ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/8/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια προβλέψεις
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Την σημερινή μέρα θα πρέπει να κάνεις ριζικές αλλαγές στα σχέδια σου. Έχεις όλα τα φόντα για να πετύχεις πολύ εύκολα τους στόχους σου. Μην αγχώνεσαι και προβληματίζεσαι συνέχεια για τα προβλήματα των .....
...... άλλων έχεις κι εσύ τη δική σου ζωή με τα προβλήματα της που κάποια στιγμή πρέπει να λυθούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν θα πάει καθόλου άσχημα η σχέση σου αρκεί να μην σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις που θα σου φέρουν τα αποτελέσματα που ήθελες εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Αυτή την περίοδο θα νιώσεις αρκετή ένταση από τις διάφορες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί και φυσικό είναι να νιώσεις και καταπίεση. Φρόντισε να λάβεις τα κατάλληλα μέτρα για να αντιμετωπίσεις αυτές τις καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην νευριάζεις γιατί έτσι δεν θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να ξεπεράσεις το πρόβλημα που έχεις στην σχέση σου αν μιλήσεις με το ταίρι σου και κάνεις κάποιο καινούργιο ξεκίνημα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου μην καθυστερείς κάνε πράξεις αυτά που σκέφτεσαι για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων. Μπορείς να ρυθμίσεις κάποια χρέη του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Σήμερα δεν πρέπει να κρίνεις πολλές καταστάσεις υπό το πρίσμα της συναισθηματικότητας που μπορεί να έχεις. Πριν βγάλεις συμπέρασμα για κάποιο θέμα να σκεφτείς καλά και κυρίως προτού μιλήσεις. Πολλές φορές το μυαλό σου είναι τόσο γρήγορο, που πρέπει να καταλάβεις ότι οι άλλοι δεν μπορούν να το φτάσουν. Δεν φταίνε όμως για αυτό. Απλά πρέπει εσύ να προσπαθήσεις να τους κάνεις τις σκέψεις σου πιο κατανοητές.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με το ταίρι σου αν βγάλεις τον ερωτισμό σου και την συναισθηματικότητα που έχεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα μπορέσεις σήμερα να καταφέρεις πολλά πράγματα ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που θα σε οδηγήσουν στους στόχους σου. Στα οικονομικά έχεις πολλά έξοδα. Βάλε καλό προγραμματισμό και απόφυγε τα πολλά έξοδα και να ξέρεις ότι θα τα καλύψεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα επιβάλλεται να βρεις λίγο χρόνο για να απομονωθείς και να προγραμματίσεις όλα αυτά που έχεις να κάνεις. Σήμερα οι ευθύνες που θα έχεις το θα είναι πάρα πολλές και οι υποχρεώσεις άλλες τόσες. Φρόντισε να δεις τα πράγματα με ψυχραιμία και να μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιο σου θα σου δώσει τον ερωτισμό και την δυναμικότητα που χρειάζεσαι για να ξεπεράσεις τα διάφορα προβλήματα που έχεις αυτή την περίοδο στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, είσαι σε περίοδο που θα βρεις ταίρι που θα καλύψει όλες τις συναισθηματικές σου ανάγκες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου έχεις πολλά σχέδια που θέλεις να τα υλοποιήσεις. Φρόντισε σήμερα να τελειώσεις θέματα που μπορεί να σου δημιουργούν καθυστερήσεις. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να γίνουν.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σήμερα φρόντισε οπωσδήποτε να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος. Κάποια σχέδια που έχεις μπορεί να καθυστερούν αλλά δεν χρειάζεται να το βάζεις κάτω. Εσύ θα έχεις την κατάλληλη δυναμικότητα για να τα τακτοποιήσεις όλα καλά. Μπορείς πάντα και τα βγάζεις μια χαρά εις πέρας. Αναταραχές και εντάσεις που μπορεί να προκύψουν καλό θα ήταν να μην συμμετέχεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην φορτίζεις σήμερα τον σύντροφο σου με προβληματισμούς που μπορεί να έχεις από άλλους τομείς. Μίλησε μαζί του για αυτά που σε ενδιαφέρουν στην σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και να υπογράψεις συμβόλαια που αφορούν το μέλλον. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα κάποιες υποθέσεις που σε απασχολούν μπορεί να χρειάζονται λίγο παραπάνω προσπάθεια αλλά μην ανησυχείς γιατί στο τέλος θα έχεις το ποθητό αποτέλεσμα. Άρα ήρεμα και στωικά θα πρέπει να περιμένεις τις εξελίξεις. Κάποια αναπάντεχα και ευχάριστα γεγονότα θα σε χαροποιήσουν αρκετά. Σήμερα ευνοείσαι να ασχοληθείς με πνευματικές εργασίες που θα σε κάνουν να ξεχαστείς λίγο από την ψυχοφθόρα καθημερινότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλα τα θέματα της σχέσης που σε απασχολούν και πώς να γίνει ακόμη καλύτερη. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι η περίοδος είναι πολύ θετική για να κάνεις τις κινήσεις σου ώστε να έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά μπορείς να κάνεις συζητήσεις ώστε να αυξήσεις τα έσοδα σου. Υπογραφή συμβολαίων και γραφειοκρατικά ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Σήμερα η διάθεσή σου θα είναι καλή. Θα έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να τις τακτοποιήσεις γιατί στην πορεία σε περιμένουν και άλλες υποθέσεις που θα πρέπει και εκεί να αναλωθείς αρκετά. Φρόντισε να ξεκουραστείς γιατί νιώθεις λίγη αδυναμία. Φιλικά άτομα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου. Είσαι από τα ζώδια που θέλουν να βοηθάνε πάντα. Φρόντισε να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου και σήμερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα προβλήματα και λογομαχίες που μπορεί να προκύψουν με το ταίρι σου μπορείς να τα αποφύγεις μιλώντας ήρεμα και χωρίς να αναφέρεσαι σε προβλήματα του παρελθόντος.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα σου κάνουν και προτάσεις που πρέπει να τις δεις με πολύ σοβαρότητα γιατί θα έχεις επιτυχία. Στα οικονομικά κάνε συζητήσεις και ζήτησε αυτά που θέλεις. Μπορείς να έχεις άνοδο αυτή την περίοδο αλλά πρέπει να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Έφτασε ο καιρός να αλλάξεις μερικά πράγματα στη ζωή σου. Σταμάτα πλέον να ζεις με ψευδαισθήσεις και μην ξεγελιέσαι από τις διάφορες καταστάσεις που μπορεί να επικρατούν αυτή την στιγμή. Φρόντισε να προστατέψεις τον εαυτό σου από λανθασμένες αποφάσεις από άτομα που δεν θέλουν το καλό σου και από παρασκηνιακές καταστάσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλα αυτά που σε απασχολούν και σε βεβαιώνω ότι θα νιώσεις πολύ καλύτερα ψυχικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα τα πας πολύ καλά στην δουλειά σου. Θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω. Προσπάθησε να τις τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Στα οικονομικά υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που πρέπει να γίνουν άμεσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Σήμερα θα κληθείς να λύσεις πολλά θέματα που μέχρι και τώρα σε προβληματίζουν αρκετά. Απόφυγε τις εντάσεις. Με πολύ χαμηλούς τόνους και με μεγάλη επιμονή μπορείς και καταφέρνεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο. Προσπάθησε να ξεκουραστείς και να βρεις τον εαυτό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σου και να ξεχάσεις ότι μπορεί να σε είχε στεναχωρήσει στο παρελθόν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου οι υποχρεώσεις και πάλι θα είναι πάρα πολλές και εσύ θα πνίγεσαι μέσα στο άγχος σου. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες ώστε να νιώσεις καλύτερα. Στα οικονομικά πάρα πολλά έξοδα θα έχεις σήμερα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις αλλά να έχεις στο νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Σήμερα μείωσε το άγχος και την ένταση που έχεις για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μία σειρά. Φρόντισε να σκεφτείς θετικά και απόφυγε να νευριάζεις με θέματα που δεν έχουν σημαντική σημασία. Η ημέρα είναι πολύ εποικοδομητική σε ότι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με κάποιες εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειας.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε καλό επίπεδο. Μπορείς σήμερα να σκεφτείς να κάνεις κάτι πολύ καλό που θα μπορέσει να ευχαριστήσει το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα πας πολύ καλά. Θα έχεις πολύ καλή συνεργασία και θα μπορέσεις να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Ότι συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα να τα χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή για να αποφύγεις προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Σήμερα συγκεντρώσου σε αυτά που πρέπει να κάνεις και μην αποσυντονίζεσαι. Λίγη πειθαρχία χρειάζεται και να συγκρατήσεις το μυαλό σου που τρέχει συνέχεια σε άσχετα θέματα με ιλιγγιώδη ταχύτητα λες και είναι οδηγός αγώνων. Την δύναμη και την εμπειρία που χρειάζεται για να πραγματοποιήσεις τα θέλω σου τα έχεις, το μυαλό μόνο χρειάζεται και όσο δεν είναι στην θέση του τόσο θα αναβάλλεται η πραγματοποίηση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Άρης από τον Λέοντα θα σε βοηθήσει πολύ στην επικοινωνία με το ταίρι σου για να λύσεις πολλά θέματα στην σχέση σου που σε απασχολούν μέχρι τώρα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η διάθεση σου αυτή την περίοδο θα είναι πολύ καλή και ξαφνικά θα κάνεις και την γνωριμία που ήθελες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις στην δουλειά σου χωρίς να επηρεαστείς από κάποιες μικρές καθυστερήσεις. Ξέρεις πολύ καλά τι στόχους έχεις βάλει και οδεύεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις που έχεις από παλιά.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Από σήμερα μπορείς επιτέλους να ξεκαθαρίσεις ότι δεν κατάφερνες την προηγούμενη περίοδο. Σήμερα θα νιώσεις ότι όλα τα άτομα που είναι γύρω σου δεν έχουν τις καλές προθέσεις που έχεις εσύ. Μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις βάλει για τη ζωή σου. Φρόντισε να κάνεις το καλύτερο δυνατόν για σένα χωρίς να αποσπάσαι όμως από τους στόχους σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αν αφήσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις μόνο προγραμματισμούς αυτή την περίοδο στην δουλειά σου αλλά φρόντισε και να τελειώνεις και κάποια θέματα που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν. Στα οικονομικά σου φρόντισε άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις για να αποφύγεις το άγχος που είναι μεγάλο.

πηγη

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου