ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/8/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια προβλέψεις
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα που σε καθυστερούν. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν την επίτευξη των στόχων σου. Δεν πρέπει να εκνευρίζεσαι ότι κι αν γίνει. Πρέπει να διατηρήσεις .......
...... την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις όσο καλύτερα γίνεται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έλα πιο κοντά στο ταίρι σου μίλησε του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές καταστάσεις να καλυτερεύουν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε ευνοεί για να μπορέσεις να κάνεις καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά αρκεί να φροντίσεις να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία της. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις που πριν απαντήσεις πρέπει να προσέξεις αρκετά.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα βρεις τους ρυθμούς σου που τους είχες χάσει εξαιτίας προβλημάτων που σε είχαν αποσυντονίσει και δεν μπορούσες να σκεφτείς βασικά πράγματα που σε αφορούσαν. Ότι κάνεις σήμερα πρέπει να το έχεις μελετήσει πολύ καλά και μην φερθείς καθόλου με συναισθηματισμό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία με τον σύντροφο σου θα είναι καλή θα κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις για να βάλεις καινούργιες βάσεις για την σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στην δουλειά σου αλλά μην αγχώνεσαι γιατί θα τα καταφέρεις όλα στο τέλος πολύ καλά. Στα οικονομικά ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω για αυτό καλό θα είναι να συγκρατηθείς σε όλα για να ξεπεράσεις το πρόβλημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Σήμερα θα μπεις στη διαδικασία να σκεφτείς να κάνεις αλλαγές στην ζωή σου για θέματα που μέχρι τώρα σε κουράζουν. Μην έρθεις σε σύγκρουση με δικά σου άτομα. Πρέπει να σε προετοιμάσω για κάτι που θα σε ενοχλήσει. Πρόκειται για θέματα που εσύ θα θέλεις να προχωρήσεις και να τα ολοκληρώσεις κι αυτά θα καθυστερούν γιατί θα ξεπηδούν προβλήματα από εκεί που δεν τα περίμενες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που θα έχεις σε άλλους τομείς θα σε απομακρύνουν λίγο από το ταίρι σου. Φρόντισε να διορθώσεις μερικές καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα ζητήματα της δουλειάς σου πηγαίνουν μια χαρά. Σταμάτα να σε πιάνουν οι ανασφάλειες και ο πανικός σου. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές. Στα οικονομικά προσπάθησε αυτή την περίοδο να αποφύγεις κινήσεις που μπορεί να σε οδηγούν να κάνεις μόνο έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η ημέρα θα είναι αρκετά χαλαρή. Μπορείς να σκεφτείς τι θέλεις να κάνεις στο μέλλον. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στα δικά σου άτομα για να μην έχεις πρόβλημα. Είναι καιρός να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου και να σταματήσεις να κάνεις κακή διατροφή.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η φαντασία που έχεις είναι πολύ μεγάλη. Βάλε την σε εφαρμογή και φρόντισε να κάνεις ευχάριστες εκπλήξεις στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιο σου δίνει όλα τα φόντα για να βρεις το ταίρι που ψάχνεις εδώ και καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει να τελειώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις για να μπορέσεις να προχωρήσεις στα σχέδια σου. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Ότι συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα, να τα χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Έχεις να υλοποιήσεις πάρα πολλές ιδέες σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Καλό θα είναι να προσέξεις πολύ στις κινήσεις σου. Θα υπάρχουν κάποιες γρήγορες εξελίξεις που θα σε χαροποιήσουν αρκετά. Μπορείς να ξανακερδίσεις το χαμένο έδαφος της προηγούμενης περιόδου. Καλό είναι να μιλήσεις με άτομα που εμπιστεύεσαι για να πάρεις την κατάλληλη βοήθεια που χρειάζεσαι.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου αρχίζει και πηγαίνει πολύ καλά και αφήνει πίσω τις όλες τις προβληματικές καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεχτείς προτάσεις στην δουλειά σου που θα είναι πολύ καλές για σένα. Θα μπορέσεις να κάνεις καλές συνεργασίες που θα σε ευχαριστήσουν. Στα οικονομικά πολλά έξοδα θα έχεις αυτή την περίοδο. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις αλλά να έχεις στο νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Οι βάσεις που έχεις θέσει σε όλους τους τομείς της ζωής σου είναι πολύ καλές. Μην αλλάξεις πορεία, αν έρθουν κάποια προβλήματα. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και η επιτυχία είναι δική σου. Η ημέρα θα είναι έντονη σε σχέση με διάφορες δραστηριότητες που έχεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, για σημαντικά θέματα της ζωής σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βάλεις καινούργιες βάσεις στην σχέση σου ξεχνώντας προβληματικές καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι πάρε τα πάνω σου γιατί με το παρούσες πλανητικές όψεις ευνοείσαι να κάνεις καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην κάνεις καμιά αλλαγή στην δουλειά σου και μην έχεις άγχος για την πορεία της. Τα πράγματα τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Στα οικονομικά υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να κάνεις και κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Σήμερα απόφυγε να εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία. Η ενεργητικότητα που θα έχεις θα είναι μεγάλη. Μπορείς να ασχοληθείς με θέματα που σε απασχολούν καιρό γιατί οι ιδανικές λύσεις είναι πολύ κοντά. Μην αποθαρρύνεσαι από θέματα που θέλεις να τελειώσεις και καθυστερούν. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια σου που έχεις για οικογενειακά ζητήματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο δυναμισμός και η μαχητικότητα που έχεις θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις στην σχέση σου. Αν δεν έχεις ταίρι τώρα που είναι η Αφροδίτη στον Καρκίνο άφησε τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια και θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου σήμερα θα έχεις άγχος γιατί θέλεις να τελειώνεις πολλά πράγματα μαζί. Βάλε πρόγραμμα και σε βεβαιώνω ότι όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Στα οικονομικά κινήσου με σύνεση και μην κάνεις σπατάλες και έξοδα που σε βγάζουν εκτός προγράμματος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα ο εκνευρισμός θα έχει τον πρωτεύοντα ρόλο. Καλό θα είναι κάποιες στιγμές να μην λες πράγματα που μπορεί να στεναχωρούν δικά σου άτομα για θέματα που δεν έχουν και μεγάλη σημασία. Οι υποχρεώσεις που έχεις θα είναι πάρα πολλές αλλά θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο με το ταίρι σου. Έλα πιο κοντά του και εξωτερίκευσε τα αισθήματα σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στην δουλειά σου μπορείς με χαμηλούς τόνους και χωρίς νεύρα να λύσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν. Στα οικονομικά μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που στο μέλλον θα σε προβληματίσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Από σήμερα μπορείς να βάλεις πολλά πράγματα σε μια σειρά και να βρεις τον εαυτό σου. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που επιθυμείς εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η μέρα θα είναι καλή σε σχέση με θέματα που θέλεις να τελειώνεις και με ζητήματα σπιτιού. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν με άτομα της οικογένειας τώρα αρχίζουν και λύνονται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να εκφράσεις ανοιχτά τα παράπονα που έχεις για το ταίρι σου γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να χαλάς την διάθεση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πολύ καλά. Φρόντισε να μην έχεις άγχος για την πορεία της εργασίας σου γιατί έχεις βάλει πολύ καλές βάσεις. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να γίνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ότι κι αν συμβεί, μη βγεις από τον προγραμματισμό που έχεις για να πετύχεις τους στόχους σου. Δικά σου άτομα θα ζητήσουν πολλά από σένα για αυτό πρέπει να διαχωρίσεις μερικές καταστάσεις. Οι εξελίξεις που θα έχεις θα είναι θετικές ειδικά σε θέματα που περιμένεις εδώ και πολύ καιρό. Αυτή την περίοδο φρόντισε να ξεκαθαρίσεις παρεξηγήσεις που μπορεί να έχουν γίνει με φιλικά σου άτομα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις αρκετό προβληματισμό για την σχέση σου. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να έχεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα πας πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να μην χαλαρώσεις και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε κάποια θέματα που χρειάζονται ειδικό χειρισμό. Οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν καλό θα είναι να τις προσέξεις αρκετά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Σου δίνονται ευκαιρίες να επαναφέρεις σε τάξη οικογενειακές σχέσεις που έχουν διαφορές από το παρελθόν. Θα έχεις περισσότερη επιλεκτικότητα και θα έχεις τη διάθεση παρά την εμφανή απαισιοδοξία που κατά καιρούς θα εκδηλώνεις να ωριμάσεις περισσότερο αναλαμβάνοντας τα ηνία της ζωής σου. Δέξου τις αλλαγές που σου έρχονται στην ζωή σου και θα δεις ότι στην πορεία όλα θα έρθουν πολύ καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα είναι πολύ καλή για να εκφράσεις τα αισθήματα σου στο ταίρι σου για να νιώσεις πολύ καλά εσύ αλλά και εκείνο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στην δουλειά σου που πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να βρεις τις λύσεις που θα είναι καλύτερες για εσένα. Είσαι σε περίοδο που έχεις πολλά έξοδα. Προγραμματίσου περισσότερο για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Φρόντισε σήμερα να μην βγεις καθόλου από το πρόγραμμά σου γιατί κάποια προβλήματα που θα προκύψουν θα είναι τελείως περαστικά. Η ημέρα θα είναι αρκετά καλή για θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις και καταστάσεις που θέλεις να ξεκαθαρίσεις. Πρέπει όμως να έχεις υπομονή σε μερικά πράγματα και μην τα θέλεις όλα εδώ και τώρα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Άκουσε την φωνή της καρδιάς σου και εμπιστεύσου αυτά που σου λέει. Με αυτό τον τρόπο θα κάνεις κατά πολύ καλύτερη την σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα. Φρόντισε σήμερα να δείξεις μεγάλη προσοχή σε κάποια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις στην πορεία της δουλειάς σου. Στα οικονομικά τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες που θα σου φέρουν τα έσοδα που θέλεις.

πηγη

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου