ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από   2/7/17 έως  8/7/17
ΚΡΙΟΣ
Η ευαισθησία σου βγαίνει στην επιφάνεια αυτήν την εβδομάδα, γιατί ζωντανεύουν στο μυαλό σου οικογενειακές μνήμες που σε στεναχωρούν. Στην .....
...... προσπάθεια σου να ερμηνεύσεις αυτήν την συναισθηματική σου κατάσταση, μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για εσένα ή για τους δικούς σου ανθρώπους, γιατί θα αδικήσεις και τον εαυτό σου αλλά και εκείνους.
Αυτό το διάστημα, η διαίσθησή σου είναι το κυριότερο προτέρημα σου, το οποίο έχει βγει έντονα στην επιφάνεια. Ακολούθησε αυτές τις «εσωτερικές επιταγές» χωρίς να τις λογοκρίνεις αυστηρά. Η εβδομάδα αυτή σε προετοιμάζει τόσο σε κοινωνικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, ώστε να αντεπεξέλθεις με μεγαλύτερη φιλοδοξία και ευθύνη σε όλα σου τα σχέδια.


ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Χρειάζεται δράση προκειμένου να αποδείξεις σε εσένα ή και στους άλλους ότι καμία υπόθεσή σου δεν πρέπει να μείνει αδρανής ή άλυτη.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα ενδιαφέροντα σου αυτήν την εβδομάδα έχουν σχέση με την οικογένειά σου και τα άτομα που την απαρτίζουν. Οι οικογενειακοί σου δεσμοί ενισχύονται περισσότερο και αυτό σίγουρα σε βοηθά στο να καταλήξεις σε κάποια συγκεκριμένα συναισθηματικά συμπεράσματα, που ίσως όμως να μην είναι και τόσο αντικειμενικά. Η επαφή με το φιλικό σου περιβάλλον, θα σου προσφέρει συναισθηματική σιγουριά και αν φυσικά έχεις διάθεση, θα ανακαλύψεις με τον δικό σου τρόπο καινούργια ποιότητα στη σχέση σου.
Οι συζητήσεις και μια προσωπική σου εξομολόγηση σχετικά με το πώς νιώθεις και ένιωθες σε μια συγκεκριμένη περίπτωση, θα σε ανακουφίσουν από ό,τι σε πιέζει. Η Αφροδίτη που μπαίνει στους Διδύμους, σε κάνει περισσότερο κοινωνικό/ή, επιζητώντας κυρίως ανάλαφρες εμπειρίες.


ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Υποστηρίζοντας τις δικές σου αρχές, αποκτάς καλύτερη σχέση και επαφή με τον εαυτό σου αλλά και με όσους πιστεύεις ότι αξίζουν να είναι δίπλα σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ασχολείσαι περισσότερο με την θετική πλευρά της ζωής και βελτιώνεις την προσωπική σου εσωτερική εικόνα για λίγο, με αποτέλεσμα να περνάς καλά. Η επικοινωνία είναι ένα έμφυτό σου χάρισμα και θα νιώσεις ότι την ξαναβρήκες και πάλι, σε μια καλύτερη μορφή από αυτή που έχεις γνωρίσει μέχρι τώρα.
Αλλάζεις επίπεδο προς το καλύτερο, είτε μέσω της εκπαίδευσης από έναν Αιγόκερω είτε μέσω των οικογενειακών σου υποχρεώσεων. Αυτή τη φορά, ξεπερνάς της προσδοκίες σου και απελευθερώνεσαι από δεσμεύσεις που σε πίεζαν έως τώρα, κάνοντας μια νέα αρχή σε πολλά πράγματα που σε δέσμευαν.


ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Έχει αρχίσει να «μιλάει» το τυχερό σου αστέρι! Άφησε πίσω ό,τι σε ενοχλεί, ανέβασε την ενέργειά σου και τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλά για εσένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Διάφορα γεγονότα σε πυροδοτούν αυτό το διάστημα, όμως το καλό είναι ότι δεν χάνεις την ταυτότητά σου και έχεις συνεχώς τη θέληση να ξεπεράσεις οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις αδύναμο/η. Στην προσπάθειά σου να οριοθετήσεις τις τρέχουσες καταστάσεις, με τον μεγάλο συναισθηματισμό που βγάζεις στους γύρω σου, είναι πιθανό να παρεξηγηθείς και να υπάρξουν εντάσεις που όμως εσύ θα θεωρήσεις φυσιολογικές.
Για να αποφύγεις τα μπερδέματα με τα άτομα που σε ενδιαφέρουν περισσότερο, προσπάθησε να «μπεις» για λίγο στα παπούτσια τους και να καταλάβεις πώς αισθάνονται.


ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Στηρίζεσαι περισσότερο σε εσένα και αντλείς δύναμη από το άτομό σου. Αυτό σου κάνει καλό, αλλά φρόντισε να μην υπερβάλλεις στην κρίση σου για τους άλλους.

ΛΕΩΝ
Οι σημαντικές αποφάσεις που παίρνεις αυτό το διάστημα, προέρχονται κυρίως από επιρροές του περιβάλλοντός σου, τις οποίες δεν αντιλαμβάνεσαι πολύ εύκολα. Οι εξελίξεις των πραγμάτων τρέχουν τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνεις να τις αντιληφθείς και τις περισσότερες φορές αργείς να δράσεις.
Τώρα όμως, η δράση σου επηρεάζεται από συναισθηματικές εντάσεις που θα σε βοηθήσουν να προσαρμοστείς σε ένα πιο δραστικό επίπεδο. Η ολοκλήρωση ενός σχεδίου σου που αφορά την καθημερινότητά σου, καθυστερεί από εσένα λόγω των φόβων σου. Με τον δυναμισμό σου μπορείς να ξεπεράσεις τα κακώς κείμενα του οικογενειακού σου κύκλου και τελικά να καταφέρεις να προχωρήσεις παρακάτω.


ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Έχεις την ανάγκη να είσαι μέσα στα πράγματα και όταν δεν είσαι, νιώθεις ότι δεν αξίζεις και ότι δεν ανήκεις σε αυτά. Καμία όμως από τις δύο περιπτώσεις δεν ισχύει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Βρίσκεσαι υπ’ ατμών αφού θα πρέπει να κάνεις και τις τελευταίες κινήσεις προκειμένου να αποκτήσεις μια νέα πραγματικότητα. Ίσως αυτό να έχει προέλθει από άτομα που σου δημιούργησαν μια δύσκολη κατάσταση στο παρελθόν και να πρέπει να την προσαρμόσεις ξανά με τα δικά σου κριτήρια. Για αυτό χρειάζεται να βγεις από το καβούκι σου και να ξεπεράσεις τα δεδομένα σου.
Η στήριξη φίλων και συγγενών θα είναι πολύ σημαντική για εσένα αφού θα νιώσεις ότι έχεις μια μεγάλη αγκαλιά. Είναι πιθανόν να παρακολουθήσεις μαθήματα που σχετίζονται με την νοικοκυροσύνη και την οργάνωση πχ μαγειρικής, ραπτικής ή να μελετήσεις μια λατινογενή γλώσσα που ίσως βοηθήσει στη δουλειά σου.


ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η αλήθεια είναι ότι εσύ κινείς τα νήματα κι ας φαίνεται διαφορετικά προς τα έξω. Ξέρεις πώς να εξουσιάζεις με τον τρόπο σου, παρόλο που δείχνεις ακόμα και θύμα.

ΖΥΓΟΣ
Ασκείς αλλά και δέχεσαι μια συγκεκριμένη πίεση η οποία προέρχεται από την μεγάλη επιθυμία σου να βάλεις κάποια πράγματα στη θέση τους. Όπως όμως πολύ καλά ξέρεις, όλα γίνονται για έναν σκοπό και θα χρειαστεί να κάνεις σημαντικές υποχωρήσεις προκειμένου να ξεπεράσεις μια μεγαλύτερη κρίση που ίσως εμφανιστεί στη δουλειά, στην οικογένεια σου ή ακόμη και μέσα σου. Το καλό είναι ότι οι καταστάσεις θα σε αναγκάσουν να κάνεις πολλά πράγματα αφού θα σου δοθεί μια μοναδική ευκαιρία για να δράσεις.
Οι συνθήκες που βιώνεις απαιτούν μεγάλη υπευθυνότητα απέναντι στα συναισθήματά σου και στον ψυχικό σου κόσμο. Το να προσφέρεις φροντίδα και προστασία στα άτομα του εργασιακού σου περιβάλλοντος σε επιφορτίζει με ευθύνες που δεν είναι εύκολο να τις διαχειριστείς. Θεωρείς πως είναι αναγκαία η στάση σου γιατί εμπλέκεσαι και εσύ -θέλεις δεν θέλεις- σε αυτό το παιχνίδι.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αυτό που μετράει περισσότερο για εσένα, τη δεδομένη στιγμή, είναι τα συναισθήματα που ανταλλάσσεις με άτομα της οικογένειας ή της δουλειάς σου προκειμένου να νιώθεις ασφάλεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτήν την περίοδο, οι κινήσεις σου έχουν μεγαλύτερη συναισθηματική βαρύτητα και νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις περισσότερα πράγματα. Έτσι, θα δημιουργήσεις μια νέα και διαφορετική καθημερινότητα. Έχεις διάθεση να αναβαθμίσεις τη ζωή σου και να ταξιδέψεις ή να σχεδιάσεις. Για να το πετύχεις, χρειάζεται να προσέξεις και να οργανώσεις καλύτερα το μέλλον σου είτε παρακολουθώντας ανώτερες σπουδές είτε προωθώντας την καριέρα σου προς το εξωτερικό.
Από τη μια, θα υπάρχουν στιγμές που θα ελαφραίνεις από τα βάρη, από την άλλη όμως, έλκεις τα δύσκολα και νιώθεις ότι δεν κάνεις κάτι σημαντικό όταν δεν βγάζεις εσύ το φίδι από την τρύπα, ακόμα και σε περιπτώσεις που αφορούν την οικογένεια σου.


ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μη χάνεσαι μέσα σε ασχολίες που δεν σε αφορούν. Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα που έχεις τη δύναμη και μπορείς να προχωρήσεις όλες τις καταστάσεις εύκολα και δυναμικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ενέργεια συνεχίζει να σε ωθεί προς τα εμπρός και εσύ κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να ανταποκριθείς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι το καλύτερό σου. Όταν εμπλέκεσαι με τα πολλά λόγια και τα έντονα συναισθήματα, σε κάποιο σημείο χάνεις την πολύτιμη ελευθερία σου. Το καλό είναι πως η Αφροδίτη στους Διδύμους βρίσκεται στον άξονά σου και σου προσφέρει μερικά γενναιόδωρα στηρίγματα στα δύσκολα.
Θα βρεις λύσεις εκεί που δεν το περιμένεις και θα συναναστραφείς με άτομα που θα σε στηρίξουν στο να βγεις έξω από περίπλοκες συνεργασίες ή σχέσεις. Η επικοινωνία αυτή θα πιάσει τόπο και έτσι θα μπορέσεις να αντέξεις όλα τα περίεργα που σου συμβαίνουν αυτό το διάστημα.


ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Εάν τώρα βρεις συγκεκριμένους τρόπους διαχείρισης των συναισθηματικών σου προβλημάτων, κυρίως της οικογένειας, τότε αυτό σημαίνει ότι θα έχεις λύσει για πάντα, ένα πολύ βαθύ εσωτερικό ζήτημα που σε βασανίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι αναγκαίο για εσένα να ταιριάξεις τις ιδέες και τις θεωρίες σου με αυτές των γύρω σου και για αυτό το λόγο εξαντλείς τις δυνάμεις σου προκειμένου να αντέξεις την μεγάλη πίεση που ασκείται από όλους και από όλα. Οι πιέσεις αυτές προέρχονται κυρίως από πρόσωπα τα οποία βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής. Όμως, προς το τέλος της εβδομάδας, με μια κίνηση «ρουά ματ», θα τους αναγκάσεις να σε σεβαστούν και θα δικαιωθείς.
Η καλή σχέση που υπάρχει με τα άτομα της οικογένειάς σου, μερικές φορές χάνεται όταν υποχρεώνεσαι να τα πάρεις όλα πάνω σου και να αφοσιωθείς σε μια κατάσταση που ξεπερνά τα όρια της φροντίδας και καταλήγει σε εξάρτηση. Θα πρέπει να το αντιληφθείς αμέσως και να κόψεις κάθε αρρωστημένο κομμάτι που σε τραβάει πίσω σε αυτήν.


ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Με τον τρόπο σου δείχνεις ότι αφήνεις τους άλλους να σε εξουσιάζουν. Αλλά η πραγματικότητα δεν είναι αυτή που νομίζουν. Στην ουσία εσύ έχεις τον έλεγχο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν σου αρέσει να προσποιείσαι και θέλεις να τα πεις γιατί πιστεύεις μέσα σου ότι είσαι ένας πολύ σοφός/η και δίκαιος άνθρωπος. Θα μιλήσεις με έναν τρόπο που σίγουρα θα φανεί ότι μπορεί και να αποκαλύπτεις διάφορα πράγματα τα οποία πιστεύεις πως είναι αλήθειες. Μερικές φορές όμως θα πρέπει να αντιλαμβάνεσαι και να μοιράζεσαι αυτές τις αποκαλύψεις, χωρίς να νιώθουν οι άλλοι πως τους θίγεις.
Η περιποίηση και η φροντίδα ενός ατόμου της οικογένειας σου θα σου δώσει μια έξτρα ευκαιρία να αποκαταστήσεις κάποιες σχέσεις που δεν είναι πολύ καλές. Η διάθεσή σου να φλερτάρεις και να αντιμετωπίσεις τη ζωή πιο ευχάριστα, θα σε βγάλει από τις συναισθηματικές ή οικογενειακές σου δυσκολίες.


ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Το γεγονός ότι είσαι αυθόρμητος/η δεν σημαίνει ότι μπορείς να λες πράγματα παρεξηγήσιμα. Όσο πιο πολύ ελέγχεις το λόγο σου, τόσο καλύτερα επικοινωνείς με τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ
Βάζεις προτεραιότητες και κυρίως διαχειρίζεσαι καταστάσεις με έξυπνο και πολύ διαισθητικό τρόπο. Στο ερωτικό πεδίο, αναπάντεχες συγκινήσεις ενδεχομένως να σε οδηγήσουν με ένα συγκεκριμένο άτομο στα σκαλιά της εκκλησίας. Ταυτόχρονα αυτήν την εβδομάδα, έχεις την ανάγκη να κινηθείς σε πολλά μέτωπα και αυτό δεν αφορά μόνο τα ερωτικά σου αλλά και τα επαγγελματικά αφού μπορεί να προκύψουν νέες προτάσεις οι οποίες θα απαιτούν άμεσες απαντήσεις.
Ορισμένες φορές βγαίνεις κερδισμένος όταν ακούς πολλές απόψεις, γιατί με αυτόν τον τρόπο συλλέγεις πληροφορίες από παντού και καταλήγεις στα δικά σου συμπεράσματα χωρίς να επηρεάζεσαι.


ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μπαίνεις στα βαθιά και κολυμπάς γιατί αυτό το διάστημα δεν φοβάσαι και κυρίως δεν πανικοβάλλεσαι. Άφησε λοιπόν την ζωή να σε οδηγήσει με τον δικό της τρόπο.
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου