρόπο να συνεργαστείς με ένα συγκεκριμένο άτομο και να πληρώσεις κάποια επικοινωνιακά λάθη. 

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όσες δυσκολίες και να υπάρχουν, εσύ ξέρεις μέσα σου ότι υπάρχει προστασία άνωθεν και τα καταφέρνεις πολύ εύκολα.

ΛΕΩΝ
H Πανσέληνος - έκλειψη στις 7 Αυγούστου που γίνεται στο ζώδιο του Υδροχόου και επηρεάζει τον άξονα σου, θα σου φέρει τα πάνω-κάτω. Με κάποιο τρόπο θα χρειαστεί να αναζητήσεις την απλότητα και τους ανοιχτόμυαλους ανθρώπους όμως, θα δυσκολευτείς λόγω του πουριτανισμού και της απολυτότητας που διαθέτεις ως άτομο. Θα χρεωθείς επιστροφές ατόμων και την ευθύνη συγκεκριμένων συζητήσεων και κινήσεων, που αφορούν κυρίως την οικογένεια, τα οικονομικά από συνεργασίες και υποχρεώσεις προς τρίτους. 
Δυσκολίες θα υπάρξουν όσο εμμένεις σε συγκεκριμένες συμπεριφορές, ιδέες και σκέψεις που έχεις για κάποια άτομα που γνωρίζεις πολύ καλά. Παρότι δεν είσαι κτητικός/ή, θα αισθανθείς έτσι για λίγο, χωρίς όμως να υποφέρεις ιδιαίτερα από αυτήν την αλλαγή. Θα υπάρξουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις στα σχέδιά σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Με την ανατροπή δοκιμάζεις να πάρεις τα «όπλα» σου πίσω. Θα μπορέσεις να το κάνεις εύκολα μόνο αν ξεφύγεις από τους φόβους σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Νιώθεις περίεργα από την Πανσέληνο – έκλειψη που γίνεται στις 7 του μηνός γιατί γίνονται απανωτές αποκαλύψεις, είτε μέσα σου για μια παλιά συμπεριφορά σου την οποία αντιλαμβάνεσαι τώρα, είτε για καταστάσεις που αφορούν τη στάση σου απέναντι σε συγκεκριμένα άτομα. Εάν νιώσεις έστω και για μια στιγμή ότι πρόδωσες τον εαυτό σου σε ζητήματα ιδανικών τότε μάλλον, θα κρίνεις πολύ αυστηρά την μέχρι τώρα διαδρομή της ζωής σου. 
Από την άλλη πλευρά, ευτυχώς έχεις δρόμους διαφυγής, κυρίως μέσα από έναν φιλικό σου κύκλο, ο οποίος σε υποστηρίζει και σε κάνει να αισθάνεσαι καλά. Από εκεί θα παίρνεις προστασία και αγάπη ενώ θα είσαι έτοιμος/η να ανταποδώσεις. Τώρα, κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου και χαίρεσαι, γιατί τώρα ανακαλύπτεις ποιος/ποια πραγματικά είσαι και αυτό είναι για εσένα το πιο σημαντικό.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Με το «ανακάτεμά» σου, βιώνεις μια διαφορετική πραγματικότητα που σε εξυπηρετεί περισσότερο από ποτέ.

ΖΥΓΟΣ
Ολοκληρώνεσαι ως άτομο γιατί βλέπεις μπροστά σου όλη την ταινία στην οποία θα ήθελες να πρωταγωνιστήσεις. Το διάστημα αυτό, μπορείς και ικανοποιείς όλες τις επιθυμίες σου, γιατί έχεις μια μεγάλη εσωτερική ικανότητα να διακρίνεις με ευκολία τα πράγματα. Η Πανσέληνος – έκλειψη στις 7 του μηνός, σου δείχνει την σφαιρική άποψη των πραγμάτων, ενώ δημιουργεί μια όμορφη αίσθηση πως όλα θα πάνε καλά. 
Η καλλιτεχνική και δημιουργική σου πλευρά είναι για εσένα μια μεγάλη έκπληξη αφού βγάζει στην επιφάνεια μια διαφορετική και αποκλειστικά δική σου ενέργεια που σε κατακλύζει με χαρά. Φίλοι ή ομάδες ή γκρουπ, ζητούν να είσαι πολύ κοντά τους και να τους σταθείς. Δεν θα φοβηθείς, ούτε θα νιώσεις λίγος/η. Αντίθετα, θα βάλεις τα δυνατά σου και θα κάνεις πολλά πράγματα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ικανοποιώντας τις επιθυμίες σου με εύκολο τρόπο, θα δεις ότι τελικά η ζωή, είναι πιο απλή από ότι πίστευες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Υπάρχει πολλή πίεση και ταυτόχρονα γίνονται αποκαλύψεις εφ’ όλης της ύλης, που αφορούν εσένα και τον περίγυρο σου. Θα νιώσεις ότι χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου, γιατί με την Πανσέληνο – έκλειψη στις 7 του μηνός, θα αυξηθούν οι εσωτερικές εντάσεις και μέσα από μια στροφή συνειδητότητας, θα καταλάβεις τι έπρεπε ήδη να έχεις κάνει για να κατακτήσεις την κορυφή. 
Όλα με έναν τρόπο, θα γυρίζουν γύρω από εσένα. Όμως για να πετύχεις τον στόχο, κυρίως σε ό,τι αφορά την καριέρα σου ή τα κοινωνικά σου θέματα, θα πρέπει να αντιληφθείς τις αξίες που καθορίζουν τη ζωή σου. Η οικογένειά σου θα σε στηρίξει και τελικά θα «σκεπάσει» τις ελλείψεις που μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια αυτήν την στιγμή. Θα βρεις νέους δρόμους και νέα ενδιαφέροντα, ενώ θα αναγνωρίσεις την αξία, την δύναμη και τον μαγνητισμό που εκπέμπεις. Όμως, για να τα ανακαλύψεις όλα αυτά, μπορεί να πονέσεις και να δράσεις, για να το ξεπεράσεις.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βλέπεις όλη την αλήθεια που πιθανόν να σε ξεβολεύει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν σε εξυπηρετεί. Κυρίως, για τις δικές σου αξίες και τις δικές σου δικλείδες ασφαλείας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σου αποκαλύπτονται τα πιο βαθιά νοήματα της ζωής, ενώ έχεις την δυνατότητα να βρίσκεις καινούρια πράγματα. Όλα θα σε ωθήσουν να εμπιστευτείς το Θεό Δημιουργό και συγχρόνως τον εαυτό σου, με τέτοιο ζήλο και πάθος, όπου θα ερμηνεύεις τα πάντα ως επιτυχία. Η επικοινωνία σου με την Πανσέληνο – έκλειψη στις 7 του μηνός, θα είναι πολύ δυνατή για εσένα. 
**Τι επιφυλάσσουν για εσένα τα Άστρα τον επόμενο χρόνο; Η απάντηση είναι εδώ**
Η ιδιαιτερότητα των ατόμων που θα γνωρίσεις θα σε μαγνητίσει, γιατί θα αποκτήσεις νέες γνώσεις και κυρίως, γιατί θα δεις μια άλλη πραγματικότητα. Από εκεί πρέπει να «πιαστείς» και να προχωρήσεις σε έναν άλλο δρόμο που θα σου προσφέρει μια καινούργια ζωή, γεμάτη συναρπαστικές εμπειρίες. Ένα ταξίδι, θα σε κάνει να «πετάξεις» από την χαρά σου, αφού θα ανοίξουν καινούριες πόρτες που θα σε απογειώσουν! Ένα νομικό σου ζήτημα μπορεί να σε απασχολήσει αλλά με έναν «μαγικό» τρόπο, θα βρεθεί λύση.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βρίσκεσαι σε μια πολύ καλή φάση, αφού βρίσκεις τρόπο να εμπιστευτείς και να στοχεύσεις ψηλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα βρεθείς μπροστά σε εκπλήξεις που θα σε διδάξουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Θα φανεί ο τρόπος με τον οποίο μπορείς να ξεφύγεις από οικονομικά αδιέξοδα ή να επικυρώσεις κάποιες συνεργασίες. Επειδή δεν σου είναι εύκολο να διακινδυνεύεις τη θέση σου και να «βρίσκεσαι στον αέρα» κάθε λίγο και λιγάκι, θα χρειαστεί να πιστέψεις πολύ στις ικανότητές σου και να διαπραγματευτείς λες και είσαι ο μοναδικός άνθρωπος πάνω στον πλανήτη.
Η Αφροδίτη, θα συνεχίσει να σε υποστηρίζει και να σου χαρίζει όμορφες και τρυφερές στιγμές με την οικογένειά σου ή και με ένα άτομο με το οποίο έχεις αποφασίσει πως θέλεις να «σφραγίσεις» τη ζωή σου. Πάντως, όταν νιώθεις ότι «κλείνεσαι στον εαυτό σου», καλό είναι να προσπαθείς να διασκεδάσεις και να βγαίνεις περισσότερο έξω, με συγκεκριμένα άτομα, που μπορούν να σε καταλάβουν βαθιά και αληθινά.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μπορεί να πρέπει να χειριστείς με διαφορετικό τρόπο τις συνεργασίες σου αλλά και τις πολύ ιδιαίτερες επιθυμίες σου. Το μέτρο θα σε βοηθήσει σε ό,τι κάνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αναρωτιέσαι τι έχει γίνει και πάλι εσύ, ταρακουνιέσαι από τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που φέρνει στην επιφάνεια αυτή η Πανσέληνος – έκλειψη στις 7 του μηνός. Αυτό που αισθάνεσαι σε πηγαίνει πολύ μακριά, γιατί παρατηρείς κάτι δικό σου στις κινήσεις και τις πράξεις των γύρω σου. Θέλεις να έχεις την ελευθερία σου και συγχρόνως να συνεργάζεσαι και να είσαι καλά, με άτομα που θεωρείς σημαντικά. 
Αυτό το διάστημα, βρίσκεσαι ένα βήμα πριν την οριστική αναγνώριση της αλήθειας σου. Η οικογένεια σου μπορεί να σε βάζει σε ένα καλούπι το οποίο σε κουράζει, όμως τώρα θα νιώσεις την ευεργετική επίδρασή της, γιατί θα έχεις την ανάγκη να ηρεμήσεις κάπου όπου θα νιώθεις προστασία από αλλόκοτες συμπεριφορές και περίεργα άτομα. Θα δεις μπροστά σου να γίνονται ξαφνικές αλλαγές που δεν τις περίμενες, γιατί δεν είχες αποφασίσει οριστικά τι θέλεις από αυτές.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ανακαλύπτεις την ατομική σου δύναμη όμως μη νιώθεις ενοχές για αυτό, γιατί μπορεί να στρέψεις το ενδιαφέρον την προσοχή σου αλλού.

ΙΧΘΥΕΣ
Ξεπερνάς τα όρια σου γιατί καταλαβαίνεις ότι κάτι πρέπει να αλλάξει για να κάνεις ότι έχεις ονειρευτεί, χωρίς να υποχρεώσεις κανέναν να σε ακολουθήσει. Η καθημερινότητά σου θα είναι πολύ απλή και συγχρόνως πολύ «βασιλική», γιατί θα πρέπει να παίξεις πάνω σε ένα δίπολο με την Πανσέληνο – έκλειψη, που γίνεται στις 7 του μηνός. Θα πρέπει να μπορείς να ζήσεις και στην πολυτέλεια αλλά και στην απλότητα γιατί μόνο έτσι θα αποκτήσεις πολύ δυνατές εμπειρίες.
Η διάθεσή σου να απομονωθείς είναι για εσένα το ιδανικό γιατροσόφι προκειμένου να ξεκουραστείς και να απολαύσεις πολύ ιδιαίτερες στιγμές. Μια μικρή απογοήτευση από έναν φίλο/η θα περάσει γρήγορα, μόνο αν μπεις στη θέση του/της. Να θυμάσαι ότι η δική σου γνώμη μετράει περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Κυρίως, πάνω σε μια ιδιαίτερη συνεργασία που έχει προκύψει αυτή τη στιγμή.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αυτή την εποχή μαθαίνεις να έχεις το θάρρος της γνώμης σου και των αποφάσεων σου.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου