ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από   23/7/17 έως  29/7/17
ΚΡΙΟΣ
Προχωράς πλέον με γρήγορο βήμα, βρίσκοντας ένα κομμάτι από τον παλιό, καλό εαυτό σου και αυτό φέρνει τα πάνω-κάτω. Θα κάνεις καινούργια πράγματα, θα βελτιώσεις όλη σου τη δημιουργική σου δύναμη και θα οδηγηθείς σε νέες συγκινήσεις και εμπειρίες. Το ότι θα ρισκάρεις εκ του ασφαλούς ........
........ είναι για σένα μια όαση, αφού η μεγάλη σου σιγουριά θα επανέλθει και θα σταθεροποιηθείς σε μια καινούργια, καλύτερη κατάσταση. 
Τα θέματα ενός παιδιού θα σε απασχολήσουν, ενώ γενικότερα θα κάνεις πράγματα πολύ τολμηρά. Ό,τι πρέπει για τη δική σου περίπτωση. Η διάθεσή σου να είσαι το επίκεντρο θα σε ωθήσει να λειτουργείς με έναν μεγαλοπρεπή τρόπο.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Για να πετύχεις αυτήν τη φορά, γίνε εσύ η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο.

ΤΑΥΡΟΣ
Αλλάζεις τελείως οπτική και η αντίληψή σου για τα πράγματα είναι πολύ διαφορετική από άλλες φορές. Ο αλτρουισμός και η δοτικότητα είναι ένα κομμάτι που θα ενισχύσεις με πολύ δυναμικό τρόπο, ενώ παράλληλα θα βελτιώσεις τις επιδόσεις σου γιατί θα νιώσεις την ανάγκη να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα. Η μεγάλη σου σιγουριά σε θέματα δημιουργίας θα σου προσφέρει μια καινούργια ζωή. 
Μια νέα πραγματικότητα θα σε οδηγήσει να ανεβάσεις τον πήχη ψηλά για να ανταπεξέλθεις σε όλες τις ανάγκες που ήδη έχουν προκύψει και μάλιστα πολύ επιτακτικά. Γιατί θα υπάρχει πίεση να ανταπεξέλθεις σε όλες τις καταστάσεις που θα βρεθούν από εδώ και πέρα στον δρόμο σου. Μέσα στο σπίτι σου, πάντως, θα υπάρχουν καινούργιες συνθήκες τις οποίες θα πρέπει να υποστηρίξεις με νύχια και με δόντια. Ένα Λιοντάρι έρχεται πολύ κοντά σου γιατί ο μαγνητισμός θα είναι πολύ έντονος.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να θυμάσαι ότι κανείς δεν μπορεί να σε πειράξει χωρίς την άδειά σου. Για αυτό γίνε παρατηρητής της ζωής σου και θα ανταμειφθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αναλαμβάνεις μεγαλύτερες ευθύνες που σίγουρα θα τις φέρεις εις πέρας γιατί νιώθεις ότι είσαι κάθε ημέρα πιο δυνατός/ή. Και αυτό κυρίως γίνεται μετά από μια πολύ καλή επικοινωνία που θα βοηθήσει την εξέλιξή σου εφ’ όλης της ύλης. Ταξίδια, βόλτες και πολλές γνωριμίες, ακόμα και στο εξωτερικό, θα σου δώσουν μεγάλες ευκαιρίες για πολύ σημαντικές επαφές. Στο διάστημα αυτό θα μπορείς να αναβαθμίσεις τη δουλειά σου γιατί θα συναντήσεις πολύ σημαντικούς ανθρώπους οι οποίοι θα σε βοηθήσουν. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να ανανεωθείς και να μην γυρίσεις καθόλου πίσω να κοιτάξεις πράγματα που δεν σου κάνουν καλό. 
Και αν ξεκινήσεις με καινούργιες βάσεις οι οποίες θα είναι για σένα πολύτιμες, θα πρέπει να σηκώσεις τα μανίκια και να δουλέψεις. Η Αφροδίτη θα συνεχίσει να σου δίνει μια μεγάλη ανακούφιση αλλά και δημοτικότητα σε ό,τι κάνεις. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα δράσεις με πολύ όμορφο και επικοινωνιακό τρόπο.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αφοσιώσου στην παρούσα στιγμή και θα δεις γρήγορα να ανοίγουν πόρτες από εκεί που τις έβλεπες όλες κλειστές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η νοοτροπία της αρνητικότητας και γενικά της διαφορετικότητας θα σταματήσει πλέον να υφίσταται. Όλα θα επανέλθουν σε φυσιολογικούς ρυθμούς και εσύ με τον τρόπο σου θα νιώσεις ότι επιτέλους μπορείς να ανασάνεις από τις εντάσεις. Έχεις κάνει συγκεκριμένες κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να τοποθετήσεις τα πράγματα όπως ήθελες εσύ σε σχέση με τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Από εδώ και πέρα, θα κινηθείς με ελευθερία και θα ασχοληθείς με την εκτόνωση και την κάλυψη των οικονομικών αναγκών και των επιθυμιών σου. Μπορεί να μπεις στην φάση της υπερβολής, αλλά επειδή δεν θα φοβάσαι θα δυναμώσεις τόσο πολύ που θα ξεπεράσεις ακόμα και το άγχος που έχεις για τα οικονομικά. 
Μάλιστα, θα κάνεις κινήσεις μεγαλοπρεπείς γιατί κάπου έχεις ανάγκη να γίνεις το επίκεντρο. Ίσως κάνεις υπερβολικά έξοδα για να καλύψεις τις ιδιαίτερες επιθυμίες που θα έχεις για να νιώσεις ικανοποίηση. Από την άλλη, θα έχεις τη διάθεση να είσαι πολύ γενναιόδωρος/η προς όλους και όλα και ως ένα σημείο δεν θα υπολογίσεις τα χρήματα. Όσα φυσικά έχεις στην τσέπη σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ο τρόπος που θα επιλέξεις να αντιδράσεις θα είναι αυτός που θα σου δείξει έναν καινούργιο δρόμο επικοινωνίας.

ΛΕΩΝ
Μπαίνεις σε μια καινούργια διάσταση και αυτό σε απογειώνει. Γιατί ο Άρης στο ζώδιό σου σε βάζει να ανεβάσεις πολύ ψηλά τον πήχη αλλά και σε υποχρεώνει να γίνεις το επίκεντρο σε ό,τι κάνεις, οπότε δεν μπορείς να το αποφύγεις. Με τη Νέα Σελήνη που θα γίνει στις 23 του μηνός στο ζώδιο σου, θα ξεκινήσει μια νέα εποχή, για σένα κυρίως που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο.
Θα γίνει ένα γενναίο ξεκαθάρισμα και δεν θα μπορείς πλέον να κάνεις πίσω γιατί θα έχεις αναγνωρίσει τις ανάγκες και τις ελλείψεις σου. Με τον τρόπο αυτό θα προσπαθήσεις να κάνεις κάτι από την αρχή, αφού θα πείσεις τον εαυτό σου ότι μόνο με εσωτερική αλλαγή μπορεί να γίνει και η εξωτερική αλλαγή την οποία επιθυμείς τόσο πολύ. Θα αναλάβεις υποχρεώσεις σε προσωπικό επίπεδο και θα τις βγάλεις πέρα γιατί θα συνειδητοποιήσεις επιτέλους τι είναι αυτό που ακριβώς θέλεις για σένα και κατ’ επέκταση για τους άλλους.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Κάνεις μια καινούργια αρχή και αυτό σε βοηθάει να ξεπεράσεις όλες τις αντιστάσεις που έχεις μέσα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Βρίσκεσαι πλέον σε μια κατάσταση όπου θα δεις κατάματα τι ακριβώς πρέπει να κάνεις και με ποιο τρόπο θα επιβιώσεις. Είναι αναγκαίο όμως να βλέπεις και την πραγματικότητα η οποία αυτή την στιγμή σε πιέζει και σε κάνει να νιώθεις ότι όλα έχουν στενέψει και είναι πολύ διαφορετικά από παλιά. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα βιώνεις αυτήν την πίεση και την έλλειψη περισσότερο από άλλες φορές.
Είναι πιθανόν να σοβαρέψεις σε θέματα σχέσεων και να μην βλέπεις καθόλου ανοίγματα στην επικοινωνία σου με τα άλλα άτομα. Ίσως να γίνεις απόμακρος/η και να εκπέμπεις μια επιπλέον σοβαρότητα. Όλα αυτά φυσικά εξυπηρετούν ένα κομμάτι της προσωπικότητάς σου που αυτήν τη στιγμή εκπαιδεύεται. Δεν είναι όλη σου η ζωή. Με τον κόσμο που χρειάζεται να επικοινωνήσεις σε κοινωνικό επίπεδο, θα κάνεις γενναία ξεκαθαρίσματα γιατί δεν θα είναι όλα έτσι όπως τα περίμενες.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να θυμάσαι ότι χωρίς δράση δεν μπορείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι θα πετύχεις.

ΖΥΓΟΣ
Επιτέλους μπορείς να είσαι ελεύθερος/η από βάρη και υποχρεώσεις όχι μόνο οικογενειακές, αλλά και ευθύνες που δεν μπορούσες να διαχειριστείς κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Κάποιες σχέσεις δύσκολες όπως με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω θα οδηγηθούν σε σημαντικές λύσεις, ενώ οι εντάσεις και οι προστριβές θα σταματήσουν. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα περάσεις πολύ καλά γιατί θα έχεις πολύ αναπτυγμένη την αίσθηση της επικοινωνίας προς όλες τις κατευθύνσεις. 
Θα ανοίξεις πόρτες και μονοπάτια που θα σε βοηθήσουν να περάσεις όμορφα και κυρίως να αισθανθείς πιο ανάλαφρος/η από τα βάρη και τις συγκρούσεις. Εύκολα θα νιώσεις ότι έφτασες στο τέλος της διαδρομής, αποκτώντας την αίσθηση της απελευθέρωσης. Η σιγουριά σου και μια εσωτερική εμπιστοσύνη θα σε σπρώξουν να μιλήσεις για τα επιτεύγματά σου, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, χωρίς να φοβηθείς ότι δεν θα τα καταφέρεις.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Άφησε πίσω σου το παρελθόν, γιατί χωρίς να το θέλεις παραδίνεις τη δύναμή σου σε πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σε προχωράνε μπροστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αλλάζεις συνέχεια, γιατί ακολουθείς διαφορετική κατεύθυνση σε θέματα που σε απασχολούσαν. Τώρα θα αποφασίσεις «να πιάσεις τον ταύρο από τα κέρατα» και θα βρεις την εσωτερική δύναμη να τα ξεπεράσεις όλα. Εκεί που ήσουν μέσα στις ευαισθησίες και τα μελό, τώρα απαιτείς να σου δίνουν την ύψιστη σημασία και μάλιστα με έναν επιβλητικό τρόπο που δεν σηκώνει αντιρρήσεις ή αναβολές. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα δοκιμάσεις να βγεις τελείως από το καβούκι σου, επιδεικνύοντας μια συμπεριφορά στους γύρω σου που μάλλον δεν είχαν συνηθίσει.
Η πληροφόρηση που θα έχεις από μια σημαντική σχέση, είναι πολύ πιθανό να σε κάνει να αλλάξεις την πορεία σου σε ένα επαγγελματικό θέμα. Πιθανόν, ενώ ήσουν σίγουρος/η ότι θα συνεργαστείς με ένα συγκεκριμένο άτομο ή ομάδα, εσύ να αποχωρήσεις χωρίς πολλές εξηγήσεις και απολογίες.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναλαμβάνεις δράση η οποία αναπόφευκτα σε υποχρεώνει να γίνεις λαμπερός/η όσο περισσότερο μπορείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ενθουσιάζεσαι γιατί νιώθεις ότι όλα έχουν μπει σε ένα δρόμο και πλέον είναι πιο εύκολο να λυθούν. Η δύναμή σου επανέρχεται και μπορείς να δεις πιο μακριά από άλλες φορές. Γιατί δεν υπάρχει συναισθηματική εμπλοκή και συνεπώς έχεις μεγαλύτερη αντικειμενικότητα απέναντι σε όλα. Η δράση σου θα είναι πολύ συγκεκριμένη, δεν θα μπερδεύεσαι και θα ξέρεις ακριβώς τι θέλεις και πως το θέλεις. Οπότε θα είναι για σένα πιο εύκολο να βρεις χρυσές ισορροπίες σε ό,τι κάνεις, ακόμα και στα πιο μεγάλα επιτεύγματα.
Υποθέσεις με το εξωτερικό που πιθανόν είχαν παραμείνει στην αδράνεια, τώρα θα ανοίξουν πάλι και θα δημιουργήσεις από την αρχή νέες γέφυρες επικοινωνίας, προφανώς πολύ καλύτερες. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα έχεις πολλές και ευχάριστες συντροφιές που θα σε ξεσηκώνουν να βγεις και να περάσεις καλά. Αλλά, συγχρόνως, θα σε κρατάει κάπως μακριά από τις ελαφρότητες ένας πολύ σημαντικός λόγος, μάλλον ηθικός, που θα σχετίζεται με τον προσωπικό σου σεβασμό.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η αισιοδοξία είναι μια νέα κατάσταση η οποία θα σου δείξει την αληθινή ζωή που πρέπει να έχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Χαλαρώνεις επιτέλους αλλά μόνο για λίγο, γιατί από εδώ και πέρα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που θα σχετίζεσαι και θα εκφράζεις τον εαυτό σου. Η ιδιαιτερότητα των καταστάσεων θα σε οδηγήσει στο να έχεις τον πρώτο λόγο και την αποκλειστική ευθύνη σε ό,τι κάνεις. Αυτό σίγουρα δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα για σένα που σαν άτομο είσαι τελειομανής. Γιατί πιστεύεις ότι για να κάνεις κάτι και να πετύχει θα πρέπει να είναι τακτοποιημένες πολλές άλλες καταστάσεις. Οπότε, θα εκφράσεις τις ικανότητες που διαθέτεις μέσα από την καθημερινότητά σου. 
Θα εστιαστείς περισσότερο στα «θέλω» σου και γενικά στα δικά σου αντικείμενα ενασχόλησης. Το εργασιακό σου περιβάλλον αλλά και οι τρέχουσες συνθήκες θα γίνουν πολύ δυναμικές και εσύ θα πρέπει να κάνεις αγώνες δρόμου για να αποδείξεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις, αλλά και για να προλάβεις τόσο τις απαιτήσεις όλων όσο και τις... δικές σου που σίγουρα θα είναι υπερβολικές.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μην προσπαθήσεις να διατηρήσεις ιδέες που είναι δογματικές μόνο για να φαίνεσαι συνεπής στους άλλους, γιατί τελικά δεν θα είσαι συνεπής με τον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 23 του μηνός και μάλιστα στον άξονά σου θα σε ωθήσει σε καινούργιες καταστάσεις που θα αφορούν όμως τους άλλους και κυρίως τα πολύ «κολλητά» σου άτομα. Σίγουρα μετά από αυτό θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση επειδή θα βγάλεις στην επιφάνεια όλα σου τα απωθημένα. Τελικά, θα λάμψεις με τον τρόπο σου, δεν θα έχεις συγκρατημένη συμπεριφορά και θα συνειδητοποιήσεις πιο εύκολα το 100% της δύναμής σου. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου, θα δεις να διαμορφώνεται μια νέα πραγματικότητα μέσα από την οποία θα κάνεις πολύ εύκολα τις προσωπικές σου επιλογές.
Πάντως, θα δικαιωθείς γιατί θα αλλάξεις επί τόπου οτιδήποτε δεν σου κάνει είτε σε σχέση είτε σε συνεργασία και θα στραφείς εύκολα στο καινούργιο και το διαφορετικό. Από εκεί που δεν είχες καμία διάθεση να βγεις μπροστά, ξαφνικά θα αρχίζεις εύκολα και αεράτα να παραμερίζεις πολλά από τα εμπόδια που καθυστερούν την πρόοδό σου. Οι εντυπώσεις που θα κερδίσεις θα είναι όλες υπέρ σου κι εσύ θα ξαναζωντανέψεις μέσα από ένα καινούργιο όραμα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Θα δώσεις μεγάλη σημασία στα «θέλω» και στις υποθέσεις των άλλων χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα χάσεις τον εαυτό σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Δείχνεις ψυχραιμία και συγχρόνως μεγαλύτερη ευαισθησία σε κάποια ιδιαίτερα θέματα που παλιά τα πέρναγες αψήφιστα. Με κάποιο τρόπο, όμως, παρόλο που έχεις ενέργεια, θέλεις να τα κάνεις όλα από μακριά για να μην έχεις εμπλοκές και υποχρεώσεις. Μερικές φορές δείχνεις σαν να μη μπορείς να αναγνωρίσεις την πραγματικότητα η οποία σε κατακλύζει καθημερινώς με νέα μηνύματα. Ο λόγος είναι ότι εσύ έχεις ανάγκη να την βαφτίσεις με άλλο όνομα. Και θα το πετύχεις μέχρις ενός σημείου, γιατί θα βλέπεις και θα ερμηνεύεις τα πράγματα μέσα από τη δική σου αλήθεια. Η σχέση με το Λιοντάρι ξαφνικά θα αναβαθμιστεί, επειδή εσύ θα αναπτύξεις ιδιαίτερες ιδιότητες και θα έλξεις πολύ δυνατές καταστάσεις.
Στο επίπεδο των οικονομικών, θα γίνουν πολλές αλλαγές, θα διεκδικήσεις και θα βάλεις την σφραγίδα σου αναγκαστικά, προκειμένου να μην βρεθείς εκτός παιχνιδιού. Αν δεν το κάνεις, θα φανεί ότι αδιαφορείς και ότι βρίσκεσαι σε μια αδράνεια, ενώ εσύ δεν θέλεις με τίποτε αυτόν τον καιρό να φαίνεται ότι είσαι ένα άτομο που αδιαφορεί σχεδόν για τα πάντα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Χρειάζεσαι σταθερότητα και υπομονή και όχι να παρασύρεσαι από άλλα άτομα, γιατί αυτό το διάστημα θα χρειαστεί να βρεις το στίγμα σου περισσότερο από ποτέ.

πηγη


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου