ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/7/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η επιτυχία αποτελεί παρελθόν για το ζώδιό σου, αλλά η δυνατότητά σου να προσαρμόζεσαι σε όλες τις καταστάσεις θα βοηθήσει την καθημερινότητά σου και θα νιώθεις ισορροπία. Η ευτυχία βρίσκεται ......
....... σε απλά μικρά πράγματα που κανείς δεν μπορεί να σου στερήσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με τον σύντροφό σου και να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Καλό θα είναι να του δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου για να περάσεις πολύ όμορφα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς και να περάσεις καλά. Θα πρέπει να κάνεις έναν προγραμματισμό στα οικονομικά σου, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Πανσέληνος στον Λέοντα, ήρθε η ώρα της συμφιλίωσης με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Το πρώτο βήμα θα είναι δικό σου και η θετική σου διάθεση θα φέρει θρίαμβο. Νέες υποθέσεις θα εξελιχθούν για το ζώδιό σου, μέσα από μια σχέση που θα εντυπωσιάσει τους πάντες. Λάθη που έγιναν στο παρελθόν δίνουν τώρα τη σκυτάλη στη χαρά και στην ευτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος και θα γίνουν συζητήσεις που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Καλό θα είναι με χαμηλούς τόνους να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου τα έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Αυτή την περίοδο πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν και θα νιώθεις καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να προφυλάξεις την προσωπική σου ζωή από καταστάσεις που μπορούν να σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Η συμμετοχή σου σε συγκρούσεις για θέματα που δεν σε αφορούν είναι επίφοβη επίσης. Περιορίσου γύρω από αγαπημένα άτομα προς το παρόν. Αργότερα θα επανέλθεις στους δικούς σου ρυθμούς κοινωνικής δικτύωσης.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει να προσέξεις σήμερα την επικοινωνία με τον σύντροφό σου. Θα υπάρξουν διαμάχες και προβλήματα από το πουθενά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, γιατί η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σε ευνοήσει αισθηματικά για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου τα ελέγχεις όλα και πας καλά. Σήμερα μπορείς να το ρίξεις λίγο έξω και να χαλαρώσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, ώστε να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η ρουτίνα της καθημερινότητας σε έχει ενοχλήσει και μία σημαντική αλλαγή οργανώνεται μέσα στο μυαλό σου. Μην βιάζεσαι, καθώς τα άστρα δεν ευνοούν αλλαγές για το ζώδιό σου το ερχόμενο διάστημα. Περιορίσου σε μία ανακαίνιση του προσωπικού σου χώρου που θα βελτιώσει τη διάθεσή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, καλό θα είναι σήμερα να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να βάλετε τη σχέση σας σε νέες βάσεις, ώστε να περνάς καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Κυριακή, άσε λίγο τα επαγγελματικά θέματα στην άκρη, γιατί εκεί τα καταφέρνεις πολύ καλά. Θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις οικονομικές υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αρχίζει μια περίοδος που πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο Ήλιος σήμερα κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σήμερα που γίνεται η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, οι καταστάσεις του παρελθόντος θα αλλάξουν προσωρινά εικόνα. Μην επαναπαύεσαι, γιατί οι άνθρωποι δεν αλλάζουν και είναι βέβαιο πως θα επανέλθεις εκεί που ήσουν, αν δεν αλλάξεις τακτική. Προφύλαξε τον εαυτό σου σε συναισθηματικό επίπεδο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, αλλά θα πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν τι είναι ακριβώς αυτό που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα οι συνθήκες θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις σου. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζονται αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις ότι ξεκινάει μια περίοδος για σένα που τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Μια ευχάριστη μετακίνηση σε κοντινό προορισμό προβλέπεται για το ζώδιό σου, η οποία θα γίνει αφορμή να γνωρίσεις κάποια σημαντικά πρόσωπα. Είναι ζήτημα χρόνου να σου δοθούν ευκαιρίες για την αξιοποίηση της δημιουργικότητάς σου. Δείξε τον καλύτερο εαυτό σου και δεν θα χάσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, προσπάθησε να δώσεις πολλή αγάπη στον σύντροφό σου και να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στα επαγγελματικά σου. Σήμερα που είναι Κυριακή, μπορείς να τα ξεχάσεις όλα αυτά και να περάσεις καλά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά σιγά και ισορροπούν, αν κι εσύ δεν το βλέπεις ακόμη, γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε τις σπατάλες.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Νέες προτάσεις προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα σχετίζονται με άτομα άλλης χώρας και θα προέρχονται από κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο με μεγάλο κύρος. Εξέτασε προσεκτικά τους όρους και ζήτα τη βοήθεια κάποιου ειδικού αν χρειαστεί. Ένα φιλικό πρόσωπο θα σε στηρίξει και μπορείς να στηριχτείς στην εχεμύθειά του.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με τον σύντροφό σου, αν εκφράσεις τον συναισθηματισμό που έχεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα που πέρασες επαγγελματικά, ήταν πολύ πιεστική. Φρόντισε σήμερα να ηρεμήσεις για την εβδομάδα που έρχεται. Στα οικονομικά, θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η απαξίωση που δέχτηκες από κάποιο αγαπημένο φιλικό πρόσωπο σε πλήγωσε αρκετά. Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Λέοντα ευνοεί το ζώδιό σου και μία συζήτηση θα δώσει λύση στην απομάκρυνση μεταξύ σας. Μην αφήσεις τον εγωισμό να καταστρέψει οριστικά αυτή τη σημαντική φιλία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, κοίτα το μέλλον και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου, γιατί έχει κάποια παράπονα από σένα που δεν σου τα λέει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα ο δυναμισμός σου θα είναι μεγάλος και κανείς δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί. Σήμερα που είναι Κυριακή, μπορείς να περάσεις χαλαρά, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Στον οικονομικό τομέα, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ. Να ξέρεις όμως ότι αυτή την περίοδο τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η αποκάλυψη ενός μυστικού, αγαπητέ Τοξότη, έφερε εντάσεις και ρήξεις στον επαγγελματικό σου χώρο, ο οποίος χωρίστηκε ξαφνικά σε δύο στρατόπεδα. Η ανάγκη σου να αποστασιοποιηθείς θα σε δικαιώσει πολύ σύντομα. Κράτα τη στάση που σου υπαγορεύει η διαίσθησή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν η σχέση σου είναι γερή, να ξέρεις ότι θα κρατήσει. Θα γίνουν συζητήσεις σε έντονους τόνους. Θα πρέπει να δεις τι είναι αυτό που θέλεις, για να μπορέσεις να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου στον αισθηματικό τομέα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα που πέρασε είχε αρκετό φόρτο εργασίας αλλά και αρκετή ένταση στον επαγγελματικό τομέα. Φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά και να ξεφύγεις λίγο από το άγχος της καθημερινότητας. Στα οικονομικά σου πρόσεξε λίγο, γιατί θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα. Θα αρχίσει να αποκαθίσταται η ισορροπία με σταθερό τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Μετά από ένα μεγάλο διάστημα δυσάρεστων εκπλήξεων για το ζώδιό σου έρχεται επιτέλους η χαρά στη ζωή σου. Η ικανοποίηση θα είναι μεγάλη και θα ανταμειφθείς για τη συνέπεια που έδειξες. Απόλαυσε τη δικαίωση που θα σου δοθεί και ξεκουράσου, βάζοντας παράλληλα ένα πλάνο για τις μελλοντικές σου κινήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα μπορείς από εδώ και στο μέλλον να πας πολύ καλά στον αισθηματικό τομέα. Μπορείς να συζητήσεις με τον σύντροφό σου για θέματα του παρελθόντος και να προσπαθήσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να κλείσεις καινούργιες επαγγελματικές συμφωνίες, αλλά όλα αυτά άσ’ τα για αύριο. Σήμερα φρόντισε να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Αυτή την περίοδο τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις πολλά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Κάποιο αγαπημένο πρόσωπο έχει ανάγκη τη βοήθειά σου. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς και μην ξεχνάς τη δική του στάση σε αντίστοιχη περίσταση στο παρελθόν. Η βελτίωση της ζωής αυτού του προσώπου θα σε χαροποιήσει. Σήμερα που γίνεται η Πανσέληνος στον Λέοντα, η ανάκαμψη έρχεται σύντομα για το ζώδιό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπεις σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στα αισθηματικά σου και δεν θα έχεις πολύ καλή διάθεση. Προβλήματα και λογομαχίες που μπορεί να προκύψουν με τον σύντροφό σου, μπορείς να τα αποφύγεις μιλώντας ήρεμα, χωρίς να αναφερθείς σε προβλήματα του παρελθόντος.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να κάνεις άλλες δραστηριότητες που θα σου δώσουν περισσότερη χαρά. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Δες με σοβαρότητα μερικές καταστάσεις για να τα πας καλύτερα στο μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η ζωή σου αλλάζει ξαφνικά προς το καλύτερο, αγαπητέ Ιχθύ. Προβλήματα ξεπερνιούνται, ζητήματα βρίσκουν θετικές λύσεις και εχθρικές συμπεριφορές αποκαλύπτονται. Δεν χρειάζεται κανένα σχόλιο. Ο καθένας θα πάρει τελικά ό,τι του αξίζει. Μην μπαίνεις στη θέση του τιμωρού.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, οι κόντρες που είχες με τον σύντροφό σου έχουν τελειώσει. Οργανώστε μια εκδρομή μαζί - θα κάνει καλό και στους δύο. Προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου στο σημείο που θέλεις. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις. Μπορείς να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις, αλλά απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου