ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Λουκούμια για όλες τις ώρες…τόσο απλά!


Αποτέλεσμα εικόνας για Λουκούμια

Υλικά
Ζάχαρη 1700 γρ
Ζελατίνη σκόνη 1 φακελάκι
Μαστίχα τριμμένη 1 κουταλάκι του γλυκού
Ανθόνερο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
Βανίλια 1 φακελάκι
Αμύγδαλα 300 γρ ασπρισμένα
Κορν φλαουρ 1 φλυτζάνι του τσαγιού
Νερό 5 1/2 φλυτζάνια του τσαγιού
Άχνη ζάχαρη 2 φλυτζάνια του τσαγιού για πασπάλισμα

Οδηγίες
Διαλύουμε το corn flour σε ένα φλυτζάνι με νερό, σε μια κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και το corn flour που έχουμε διαλύσει και τα αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή θερμοκρασία. Τα ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να πήξει το μείγμα. Σε ένα μακρόστενο ταψί ρίχνουμε το μείγμα και το αφήνουμε να κρυώσει. Στην συνέχεια το βάζουμε στο ψυγείο για 10 ώρες. Αφού  κρυώσει, το πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και το κόβουμε σε κομμάτια είτε μικρά είτε μεγάλα.



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου