ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/8/2017


ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο δυναμικός σου χαρακτήρας και η έντονη τάση σου για ανεξαρτησία σε βάζουν συχνά σε μπελάδες και χάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Μην δείχνεις τόσο κάθετη στάση. Φέρσου πιο μαλακά με ανθρώπους που είναι .........
......... διαφορετικοί από εσένα. Αν παρεξηγηθούν είναι δικό τους ζήτημα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να πας μια εκδρομή με το ταίρι σου και σε βεβαιώνω ότι και θα ξεχαστείς από το άγχος αλλά και θα περάσεις και τέλεια μαζί του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου ότι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις αλλά όλα αυτά μπορείς να τα κάνεις από αύριο. Σήμερα μπορείς να χαλαρώσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν αλλά προσοχή μην παρασυρθείς σε πολλά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Πολλές φορές θα ήθελες να εξηγήσεις όσα σου συμβαίνουν αλλά οι αντιδράσεις των άλλων σε φρενάρουν. Δυστυχώς ειλικρίνεια είναι κάτι που κερδίζεται μέσα στο χρόνο. Συγκράτησε λοιπόν τον παρορμητισμό σου και μην λες όσα σκέφτεσαι. Ο χρόνος θα σου υποδείξει σε ποιους μπορείς να είσαι ο εαυτός σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε σημείο που σε ευχαριστεί και ικανοποίησε και από τις αποδώσεις που έχει το ταίρι σου σε σχέση με την συμπεριφορά του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα ζητήματα της δουλειάς σε έχουν κουράσει όλη την εβδομάδα. Σήμερα μπορείς να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου για την εβδομάδα που έρχεται. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν αλλά φρόντισε να κάνεις οικονομία για να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η τελειομανία και ο εφευρετικός σου χαρακτήρας σε οδηγεί σε υπερβολές που καταπονούν τον εαυτό σου και ταράζουν τις ισορροπίες σου. Τακτοποίησε περισσότερο την καθημερινότητά σου με ένα πιο ελαστικό πρόγραμμα που θα σου αφήνει περιθώρια να βρεις και εσύ λίγο ψυχική ηρεμία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου σήμερα θα καταπλήξει το ταίρι σου και με τον Άρη στο ζώδιο σου να σε ευνοεί θα το κάνεις πάρα πολύ ευτυχισμένο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις μεγάλη ευθύνη για την δουλειά σου αλλά σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να χαλαρώσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση και εσύ ψάχνεις να βρεις πηγές εσόδων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Οι πλανήτες φέρνουν τα πάνω κάτω και έρχονται πολλές χαρές που δεν περιμένεις. Μη βιαστείς σε αποφάσεις που μπορεί να μετανιώσεις αργότερα. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να αξιολογήσει τα σωστά δεδομένα παίρνοντας πληροφορίες για όσα σε απασχολήσουν στο μέλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε ευνοεί για να πάει η σχέση σου πολύ καλά και να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Αυτό που μένει είναι να εξωτερικευτείς περισσότερο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι δεν θα βρίσκεσαι πολύ καιρό σε αυτή την κατάσταση γιατί θα κάνεις μια καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις μεγάλη εργατικότητα αλλά όχι και σήμερα που είναι Κυριακή, σου ανήκει και εσένα μια μέρα να ξεκουραστείς. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν αλλά αυτό δεν σου δίνει το πράσινο φως για να παρασυρθείς πάλι σε έξοδα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Κάποιο πρόσωπο που σε στήριξε πολύ στο παρελθόν έχει ανάγκη τη βοήθειά σου. Τώρα είναι καιρός να ανταποδώσεις την προσφορά που δεν θα σου ζητηθεί. Μην αφήνεσαι σε φαντασιοπληξίες, η ζωή φέρνει πολύ μεγάλα αδιέξοδα σε κάποιους από όπου μόνο με βοήθεια μπορούν να ξεφύγουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και θα θέλεις να εξωτερικευτείς στο ταίρι σου για να περάσετε μαζί πολύ όμορφα την μέρα σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Κυριακή άφησε λίγο τα ζητήματα της δουλειάς γιατί έχεις κάνει πάρα πολλά αλλά αμέλησες αρκετά τον εαυτό σου. Στα οικονομικά σου θα αρχίσεις να βλέπεις κάποια βελτίωση αλλά ακόμη δεν είναι καιρός για να κάνεις ανοίγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η αγάπη σου για όσους δικούς σου από το οικογενειακό περιβάλλον την χρειάζονται και η εσωτερική σου ανάγκη να προσφέρεις δεν βρίσκει ανταπόκριση έτσι όπως το επιθυμείς. Πράξε κατά συνείδηση χωρίς υπερβολές και δίχως να περιμένεις καμία δικαίωση. Άλλωστε όλοι ξέρουν την προσφορά που πάντα απλόχερα δίνεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου που θα έχεις σήμερα θα σε βοηθήσουν να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Την δουλειά σου την έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις. Προσπάθησε σήμερα να αφήσεις το μυαλό σου να χαλαρώσει από το άγχος της εβδομάδας. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα αλλά δυστυχώς έχεις ακόμη πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο χρόνος που πέρασε σου άφησε πληγές που αργούν να κλείσουν. Όλα αυτά έφτασαν στο τέλος τους. Νέες καταστάσεις θα σε κάνουν να ξεχάσεις οριστικά. Κοίτα μπροστά και χαμογέλα η ευτυχία που θα ζήσεις έχει ουσία και διάρκεια. Σου αξίζει απόλυτα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σου ανεβάζει τον ερωτισμό σου και η γοητεία σου θα κάνει το ταίρι σου να μην ξεκολλάει από δίπλα σου. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι σε βεβαιώνω ότι πολύ σύντομα έρχεται μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο πιο χαλαρά γίνεται. Στα οικονομικά σου απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Το ενδεχόμενο μετακίνησης και αλλαγής κατοικίας θα σου περάσει φευγαλέα από το μυαλό αλλά δεν πραγματοποιείται τώρα. Αργότερα θα σου δοθεί ουσιαστική ευκαιρία αν συνεχίζεις να το επιθυμείς. Συγκεντρώσου σε πιο άμεσα σχέδιά σου που πρόκειται να πραγματοποιηθούν συντομότερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ημέρα σήμερα προσφέρεται για ρομαντικές καταστάσεις με το ταίρι σου που θα περάσεις πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς πάντα και πετυχαίνεις αυτό που θέλεις στην δουλειά σου. Σήμερα μπορείς να περάσεις χαλαρά και ευχάριστα. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε προβληματίζουν για αυτό σήμερα φρόντισε να κινηθείς μετρημένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Οι εφιάλτες του παρελθόντος απομακρύνονται και τη θέση τους παίρνουν νέες καταστάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τη ζωή σου γενικότερα και ουσιαστικά. Μην φοβάσαι να προχωρήσεις . Τίποτα δεν θα σε γυρίσει πίσω σε όσα σε πλήγωσαν και τίποτα δεν θα φέρει πίσω την κακία κάποιων.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ξέχασε καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στην σχέση σου. Θα αλλάξουν στο καλύτερο. Ευχάριστα γεγονότα σε περιμένουν σήμερα από το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου μπορείς να κάνεις όλα αυτά που θέλεις. Σήμερα φρόντισε να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά θα πρέπει σήμερα να κινηθείς αρκετά συγκρατημένα γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η αδικία που βίωσες είναι πέρα από κάθε όριο και δύσκολα γίνεται πιστευτή από τους άλλους. Το γεγονός αυτό σε στεναχωρεί και νιώθεις μοναξιά. Ο χρόνος θα σε δικαιώσει, το γνωρίζεις ήδη αυτό . Συνέχισε όσα σκέφτεσαι να κάνεις και μην αφήνεις το θυμό να σε εμποδίζει. Η επιτυχία έρχεται πολύ γρήγορα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου και να περάσετε την μέρα σας πολύ ερωτικά και ρομαντικά. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου πρέπει να κινηθείς άμεσα γιατί η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε ευνοεί για καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς γιατί έχεις φορτιστεί αρκετά. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα πρέπει να σκεφτείς πολύ πριν ξοδέψεις χρήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Τα λόγια κάποιων γύρω από την ζωή σου σε στεναχωρούν. Αγνόησέ τα και στρέψε την προσοχή σου στην εξέλιξη και την πρόοδό σου που κάποιοι προφανώς προσπαθούν να εμποδίσουν. Αν καταφέρεις αυτό το μέλλον σου υπόσχεται θρίαμβο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου πάρα πολύ καλά. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις καταστάσεις που μπορεί να σε είχαν στεναχωρήσει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να χαλαρώσεις από θέματα δουλειάς. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα αλλά σήμερα καλό θα είναι να μην παρασυρθείς σε πολλά έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Τα εμπόδια που βιώνεις είναι πολλά και σημαντικά. Η αυτοπεποίθησή σου πρέπει να είναι ανεβασμένη και να απομακρύνεις την ανασφάλεια και τον φόβο. Διώξε από πάνω σου το πέπλο της αποτυχίας γιατί έχεις καταφέρει πολλά μέχρι τώρα και η επιτυχία είναι κοντά σου. Όλα θα πάνε καλά αρκεί να αποδεχτείς την πραγματικότητα. Το πλανητικό σκηνικό είναι με το μέρος σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα προσφέρεται να περάσεις καλά με το ταίρι σου χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να χαλάσουν το ωραίο κλίμα που μπορεί να έχεις εσύ με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το άγχος που έχεις όλη την εβδομάδα για την δουλειά σου είναι πάρα πολύ. Φρόντισε σήμερα να το ρίξεις λίγο έξω. Τα οικονομικά θέματα συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και ψάχνεις να βρεις άμεσα λύσεις.

πηγη

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου